XYZ Branding Agency

Bureau expert in Reclame, Film

Profiel geverifieerd door zijn eigenaarContact XYZ Branding Agency
XYZ Branding Agency
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact XYZ Branding Agency

XYZ IS THE CREATIVE AGENCY FOR EFFECTIVE CAMPAIGNS FUELED BY CREATIVITY & GROWTH HACKING
 

WE ZIJN EEN UNIEK MENGSEL VAN SNEL DENKENDE GROWTH HACKERS EN STRATEGISCHE CREATIEVEN. WIJ GELOVEN MET ONZE SAMENSTELLING DAT DATA EN CREATIVITEIT ELKAAR NIET UITSLUITEN. INTEGENDEEL. DATA BRENGT ONS DE MEEST BETROUWBARE BRON VAN INSPIRATIE VOOR ONZE CREATIES.

Door te luisteren naar ons instinct, intuïtie, het merk, de doelgroep én data spelen we in op groeikansen. We creëren effectieve campagnes. Gedreven door het idee en onze obsessie voor activatie en impact.

Ons flexibele en getalenteerde team heeft de kracht om sterke ideeën te ontwikkelen en deze om te zetten in realiteit.

.Raken & Activeren

We doelen altijd op meer conversie. Daarom gaan we een samenwerking met je aan om jouw campagne continu te blijven optimaliseren. Zo maken we middels growth hacking & data ‘close-ups’ van de doelgroep om hen op het juiste moment van relevante content te voorzien. Dit doen we door middel van A-B testing, heat mapping en data visualisatie. Zo laten we samen campagnes slagen.

Services
Strategie & research, on- en offline (activatie) campagnes, (video) content, video producties, copywriting (storytelling), growth hacking, social media marketing, & data analyses / rapportages.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact XYZ Branding Agency

Certificaties

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right

Talen

nlen

Diensten

Contactgegevens

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_rightVimeokeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Reclame
  • XYZ Branding Agency is hét creatieve bureau dat growth hacking en creativiteit samen laat werken. We gebruiken data om conceptueel anders te denken, merken te verrassen en de doelgroep nog beter te leren kennen. Hierdoor komen we tot scherpe inzichten die dichter en persoonlijker op de doelgroep zitten. Ons flexibele en getalenteerde team heeft de kracht om sterke ideeën te ontwikkelen en deze om te zetten in realiteit.
Vraag info aan
Film
  • XYZ ontwikkelend content op basis van scherpe inzichten. Daardoor weten we wie de doelgroep is, wat ze aantrekt en hoe we ze kunnen activeren. Geen standaard content, maar video's met een verhaal en thematiek.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact XYZ Branding Agency

Informatie over het bureau

2

Diensten

0

Reviews

3

Projecten

3

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
3 werk geüpload
Recruitment campagne | WdKA

Recruitment campagne | WdKA

april 2018
april 2018

Recruitment campagne | WdKA

Film
Social media
Reclame
Social campagne | De Kweker

Social campagne | De Kweker

april 2018
april 2018

Social campagne | De Kweker

De Kweker maakt zich al 50 jaar sterk voor innovatieve producten van startende producenten. Om dit jubileum te vieren, bieden ze ambitieuze koks en foodies de kans om hun wildbouillon, citroen rozensiroop, zoetzure wortels of urban kelder kaas ook daadwerkelijk in productie te nemen. En dus om gekocht te worden door honderden food professionals die dagelijks hun inkopen doen in de groothandel in Amsterdam.

Om de doelgroep aan te jagen maakten wij een serie social advertenties. Hierin vervormde we herkenbare spreekwoorden die over eten en groei gaan. De video’s zijn getarget ingezet per regio op Facebook en Instagram. Binnen een maand hebben 60 hobbykoks zich ingeschreven en is hiermee de doelstelling behaald.Film
Social media
Reclame
Online commercials | Van den Assem

Online commercials | Van den Assem

april 2018
april 2018

Online commercials | Van den Assem

Naarmate je ouder wordt ben je bewuster wat je gelukkig maakt en waar je écht van kan genieten. De Van den Assem doelgroep (40+) is zo’n doelgroep. We willen hen inspireren om persoonlijke genietmomenten ten volle te benutten, door te kiezen voor kwaliteit.

Van den Assem draagt er op een stijlvolle en functionele manier aan bij om optimaal te genieten van jouw moment. Voor dit mooie schoenenmerk ontwikkelden we een 6-delige (branding) social campagne waar we genietmomenten centraal zetten. We kozen voor de thematiek: ‘Matters Most’.

Een allesomvattende pay-off die lading geeft aan de belangrijke en fijne momenten in het leven. De video’s zijn getarget ingezet op Facebook en Instagram en als pre-roll op Youtube.

Film
Reclame

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.