ZIGT MEDIA, Zaventem | Sortlist
ZIGT MEDIA cover
ZIGT MEDIA logo

ZIGT MEDIA

verified-flagcertified-flag
Zaventem, België
Freedom to Grow
Strategy - Media - Performance - Create
Mediabureau ZIGT ZIGT is al meer dan tien jaar hét onafhankelijke mediabureau van Belgie, waar "Freedom to grow" en groei centraal staan. Dat geldt zowel voor onze mensen, als de merken waarvoor we werken. Je kan bij ons terecht voor diensten die te maken hebben met strategie, media, performance en creatie. We werken altijd op maat van jouw doelstellingen en dit in volledige vrijheid en onafhankelijkheid (d.i. geen prestatieafspraken met media). ZIGT heeft kantoren in Zaventem, Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Breda en Tilburg en werkt voor marktleiders, challengers en start-ups. Wij staan voor onafhankelijk advies en een visie die bijdraagt aan de strategie en groei van onze klanten. We nemen de vrijheid om verder te kijken dan media alleen. Media is niet de enige oplossing voor groei, maar onderdeel van bredere marketing- en salesvraagstukken. Succes wordt geboekt als het hele speelveld wordt overzien, ook als je niet alles zelf uitvoert. Dat is de uitdaging die wij aangaan en waarmee we onze klanten doen groeien. Wij zien het als onze opdracht businessdoelstellingen om te zetten in de beste marketing- en mediastrategieën. Onze onafhankelijkheid maakt ons uniek, objectief en transparant. Media Agency ZIGT ZIGT has been Belgium's leading independent media agency for more than a decade, where "Freedom to grow" and growth are fundamental. This applies to both our people and the brands we work for. We offer services related to strategy, media, performance, and creation. We always work according to your goals and with complete freedom and independence (i.e., no performance agreements with media). ZIGT has offices in Zaventem, Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Breda, and Tilburg and works for market leaders, challengers, and start-ups. We stand for independent advice and a vision contributing to our client's strategy and growth. We take the liberty of looking beyond media alone. Media is always part of broader marketing and sales issues. Success is achieved when the whole playing field is overseen, even if you don't do everything yourself. That is the challenge we take on and with which we grow our clients. It is our mission to convert business objectives into the best marketing and media strategies. Our independence makes us unique, objective, and transparent.
22 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands
7 projecten in hun portfolio
4 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2000
2 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Website openen

Diensten

5 diensten aangeboden door ZIGT MEDIA

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Strategie

  Waar wil je staan morgen? Met onze ondernemende mentaliteit zorgen we dat je er komt. Groei begint bij een goede strategie.

  Strategy is ons intelligence center. Hier vertalen we je business- en marketingdoelstellingen in concrete strategische plannen. Wij denken mee vanaf het moment dat de business- of marketingstrategie wordt ontwikkeld.

  Strategy

  ZIGT ontwikkelt een strategie op maat en bepaalt hiervoor de noodzakelijke media-inzet en bijbehorende KPI’s. Op basis van onderzoek en analyses van je merk, de markt, de doelgroep en de doelstellingen formuleren we de belangrijkste strategische overwegingen. Dit resulteert in een aanpak met betrekking tot de communicatie, positionering, kanaalkeuze, inzet, contacten, timing en mediadruk. Een aanpak die je merk van A naar B brengt en helpt je businessdoelstellingen te realiseren.

  Research

  Weten waar je staat is een mooi startpunt om te weten waar je naartoe wilt. Maar ook inzicht in de kracht van je creatie en de effecten van campagnes zorgen ervoor dat er optimaal kan gewerkt worden aan de groei van je merk.

  Wij maken onderscheid tussen kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Kwantitatief draait om woorden, kwalitatief draait om cijfers.

  Intelligence

  In ons dashboard CTRL brengen we alle data samen zodat we een goed zicht houden op alle (business) KPI’s. Het "actionable" maken van de inzichten is hierbij het doel. Daarnaast voeren wij verschillende data-analyses uit zoals Upliftanalyses en Marketing Mix Modeling. Zo weten we wat het effect is van elke euro die je nú uitgeeft, maar kunnen we ook inschatten wat het effect zal zijn van elke euro die je in de toekomst zal uitgeven.

  Insights

  Data is key en data is overal. Het inzichtelijk maken van de data is essentieel voor het ontwikkelen van strategieën, het signaleren van trends, het voorspellen van effecten of het verbeteren van conversies.

  ZIGT beschikt over veel databronnen. Van de NOM Doelgroepmonitor voor het verkrijgen inzichten in doelgroepen tot Nielsen mediabestedingen voor inzichten in media-activiteiten van concurrenten. Ook beschikken we over data van de Decision Maker Survey en alle mediabereiksonderzoeken. Onze eigen tool ZIGT Predict is opgebouwd uit meer dan 100 effectmetingen en maakt het mogelijk om betrouwbare uitspraken te doen over campagne-effecten. Met behulp van website analytics maken we inzichtelijk wat er op je website gebeurt, wat ons toelaat concrete verbeter- en actiepunten te bepalen.
  Skills in Reclame (12)
  Web AnalyticsData ReportingMarketing Mix ModellingUplift AnalyseKwalitatief OnderzoekKwantitatief OnderzoekBig Data AnalyticsDashboardingUser ResearchMedia Strategy+2
  Projecten in Reclame (3)
  Waar studenten daar Thomas More - Reclame
  Custom made integratie - Reclame
  Veiligheid werd het centrale thema van de campagne - Reclame
  Klanten in Reclame (3)
  ItsmeBanken & financiële instellingen | national
  Thomas MoreOnderwijs | national
  RecupelNon-profit | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  Bij ZIGT ‘doen’ we media. We leven en ademen media en laten mediastrategieën tot leven komen. Dat doen we volledig transparant en onafhankelijk. Bij ons geen verborgen afspraken met media-exploitanten, alleen klantafspraken. Voor iedere opdrachtgever zoeken we de meest optimale invulling van de mediastrategie, denken we in geïntegreerde mediaoplossingen en optimaliseren we campagnes.

  Wij zijn dus volledig vrij in het geven van de beste adviezen. Ook onze opdrachtgevers genieten volledige vrijheid. Wij noemen dat Freedom to Grow. Het doel gaat altijd voor op het middel. Ons verhaal moet hoofden en harten beroeren.

  Tactics

  Heb je een sterke strategie, dan is het tijd om die te vertalen naar een goed mediaplan. Waar ben je te horen en te zien? Op welke tijdstippen en zenders? Door de combinatie van media-onderzoeken en klantdata weten we wat werkt en wat niet. Zo bereiken we de juiste mensen op het juiste moment en bereiken we de businessdoelstellingen die we samen hebben afgesproken.

  Optimalisatie

  Als een campagne start, begint het pas. Of het nu gata over online, TV of radio, we houden alles scherp in de gaten. Als er een reden is om bij te sturen, doen we dat. Op geregelde tijdstippen rapporteren we over de prestaties van onze campagnes, al dan niet op basis van een gedeeld dashboard. Zo weet je altijd wat er gebeurt en hoe de zaken ervoor staan.

  Buying

  Inkoop van online en offline media gebeurt op diverse manieren. Van directe inkoop met gegarandeerde inzet tot geautomatiseerd en op basis van real-time data. Soms gaat inkoop over de scherpste prijs, maar net zo vaak over kwaliteit. Eén ding weet je met ZIGT zeker: wij hanteren geen enkele marge op media-inkoop. Onze kostprijs wordt volledig doorgezet naar de opdrachtgever. Een prettig idee, niet?

  Crossmedia

  De keuze in media is groter dan ooit. Online video, radio, display, out of home, print, social, tv of search, we kunnen je merk of organisatie op tal van plekken onder de aandacht brengen. Welke dat zijn, hangt af van van je businessdoelstellingen. Dat vraagstuk kan breder zijn dan alleen media. Maar wat de ideale oplossing ook moge zijn, wij kunnen je ondersteunen in alle soorten media.
  Skills in Media Planning (5)
  Media PlanningMedia CoverageCross Platform MarketingMedia MonitoringMedia Buying
  Projecten in Media Planning (6)
  7.4 miljoen calls voor een bitcoin! - Media Planning
  Natuur en Bos streeft naar meer bos - Media Planning
  Waar studenten daar Thomas More - Media Planning
  Custom made integratie - Media Planning
  Klanten in Media Planning (6)
  Thomas MoreOnderwijs | national
  BLOXBanken & financiële instellingen | national
  Natuur & BosNon-profit | national
  Tweeperenboom, AB InBev foundation en de Stad LeuvenNon-profit | local

  Meer informatie over Media Planning


 • Beschrijving
  Performance

  ZIGT biedt tal van performance marketing diensten. Die zettenwe in voor het behalen van directe resultaten. Dat kunnen harde of zachte conversies zijn. De doelstellingen die we vanuit Performance voor onze klanten nastreven, zijn resultaatgedreven. De KPI’s waarop we sturen, bepalen we altijd samen.

  Data & Analytics

  Data en analytics vormen het fundament van een succesvolle bedrijfsvoering. We starten altijd met de analyse van bestaande data. Dit om een vertrekpunt te hebben: wat gaat er nu al goed en waar kunnen we optimaliseren?

  SEA/SEO

  Search Engine Advertising is een van de snelste manieren om kwalitatief verkeer naar je website te halen. ZIGT is Premier Partner van Google, wat maakt dat we werken op basis van de meest actuele ontwikkelingen en tactieken binnen search.

  Naast SEA zetten we ook in op SEO, de keerzijde van de search-medaille. Ook op basis van SEO vergroot je de zichtbaarheid in de zoekresultaten. Zo zijn we gespecialiseerd in trefwoordanalyses, technische SEO, content marketing en link building. Bovendien houden we ook hier de vinger aan de pols en gebruiken we tactieken die aansluiten bij de meest recente ontwikkelingen. Geen black hat SEO maar SEO zoals het vandaag hoort.

  CRO

  CRO, oftewel Conversie Ratio Optimalisatie, is het optimaliseren van een website of landingspagina met als doel het aantal conversies te maximaliseren. Want verkeer naar je website of campagnepagina leiden is één ding, uiteindelijk wil je dat dat bezoek wat oplevert. Door klantpaden te analyseren zien we waar winst behaald kan worden. Hypotheses toetsen we met A/B-testen en bevindingen worden geïmplementeerd. Tijdens het conversie-optimalisatietraject zetten we stappen naar een steeds hoger conversiepercentage. Met als doel? Hogere omzet en tevreden klanten.

  Social

  Met behulp van socialmediakanalen maximaliseren we performance. Denk aan Facebook, Instagram, SnapChat & TikTok. We doen dit geautomatiseerd met een datagedreven marketingaanpak. Onze kracht? Het combineren van aanstekelijke creativiteit met een scherpe blik op resultaten. Wij zetten social campagnes in gebaseerd op de gedragingen/behaviours van de doelgroep. Via social platformen, die relevant zijn voor je business, targeten we potentiële klanten zodat er kwalitatieve traffic naar je website of shop ontstaat.
  Skills in Online Advertising (23)
  Snapchat AdvertisingSearch MarketingPerformance MarketingGoogle Data StudioGoogle AdsGoogle My BusinessConversion Rate OptimizationDigital CampaignSocial Media CampaignFacebook Marketing+13
  Projecten in Online Advertising (3)
  Studeer verder naast je job! - Online Advertising
  Natuur en Bos streeft naar meer bos - Online Advertising
  Verschillende fases, verschillende kanalen - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (3)
  OPen UniversiteitOnderwijs | national
  Tweeperenboom, AB InBev foundation en de Stad LeuvenNon-profit | local
  Natuur & BosNon-profit | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  ZIGT zet business- en marketingdoelstellingen om in mediastrategieën. Maar wat is een mediastrategie zonder effectieve communicatie? Wij geloven in de combinatie van media én communicatie. Door deze combinatie oogsten we het juiste effect. Creativiteit in dienst van het merk. Geen losse elementen maar één aanpak. Alles onder één dak.

  Concept

  Een slimme mediastrategie werkt alleen als ook het creatieve idee en de boodschap krachtig is. Ongeacht welke KPI je wilt behalen, het begint altijd met een goed doordacht idee. Een concept dat de doelgroep raakt, maar ook naadloos aansluit op elk mediakanaal. Eerst denken, dan doen. Dat is ons devies.

  Design

  Je moet als merk nu meer dan ooit je uiterste best doen om op te vallen. Een goed concept werkt als je mensen weet te raken met een eye-candy design. En dat combineren wij met technologie. Functioneel design noemen we dat.

  Technology

  Tech is het fundament. Van landingpage tot online kennisplatform en van corporate website tot online ecosysteem. Elke dag nieuwe inzichten vergaren op wat we met code en data kunnen realiseren. Een eindeloos landschap dat ons verplicht te kiezen. Een keuze waarbij we ons niet laten leiden door de technologie maar door jouw doelstellingen. Want code en data zijn er uiteindelijk om hoofden en harten te bereiken.

  Productie

  Sterke strategieën, krachtige concepten en eye-candy designs. We bedenken en combineren ze. Maar we vertalen ideeën en concepten ook in activaties die merken doen groeien in een snel veranderende wereld. Met ons eigen development team zijn wij in staat creatieve concepten te realiseren binnen aanvaardbare deadlines.
  Skills in Branding & Positionering (25)
  Corporate IdentityWebsite DesignCommunication StrategyResponsive Web DesignCommunicationEmployer BrandingCreativeWeb ContentBrand ActivationUX Research+15
  Projecten in Branding & Positionering (4)
  7.4 miljoen calls voor een bitcoin! - Branding & Positionering
  Waar studenten daar Thomas More - Branding & Positionering
  Custom made integratie - Branding & Positionering
  Veiligheid werd het centrale thema van de campagne - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (4)
  ItsmeBanken & financiële instellingen | national
  RecupelNon-profit | national
  Thomas MoreOnderwijs | national
  BLOXBanken & financiële instellingen | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Marktonderzoek (2)
  Market ExpansionConsumer Marketing

  Meer informatie over Marktonderzoek

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag ZIGT MEDIA om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

22 leden in ZIGT MEDIA's team

ZIGT MEDIA cover
VerhaalZIGT is al meer dan tien jaar hét onafhankelijke bureau van Belgie, waar vrijheid en groei centraal staan; Freedom to grow. Dat geldt zowel voor onze mensen, als de merken waar we voor werken. We hebben vier pijlers: Strategy, Media, Performance en Create en bieden daaronder een zeer compleet palet aan diensten aan.
Neem gemakkelijk contact op met ZIGT MEDIA's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

ZIGT MEDIA heeft 2 awards gewonnen

AMMA Award- La grande collecte2022-5-31Best use of medium
EFFIE Award - Lidl2016-3-31

Reviews

Nog geen review voor ZIGT MEDIA

Gewerkt met ZIGT MEDIA?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van ZIGT MEDIA

Details • HoofdkantoorIkaroslaan 19, 1930 Zaventem, Belgique

 • Broederminstraat 9, 2018 Antwerpen, Belgium

 • Polarisavenue 175 voorkant, 2132 JJ Hoofddorp, Netherlands

 • Nieuwe Kade 18-3, 6827 AB Arnhem, Netherlands

 • Tivolistraat 50, 5017 HR Tilburg, Netherlands

 • Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht, Netherlands

ZIGT MEDIA-youtubeZIGT MEDIA-facebookZIGT MEDIA-linkedin