Bambuu (+ 8 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Bambuu cover
Bambuu logo

Bambuu Purmerend, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Bambuu is een award-winning strategisch marketingbureau voor ondernemers met groeiplannen. Onze missie is om mooie MKB bedrijven het podium te geven wat ze verdienen. Bij Bambuu werken we met een unieke groeiformule bestaande uit de volgende ingrediënten: Strategie Regie Implementatie Ritme In de praktijk betekent dit: Van strategie naar duurzaam succes, i.p.v. ‘dingetjes doen’ Dwingend kwartaal-ritme, garantie op doorontwikkeling Agile marketing: snel lanceren, leren en continu verbeteren Regie en coördinatie nemen we bij je uit handen Certified medewerkers én partners voor alle specialismen De beste marketingtools in de markt tot je beschikking Focus op inbedden van kennis en beleid in jouw organisatie Benieuwd of we jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! Ps. Weet je wat de top 5 uitdagingen van onze bestaande klanten waren? "het ontbreekt ons aan een goed plan, we doen maar wat" "we hebben wel ideeën, maar missen implementatie-kracht" "er is te weinig regie en samenhang in het beleid" "er komt te weinig resultaat uit inspanningen" "we gaan achterlopen op onze concurrenten" Herkenbaar? Laat ons eens vrijblijvend uitleggen hoe wij deze uitdaging(en) aanvliegen.
22 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
13 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2013
3 awards gewonnen
4.88/5

Diensten

2 diensten aangeboden door Bambuu

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bambuu onderscheidt zich als strategisch online marketingbureau. Ook voor uitvoering kan je bij ons terecht, maar wij werken ook vaak samen met andere bureaus of medewerkers bij de klant zelf. Mede daarom is ons regie-component zo sterk ontwikkeld. Wij nemen de touwen in handen en zorgen dat de bedachte activiteiten zo goed mogelijk uitgevoerd worden.
  Skills in Digital Strategy (26)
  Content StrategyOnline MarketingMarketingDigital MarketingDigital AdvertisingMarketing StrategyStrategic PlanningInternet BrandingStrategic MarketingDigital Development+16
  Projecten in Digital Strategy (12)
  Digitale volwassenheid van Joinuz - Digital Strategy
  E-commerce strategie met ambitieuze groeiambities - Digital Strategy
  Breinstein: marktbewerking on steroids - Digital Strategy
  De bouwsector versterken: van theorie tot praktijk - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (12)
  &nipedAnderen | national
  GroenhartRetail | national
  Van Overbeek MakelaarsVastgoed | regional
  BreinsteinInternet | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Wij zijn geen webbouwer. Zo, dat is er uit. Waarom je Bambuu dan toch vindt in deze categorie? Simpel, we zien het zo vaak fout gaan bij bedrijven. Vaak worden wij pas ingevlogen als de nieuwe site klaar is, want ja.. dan begint het pas. Een nieuwe site is zelden een succes op zich. Vaak zie je een drop in verkeer (meestal ook door fouten die gemaakt zijn bij de live gang) en vallen de conversies tegen. Dit omdat er niet goed is nagedacht over het doel van de website, voor wie de website is bedoeld, welke uitstraling de site moet hebben en hoe de overgang van oude en nieuwe site zo vlekkeloos mogelijk gaat verlopen. Zou mijn webbouwer daar niet over mee moeten denken dan? Ja, veel webbouwers zeggen daar in mee te denken en sommige gaan daar verder in dan andere. Maar hoe fijn is het als je iemand naast je kan neerzetten om dit proces te managen met alleen jouw belangen als uitgangspunt? Vlieg Bambuu daarom in om eerst met jou na te denken over de fundamentals van een nieuwe site (doel, doelgroep, etc.), daarna een briefing op te stellen en een selectie te doen van 3 a 4 webbouwers (wel lekker dat wij al flink wat ervaring hebben met behoorlijk wat partijen) waar we deze briefing naar toe te sturen, jou te helpen om de juiste keuze te maken, het project van A tot Z te managen en last but not least na de vlekkeloze live gang te zorgen dat de site ook daadwerkelijk gaat opleveren wat jij wil!
  Skills in Website Creatie (23)
  WebdesignWeb DesignProject ManagementWebsite MarketingConversion Rate OptimizationConversie optimalisatieBriefingWebsite CreationEcommerce Website DesignWebsite ontwerp+13
  Projecten in Website Creatie (10)
  E-commerce strategie met ambitieuze groeiambities - Website Creatie
  Breinstein: marktbewerking on steroids - Website Creatie
  De bouwsector versterken: van theorie tot praktijk - Website Creatie
  Winnend recruitment marketingbeleid in 3 maanden - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (10)
  BouwmensenOnderwijs | national
  Van Overbeek MakelaarsVastgoed | regional
  Flux PartnersManagement Consulting | national
  BreinsteinInternet | national

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Bambuu om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

13 projecten uitgevoerd door Bambuu

Digitale volwassenheid van Joinuz
Digitale volwassenheid van Joinuz

Lopend project voor Joinuz in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2015. Al meer dan 5 jaar is Bambuu vaste partner van Joinuz om de beste kandidaten te vinden door de inzet van een actieve recruitment strategie. In deze duurzame relatie hebben Joinuz - en niet te vergeten wij als marketingbureau - zich flink doorontwikkeld. Maar waar staan we nu? Hoe digitaal volwassen is Joinuz inmiddels en wat voor uitdagingen liggen er nog? Je leest het in de klantcase van Joinuz! "Mijn eerste contact met Bambuu kan ik mij nog goed herinneren. Accountmanager Bart stuurde mij een mailtje waarin hij schreef, ”ik zit met mijn voeten op mijn bureau, ik kijk naar buiten en zie een bedrijf dat ik nog niet ken”. Deze manier van acquisitie doen sprak mij direct aan. Ik was erg gecharmeerd van die eigenzinnigheid, daar houden wij binnen Joinuz ook enorm van en hierdoor voelde ik meteen een klik. Het feit dat ze letterlijk aan de overkant van ons zitten is ook erg handig. Hierdoor zijn de lijnen extra kort. Bambuu heeft ons de afgelopen jaren flink geholpen met onze online vind- en zichtbaarheid en hier zijn we ze dankbaar voor.", Tristan van Heerdt (Commercieel Directeur bij Joinuz)

Content StrategyDigital StrategyInnovatie+1
Lees meer
E-commerce strategie met ambitieuze groeiambities
E-commerce strategie met ambitieuze groeiambities

Lopend project voor Huisdierenbazaar in de Huisdieren industrie voor een B2C publiek sinds 2020.Sinds januari 2020 brengt Huisdierenbazaar zijn marketingactiviteiten onder bij Bambuu. Huisdierenbazaar heeft een ambitieuze omzetdoelstelling en groeiplannen. Om die te behalen, waren ze op zoek naar de juiste kennis en de juiste partner. Ze hadden behoefte aan een professioneel marketingbeleid én een professionele marketingpartij. Zo kwam de zeer fijne en succesvolle samenwerking met Bambuu tot stand.

Digital StrategyOnline AdvertisingWebsite Creatie
Lees meer
Breinstein: marktbewerking on steroids
Breinstein: marktbewerking on steroids

Project gemaakt voor Breinstein in de Internet industrie voor een B2B / B2C publiek.Breinstein, wat een energieke tent! Afgelopen jaren is hard gewerkt aan het doorontwikkelen en professionaliseren van het marketingbeleid.Deze toffe opdrachtgever maakt organisaties ‘future proof’. Hoe Breinstein dat doet? Door hoogopgeleide talenten traineeships aan te bieden in informatiemanagement, business analytics & data science en cyber security. Zo ontwikkelen deze trainees zich tot professionals op het snijvlak van mens, proces en technologie. Vervolgens helpen de Breinstein-trainees allerlei organisaties en overheden door heel Nederland bij het aangaan van de uitdagingen van morgen.En dat doet de organisatie met veel succes, want in nog geen 10 jaar tijd groeide Breinstein uit tot marktleider in zijn segment. Breinstein werkt nu dan ook samen met de meest toonaangevende universiteiten en Business Schools van Nederland & Vlaanderen.

Digital StrategyOnline AdvertisingWebsite Creatie
Lees meer
De bouwsector versterken: van theorie tot praktijk
De bouwsector versterken: van theorie tot praktijk

Project gemaakt voor Bouwmensen in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek.Praktische vakkennis voor alle mogelijke banen in de bouw, dat is wat Bouwmensen biedt. Niet alleen voor mbo-studenten maar ook voor vakmensen die al in de praktijk werken. Met hun activiteiten wil Bouwmensen de hele sector versterken. Van leerling tot leermeester. Van theorie tot praktijk. En dat op 30+ locaties door heel Nederland.

Digital StrategyOnline AdvertisingWebsite Creatie
Lees meer
Winnend recruitment marketingbeleid in 3 maanden
Winnend recruitment marketingbeleid in 3 maanden

Project gemaakt voor Flux Partners in de Management Consulting industrie voor een B2B / B2C publiek.Flux Partners is een consultancybureau gevestigd in Amsterdam. Ze helpt grote ontwikkelaars (zoals Heijmans, Boskalis, Strukton en Dura Vermeer) met het succesvol deelnemen aan tenders. Denk daarbij aan projecten als Ring Antwerpen, de Afsluitdijk, het Alexia Park. Stuk voor stuk projecten met grote impact voor hun omgeving.

Digital StrategyOnline AdvertisingWebsite Creatie
Lees meer
Online ondersteuning prestigieus villaproject
Online ondersteuning prestigieus villaproject

Project gemaakt voor Van Berkel Aannemers in de Bouw industrie voor een B2B publiek.15 luxe villa’s in de verkoop brengen. Hoe pak je dat als aannemer aan? Inmiddels is Van Berkel Aannemers in Leimuiden overtuigd. ‘Bijna de helft van de villa’s is al verkocht of in optie. En dat binnen 3 maanden, dat hadden we nooit durven dromen!’.Van Berkel Aannemers, specialist in (ver)bouwen en renoveren, bestaat al ruim 100 jaar. Het Zuid-Hollandse familiebedrijf is gewend in opdracht of in bouwteams te werken. Maar bij de realisatie van 15 luxe villa’s aan de Westeinderplassen in Aalsmeer wilde de nieuwe generatie van Berkel’s het anders aanpakken.“We werken graag - en nog steeds - samen met makelaars, maar wilden dit project op een vernieuwende, online manier onder de aandacht brengen. Na een verkennend gesprek met online marketingbureau Bambuu hadden we een marketingplan op maat, waarin we ons budget ter promotie van de woningen op een andere manier hebben ingezet. En dat liep als een trein” aldus Marjolijn van Berkel, van het gelijknamige aannemingsbedrijf.Online bleek een schot in de roos te zijn voor het prestigieuze villaproject. Zo werd binnen no-time een speciale website in het leven geroepen voor het downloaden van brochures en het maken van afspraken.“Mensen konden eenvoudig via de speciale website meer lezen over het project, een brochure aanvragen, bezichtiging plannen of een afspraak maken. We hebben zowel onze bestaande geïnteresseerden als nieuwe profielen die voldoen aan de beoogde bewonersgroep uit de regio benadert. En daar kregen we veel positieve reacties en aanvragen op’ aldus Marjolijn van Berkel, mede-eigenaar Van Berkel Aannemers.Van Berkel Aannemers is één van de klanten van online marketingbureau Bambuu. Bambuu ontwikkelt speciaal voor ambitieuze kennisbedrijven een marketingbeleid op maat. Structureel; van slimme strategie tot feilloze executie. Bambuu werkt ondermeer voor Advocaten-, notariskantoren, opleiders, makelaars, aannemers, uitgeverijen, recruiters en tal van organisaties die hun marketing een serieuze boost willen geven.

Digital StrategyOnline Advertising
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Bambuu om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

22 leden in 's team

Bambuu cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Bambuu heeft 3 awards gewonnen

Emerce100 2019 / 20202020-03-31Digital marketingbureaus klein
FD gazellen 2018 / 2019 / 20202020-10-01Eén van de snelst groeiende bedrijven van Nederland
2e plaats Noord-Holland Noord Business Awards 20202020-11-01MKB midden

Reviews

8 reviews voor Bambuu

4.88/5
(8 reviews)
Bart van der WielenEigenaar bij Financieringsfabriek.nl (Wielen de Leeuw)
5/5
Begeleiding bij de gehele online propositie van www.financieringsfabriek.nl


GuidoDirecteur bij NLPpuntNL
5/5
Bambuu is een hands-on marketing bedrijf met veel kennis en goede tips. De analyses zijn diep en helpen mee om een marketing strategie te formuleren. De toegankelijkheid is hoog


AnoniemEigenaar bij Alis Quality Intelligence Software
5/5
Bambuu is voor ons een hele goede partner. De korte lijnen en heldere communicatie zorgt ervoor dat het voelt alsof ze onderdeel zijn van ons eigen team. De resultaten van de eerste campagnes waren direct waar we naar op zoek waren: hogere marketingresultaten tegen lagere kosten!


Gewerkt met Bambuu?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Bambuu

Details


https://www.bambuu.nl/?utm_source=Sortlist&utm_medium=Profilelink&utm_campaign=nov-apr

 • HoofdkantoorWielingenstraat 6, 1441 ZR Purmerend, Netherlands

 • Laan 21, 1741 EA Schagen, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen