Bouwmeester Media, Kampen | Sortlist

Bouwmeester Media cover
Bouwmeester Media logo

Bouwmeester Media Kampen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Reclamebureau Bouwmeester Media bouwt strategisch aan ijzersterke merken met een goed verhaal op social media. gevestigd in Kampen, zorgen wij voor pakkende content in de vorm van video, tekst en fotografie.

Bouwmeester Media gelooft als reclamebureau, in de juiste content, voor de juiste doelgroep, op het juiste moment, in de juiste context. Omdat het kan en veel beter werkt!

Bij het zien van goede content krijgen klanten niet het idee dat iets reclame, maar het is echt leuk om te lezen of zien. Zo vinden klanten vanzelf de weg naar jouw bedrijf. Goede en bij elkaar passende content in de vorm van tekst, beeld en video straalt professionaliteit uit. Wij zijn in deze wereld helemaal thuis! 

Een goede marketingstrategie is de basis voor het verhaal van jouw merk.
Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van van jouw klant, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

Doordat onze social media experts geregeld bij klanten aanschuiven, doen we veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.

Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, die we toepassen op jouw campagne!

8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2014
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Bouwmeester Media

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Tegenwoordig beantwoordt video-marketing de behoefte van de klant het best. Video raakt, inspireert en activeert mensen en vertelt vaak meer dan 1000 woorden of een simpele afbeelding. Het zorgt voor een beleving en wij helpen jou graag om deze beleving aan te bieden. Tijdens de campagne of een bijzondere aftermovie van een evenement. Videomarketing DE KRACHT VAN VIDEO MARKETING Wij geloven in de kracht van video marketing. Een beeld vertelt meer dan duizend woorden, kun je nagaan wat duizenden beelden doen. Video is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om jouw klanten, zij zijn op zoek naar relevante (video)content. Die niet roept en schreeuwt maar het echte verhaal vertelt. Wij helpen jou om dat aan te bieden. Wij verbinden mensen en merken. Videomarketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie en een plan van aanpak nodig.
  Skills in Film (35)
  Fashion FilmAnimated VideoFilm CorporateOnline VideoFacebook Video MarketingYouTube VideoVideo & Film ProductionCorporate VideoSocial & Viral VideosVideo Strategy+25
  Projecten in Film (2)
  Social media video Landstede basketbal - Film
  Video over de stoerste team activiteit van Nederla - Film
  Klanten in Film (2)
  Van Kesteren RenaultAuto | regional
  Landstede basketbalSport | regional

  Meer informatie over Film


 • Beschrijving
  Social Media campagnes Wij maken campagnes die aansluiten op jouw merkwaarden én doelgroep. Doormiddel van het creëren van verschillende content op de juiste plekken die samen toch één geheel vormen bereik jij met Bouwmeester Media altijd het doel van jouw campagne. Een Tweet of een Post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment, bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis. Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld.
  Skills in Social media (16)
  Social Media PlanningSocial Media MarketingSocial MediaSocial & Viral VideosSocial Media ManagementSocial VideoSocial Media StrategySocial Media ContentSocial Media & Video CampaignSocial Media Branding+6
  Projecten in Social media (2)
  Social media wervings campagne Agraro staalwerken - Social media
  Video over de stoerste team activiteit van Nederla - Social media
  Klanten in Social media (2)
  Van Kesteren RenaultAuto | regional
  Weever groepBouw | national

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Bouwmeester Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Bouwmeester Media

Social media wervings campagne Agraro staalwerken
Social media wervings campagne Agraro staalwerken

Project gemaakt voor Weever groep in de Bouw industrie voor een B2B publiek in 2017. Wervingscampagne Lorel Totaal en moederbedrijf Argraro Staalwerken zijn opzoeken naar een Allround Constructiebankwerkers; mannen en vrouwen van staal. En dan kan je natuurlijk een lange vacaturetekst schrijven, maar je kunt ook een dag in de huid kruipen van een medewerker en dit vastleggen op video. Bouwmeester Media stapte de werkplek binnen en legde de verschillende werkzaamheden vast. Zo krijg je als werkzoekende in korte tijd een goede impressie van het bedrijf. Zeker omdat de bedrijven opzoek zijn naar wat jongere medewerkers, vonden we dit een tactische keuze! Check hier de video!

Content StrategySocial media
Meer lezen
Social media video Landstede basketbal
Social media video Landstede basketbal

Project gemaakt voor Landstede basketbal in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Landstede basketbal had als doel om meer bezoekers te trekken naar de wedstrijden. Ook wouden ze meer online- bereik en zichtbaarheid van de club. We zijn bij Landstede Basketbal ons vooral gaan richten op videomarketing, om de leuke sfeer van de wedstrijden naar voren te brengen. We maakten dus vooral video’s die inspelen op de belevingswereld van de (eventuele) bezoekers. We hebben korte video’s uitgezet als gesponsorde berichten bij de doelgroep die ook weer de sfeer weergaven. Mensen die deze video voor 50% of meer bekeken hadden stuurden we nog een gesponsord bericht met betrekking tot de kaartverkoop.

Film
Meer lezen
Video over de stoerste team activiteit van Nederla
Video over de stoerste team activiteit van Nederla

Project gemaakt voor Van Kesteren Renault in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019. Binnenstappen in de cabine van graafmachine, shovel of mobiele kraan, om deze vervolgens zelf te besturen. Niet echt iets wat je verwacht nog te gaan doen in je leven als dit niet je dagelijkse job is toch? Bij de Bouw en InfraPark in Harderwijk hoef je er niet voor geschoold te zijn en kun je zo toch het avontuur aangaan! Onder begeleiding van een professional stap je in de wereld van de infra! Een bijzondere break tijdens je event of congres of als personeelsuitje. Hoe dat er dan uitziet? Check het in de beelden! Wie durft? Lees meer op www.bouwinfrapark.nl/bigstuff

Content StrategyFilmSocial media
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Bouwmeester Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in Bouwmeester Media's team

Neem gemakkelijk contact op met Bouwmeester Media's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Bouwmeester Media heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Bouwmeester Media

Gewerkt met Bouwmeester Media?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Bouwmeester Media


Details


http://www.bouwmeestermedia.nl

 • HoofdkantoorBolwerk 11b, 8261 EE Kampen, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen