daar-om.nl (+ 4 reviews) | Sortlist
Sortlist
daar-om.nl cover
daar-om.nl logo

daar-om.nl

verified-flagcertified-flag
Groningen, Nederland
Wij helpen het ambitieuze MKB groeien!
Daar-om is een hoogwaardig, full service en zeer toegankelijk online marketing bureau dat het ambitieuze MKB helpt innoveren en groeien. We verkopen bewezen online diensten om je zichtbaarheid en vindbaarheid te professionaliseren. We ontzorgen jou volledig bij het behalen van meer rendement door jouw mediabudget effectief in te zetten. Waarom daar-om.nl:  We hebben veel ervaring in de Business to Business en Business to Consumer We zijn volledig full service, waardoor je alles onder 1 dak hebt (marketing en website(shops)) We hebben een ontwikkelprogramma voor Marketeers en klanten die meer willen weten / leren van de Online Marketing We werken in teams met een projectmanager als interne en extern contactpersoon. Sparren met specialisten kan uiteraard ook! We hebben een hoge klanttevredenheid (4,7 sterren op de schaal van 5) We zijn wederom verkozen tot één van de beste bedrijven in e-business 2022 Gewoon nuchter en normaal. Geen ingewikkelde taal en zeer toegankelijk! Wie is onze doelgroep?  Het ambitieuze kleinbedrijf. Vaak met de eigenaar aan het roer, die een redelijk succesvol business heeft maar actief op zoek moet gaan naar klanten. Online zijn ze niet of heel weinig vind- en/of zichtbaar. Ze zijn bewust dat ze er iets aan moet veranderen. Gebrek aan online kennis en middelen, zorgen ervoor dat ze niet weten hoe ze dit kunnen bereiken. Het liefst willen ze dat klanten hun zelf vinden. Hierdoor zullen ze makkelijker omzet doelen behalen, tijd over hebben om het bedrijf te leiden en actiever met klanten mee te denken. Wat differentieert ons diensten van die van concurrenten? We onderscheiden ons ten opzichte van de concurrent door een hoogwaardig, full service en toegankelijk online marketing bureau te zijn dat websites, content en advertising combineert tegen transparante en betaalbare tarieven om resultaten te behalen. Bel 050 529 0555 voor gratis advies.
34 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Spaans
1 project in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2013
Website openen

Diensten

6 diensten aangeboden door daar-om.nl

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Vind het perfecte kanaal voor jouw doelgroep

  Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn, TikTok, Snapchat - voor iedere doelgroep is er minstens één social media kanaal te vinden. Deze kanalen bieden jou de mogelijkheid om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep - wij helpen je hier graag bij!

  Ben je benieuwd of jij social media optimaal inzet voor jouw bedrijf, en waar verdere kansen liggen? Doe onze gratis social media scan!
  Skills in Social media (9)
  LinkedIn Marketingsocial media brandingsocial media promotieb2b social mediaFacebook MarketingTiktokInstagram MarketingSocial Media CustomisatieSociale Marketing

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Online Advertising (15)
  Display Advertisingpay per click advertisingcpa marketingsea marketingwebsite advertisingdirect advertisingonline digital marketingBrand AdvertisingLinkedin Advertisingadvertising sales+5

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Positionering en strategie

  Een sterke online aanwezigheid begint bij een doordachte strategie. Het maken van de juiste keuzes op het gebied van je doelgroep, kanalen en middelen is namelijk essentieel om online succesvol te zijn. Wij helpen je graag bij het bepalen van jouw online positionering en strategie!
  Skills in Digital Strategy (6)
  Social Media MarketingDigital Marketingsocial media marketing strategySocial media strategieMarketing StrategieMultichannel Marketing

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Zoekmachine optimalisatie, een ander woord voor SEO, helpt je om je website beter vindbaar te maken in de gratis zoekresultaten. Wij helpen je om hoger in Google komen en meer bezoekers en klanten te krijgen. Benieuwd hoe jouw site presteert?

  Wat doen we met SEO?
  SEO bestaat uit meerdere onderdelen, die naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Zo is er een technisch gedeelte, heb je ijzersterke content nodig en is een gedegen linkbuilding-strategie een onmisbaar onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

  Techniek
  Bij de techniek zorgen we er onder andere voor dat je website razendsnel is, ook op mobiel perfect werkt, dat álle links op je website goed functioneren en dat de foto’s op je website klein en toch haarscherp zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat Google je website goed kan ‘crawlen’, zodat je goed organisch vindbaar wordt.

  Content/copywriting
  De content op je website bestaat uit teksten, afbeeldingen, polls, formulieren, downloads naar e-books en whitepapers en nog veel meer media. Deze content moet de lezer informeren en overtuigen van je product of dienst, maar we houden ook rekening met belangrijke zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden.

  Linkbuilding
  Linkbuilding draait om het opbouwen van autoriteit. Jij kunt wel roepen dat jouw product geweldig is, maar als steeds meer anderen dat roepen, dan wordt je steeds geloofwaardiger! Zo werkt het ook met links van andere websites naar jouw website.
  Skills in SEO (1)
  SEO

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Bedrijven die online succesvol zijn maken van hun bezoekers kopers. Een actiegerichte en goed werkende website is het startpunt van online succes. Al onze websites zijn snel, mobielvriendelijk, eigentijds en actiegericht. Kortom, gereed om jouw bedrijf in de kijker te spelen.
  Skills in Website Creatie (1)
  Website Creation
  Project in Website Creatie (1)
  SCHOOL VEGGIE PATCHES - Website Creatie
  Klant in Website Creatie (1)
  Mccain FoodsProduct: Frozen VegetablesAuto |

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Al meerdere jaren werken we samen met mijnwebwinkel en Lightspeed. Inmiddels zijn we daarin gecertificeerd partner en weten hoe we dit succesvol moeten bouwen.
  Skills in E-commerce (1)
  E-commerce

  Meer informatie over E-commerce

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag daar-om.nl om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

34 leden in daar-om.nl's team

Neem gemakkelijk contact op met daar-om.nl's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

daar-om.nl heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Reviews

5/5
(4 reviews)
Herold VelemaEigenaar bij Computer center
5/5

Daar-om is een prettige partij om mee samen te werken met goede kennis van zaken. Ook de korte lijnen en de ruimte voor ook persoonlijk contact is erg prettig.Floortje HeslenfeldEigenaar bij Tafelziel
5/5

Ik ben heel blij met Daar-om en dan vooral de inzet van de twee dames op ons account. We hebben heel fijn contact en ze hebben echt verstand van zaken (Google Adwords en Facebook/Instagram adverteren). In korte tijd zie ik mooie dingen gebeuren!Bastiaan RosenkampEigenaar bij Inspired by Safaris
5/5

Kundig en prettig online marketing bureau waarbij jouw eigen situatie voorop staat. Na wat ervaringen met andere aanbieders echt een verfrissend eerlijke samenwerking - voor ook nog een reële prijs. Na twee maanden proefdraaien nu overtuigd dat we beter en effectiever onze online groei mogelijkheden benutten. Aanrader !

daar-om.nl's antwoord:Dank je wel Bastiaan voor deze prettige review. Het is erg fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt.


Gewerkt met daar-om.nl?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van daar-om.nl

Details • HoofdkantoorSchweitzerlaan 12, 9728 NP Groningen, Netherlands

daar-om.nl-youtubedaar-om.nl-facebookdaar-om.nl-linkedindaar-om.nl-pinterest
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Data Hub
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid