Fundament All Media, Groningen | Sortlist
Fundament All Media cover
Fundament All Media logo

Fundament All Media

verified-flag
Groningen, Nederland
Geen doelstelling te gek voor ons team. Concrete plannen en acties worden enthousiast in elkaar gezet door communicatiestrategen, ontwerpers, tekstschrijvers, programmeurs, webbouwers en bedrijfskundigen onder leiding van projectmanagers. Welke acties? Dat hangt helemaal af van wat jij nodig hebt om met jouw klant de verbinding aan te gaan! Dat kan zijn full-service: dan helpen we je van A tot Z. Maar je mag onderstaand productoverzicht ook beschouwen als keuzemenu. Pick your darlings! Strategie en advies Onze campagnes zijn lerende campagnes. Dat betekent dat er geen vuistdikke communicatiebijbel aan ten grondslag ligt, noch uitgebreide projectplannen. Een lerende campagne is niets meer of minder dan een campagne die je gedurende de looptijd steeds bijstelt, op basis van data. Slimme data, die vaak al voor handen zijn en waarop je je plan kunt baseren. Dit doen we met een team specialisten, ieder deskundig op een eigen vakgebied.  Als eerste halen we de essentie naar boven: wat is je doelstelling? Wie wil je bereiken? Wat is je verhaal en via welke kanalen wil je het vertellen? En misschien wel de belangrijkste vraag: Hoe help je je klant hiermee? Want door de klant te helpen, verbindt hij of zij zich aan je. Op basis van die essentie maken wij een strategisch communicatieframe.  Implementatie en support Wie regelt alles tot in de puntjes? Wie waakt over de planning en het budget? Je eigen projectmanager bij Fundament All Media. Dat spreekt voor zich. En wie bel je voor onderhoud aan je webplatform? Juist, de supportafdeling van Fundament!
23 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 1999
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

3 diensten aangeboden door Fundament All Media

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Geen doelstelling te gek voor ons team. Concrete plannen en acties worden enthousiast in elkaar gezet door communicatiestrategen, ontwerpers, tekstschrijvers, programmeurs, webbouwers en bedrijfskundigen onder leiding van projectmanagers.

  Welke acties? Dat hangt helemaal af van wat jij nodig hebt om met jouw klant de verbinding aan te gaan! Dat kan zijn full-service: dan helpen we je van A tot Z. Maar je mag onderstaand productoverzicht ook beschouwen als keuzemenu. Pick your darlings!

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Onze campagnes zijn lerende campagnes. Dat betekent dat er geen vuistdikke communicatiebijbel aan ten grondslag ligt, noch uitgebreide projectplannen. Een lerende campagne is niets meer of minder dan een campagne die je gedurende de looptijd steeds bijstelt, op basis van data. Slimme data, die vaak al voor handen zijn en waarop je je plan kunt baseren. Dit doen we met een team specialisten, ieder deskundig op een eigen vakgebied.

  Als eerste halen we de essentie naar boven: wat is je doelstelling? Wie wil je bereiken? Wat is je verhaal en via welke kanalen wil je het vertellen? En misschien wel de belangrijkste vraag: Hoe help je je klant hiermee? Want door de klant te helpen, verbindt hij of zij zich aan je. Op basis van die essentie maken wij een strategisch communicatieframe.

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (1)
  Full-Service

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Fundament All Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

23 leden in Fundament All Media's team

Neem gemakkelijk contact op met Fundament All Media's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Fundament All Media heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Fundament All Media

Gewerkt met Fundament All Media?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Fundament All Media

Details


http://www.fundament.nl

 • HoofdkantoorRademarkt 25, 9711 CS Groningen, Netherlands