Bengelmedia (+ 10 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Bengelmedia cover
Bengelmedia logo

Bengelmedia Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Wij zijn jouw marketing & mediateam en samen zetten we de volgende stap. Van strategie tot inkoop!
Bengelmedia: een fullservice-marketingbureau uit Amsterdam Jij bent op zoek naar één aanspreekpunt voor al jouw marketing. Een bureau dat het denkwerk vooraf doet maar ook zorgt voor de uitvoer van alle activiteiten, of het nou online of offline is. Een bureau dat zorgt voor samenhang tussen alle campagnes. En een bureau dat jou, jouw organisatie en jouw klanten snapt en net zo graag succes wil behalen als jij. Dat doen we door de volgende diensten aan te bieden: Strategie Marketing Creatie Media inkoop Online marketing Websites Employer branding Goede doelen marketing Via ons pr-bureau PRESSURE verzorgen wij fullservice-pr. Wij geloven dat als pr en marketing samenwerken, de beste resultaten behaald worden. _________________________________________________________________ We are Bengelmedia: a full service marketing agency in Amsterdam, the Netherlands You are looking for one point of contact for all marketing. An agency that does the thinking but also takes care for the execution of all activities, online and offline. An agency that takes care for cohesion between all campaigns. And an agency that understands you, your organization and your clients and wants to achieve succes just as much as you. Strategy Marketing Design Media Online marketing Websites Employer branding Marketing for charities We also offer full service pr via our pr agency PRESSURE. We believe that a synergy between pr and marketing leads to the best results.
18 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
20 projecten in hun portfolio
7 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2008
3 awards gewonnen

Diensten

4 diensten aangeboden door Bengelmedia

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Heb je een nieuw product of dienst of past de huidige communicatie niet meer? Dan gaan we samen graag terug naar de basis. We gaan bepalen wie de doelgroep is, welke concurrenten er zijn en wat de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf zijn. Dat leggen we vast in een positionering.

  Vervolgens kunnen we een merk gaan bouwen. De basis van branding noemen wij ook wel een communicatieconcept. In een communicatieconcept vertalen wij de positionering naar beeld, kleuren, tekst en eventueel een logo. Dit concept vormt de blauwdruk voor alle toekomstige marketing en communicatie!
  Skills in Branding & Positionering (33)
  brand designtarget audience definitionstrategisch adviesmerk imagomerk zichtbaarheidmerk uitstralingmarketing strategiecommunicatieconceptConceptingBranding+23
  Projecten in Branding & Positionering (7)
  SprayPay: professionalisering van de communicatie - Branding & Positionering
  Branding campagnes Benriach en Jura - Branding & Positionering
  Fullservice marketing voor CHDR - Proefpersoon.nl - Branding & Positionering
  Communicatieconcept voor Bouwbedrijf Kamphuis - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (4)
  Jeroen Meijdam
  Jan van Wijhe
  Michel Haafkes
  Willemijn Groothengel
  Klanten in Branding & Positionering (7)
  Coco&HazelRetail | national
  AccordPersoneelszaken | national
  Bouwbedrijf KamphuisBouw | regional
  Centre for Human Drug ResearchFarmaceuten & Biotech | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Ondernemers en bedrijven kloppen vaak bij ons aan omdat de huidige communicatie niet meer past bij waar het bedrijf voor staat of omdat ze iets anders uit willen stralen. Op basis van de wensen en doelstellingen stellen wij een passende aanpak voor.

  We creëren voor jouw bedrijf bijvoorbeeld een aansprekend en onderscheidend communicatieconcept bestaande uit tekst en beeld. Dit concept vertalen we vervolgens naar een succesvolle reclamecampagne waarmee we jouw commerciële doelen behalen.

  Doordat we alle reclamedisciplines in huis hebben nemen we het hele proces van jouw campagne uit handen. We ontwerpen het communicatieconcept maar zorgen vervolgens ook dat dit in alle uitingen, consequent wordt doorgevoerd en dat alle reclameactiviteiten op elkaar aansluiten.

  Reclamebureau Bengelmedia heeft een eigen studio. Onze creatieve mensen ontwerpen al jouw reclamemiddelen. Denk hierbij aan een website, een volledige huisstijl en/of campagnemateriaal zoals tv- en radioreclames, online banners en advertenties.
  Skills in Reclame (47)
  b2c marketingmediainkoopsocial media campagnereclame campagnereclame videoreclame adviesprint media buyingfilm reclamegrafisch ontwerp en drukwerkdirecte reclame+37
  Projecten in Reclame (7)
  Branding campagnes Benriach en Jura - Reclame
  Fullservice marketing voor CHDR - Proefpersoon.nl - Reclame
  Branding campagne voor Stichting Proefdiervrij - Reclame
  Fullservice-marketing voor Waterpik - Reclame
  Reviews in Reclame (2)
  Lisette Mastenbroek
  Freddy Bosscher
  Klanten in Reclame (7)
  AccordPersoneelszaken | national
  Stichting ProefdiervrijNon-profit | national
  Stichting ProefdiervrijNon-profit | national
  A Brand New DayDranken | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  Bengelmedia heeft een PR zusje: PRESSURE Amsterdam

  PRESSURE is het fullservice pr-bureau van Amsterdam. Fullservice pr betekent dat we alles voor je regelen, van strategie tot uitvoering en natuurlijk een uitgebreide rapportage. Goede contacten met de media, het schrijven van nieuwswaardige persberichten en bovenop het nieuws zitten zijn onze basis. Maar ons repertoire is breder dan dat. Creativiteit gaat daarbij hand in hand met haalbaarheid en commercieel resultaat.

  Kijk voor meer info op: www.pr-essure.com
  Skills in Public Relations (PR) (32)
  Influencer MarketingReputation ManagementMedia RelationsCrisis ManagementPress ReleaseBranded ContentPress ReleasesEventsOnline PRpr agency+22
  Projecten in Public Relations (PR) (4)
  PR voor VeiligThuis - Public Relations (PR)
  PR voor LEGO - Public Relations (PR)
  PR voor Stichting Kinderpostzegels - Public Relations (PR)
  PR event The Dalmore - Public Relations (PR)
  Reviews in Public Relations (PR) (2)
  Henk de Groot
  Nikita Marsman
  Klanten in Public Relations (PR) (4)
  The DalmoreDranken | international
  Stichting KinderpostzegelsNon-profit | national
  VeiligThuisNon-profit | regional
  LEGOSpeelgoed | international

  Meer informatie over Public Relations (PR)


 • Beschrijving
  Bengelmedia is ook jouw fullservice-mediabureau in Amsterdam. Wij kopen op grote schaal, alle vormen van media in. Bij ons kun je terecht voor de inkoop van al jouw media, online en offline. Daarbij is jouw doelstelling en doelgroep ons uitgangspunt. Welke media we kiezen bepalen we op basis van kennis en ervaring maar vooral data uit eerdere campagnes.

  Doordat wij als mediabureau alle marketingdisciplines in huis hebben verzorgen we niet alleen jouw media-inkoop maar nemen we het volledige proces van jouw campagne voor onze rekening. We bepalen de juiste strategie, creëren de uitingen, bewaken alle deadlines en zorgen voor de juiste optimalisatie en goede analyse tijdens en na de campagne.
  Skills in Media Planning (35)
  tram advertisingNative AdvertisingOutdoor ReclameInstagram Reclametv media inkooptelevisie reclamebioscooopreclameRadio ReclameSocial mediaDisplay Advertising+25
  Projecten in Media Planning (7)
  Campagne voor de kampioen - Media Planning
  Vergroten naamsbekendheid door slimme media-inkoop - Media Planning
  Branded content voor Kinderpostzegels - Media Planning
  Branding campagnes Benriach en Jura - Media Planning
  Reviews in Media Planning (2)
  Romy Penningnieuwland
  Mirjam Brinks
  Klanten in Media Planning (7)
  A Brand New DayDranken | national
  Supportersvereniging AjaxSport | national
  WaterpikRetail |
  Centre for Human Drug ResearchFarmaceuten & Biotech | national

  Meer informatie over Media Planning

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Bengelmedia om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

20 projecten uitgevoerd door Bengelmedia

Campagne voor de kampioen
Campagne voor de kampioen

Lopend project voor Supportersvereniging Ajax in de Sport industrie voor een B2C publiek sinds 2022.VraagDe supportersvereniging wilde het kampioenschap van Ajax aangrijpen voor een campagne om nieuwe leden te werven. Hiervoor zochten ze een creatieve maar ook goede media-aanpak en een bureau dat ook het design van de advertenties kon doen. Dat we bij Bengelmedia Ajax een warm hard toedragen is geen geheim, dus deze campagne wilden we heel graag voor onze rekening nemen.

Media Planning
Lees meer
SprayPay: professionalisering van de communicatie
SprayPay: professionalisering van de communicatie

Lopend project voor SprayPay in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2021.VraagSprayPay kwam bij ons met een vraag die we vaak krijgen van ondernemers. De communicatie, zowel in woord als visueel, paste niet meer bij de huidige status van het bedrijf. Het was tijd voor vernieuwing en professionalisering. Aan marketingbureau Bengelmedia de vraag hoe deze professionaliseringslag te maken.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Lees meer
Vergroten naamsbekendheid door slimme media-inkoop
Vergroten naamsbekendheid door slimme media-inkoop

Project gemaakt voor OnePlus in de E-commerce industrie voor een B2C publiek.OnePlus is een Chinese smartphone-fabrikant. Ze maken high end-kwaliteit smartphones voor een scherpe prijs.

Media Planning
Lees meer
Branded content voor Kinderpostzegels
Branded content voor Kinderpostzegels

Project gemaakt voor Stichting Kinderpostzegels in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek.Stichting Kinderpostzegels zorgt ervoor dat duizenden kinderen zich jaarlijks inzetten voor de Kinderpostzegelactie. Met de opbrengst wordt kinderen in Nederland en het buitenland een betere toekomst geboden.

Media Planning
Lees meer
Branding campagnes Benriach en Jura
Branding campagnes Benriach en Jura

Project gemaakt voor A Brand New Day in de Dranken industrie voor een B2C publiek.Sales agency A Brand New Day (ABND) met de Schotse whisky-merken Benriach en Jura.

Branding & PositioneringMedia PlanningReclame
Lees meer
Fullservice marketing voor CHDR - Proefpersoon.nl
Fullservice marketing voor CHDR - Proefpersoon.nl

Lopend project voor Centre for Human Drug Research in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2008.Het Centre for Human Drug Research (CHDR), een Nederlandse stichting die onderzoek verricht in de eerste ontwikkelingsfase van medicijnen. Via de website Proefpersoon.nl werven ze vrijwilligers voor geneesmiddelenonderzoek.

Branding & PositioneringMedia PlanningReclame+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Bengelmedia om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

18 leden in 's team

Bengelmedia cover
Verhaal
Bengelmedia is een hands-on bureau. We luisteren naar jouw wensen en daarmee gaan onze marketeers aan de slag. Zij komen met een duidelijk stappenplan en strategie. Vervolgens kunnen verschillende disciplines uit ons team worden aangesloten, zoals onze eigen studio, online marketeers of PR.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Bengelmedia heeft 3 awards gewonnen

Top Score Badge Trustoo2022-07-01Reclamebureaus
Top performer Sortlist Awards (runner up)2022-03-01
Google Partner2021-12-01Online marketing

Reviews

10 reviews voor Bengelmedia

4.35/5
(10 reviews)
Jan van WijheSalesmanager bij IVIO@School
ServiceBranding & Positionering
SectorOnderwijs
Team11 - 50
4.69/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Bengelmedia heeft ons geholpen om een duidelijke marketingstrategie te bepalen. Daarnaast hebben ze gezorgd voor een eenduidige uitstraling in al onze online en offline communicatiemiddelen.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Ze denken mee op strategie niveau, maar ook in de uitvoer. Het onderlinge contact verloopt vlot en makkelijk, dit zorgt voor een hele prettige samenwerking.
Zijn er verbeterpunten?
-

Jan van Wijhe beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorOnderwijs
Team11 - 50

Nikita MarsmanMarketing & PR Manager bij Apollo & Leonardo Hotels
ServicePublic Relations (PR)
SectorReizen & Vrije tijd
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Wij zijn erg blij met de professionele PR ondersteuning van Bengelmedia in de rebranding fase van ons merk.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De snelheid, flexibiliteit en het meedenkend vermogen.

Nikita Marsman beveelt dit bureau aan


ServicePublic Relations (PR)
SectorReizen & Vrije tijd

Henk de GrootOperation manager bij Bamburista
ServicePublic Relations (PR)
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 10
4.38/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
We wilden dmv PR zichtbaar worden op verschillende vlakken, online, krant & influencers. Dit is erg goed gelukt, we hebben mooie publicaties gehad.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Er heerst een goede vibe bij Pr-essure, veel energie! De flow is vooral goed, de dingen die we willen bereiken lukken vaak.

Henk de Groot beveelt dit bureau aan


ServicePublic Relations (PR)
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 10

Gewerkt met Bengelmedia?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Bengelmedia

Details • HoofdkantoorZekeringstraat, 1014 Amsterdam, Netherlands

 • Boeing Avenue 8, 1119 PB Schiphol-Rijk, Netherlands

Bengelmedia-linkedin
Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid