About


Bengelmedia cover
Bengelmedia logo

Bengelmedia Amsterdam, Nederland

This agency profile and details are managed by the agency owner.

Fullservice-marketingbureau Bengelmedia: één aanspreekpunt voor al jouw marketing

Jij bent op zoek naar één aanspreekpunt voor al jouw marketing. Een bureau dat niet alleen uitvoert maar ook zorgt voor cohesie en synergie in alle campagnes. Een bureau dat jou, jouw organisatie en jouw klanten snapt en net zo graag succes wil behalen als jij.

Wij zorgen voor de marketingproducten die nodig zijn voor een goede campagne. Dit doen we altijd vanuit de disciplines die we in onze teams verzameld hebben: strategie, marketing, media, creatie, projectmanagement en analyse. Zo zorgen wij er voor dat de uitingen en campagnes aansluiten op de doelstelling: het effectief bereiken van jouw doelgroep.

Via ons pr-bureau PRESSURE verzorgen wij ook fullservice-pr. Wij geloven dat als pr en marketing samenwerken, de beste resultaten behaald worden.

_________________________________________________________________

Bengelmedia: a full service marketing agency in Amsterdam, the Netherlands. We provide smart marketing to reach your commercial goals together with you!

You are looking for one point of contact for all your marketing. An agency that not only executes but also takes care of cohesion and synergy in all campaigns. An agency that understands you, your organization and your clients and wants to achieve succes just as much as you.

We take care for the marketing products that are needed for a successful campaign. We always do this by combining the disciplines in our teams: strategy, marketing, creation, project management, media and analysis.

This way we make sure that the creatives and campaigns match with the objective: reach your target group in the most effective way.

We also offer fullservice pr via our pr agency PRESSURE. We believe that a synergy between pr and marketing leads to the best results.

 

15 people in their team
Speaks Engels, Nederlands
14 projects in their portfolio
4 collaborations started on Sortlist
Works remotely across the globe
Sortlist member since 2019
Founded in 2008
1 award conferred

Services

4 services offered by Bengelmedia

Service name
Experience level

Related reviews
Starting from

 • Description
  Wij kijken altijd vanuit meerdere disciplines naar jouw bedrijf of merk, maar beginnen het liefst helemaal bij het begin: de positionering, waarna een communicatieconcept en een strategie volgen. Positionering: In een positionering bepalen we de plaats van jouw bedrijf in de zakelijke omgeving en bepalen we de positie ten opzichte van klanten, partners en medewerkers. Communicatieconcept: in een communicatieconcept omvatten wij de positionering in beeld en tekst, wat de blauwdruk vormt voor alle communicatie en marketing! Strategie: Na het bepalen van een sales- en marketingdoelstelling ontwikkelen we in een strategie de weg om deze doelstelling te bereiken.
  Skills in Branding & Positionering (17)
  communicatieconceptmarketing strategiemerk uitstralingBrandingmerk imagostrategisch adviestarget audience definitionmerk zichtbaarheidCommunicatiestrategiePositioning+7
  Works in Branding & Positionering (4)
  Communicatieconcept voor Bouwbedrijf Kamphuis - Branding & Positionering
  Communicatieconcept voor Aeres - Branding & Positionering
  Websitedesign voor Coco&Hazel - Branding & Positionering
  Communicatieconcept en marketing voor Accord - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (2)
  Jeroen Meijdam
  Michel Haafkes
  Clients in Branding & Positionering (4)
  AccordPersoneelszaken | national
  Coco&HazelRetail | national
  Aeres Training Centre InternationalOnderwijs | international
  Bouwbedrijf KamphuisBouw | regional

  Learn more about Branding & Positionering


 • Description
  We creëren voor jouw bedrijf een aansprekend en onderscheidend communicatieconcept bestaande uit tekst en beeld. Dit concept vertalen we vervolgens naar een succesvolle reclamecampagne waarmee we jouw commerciële doelen behalen. Doordat we alle reclamedisciplines in huis hebben nemen we het hele proces van jouw campagne uit handen. We ontwerpen het communicatieconcept maar zorgen vervolgens ook dat dit in alle uitingen, consequent wordt doorgevoerd en dat alle reclameactiviteiten op elkaar aansluiten. Reclamebureau Bengelmedia heeft een eigen studio. Onze creatieve mensen ontwerpen al jouw reclamemiddelen. Denk hierbij aan een website, een volledige huisstijl en/of campagnemateriaal zoals tv- en radioreclames, online banners en advertenties.
  Skills in Reclame (23)
  print media buying AdvertisingMedia DesignOutdoorMedia PlanningMedia BuyingCreativeMedia RelationsBranded ContentBrand Design+13
  Works in Reclame (5)
  Branding campagne voor Stichting Proefdiervrij - Reclame
  Fullservice-marketing voor Waterpik - Reclame
  Rebranding voor Meesters van Trecht - Reclame
  Vormgeving voor Stichting Proefdiervrij - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Lisette Mastenbroek
  Clients in Reclame (5)
  Stichting ProefdiervrijNon-profit | national
  AccordPersoneelszaken | national
  Stichting ProefdiervrijNon-profit | national
  Meesters van TrechtBouw | regional

  Learn more about Reclame


 • Description
  Bengelmedia heeft een PR zusje: PRESSURE Amsterdam PRESSURE is het fullservice pr-bureau van Amsterdam. Fullservice pr betekent dat we alles voor je regelen, van strategie tot uitvoering en natuurlijk een uitgebreide rapportage. Goede contacten met de media, het schrijven van nieuwswaardige persberichten en bovenop het nieuws zitten zijn onze basis. Maar ons repertoire is breder dan dat. Creativiteit gaat daarbij hand in hand met haalbaarheid en commercieel resultaat. Kijk voor meer info op: www.pr-essure.com
  Skills in Public Relations (PR) (17)
  Reputation ManagementMedia RelationsPress ReleaseBranded ContentPress ReleasesEventsOnline PRinternational public relationscrisis communicationdigital public relations+7
  Works in Public Relations (PR) (4)
  PR voor VeiligThuis - Public Relations (PR)
  PR voor LEGO - Public Relations (PR)
  PR voor Stichting Kinderpostzegels - Public Relations (PR)
  PR event The Dalmore - Public Relations (PR)
  Reviews in Public Relations (PR) (2)
  Freddy Bosscher
  Mirjam Brinks
  Clients in Public Relations (PR) (4)
  VeiligThuisNon-profit | regional
  Stichting KinderpostzegelsNon-profit | national
  The DalmoreDranken | international
  LEGOSpeelgoed | international

  Learn more about Public Relations (PR)


 • Description
  Een goede website is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is namelijk in veel gevallen de eerste kennismaking met jouw organisatie. En een eerste indruk kun je maar één keer maken. Je wilt dus dat de website precies uitstraalt waar jouw bedrijf, product of dienst voor staat. Doordat wij als fullservice-marketingbureau alle marketingdisciplines in huis hebben kunnen we niet alleen de bouw van de website verzorgen maar nemen we het volledige proces voor onze rekening: van strategie en design tot onderhoud als de site live staat (of we leren je hoe je dit zelf kunt doen). En daar stopt het natuurlijk niet. Na de oplevering van de site wil je ook de juiste doelgroepen aantrekken. Daarvoor kunnen we ook de media-inkoop en marketingcampagnes verzorgen. Met de juiste strategie en het in-house creëren van passende uitingen zorgen we direct voor kwalitatief verkeer naar jouw nieuwe website!
  Skills in Website Creatie (10)
  SEOContent CreationMobile DesignSEO ContentEcommerce Website DesignWebsite ontwerpwebsite SEOwebsite trafficwebshop ontwikkelingwebsite uitwerking
  Works in Website Creatie (3)
  Website op maat voor stichting proefdiervrij - Website Creatie
  Een nieuwe website voor DaVinci Vertalingen - Website Creatie
  Websitedesign voor Coco&Hazel - Website Creatie
  Clients in Website Creatie (3)
  Coco&HazelRetail | national
  ProefdiervrijNon-profit | national
  DaVinci VertalingenAnderen | international

  Learn more about Website Creatie

In need of one of those services?

Ask Bengelmedia for a quote and get a reply in no time.Portfolio

14 projects performed by Bengelmedia

PR voor VeiligThuis
PR voor VeiligThuis

Project made for VeiligThuis in the Non-profit industry for a B2C audience.In 2020 was de Week tegen Kindermishandeling en startte de campagne ‘Open je ogen voor kindermishandeling’. Er hoeft maar één iemand in actie te komen om één kind redden.

Public Relations (PR)
Read more
Branding campagne voor Stichting Proefdiervrij
Branding campagne voor Stichting Proefdiervrij

Project made for Stichting Proefdiervrij in the Non-profit industry for a B2C audience.Stichting Proefdiervrij zet zich in voor een wereld zonder proefdieren. Zo financieren zij baanbrekend onderzoek en informeren zij publiek, wetenschappers en studenten over proefdiervrij innovatie. De stichting ziet dat proefdieren nog vaak vergeten worden en dat men zich totaal niet bewust is van het aantal dierproeven dat jaarlijks wordt uitgevoerd. Hoog tijd dat hier verandering in komt. Om de huidige achterban van dierenliefhebbers uit te breiden wil Stichting Proefdiervrij zich gaan focussen op een nieuwe doelgroep: maatschappelijk bewuste hoger opgeleiden. Aan marketingbureau Bengelmedia de taak om een nieuwe doelgroep wakker te schudden en te informeren.

Reclame
Read more
Fullservice-marketing voor Waterpik
Fullservice-marketing voor Waterpik

Project made for Waterpik in the Retail industry for a B2B / B2C audience.Sinds begin dit jaar werken wij voor Waterpik, de Amerikaanse producent van waterflossers. Een echte fullservice klant aangezien we voor hen vele marketing- en mediacampagnes uitvoeren en ook de pr verzorgen.

Reclame
Read more
Website op maat voor stichting proefdiervrij
Website op maat voor stichting proefdiervrij

Project made for Proefdiervrij in the Non-profit industry for a audience.Belangrijke redenen dat de oude website niet meer voldeed waren het ontbreken van een duidelijke structuur in de boodschap door de site heen, het verouderde design en de beperkte gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers om de website aan te passen. Bovendien wilde Stichting Proefdiervrij een website die meer mobiel vriendelijkheid is.

Website Creatie
Read more
PR voor LEGO
PR voor LEGO

Project made for LEGO in the Speelgoed industry for a audience.LEGO heeft verschillende pr-momenten waarbij PRESSURE nodig was om genoeg awareness te creëren onder de doelgroep. De pr-activiteiten die PRESSURE gedurende het jaar heeft ondernomen zijn: influencer samenwerkingen opgezet, meerdere persberichten uitgestuurd, online pr-events georganiseerd en contact gehad met de juiste media.

Public Relations (PR)
Read more
Communicatieconcept voor Bouwbedrijf Kamphuis
Communicatieconcept voor Bouwbedrijf Kamphuis

Project made for Bouwbedrijf Kamphuis in the Bouw industry for a B2B / B2C audience in 2019.Bouwbedrijf Kamphuis bestaat als sinds 1958 en heeft dus zeker zestig jaar ervaring. Door heel Nederland wonen gezinnen met veel woonplezier in een Kamp-huis. Kamphuis deed tot voor kort vrijwel niets aan eigen marketing. Dankzij mond-op-mond reclame van tevreden huiseigenaren en het vaste partnerschap met huizenontwikkelaar Brummelhuis was dat niet nodig. Maar om minder afhankelijk te zijn in een markt waar sterke concurrentie toeneemt werd het tijd om aan de eigen marktpositie te gaan werken en waren zij opzoek naar een duidelijke en professionele communicatiestijl en een marketingplan.

Branding & Positionering
Read more
Have a similar project?

Ask Bengelmedia for a quote and get a reply in no time.


Team

15 members in Bengelmedia's team

Bengelmedia cover
Easily get in touch with Bengelmedia’s team

Send them a message and get a reply in no time.


Awards

Bengelmedia was awarded 1 time

Google Partner2020-12-31

Reviews

6 reviews for Bengelmedia

4.25/5
(6 reviews)
Romy Penningnieuwlandcommunicatie adviseur at Proefdiervrij
SectorNon-profit
Team1 - 10
3.5/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration
What was the objective behind your collaboration?
Bengelmedia wordt ingezet als 'verlenging' van ons team omtrent online activiteiten. Zo hebben zij onze nieuwe website gebouwd, zetten zij social media campagnes op, optimaliseren zij deze campagnes en denken zij mee over online fondsenwerving.
What did you enjoy the most during your collaboration?
Het opzetten van de nieuwe website was een intensief, maar supertof traject om samen met Bengelmedia door te maken. Hier hebben we elkaar goed leren kennen. We zijn erg trots op het eindresultaat (neem vooral een kijkje ;))!
Are there any areas for improvements?
We hebben met z'n allen nog veel te leren over online fondsenwerving. Met 'we' bedoel ik dus niet alleen Bengelmedia, maar ook onze organisatie en andere goede doelen. We hebben er zin in om dit samen met Bengelmedia uit te zoeken, maar hier is zeker nog wat verbetering mogelijk :)

Romy Penningnieuwland recommends this agency


SectorNon-profit
Team1 - 10

Jeroen MeijdamDirecteur at DaVinci Vertalingen B.V.
ServiceBranding & Positionering
SectorAnderen
Team11 - 50
4.25/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration
What was the objective behind your collaboration?
Het doel van de samenwerking was het opfrissen van onze uitstraling en het vergroten van naamsbekendheid ban DaVinci Vertalingen B.V.
What did you enjoy the most during your collaboration?
De prettige korte lijnen en de mogelijkheid om wederzijds open en eerlijk te kunnen zijn.
Are there any areas for improvements?
Door COVID is het natuurlijk minder makkelijk geweest om face to face te overleggen. Dit kan beter, maar had dus een reden waar we allemaal niets aan kunnen doen.

Jeroen Meijdam recommends this agency


ServiceBranding & Positionering
SectorAnderen
Team11 - 50

Freddy BosscherMarketing & Communicatie ATCI at Aeres Training Centre International
ServicePublic Relations (PR)
SectorOnderwijs
Team11 - 50
4/5
Budget
Quality
Schedule
Collaboration
What was the objective behind your collaboration?
Een campagne uitwerking voor ons interntionale trainingcentrum
What did you enjoy the most during your collaboration?
Bureau heeft in de pitchfase het beste voorstel neergelegd en laten zien zich goed in te kunnen leven in de klant. Naast strategie is Bengel Media ook in staat gebleken om de campagne praktisch te vertalen.
Are there any areas for improvements?
Goede samenwerking, no nonsense aanpak en daadkrachtige medewerkers!

Freddy Bosscher recommends this agency


ServicePublic Relations (PR)
SectorOnderwijs
Team11 - 50

Worked with Bengelmedia?

Share your experience with us.


Contact

Contact details of Bengelmedia


Details • HeadquarterZekeringstraat 32, 1014 BS Amsterdam, Netherlands

Sortlist logo

We are an independent partner who knows Marketing & Advertising agencies' competitive landscape. Tell us your needs and we'll tell you the agencies you must meet

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • About
 • Jobs
 • Blog
 • Contact
For clients
For agencies
 • 2021 © Sortlist | 
 • All right reserved
 • Terms
 • Privacy
 • Help center
 • Countries
 • Languages