Handstand (+ 4 reviews) | Sortlist

Handstand cover
Handstand logo

Handstand Enschede, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij versterken sociale professionals.

Vergroot jouw bereik en impact

Mogen wij versterken waar jij voor staat? Dan dragen we keihard bij aan maatschappelijke winst. Daarom is Handstand hét communicatiebureau voor sociale professionals. Wij zijn jouw crew voor strategie en ondersteuning. Het liefst flippen we samen met jou de verwachting van wat mogelijk is. Maar altijd gaan we ervoor jouw bereik en impact te vergroten.

 

Zichtbaarheid

Gezien worden en in contact staan met jouw doelgroep.

✓ Content marketing

✓ Communicatieplan

✓ Conceptontwikkeling

 

Trotse medewerkers

Medewerkers als ambassadeurs door interne communicatie.

✓ Strategie

✓ Merkidentiteit

✓ Trainingen

 

Werving

Vrijwilligers, klanten, deelnemers en financiers werven.

✓ Campagnes

✓ Adverteren

✓ Evenementpromotie

5 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
4 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2010
4.75/5
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Handstand

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij vinden wat jou bijzonder maakt en bouwen jouw merk tot de hotpants tussen de maatpakken. Via een archetype geven we jouw merk karakter. Het merkverhaal vertaalt jouw identiteit naar woorden. De huisstijl geeft vorm aan jouw ambities. Het resultaat is een brand guide. De perfecte briefing voor iedereen die werkt aan jouw marketing. Samen bouwen we een merk waar jouw fans verliefd op worden.
  Skills in Branding & Positionering (3)
  brand imagebrand creationbrand building
  Projecten in Branding & Positionering (4)
  Voel je thuis bij Domijn - Branding & Positionering
  Fundament laat je stralen - Branding & Positionering
  Vernieuwers van wat werkt - Branding & Positionering
  Dansen naar opmerkelijkheid - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (2)
  Vanity Lammers van Toorenburg
  Aad Francissen
  Klanten in Branding & Positionering (4)
  FundamentNon-profit | local
  De StuwZorginstellingen | regional
  at.groepZorginstellingen | national
  DomijnNon-profit | local

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Jouw onderscheidende verhaal in online content. - Tekst, beeld en video - Time for some action! We maken content en beheren jouw social media. Eerst een contentkalender, dan slim verspreiden en aan het einde van de maand de statistieken in je mail. Resultaten zijn meer klanten, websitebezoek of bereik.
  Skills in Social media (9)
  sociaal netwerkSocial Media AnalysisSocial Media ContentSocialsocial media engagementsocial media customizationsocial media contestsocial media challengeSocial Media
  Projecten in Social media (3)
  Voel je thuis bij Domijn - Social media
  Fundament laat je stralen - Social media
  Dansen naar opmerkelijkheid - Social media
  Review in Social media (1)
  Wiro Kuipers
  Klanten in Social media (3)
  De StuwZorginstellingen | regional
  DomijnNon-profit | local
  FundamentNon-profit | local

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Handstand om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Handstand

Voel je thuis bij Domijn
Voel je thuis bij Domijn

Project gemaakt voor Domijn in de Non-profit industrie voor een B2C publiek in 2022.Domijn is een van de grootste woningcorporaties van Twente. Echt een sociale organisatie met hart voor haar huurders! Maar hoe bereik je je doelgroepen op een toegankelijke én opmerkelijke manier? Handstand hielp Domijn bij het opzetten en inrichten van haar contentmarketing.Er lag een mooie basis en samen met de communicatieafdeling zetten we de volgende stap. We ontwikkelden verschillende formats: verhalen op het snijvlak van wat de organisatie wil delen en de interesses van haar doelgroepen. Zo maakten we abstracte thema’s als ‘duurzaamheid’ concreet met pakkende verhalen.We richtten een sterk proces in met duidelijke doelstellingen, een goed gevulde kalender en maandelijkse rapportages. Daarmee kon er worden bijgestuurd op basis van data, om zo betere resultaten te behalen. Een content marketeer van Handstand ontzorgt het team door content te maken. Het resultaat? Er worden drie keer zoveel verhalen gedeeld en het bereik van de organisatie is ruim verdubbeld. Abstracte thema’s worden verteld in verhalen die raken; ook de interacties op de verhalen verdubbelden. De mooie verhalen van Domijn krijgen het podium dat ze verdienen!

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+4
Meer lezen
Fundament laat je stralen
Fundament laat je stralen

Project gemaakt voor Fundament in de Non-profit industrie voor een B2C publiek in 2020.De bibliotheek, muziekschool en de welzijnsorganisatie van Losser werden één organisatie. Samen werden ze een mooie nieuwe stichting: Fundament. Dat leidde tot strategische en praktische vragen: Welk verhaal vertellen we? Op welke kanalen zetten we in? Hoe richten we het communicatieproces in?We besloten communicatie in te zetten als middel voor meer verbinding, zichtbaarheid en impact. Want als je samen werkt aan jouw verhaal dan leidt dat tot verbinding. In een marketingplan werden doelen vastgelegd en de route geformuleerd. We schreven een verbindend merkverhaal en bedachten de slogan ‘Fundament laat je stralen’. Visueel partner Vanille ontwierp een huisstijl en website om je vingers bij af te likken. Het nieuwe verhaal kreeg direct een podium doordat we de werkgroep coachten bij het creëren van zichtbaarheid via social media, nieuwsbrieven en de pers. Nu staat er een frisse en aansprekende identiteit waar de organisatie jaren mee vooruit kan. De verhalen van Fundament bereiken maandelijks tienduizenden mensen. Een stevige basis voor belangrijk werk in de gemeente Losser!

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+3
Meer lezen
Vernieuwers van wat werkt
Vernieuwers van wat werkt

Project gemaakt voor at.groep in de Zorginstellingen industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.At.groep was in korte tijd hard gegroeid en toe aan een nieuwe uitstraling en passend verhaal. We mochten hen begeleiden bij een herpositionering. At.groep levert zorg-, werk- en advies- trajecten. Het zijn dus eigenlijk drie organisaties onder één dak. Maar er zit ook een sterke meerwaarde in hun overkoepelende ketenaanpak. Dus hoe zorg je voor herkenbare verbinding, en laat je ook ruimte om eigen doelgroepen aan te spreken? We ontwikkelden de pay-off ‘vernieuwers van wat werkt’. Dat werd de rode draad van at.groep die je in hun aanbod en mensen terugziet. Voor de onderdelen at.zorg, at.werk en at.advies bedachten we ‘haal de winst uit jezelf’, ‘sterk voor elkaar’ en ‘naar een nieuw begin’. Een mooie verwoording van hun kernwaarden inclusiviteit en innovatie. Visuele partner Creative Bastards zette een frisse huisstijl neer. Voor de website ontwikkelden wij een functioneel ontwerp, schreven we de teksten en vulden we de website met content. Het eindresultaat mag er zijn: www.at-groep.nl [https://www.vanuithandstand.nl/cases/case01/www.at-groep.nl]!

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+3
Meer lezen
Dansen naar opmerkelijkheid
Dansen naar opmerkelijkheid

Project gemaakt voor De Stuw in de Zorginstellingen industrie voor een B2B / B2C publiek in 2017.Het sociaal domein verandert in hoog tempo. Binnen dit speelveld wilde De Stuw voor op de golf blijven en haarpositie als dé welzijnsorganisatie van de gemeente Hardenberg verstevigen. Het werk van De Stuw werd door haarklanten als uitmuntend beoordeeld. Er was vooral behoefte om dit meer en beter te laten zien.Waar lag die behoefte precies? Er werden wel 15 dingen genoemd: van het overtuigen van de gemeente tot eennieuwe website en van het bord voor de deur tot een app van De Stuw. Aan ons de taak om prioriteiten te bepalen,de route uit te stippelen en dit op een aantrekkelijk manier te brengen zodat mensen er zin in krijgen. We begonnen met een sessie van twee uur, waarin we met alle werknemers de missie van de organisatie samenvatten in één krachtige zin. Maar waarin we ook met rap, breakdance en tekenen zorgden dat mensenna afloop vroegen wanneer we weer terug kwamen. Vervolgens ontwikkelden we de marketingstrategie en legdendeze vast in de Brand Guide: een briefing voor iedereen die aan de marketing gaat werken. Ten slotte hadden weals strategen de regie op de ontwikkeling en lancering van de nieuwe huisstijl, website en campagne. Het resultaat is een nieuwe jas. Collega’s die deze jas met trots dragen en vol ambitie naar buiten gaan. We bereikten meer dan 80% van de inwoners van de gemeente Hardenberg met de lancering. Met de nieuwe huisstijl en website hebben we de organisatie geholpen in haar kracht te komen. Bekijk het zelf op www.destuw.nl!

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Handstand om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in Handstand's team

Handstand cover
Verhaal
Neem gemakkelijk contact op met Handstand's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Handstand heeft 0 awards gewonnen


Reviews

4 reviews voor Handstand

4.75/5
(4 reviews)
Michel KrijnsenProjectleider bij Humanitas Twente
ServiceContent Strategy
SectorNon-profit
Team11 - 50
5/5
Met Handstand is het gelukt Humanitas Twente en haar waardevolle, ondersteunende activiteiten voor mensen die het even niet in hun eentje redden, beter op de kaart te krijgen en meer zichtbaar te maken. De energieke, creatieve en betrokken wijze waarop dit gebeurt is voor ons heel waardevol gebleken en vraagt om continuering.

ServiceContent Strategy
SectorNon-profit
Team11 - 50

Wiro KuipersTeam Captain bij CeeCee Community
ServiceSocial media
SectorNon-profit
Team1 - 10
4/5
Handstand weet ons verhaal structureel en op een originele manier online te vertellen. In de tijd dat ze ons hielpen is ons bereik flink gestegen. In een specifieke actiemaand resulteerde dat zelfs in 15 nieuwe inschrijvingen. Daar heeft de content op Facebook, Instagram en de bijbehorende landingspagina bij geholpen. Handstand is betrokken, zelfstandig en fijn om mee samen te werken.

ServiceSocial media
SectorNon-profit
Team1 - 10

Vanity Lammers van ToorenburgMarketing Manager HipHopHuis bij HipHopHuis
ServiceBranding & Positionering
SectorKunst & Ambacht
Team11 - 50
5/5
Handstand is geen bureau waarmee je een traject in gaat en de uitkomst is een keurige rapportage. Ja, jullie hebben ook jullie modellen achter de hand, maar zijn er geen slaaf van. Jullie hebben wel super veel passie voor jullie vak en een ton ‘knowhow’ in huis. Voor mij hebben jullie heel scherp gekeken naar wat ik nodig had om te groeien. Dat waren ook dingen die niks met marketing te maken hadden, daarmee gingen jullie echt naar de kern. Dit is waarom ik Handstand aanbeveel!

ServiceBranding & Positionering
SectorKunst & Ambacht
Team11 - 50

Gewerkt met Handstand?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Handstand


Details


https://www.vanuithandstand.nl/

 • HoofdkantoorMoutlaan 20, 7523 MD Enschede, Nederland

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen