search
Omslagfoto Juist

Juist

starstarstarstarstar

Nog geen recensies

Plaats de eerste

Certificaties van Juist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Juist

placeShow addressplaceDe Vlonder 60, 5427 DE Boekel, Netherlands
Juist locatie

Talen gesproken door Juist

NederlandsEngels

Diensten (2) aangeboden door Juist

Contactgegevens voor Juist

Omslagfoto Juist

Juist

NederlandBoekel

Over ons Juist

Digitaal op het juiste moment!

Bij Juist geloven we in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers en met onze creativiteit geven we vorm aan jouw digitale strategie en werken we sam...

Digitaal op het juiste moment!

Bij Juist geloven we in de kracht van digitale marketing: de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers en met onze creativiteit geven we vorm aan jouw digitale strategie en werken we samen aan resultaat.

 

Over Juist

Wij geloven in de kracht van digitale marketing

 

Doen wat juist is

Al 10 jaar lang benutten wij de mogelijkheden van digitale marketing. Met aantoonbaar resultaat, voor zowel kleine als grote bedrijven.

Wij zijn denkers, bouwers en marketeers. Juist heeft alle digitale specialisten onder één dak. De kennis en ideeën van ons team smelten we samen voor een beter resultaat.

 

Daag ons uit

Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Wij bedenken samen de digitale mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Juist kijkt door de ogen van jouw klanten, maar dan met een digitale bril. Dus daag ons uit om samen het digitale gedrag van jouw klanten te ontleden.

 

Bedenken

Alles begint met een strategie en je kunt jouw digitale strategie pas bepalen wanneer je het antwoord hebt op 3 eenvoudige vragen: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar?

Ontwikkelen

Onze specialisten ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en applicaties. Specialismes als design, usability, development en conversie vind je bij Juist allemaal onder één dak.

Activeren

We zetten de juiste digitale marketing instrumenten in op de juiste momenten om het juiste effect te bereiken. Onze kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA, social, e-mail en display advertising staat volledig tot jouw beschikking.

Beheren

Naast technisch beheer focussen we ons op de bedachte strategie en doelstellingen. Dit doen we door op periodieke basis de resultaten én onze samenwerking te evalueren.

 

Ook samenwerken met Juist?

Onze jarenlange ervaring in en met de digitale wereld zetten we om in relevante denkkracht voor jouw vraag, probleem of doelstelling.

Wij geloven dat hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. En dus investeren we graag tijd in een mogelijke samenwerking. Omdat we klanten behandelen zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Juist gaat altijd voor een beter resultaat. Dat doen we niet alleen, samen gaan we op zoek naar de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en het juiste moment.

 

See more

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

Innovative Brands(4.75star_half)Nederland
Website Creatie, Digital Strategy, Web Applicatie, Ontwerp, Mobile App...
Duval Branding NV(4.88star_half)Nederland
Branding & Positionering, Ontwerp, Digital Strategy, Website Creatie, Motion Design...
ELSE & BANG(4.59star_half)Nederland
Branding & Positionering, Digital Strategy, Content Strategy, Social media, Website Creatie...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
Online Bazen(4.62star_half)Nederland
E-commerce, Online Advertising, Social media, Reclame, SEO...
Wirelab(5star)Nederland
Website Creatie, Web Applicatie, Digital Strategy, Ergonomie (UX / UI), Motion Design...
mProvement(4.95star_half)Nederland
Digital Strategy, SEO, Online Advertising, Social media, Web analytics / Big data...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
EndeavourNederland
Branding & Positionering, Digital Strategy, Content Strategy, Reclame, Online Advertising...
Novicom Marketing Group(5star)Nederland
Social media, Branding & Positionering, Digital Strategy, E-commerce, Online Advertising
Nightingale(4star_half)Nederland
Branding & Positionering, Public Relations (PR), Social media, Digital Strategy

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
oona.agencyNederland
Public Relations (PR), Social media, Content Strategy, Digital Strategy

Nog steeds op zoek? Wij kunnen u helpen bij het vinden van het beste marketingbureau.

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureauGuide
chevron_leftchevron_right

Diensten (2) aangeboden door Juist

Digital Strategy

€1000 – €1000000

Wat is jouw digitaal doel? Meer omzet, minder kosten, meer tevreden klanten? Wat de uitdaging of doelstelling ook is: Juist denkt graag mee. Door te weten hoe markten bewegen en wat doelgroepen motiveert, krijgen we inzicht in kansen en obstakels. Een sterke digitale strategie geeft antwoord op drie eenvoudige vragen: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar? Visueel strategisch model Wij laten zien hoe jij jouw klanten digitaal bereikt. We brengen de digitale strategie helder in beeld, waarvoor we een visueel strategisch model hebben ontwikkeld. We nemen het gedrag van jouw klanten onder de loep en we focussen op de kansen voor jouw bedrijf. Strategie als basis voor de toekomst De spreekwoordelijke stip op de horizon is leuk, maar wat zijn de meest effectieve wegen om daar te komen? Wij komen met nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Altijd gericht op het juiste effect. Ons advies is eerlijk: we geven aan wat werkt, maar ook wat niet werkt. Ons strategisch model stelt de klantreis van jouw klant centraal: komen, kijken, kiezen, kopen, terugkeren Zonder strategie geen toekomst Alles begint met een strategie. Beknopt of uitgebreid; afhankelijk van jouw situatie en wensen bepalen we samen de doelstellingen en hoe we daar gaan komen. Een concrete marketingkalender biedt daarbij continu het gewenste houvast. Digitaal marketingplan Terug naar de basis: waar staan we nu? Wat is ons doel? En hoe komen we daar? Drie eenvoudige vragen, het antwoord hierop is afhankelijk van het gedrag en de behoeften van jouw klanten. Zoeken, vergelijken en kopen jouw klanten voor een groot deel online? Dan raakt dit je complete bedrijfsstrategie. Digitaal doe je er dan niet even bij. Wij helpen je om digitale marketing de juiste plek te geven binnen de strategie. Dit werken we uit in een concreet plan van aanpak. Beknopt of tot in detail, afhankelijk van jouw wensen en situatie. Marketingkalender Wat gaan we doen? Wie doet wat? Wanneer? En met welk doel? De strategie is bekend, maar het gaat om de uitvoering, dus is het tijd om aan de slag te gaan. Op basis van doelstellingen, doelgroepen en budgetten maken we een concrete marketingkalender die de leidraad vormt voor de uitvoering van de strategie.

Lees meer
marketingstrategiecontentstrategieMerkstrategiecommunicatieplanCommunicatiestrategiemarketingplanuitvoeringinvullingpositioneringcommunicatiemiddelenidentiteitStrategiepropositieuitwerking{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Online Advertising

€1000 – €1000000

Hoe zetten we gedrag om in resultaat? Tijd om resultaten te behalen. Op je website communiceer je de juiste boodschap, maar wie leest het? Jij weet wat je doelgroep doet, maar weten zij wat jij doet? De tactiek klopt, nu nog de kansen benutten. Juist activeert jouw website, webshop of applicatie bij jouw doelgroep. Op de juiste momenten bereiken we het juiste effect. Digitaal gedrag zetten we om in resultaat voor jouw bedrijf. Samen bepalen we de digitale marketing instrumenten die jij nodig hebt en de momenten om deze in te zetten. Daarbij is ons advies altijd oprecht en onderbouwd. Specialisten die samenwerken Wij hebben alle digitale marketingspecialisten in huis. Onze zoekmachine marketeers bereiken jouw doelgroep. Onze content experts zorgen voor de juiste boodschap. Alles wordt op elkaar afgestemd om te zorgen voor een beter resultaat. Creatief, maar altijd bedrijfseconomisch verantwoord Een leuke innovatie of slimme campagne kan verrassende resultaten opleveren. Wij lopen graag buiten de gebaande paden, maar we denken wel in oplossingen. Samen met jou spelen we met ideeën maar we overzien de consequenties. Een goed idee is pas goed als het effect juist is. “De juiste middelen op het juiste moment” Digitale marketing specialisaties De strategie is bedacht en de middelen zijn ontwikkeld. Met de juiste digitale marketing instrumenten creëren we de gewenste interactie met de doelgroep. Die momenten activeren we tot concrete resultaten. Zoekmachineoptimalisatie Een goede vindbaarheid is belangrijk voor de lange termijn. Daarom gaan we voor een duurzame samenwerking met Google. Een gebruiksvriendelijke website, relevante content en online aanwezigheid. Oftewel: ook met zoekmachineoptimalisatie (SEO) nemen we jouw doelgroep als uitgangspunt. E-mailmarketing Het belang van een goed klantenbestand hoeven we niet uit te leggen. Hoe je dat digitaal benut, daar helpen we graag bij. Gericht op acties of voor het bouwen aan klantrelaties. Binnen tools als MailChimp is veel mogelijk, maar bedenk goed wat je met je mailings doet. Zoekmachine adverteren Snel in beeld bij de juiste doelgroep. Zoekmachine adverteren biedt die mogelijkheid. Wij kennen de knoppen van Google Ads en weten wanneer en hoe we eraan moeten draaien. We zorgen voor goede posities, op relevante zoektermen en brengen de juiste boodschap. Geen onnodige kosten, wel een optimaal rendement. Social marketing De sociale kanalen zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Hier vindt conversatie en interactie plaats met de doelgroep. Kwetsbaar maar tegelijkertijd kansrijk voor ondernemers. Social marketing, met Facebook adverteren als belangrijk onderdeel, beheersen wij tot in de puntjes. Online advertising Niet iedere advertentie is goede reclame. Wel als je de juiste boodschap vertelt op de juiste plek. Wij weten hoe dat digitaal werkt, op vergelijkingssites of met display advertising en remarketing. Bij nieuwe klanten of bestaande klanten. Wij brengen jouw bedrijf in beeld. Mobile marketing Mobiel is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Steeds meer online acties vinden plaats via een smartphone. Snelheid en gemak zijn de toverwoorden. Wij activeren jouw doelgroep ook via mobiele apparaten. Net iets anders, maar met hetzelfde effect. Conversie optimalisatie Met Conversie Optimalisatie laat je jouw website of webshop beter aansluiten bij de behoeften en wensen van je bezoekers. Door middel van usability onderzoek, ga je op zoek naar problemen waar bezoekers tegenaanlopen op je website en ga je deze proberen te verbeteren. Dit dient te leiden tot meer conversies.

Lees meer
Social MediaMarketingBrandingAdvertisingDigitalStrategyGraphic DesignmediacampaignsSocialstrategiesContentCampaignSEOSEAWeb Design{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Recensies (0) gegeven aan Juist

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!