Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
Omslagfoto Korma IT Solutions

Korma IT Solutions

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Nog geen reviews

Plaats de eersteContact Korma IT Solutions

Certificaties van Korma IT Solutions

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Korma IT Solutions

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
Korma IT Solutions locatie

Talen gesproken door Korma IT Solutions

NederlandsEngels

Diensten (2) aangeboden door Korma IT Solutions

Contactgegevens voor Korma IT Solutions

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phonePlan een telefoongesprekkeyboard_arrow_right
emailEen e-mail versturenkeyboard_arrow_right
Omslagfoto Korma IT Solutions

Korma IT Solutions

NederlandTilburg

Over ons Korma IT Solutions

Korma IT Solutions Marketing

Korma IT Solutions is gespecialiseerd op het gebied van online marketing en software-producten. Korma is ervan overtuigd dat online marketing geen los onderdeel is van uw bedrijf. Samen met uw bedrijf bouwen wij uw merk op dat past bij uw imago, missie, visie en doelstellingen.

Wat is de toegevoegde waarde van Korma voor uw bedrijf?

Korma kan op het gebied van online marketing van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Zo is de marketingafdeling van Korma gespecialiseerd op de volgende vier aspecten: Design & Development, Campagnes & Content, Clicks & Conversies en SEO/SEA. Hieronder zal er iets verder ingezoomd worden op de hiervoor benoemde aspecten.

Design & Development

Korma heeft gespecialiseerd personeel op het gebied van Design & Development. Dit zorgt ervoor dat Korma websites kan maken met de nieuwste technologieën en platformen. Hierdoor kan Korma websites maken die passen bij de uitstraling van uw bedrijf. De website kan naar uw wensen worden vormgegeven, zodat dit aansluit bij uw missie, visie en doelstellingen. Daarnaast zorgt Korma ervoor dat uw website houdbaar is voor de verre toekomst.

Campagnes & Content 

Korma biedt uw bedrijf daarnaast de mogelijkheid om uw marketingcampagnes op te zetten, uit te werken en te evalueren of eventueel content te creëren op uw website. Zo kan Korma de marketingcampagnes van uw bedrijf bijvoorbeeld in de vorm van videomarketing, e-mailmarketing, nieuwsbrieven en social marketing op alle sociale platformen uiteenzetten. Promofilmpjes, winacties, ervaringsverhalen, Korma kan het voor u regelen. De content moet aansluiten bij het DNA van het bedrijf en de medewerkers, zodat zij zich kunnen inleven in de gecreëerde content. Volgens Korma is dit essentieel, omdat de medewerkers uw bedrijf representeren.

Clicks & Conversies

Uiteindelijk wordt er in de marketing geïnvesteerd om betere resultaten te krijgen voor uw bedrijf. Korma zorgt voor een conversie-optimalisatie, zodat uw websitebezoekers zich gedragen zoals u dat wilt. De consument wordt aan de hand van de conversieoptimalisatie geleerd om bepaalde handelingen te verrichten. Hierbij kunt u denken aan het inschrijven voor een nieuwsbrief, online producten kopen of telefonisch contact opnemen met uw bedrijf. Daarnaast kan Korma ervoor zorgen dat het bouncepercentage onder de websitebezoekers aanzienlijk daalt. Dit wordt bewerkstelligt door het klikgedrag van de consument te beïnvloeden. Het is de noodzaak om een goede balans te vinden tussen een keuze om door te klikken en niet te veel keuzes.

SEO/SEA

Zoekmachinemarketing is een van de meest effectieve manieren van online marketing. Zowel SEA (Search Engine Advertising, oftewel betaalde zoekresultaten) als SEO (Search Engine Optimization, oftewel onbetaalde zoekresultaten) kunnen voor betere resultaten zorgen. Echter is het algoritme van Google een complex opgesteld proces dat zich constant blijft verbeteren. Er zijn verschillende manieren om online vindbaar te zijn, maar door het optimaliseren van uw pagina kan Google de website hoger indexeren. Hierdoor is uw bedrijf beter te vinden in de zoekmachine van Google. Daarnaast is het tegenwoordig minstens net zo effectief om goed uitgewerkte advertenties op Google te plaatsen. Korma kan de SEO/SEA van uw website zodanig optimaliseren, dat u de gewenste resultaten voor uw bedrijf kan behalen. Deze resultaten kunnen snel en gemakkelijk bekeken en geanalyseerd worden, zodat u als bedrijf constant op de hoogte bent.

Daarnaast heeft Korma de beschikking over een interne software-afdeling. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf ook software-producten kan afnemen bij hetzelfde bedrijf. Bent u op zoek naar een planningssysteem, intranet, internetapps of wilt u bijvoorbeeld een online boekingssysteem? Dan bent u ook bij Korma op de juiste plek. Ouwehands Dierenpark, Plus Supermarkten, Koraal PMS en De Rooy Fysiotherapie gingen u al voor. Bent u benieuwd naar de projecten van Korma? U kunt deze projecten bekijken op : https://www.korma.nl/projecten.

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right

Projecten (2) door Korma IT Solutions

Website creation for Korint MR door Korma IT Solutions
Website creation for Korint MRfebruari 2019
keyboard_arrow_right
Website creation for Koraal PMS door Korma IT Solutions
Website creation for Koraal PMSfebruari 2019
keyboard_arrow_right

Diensten (2) aangeboden door Korma IT Solutions

Ergonomie (UX / UI)

€5000 – €50000

Website Creatie

€5000 – €50000

Reviews (0) gegeven aan Korma IT Solutions

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!