Marcommit, Baarn | Sortlist
Sortlist
Marcommit cover
Marcommit logo

Marcommit Baarn, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Hét PR bureau voor IT, tech en HR
Marcommit is hét PR bureau voor IT, tech en HR. Bij Marcommit gaan we voor groei! Van de bekendheid van jouw merk, de merkbeleving, awareness en aandacht. Groei brengt je in een prettige vibe waarin je veel gedaan krijgt, nieuwe dingen durft en veel lukt. Dus doen wij alles voor groei. Van een doordachte strategie tot scherpe campagnes en verrassende invalshoeken. En alles wat we nog meer kunnen bedenken. Om relaties en relevantie, dáár draait ons vak om. En wij zijn leading by example. Maar gretig en nieuwsgierig als we zijn, zoeken we verder. Naar nieuwe win-winsituaties. Betekenisvolle interacties tussen journalisten en klanten. Relevantere communicatie met meer diepgang. Wij blijven zoeken en we blijven verrassen. Continu. Voor groei gaan we geen uitdaging uit de weg. Precies die mentaliteit houdt ons kritisch. Alert. En daarmee wijken we gerust van de gebaande paden af. Niet de weg van de minste weerstand nee, maar dat hoeft ook niet. Wij zoeken de weg van de beste kansen en met het meeste resultaat. Origineel, verrassend of verleidelijk. Dát zijn wij.
25 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2000
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Marcommit

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Met PR zorgen wij ervoor dat jouw merk aandacht krijgt in de pers. Daarvoor zoeken we naar actuele invalshoeken om journalisten te interesseren. Ook speuren we naar geschikte rubrieken, artikelmogelijkheden en interessante connecties en spreekmogelijkheden. Natuurlijk hebben wij daarvoor een sterk netwerk van relaties met alle relevante journalisten, uitgevers , bloggers en influencers.

  Wil je autoriteit laten zien?
  Zet als organisatie een stap naar voren en laat zien dat je er mag zijn. Belangrijk als je de nieuwe contacten vooral op management en C-level niveau binnen organisaties zoekt. Wij kiezen de aanpak die daarbij past. Connecties met de juiste media voor deze doelgroep zijn een eerste vereiste, daarbij kiezen we een passende invulling met interviews, columns en bijvoorbeeld rondetafel -bijeenkomsten.

  Of juist thought leadership claimen?
  Organisaties die veel kennis in huis hebben, hebben vaak moeite om dat naar buiten te laten zien. Dit onderscheid kunnen wij als geen ander in de etalage zetten. We bepalen de onderwerpen en zorgen ervoor dat de juiste content wordt geproduceerd om de organisatie of personen als thought leader te positioneren. Whitepapers, blogs, opinie-artikelen, spreekmogelijkheden en een slimme social media presence zijn allemaal onderdeel van onze aanpak.

  We gaan met je rond de tafel om precies te begrijpen waar het bedrijf naar toe wil. Daarop bouwen we de strategie en een slim plan. We zoeken de perfecte mix in PR en social media. Natuurlijk gaan we dit plan dan ook voor je uitvoeren.
  Skills in Public Relations (PR) (6)
  Online PRmedia prpr marketingb2b public relationsonline public relationspublic relations

  Meer informatie over Public Relations (PR)


 • Beschrijving
  Wij ondersteunen je door jouw bedrijfsvisie en kennis om te zetten in de juiste content waarmee je de doelgroep bereikt en aanspreekt. Webteksten, video, infographics, marketingteksten en alle andere content die je nodig hebt voor al jouw contactmomenten.

  Wil je leads genereren?
  Als klanten werven je uitdaging is dan zetten we een aanpak op die zorgt voor veel contactmomenten. Een strategie waarin SEO en contentmarketing de spil zijn. SEO om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt en contentmarketing, denk aan rapporten, whitepapers en e-books, om de contacten vast te houden. We bouwen PR-, social media- en digital marketingcampagnes rond deze content, waarbij continu meten en aanpassen centraal staat. Zo realiseren we maximaal resultaat.

  Onze diensten:
  - Strategisch advies, content marketingplan
  - websiteteksten
  - artikelen, cases, columns en whitepapers
  - blogs en social content
  - videoproducties en (interactieve) infographics
  Skills in Content Strategy (6)
  Content SchrijvenCreatief SchrijvenMarketingcontentonline contentcontent creatie

  Meer informatie over Content Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Marcommit om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Marcommit

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Marcommit om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

25 leden in Marcommit's team

Marcommit cover
VerhaalOns succesrecept? Een aanstekelijke mix van vakmanschap en plezier. En we doen het altijd samen. Met collega’s én met klanten, want die horen ook gewoon bij ons team. We werken hard, smart en geconcentreerd. Maar hoe druk het ook is, we staan altijd klaar om elkaar te helpen.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Marcommit heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Marcommit

Gewerkt met Marcommit?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Marcommit

Details


https://www.marcommit.nl

 • HoofdkantoorAmalialaan 126 E, 3743 KJ Baarn, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid