MarketingKarwei, Nijmegen | Sortlist

MarketingKarwei cover
MarketingKarwei logo

MarketingKarwei Nijmegen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Wij geloven in mensen die het lef hebben om hun dromen na te jagen.
 

Daarom doen we er alles aan om samen die dromen en ambities te verwezenlijken.

Dit doen we door lange termijn relaties op te bouwen op basis van commitment, trots en zichtbare vooruitgang. We houden zaken verrassend simpel, omdat we weten dat dat ‘gewoon’ het beste werkt. Samen met jou zorgen we ervoor dat we toekomstige klanten vinden, boeien en aan jouw bedrijf binden. Ze worden écht ambassadeur van je bedrijf.

Hierbij vertrouwen we op de drie pijlers van ons bedrijf: marketing strategie, design, video & fotografie en online marketing & trainingen. 

22 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
5 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2015
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door MarketingKarwei

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Marketing Stategie - Samen het DNA van jouw bedrijf bepalen Wat is jouw ultieme droom? En wat wil jij bereiken met jouw bedrijf? Je kan pas ergens aan beginnen als je weet waar je heen wilt. Het starten van een routeplanner heeft ook geen zin wanneer je nog niet weet waar je naartoe wilt. Een belangrijke eerste stap is het definiëren van het DNA van je bedrijf. Hoe we dit doen? In één tot twee creatieve brainstormsessies met een select deel van je bedrijf. In deze sessie(s) komen we samen tot een marketing strategie in de vorm van een Why How What . Waarom doe je wat je doet, hoe doe je dat, en wat doe je dan? Het resultaat is een strategische blauwdruk uitgewerkt op maximaal twee A4’tjes. Geen lange en ingewikkelde strategische plannen. Wij houden dingen graag simpel, omdat we weten dat dit gewoon het beste werkt. Op basis van het nieuwe merk-DNA stellen we meteen een marketing prioriteitenlijst op die stap voor stap uitgevoerd kan worden.
  Skills in Digital Strategy (3)
  marketing strategieMarketingMiddagWhy-How-What
  Projecten in Digital Strategy (4)
  Logo design voor Projectvloeren Nederland - Digital Strategy
  Conversie optimalisatie voor Reflect Glasfilm - Digital Strategy
  Gratis vindbaarheid voor Twenty4Bearings - Digital Strategy
  Bedrijfsfotografie voor Dijkos Projects / ZTAHL - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (4)
  Projectvloeren NederlandBouw | national
  Reflect GlasfilmAnderen |
  Twenty4BearingsIndustriële Goederen en Diensten |
  Dijkos Projects / ZTHALBouw | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Design, video en fotografie - Een eerste indruk maak je maar één keer Heb jij voldoende beeldmateriaal van je bedrijf? Van de medewerkers die elke dag voor je werken? Of zet jij creatieve content in op social media of bijvoorbeeld in je showroom? Dit is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven. En op deze manier win je ook van je concurrenten. Dit is namelijk de unieke factor die je niet deelt met je concurrenten. We gaan (potentiële) klanten verrassen met creatieve design, video & fotografie. Onze creatieve marketeers gaan met jou om tafel, bespreken de wensen en maken deze content voor je. Denk hierbij aan visuals voor op de website, (bedrijfs)video’s, posters, folders, huisstijlontwikkeling, bedrijfsfotografie en magazines. Ofwel alle ontwerpen op zowel offline én online gebied.
  Skills in Ontwerp (5)
  Creatieve MarketeersVideoWebsite ontwerpFotografiegrafisch design
  Project in Ontwerp (1)
  Logo design voor Projectvloeren Nederland - Ontwerp
  Klant in Ontwerp (1)
  Projectvloeren NederlandBouw | national

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag MarketingKarwei om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door MarketingKarwei

Logo design voor Projectvloeren Nederland
Logo design voor Projectvloeren Nederland

Project gemaakt voor Projectvloeren Nederland in de Bouw industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021.Als je als bedrijf al een logo hebt, waarom dan dat logo vervangen voor een nieuwe? Je bent immers al bekend met je huidige logo; dat is hét visitekaartje van je bedrijf. Nou, daarom juist! Een sterk logo is super belangrijk. Iedereen herkent een logo namelijk in één oogopslag. Een goed logo is daarom uniek, simpel en tijdloos. Eén van onze klanten, Projectvloeren Nederland, was daarom toe aan een nieuw logo. Een logo met een frisse, moderne uitstraling die weerspiegelt wie zij als bedrijf zijn. Daar wilden wij natuurlijk graag mee aan de slag!

Branding & PositioneringDigital StrategyOntwerp
Meer lezen
Zoekmachine optimalisatie voor EKI
Zoekmachine optimalisatie voor EKI

Project gemaakt voor EKI in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek.EKI, fabrikant in rubber en schuim oplossingen in Nijmegen, kwam bij MarketingKarwei met een duidelijk vraagstuk: het schrijven van SEO teksten.

CopywritingSEOWebsite Creatie
Meer lezen
Conversie optimalisatie voor Reflect Glasfilm
Conversie optimalisatie voor Reflect Glasfilm

Project gemaakt voor Reflect Glasfilm in de Anderen industrie voor een B2B publiek.Reflect Glasfilm zet zich in voor bedrijven en particulieren door het verhogen van comfort en verlagen van kosten met raamfolie. Raamfolie voor bijvoorbeeld een betere isolatie of om de warmte van de zon te weren. Inmiddels werken we op wekelijkse basis voor Reflect Glasfilm waarbij we allerlei marketingactiviteiten voor hen oppakken. Van social media tot grafisch design en van fotografie tot conversie optimalisatie [https://marketingkarwei.nl/conversie-optimalisatie/]. En over dat laatste, daar gaat deze case over. Reflect Glasfilm ontvangt dagelijks veel verkeer op hun website. In vergelijking met het totale aantal websitebezoekers, bleven de converterende bezoekers achter. Het aanvragen van een offerte is voor hen de belangrijkste conversie. Aan MarketingKarwei de vraag of wij meer uit hun bestaande website [https://marketingkarwei.nl/veel-website-bezoekers-maar-weinig-leads-wat-doe-je/] kunnen halen.

Digital StrategyOnline AdvertisingSEO
Meer lezen
Gratis vindbaarheid voor Twenty4Bearings
Gratis vindbaarheid voor Twenty4Bearings

Project gemaakt voor Twenty4Bearings in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een publiek in 2022.Met meer dan 8.000.000 producten direct uit voorraad leverbaar is Twenty4Bearings de specialist op het gebied van lagers, kogellagers en toebehoren. Via de webshop kan je elke lager bestellen die je je kan bedenken. Naast Twenty4Bearings zijn er natuurlijk veel meer webshops die lagers verkopen, dus de concurrentie is hoog. Om die reden was de website niet goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Om de webshop een boost te geven, vroegen zij ons om de site online beter vindbaar [https://marketingkarwei.nl/website-beter-vindbaar-maken/] te maken. Onze SEO-specialisten pakten deze case natuurlijk met beiden handen aan. Klaar voor het succes bij Twenty4Bearings? Lees de case dan verder.

Digital StrategyOnline AdvertisingSEO
Meer lezen
Bedrijfsfotografie voor Dijkos Projects / ZTAHL
Bedrijfsfotografie voor Dijkos Projects / ZTAHL

Project gemaakt voor Dijkos Projects / ZTHAL in de Bouw industrie voor een B2B publiek.MarketingKarwei ondersteunt ons met het verbeteren van onze online marketingactiviteiten. Wij hebben destijds gemerkt dat er op dit vakgebied voor ons nog veel te halen valt. Naast hun ondersteunende rol denken zij graag op een creatieve manier mee hoe activiteiten het beste ingevuld kunnen worden. MarketingKarwei verzorgd onder andere onze social media kanalen, de blogs, de vormgeving van onze websites en de organische vindbaarheid binnen zoekmachines.Wij ervaren een prettige samenwerking, waarin MarketingKarwei meedenkt hoe hun inspanningen winstgevendheid en naamsbekendheid kunnen opleveren. MarketingKarwei werkt bij ons op locatie, wat resulteert in korte communicatielijnen. Ideaal en geschikt om even vlug te sparren hoe we de verschillende online marketing activiteiten moeten aanvliegen.Kortom, MarketingKawei is dé partner met een breed scala aan diensten wat het niveau van jouw bedrijf omhoog tilt.

Digital StrategyFotografieOnline Advertising+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag MarketingKarwei om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

22 leden in MarketingKarwei's team

MarketingKarwei cover
Neem gemakkelijk contact op met MarketingKarwei's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

MarketingKarwei heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor MarketingKarwei

Gewerkt met MarketingKarwei?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van MarketingKarwei


Details


https://marketingkarwei.nl/

 • HoofdkantoorMolenveldlaan 128, 6523 RN Nijmegen, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen