MEN Technology & Media, Groningen | Sortlist
Sortlist
MEN Technology & Media cover
MEN Technology & Media logo

MEN Technology & Media Groningen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Diensten Op zoek naar maatwerk websites , webapplicaties , apps of slimme koppelingen met  bestaande software en een uniek design?  We gaan graag met je in gesprek (vrijblijvend). Expertise Als ontwikkelaar proberen wij mee te denken aan concepten of problemen waar geen standaardoplossing voor is. Onze klanten komen bij ons omdat ze geen unieke uitstralingen hebben, of in hun werkzaamheden tegen problemen aanlopen die opgelost kunnen worden door middel van maatwerk website- en/of app-ontwikkeling. Wat levert het op? Onze producten leveren altijd een oplossing op maat. Dit betekent dat het idee voor jouw organisatie een unieke uitstraling krijgt. De applicaties leveren een positieve bijdrage aan de efficiëntie van het bedrijf, wat kan leiden tot een hogere winstmarge. Waarom kiezen klanten voor ons? Onze liefde voor programmeren is zo groot, dat wij liever een stap teveel zetten dan te weinig. Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zijn wij overtuigd van een persoonlijke aanpak. Een bedrijf kan naar onze mening nooit een oplossing op maat krijgen als de ontwikkelaar niet meegenomen wordt in het uitdenken van een idee.
3 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
2 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2014
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door MEN Technology & Media

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Een IOS, Windows, Android of een desktop app nodig? Wij bouwen apps en webapplicaties die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.
  Skills in Mobile App (4)
  React Native DevelopmentReact NativeFlutterIonic 3

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Ontwerp (2)
  Fiets tegen diabetes - Ontwerp
  Briqchain - Samen beleggen in briqs - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (2)
  BriqchainVastgoed | national
  Stichting Fiets tegen DiabetesNon-profit | national

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag MEN Technology & Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door MEN Technology & Media

Fiets tegen diabetes
Fiets tegen diabetes

Project gemaakt voor Stichting Fiets tegen Diabetes in de Non-profit industrie voor een B2C publiek in 2019.Veel mensen denken bij diabetes aan oude mensen. Helaas komt diabetes ook veel voor onder jongeren in de vorm van een auto-immuunziekte. Door deze auto-immuunziekte maakt de patiënt weinig tot helemaal geen insuline aan; het hormoon in de alvleesklier dat de bloedsuikerspiegel reguleert.Diabetes speelt een enorme rol in het leven van de patiënt. Zo moet er gelet worden op het dieet. Ook moet er meerdere momenten per dag insuline ingespoten worden om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Omdat het lastig is om in te schatten hoeveel insuline er ingespoten moet worden, is de dosering nagenoeg altijd incorrect.Kortom; een erg ingrijpende ziekte in de levens van jonge mensen.Toch zijn er nieuwe technieken in ontwikkeling die proberen het leven van diabetici eenvoudiger te maken. Zo is Inreda Diabetic bezig met de ontwikkeling van een kunstmatige alvleesklier die zelf de bloedsuikerspiegel kan reguleren, zonder dat de patiënt zelf de dosering hoeft te berekenen.Voor de ontwikkeling van deze kunstmatige alvleesklier is er budget nodig. Fiets tegen Diabetes poogt budget te verzamelen in de vorm van een fietstocht. Voor zowel de recreatieve fietser als de sportfietser is deelname mogelijk in hun eigen categorie. Op de website kan een formulier ingevuld worden waarmee een team aangemaakt kan worden. Een team kan recreatief of sportief deelnemen aan deze fietstocht. Ook kan een team zelf een sponsordoel instellen om een beoogt geldbedrag op te halen.Bezoekers van de website kunnen kiezen om een team te sponsoren, of een losse donatie te maken aan Fiets tegen Diabetes.Op deze manier probeert Fiets tegen Diabetes hun steentje bij te dragen in de strijd tegen diabetes.

OntwerpWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Briqchain - Samen beleggen in briqs
Briqchain - Samen beleggen in briqs

Project gemaakt voor Briqchain in de Vastgoed industrie voor een B2C publiek in 2018.Een website gebouwd met Laravel framework en Vuejs. Deze klant had specifieke eisen aan het project waarbij er geen mogelijkheid was voor een standaard oplossing, voor dit project is dus een maatwerkoplossing gebouwd.

OntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag MEN Technology & Media om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in MEN Technology & Media's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

MEN Technology & Media heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor MEN Technology & Media

Gewerkt met MEN Technology & Media?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van MEN Technology & Media

Details


https://mentechmedia.nl

 • HoofdkantoorBoterdiep 65, 9712 LK Groningen, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid