MEN Technology & Media

Bureau expert in Ontwerp, Mobile App

Profiel geverifieerd door zijn eigenaarContact MEN Technology & Media
MEN Technology & Media
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact MEN Technology & Media

Diensten

Op zoek naar maatwerk websites, webapplicaties, apps of slimme koppelingen met  bestaande software en een uniek design?  We gaan graag met je in gesprek (vrijblijvend).

 

Expertise

Als ontwikkelaar proberen wij mee te denken aan concepten of problemen waar geen standaardoplossing voor is. Onze klanten komen bij ons omdat ze geen unieke uitstralingen hebben, of in hun werkzaamheden tegen problemen aanlopen die opgelost kunnen worden door middel van maatwerk website- en/of app-ontwikkeling.

 

Wat levert het op?

Onze producten leveren altijd een oplossing op maat. Dit betekent dat het idee voor jouw organisatie een unieke uitstraling krijgt. De applicaties leveren een positieve bijdrage aan de efficiëntie van het bedrijf, wat kan leiden tot een hogere winstmarge.

 

Waarom kiezen klanten voor ons?

Onze liefde voor programmeren is zo groot, dat wij liever een stap teveel zetten dan te weinig. Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zijn wij overtuigd van een persoonlijke aanpak. Een bedrijf kan naar onze mening nooit een oplossing op maat krijgen als de ontwikkelaar niet meegenomen wordt in het uitdenken van een idee.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact MEN Technology & Media

Certifications

Profile verified by its owner

Locatie

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right

Talen

nl

Diensten

Contactgegevens

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Ontwerp
Vraag info aan
Mobile App
  • Een IOS, Windows, Android of een desktop app nodig? Wij bouwen apps en webapplicaties die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact MEN Technology & Media

Informatie over het bureau

2

Diensten

0

Reviews

2

Projecten

3

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
Fiets tegen diabetes

Fiets tegen diabetes

maart 2019
maart 2019

Fiets tegen diabetes

Veel mensen denken bij diabetes aan oude mensen. Helaas komt diabetes ook veel voor onder jongeren in de vorm van een auto-immuunziekte. Door deze auto-immuunziekte maakt de patiënt weinig tot helemaal geen insuline aan; het hormoon in de alvleesklier dat de bloedsuikerspiegel reguleert.

Diabetes speelt een enorme rol in het leven van de patiënt. Zo moet er gelet worden op het dieet. Ook moet er meerdere momenten per dag insuline ingespoten worden om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Omdat het lastig is om in te schatten hoeveel insuline er ingespoten moet worden, is de dosering nagenoeg altijd incorrect.

Kortom; een erg ingrijpende ziekte in de levens van jonge mensen.

Toch zijn er nieuwe technieken in ontwikkeling die proberen het leven van diabetici eenvoudiger te maken. Zo is Inreda Diabetic bezig met de ontwikkeling van een kunstmatige alvleesklier die zelf de bloedsuikerspiegel kan reguleren, zonder dat de patiënt zelf de dosering hoeft te berekenen.

Voor de ontwikkeling van deze kunstmatige alvleesklier is er budget nodig. Fiets tegen Diabetes poogt budget te verzamelen in de vorm van een fietstocht. Voor zowel de recreatieve fietser als de sportfietser is deelname mogelijk in hun eigen categorie. Op de website kan een formulier ingevuld worden waarmee een team aangemaakt kan worden. Een team kan recreatief of sportief deelnemen aan deze fietstocht. Ook kan een team zelf een sponsordoel instellen om een beoogt geldbedrag op te halen.

Bezoekers van de website kunnen kiezen om een team te sponsoren, of een losse donatie te maken aan Fiets tegen Diabetes.

Op deze manier probeert Fiets tegen Diabetes hun steentje bij te dragen in de strijd tegen diabetes.

 

Web Applicatie
Website Creatie
Ontwerp
Briqchain - Samen beleggen in briqs

Briqchain - Samen beleggen in briqs

juni 2018
juni 2018

Briqchain - Samen beleggen in briqs

Een website gebouwd met Laravel framework en Vuejs. Deze klant had specifieke eisen aan het project waarbij er geen mogelijkheid was voor een standaard oplossing, voor dit project is dus een maatwerkoplossing gebouwd.

Website Creatie
Ontwerp

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.