DIGIWEDO (+ 9 reviews) | Sortlist
Sortlist
DIGIWEDO cover
DIGIWEDO logo

DIGIWEDO Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
DIGIWEDO versimpelt ingewikkelde vraagstukken naar begrijpbare digitale oplossingen.   Jullie kennen je branche, wij creëren digitale oplossingen. Om to die digitale oplossing te komen, helpen wij je met het uitstippelen van de juiste strategie. Niet met ingewikkelde plannen en een enorm boekwerk, maar door een overzichtelijk stappenplan aan de hand van ons model. Ook houden wij van mooie dingen. We houden van digitale producten die er vet en anders uit zien, maar toch intuïtief werken. Ons doel is om de mooiste digitale producten te maken en daar awards mee te winnen, samen met jou! Wij vertalen jouw visuele identiteit naar een digitaal product. Een digitaal product is niet statisch en past zich aan naar alle systemen waarop deze getoond wordt. Zo ontwerpen en ontwikkelen we een mooi, herkenbaar product welke een optimale gebruikerservaring biedt. DIGIWEDO simplifies complex issues into understandable digital solutions. You know your industry, we create digital solutions. In order to arrive at that digital solution, we help you map out the right strategy. Not with complicated plans and a huge amount of paperwork, but with a clear step-by-step plan based on our model. We also love beautiful things. We love digital products that look bold and different, yet work intuitively. Our goal is to make the most beautiful digital products and win awards with them, together with you! We translate your visual identity into a digital product. A digital product is not static and adapts to all systems on which it is displayed. In this way we design and develop a beautiful, recognizable product that offers an optimal user experience.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
9 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2015

Diensten

2 diensten aangeboden door DIGIWEDO

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Online combineren wij design en technologie. Zo maken wij websites die qua design passen bij jouw bedrijf, uiteraard altijd met een bepaald converterend doel. Eerst maken we een wireframe, vervolgens een ontwerp. Pas als je hiermee tevreden bent, gaan wij van start met het technische gedeelte. Zo kunnen we snel resultaat leveren en zijn er geen onverwachte veranderingen.

  Wij maken al onze websites in WordPress. Niet alleen omdat hierin werkelijk alles mogelijk is, maar ook zodat jij hierna zelf aan de slag kunt. WordPress kent namelijk een overzichtelijk backend systeem, waar je na oplevering gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen.
  Skills in Website Creatie (16)
  Search Engine OptimisationDesarrollo Back-endBackend DevelopmentWebsite HerontwerpWordPressSEOBrandingWeb DesignDesignMarketing+6
  Projecten in Website Creatie (9)
  Wasgigant - Website Creatie
  Ono Fusion - Website Creatie
  Career Rebels - Website Creatie
  NDSM Apotheek - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (6)
  Maurice Melching
  Marius Visser
  Jan van Meggelen
  Frederieke Jacobs
  Klanten in Website Creatie (9)
  Landal De Wielsche DreefReizen & Vrije tijd | regional
  VluchtVoor2Reizen & Vrije tijd | national
  UITRDAMReizen & Vrije tijd | regional
  NDSM ApotheekZorginstellingen | local

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Onze applicatie oplossingen maken jouw processen efficiënter. Door middel van slimme hulpmiddelen kunnen we een volledig proces soepeler laten verlopen. Zo zijn er handige koppelingen met bijvoorbeeld PostNL of DHL, zodat je over de verzendingen niet meer hoeft na te denken. Ook kunnen we werken aan slimme voorraadsystemen en API-koppelingen met CRM systemen. Een overzichtelijk dashboard kan gemakkelijke inzichten bieden waardoor je sneller schakelt en beslissingen neemt. Door slimmer en sneller werken zijn deze oplossingen vaak goede investeringen.
  Skills in Web Applicatie (17)
  WordPressAPI Developmentrest api developmentapi key managementEasyflex integrationWordPress DesignWooCommerce IntegratieWordpress OntwikkelingCMS OntwikkelingMagento Ontwikkeling+7
  Projecten in Web Applicatie (8)
  Wasgigant - Web Applicatie
  Career Rebels - Web Applicatie
  NDSM Apotheek - Web Applicatie
  Landal De Wielsche Dreef - Web Applicatie
  Reviews in Web Applicatie (2)
  Jan Vermulm
  Ilse van Dijk
  Klanten in Web Applicatie (8)
  Career RebelsPersoneelszaken | national
  JavameE-commerce | national
  WasgigantConsumer Electronics | national
  MEES DesignE-commerce | international

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag DIGIWEDO om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

9 projecten uitgevoerd door DIGIWEDO

Wasgigant
Wasgigant

Lopend project voor Wasgigant in de Consumer Electronics industrie voor een B2C publiek sinds 2020.Wasgigant is gespecialiseerd in de verkoop van nieuw witgoed met een krasje of deukje. Op deze manier kunnen ze witgoed van top kwaliteit leveren, en toch een scherpe prijs bieden. Om de grote verscheidenheid aan producten op een overzichtelijke manier te presenteren, hebben we samengewerkt aan deze mooie webshop.

Digital StrategyE-commerceWeb Applicatie+1
Lees meer
Ono Fusion
Ono Fusion

Lopend project voor Ono Fusion in de Restaurants industrie voor een B2C publiek sinds 2017.Bij Ono Fusion geniet u van de mix tussen de Japanse en Franse keuken. Een unieke en vaak verassende smaak combinatie. Uiteraard gepaard met een goed glas wijn. Samen hebben we gewerkt aan de online presentatie van dit iconische Rotterdamse restaurant.

Website Creatie
Lees meer
Career Rebels
Career Rebels

Lopend project voor Career Rebels in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2019.Career Rebels is hét eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat geeft om de ontwikkeling van sollicitanten. Het doel van Career Rebels is flex rebels een carrièreboost te geven, zodat zij van hun werk gaat houden. Career Rebels wil écht weten wie de sollicitant is en wat deze zoekt (het CV is daarin volledig passé).

Digital StrategyWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
NDSM Apotheek
NDSM Apotheek

Lopend project voor NDSM Apotheek in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek sinds 2019.Op het gave NDSM terrein in Amsterdam Noord volgen de nieuwe ontwikkelingen elkaar op. Het aantal inwoners in dit gebied groeit even snel mee. De oprichters van de NDSM Apotheek spelen hier slim op in door een stoere apotheek neer te zetten met een duidelijke focus op de bewoners in het gebied. Daarom zijn er een aantal dingen ingrijpend anders bij deze apotheek.

Digital StrategyWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Landal De Wielsche Dreef
Landal De Wielsche Dreef

Lopend project voor Landal De Wielsche Dreef in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek sinds 2020.Op deze prachtige, rustige locatie midden in de natuur bevindt zich een 18 ha groot recreatiepark. In de directe omgeving zijn diverse watersportmogelijkheden en het park biedt een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Na jaren van stilstand is een nieuw bestemmingsplan opgesteld, waarin de bouw van vakantiewoningen zijn opgenomen.

Digital StrategyWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
VluchtVoor2
VluchtVoor2

Lopend project voor VluchtVoor2 in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek sinds 2019.VluchtVoor2 is een onderdeel van het innoverende Incentive Gift platform. Dit platform biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de loyaliteit van hun klanten, medewerkers en of verkoopkanalen te belonen. Dit platform heeft transparante incentives in Vluchten, Hotels, Cruisen, City Trips, Diners en Leisures. Alle Incentive Gifts zijn transparant zonder verborgen kosten. Iedere deelnemer weet direct waar die aan toe is. Als platform zijn zij al 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s, campagnes, incentives en promoties. Als onderdeel van dit grotere Incentive Gift platform hebben wij VluchtVoor2 ontwikkeld.

E-commerceWeb ApplicatieWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag DIGIWEDO om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in DIGIWEDO's team

DIGIWEDO cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

DIGIWEDO heeft 0 awards gewonnen


Reviews

9 reviews voor DIGIWEDO

5/5
(9 reviews)
Frederieke JacobsOprichter bij Howaboutmom
ServiceWebsite Creatie
5/5


ServiceWebsite Creatie

Jan VermulmParkbeheerder bij De Wielsche Dreef
ServiceWeb Applicatie
SectorReizen & Vrije tijd
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Jan Vermulm beveelt dit bureau aan


ServiceWeb Applicatie
SectorReizen & Vrije tijd
Team1 - 10

Ilse van DijkLearning & Development professional bij The Learning Club
ServiceWeb Applicatie
SectorOnderwijs
Team1 - 2
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Ilse van Dijk beveelt dit bureau aan


ServiceWeb Applicatie
SectorOnderwijs
Team1 - 2

Gewerkt met DIGIWEDO?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van DIGIWEDO

Details


https://digiwedo.nl

 • HoofdkantoorSchiehavenkade 212, 3024 EH Rotterdam, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid