Dtch. Digitals, Borne | Sortlist
Dtch. Digitals cover
Dtch. Digitals logo

Dtch. Digitals

verified-flag
Borne, Nederland
Online is onmisbaar.
Over Dtch. Digitals Iedere zoekopdracht, iedere oriëntatie, elke speurtocht naar inspiratie, elke vergelijking van prestaties, iedere zoektocht naar afleiding en ontspanning vindt online plaats. Van het zoeken naar openingstijden en adressen tot het vergelijken van consumenten-reacties en het aankopen van producten en diensten. Online is onmisbaar. Digital marketingbureau Dtch. Digitals is dé businesspartner voor bedrijven die online willen groeien. Voor elke ondernemer en voor elk bedrijf. In alle sectoren van de economie is digital marketing onmisbaar voor de continuïteit van de organisatie en haar business modellen. Dtch. Digitals is als fullservice digital marketingbureau de business partner voor bedrijven die willen groeien. Het bureau werkt hierbij altijd op basis van kwantitatieve doelstellingen: Omzetgroei; Hogere verkoopaantallen; Nieuwe leads; Hogere conversiepercentages; of Een stijging van naamsbekendheid. Doelstellingen worden hierbij zo realistisch en pragmatisch mogelijk gesteld en het bureau helpt ondernemers bij het maken van strategische keuzes op het gebied van digital marketing. Samen online groeien is een krachtige manier voor online succes voor elk bedrijf.
80 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 1973
5 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

6 diensten aangeboden door Dtch. Digitals

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Direct bovenaan in de zoekmachine, zonder te hoge kosten, met goed rendement? Als top 3% Google Premier Partner weet Dtch. Digitals precies aan welke knoppen we moeten draaien. Ook voor social media advertising en offline advertising ben je bij ons bureau in professionele handen. Een team van experts staat voor je klaar!

  Jouw uitdagingen:
  ▪️ Hoge kosten, weinig resultaat
  ▪️ De ontwikkelingen gaan te snel
  ▪️ Te weinig kennis en tijd om het zelf goed te doen
  ▪️ Concurrent adverteert ermee
  ▪️ Twijfels over het huidige bureau
  Skills in Online Advertising (12)
  direct advertisingOffline marketingcpa marketingpay per click advertisingGoogle AdsDigital CampaignGoogle premier partneronline promotionBrand Advertisingonline digital marketing+2

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Weet je niet zo goed wie je doelgroep is? Zonder goede doelgroep segmentatie ben je nergens. Hoe weet je anders tegen wie je praat? Welke boodschap je moet gebruiken en op welke kanalen je als bedrijf moet zitten? Als Official HubSpot Certified Partner en Gold Partner van HubSpot helpen wij bedrijven met het doen van doelgroep onderzoek en het uitdenken van een goede strategie. Op die manier genereer je meer waardevolle klanten tegen lage(re) kosten. Welke ondernemer wil dat nu niet, toch?!
  Skills in Content Strategy (6)
  Content creatieInbound MarketingSEO ContentContent strategiePersona onderzoekDoelgroep segmentatie

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  Zonder content ben je nergens. Het klinkt hard, maar het is toch echt zo. Alles wat je ziet is content. Van je artikelen in je blog, je Google Ads advertenties, je landingspagina’s tot de bestickering op de leaseauto’s. Alles is content en daarmee vertel jij een verhaal. Maar hoe zet je succesvol content marketing in voor jouw bedrijf? Door jouw content te gieten in een gedegen contentstrategie. Een goede online content strategie verweef je met jouw digitale marketing middelen die je inzet. De juiste boodschap, tegen de juiste doelgroep op het juiste moment! Ontdek hoe jij jouw content in een gedegen mediaplan en communicatiekalender kunt zetten.
  Skills in Copywriting (1)
  Article Writing

  Meer informatie over Copywriting


 • Beschrijving
  De juiste boodschap. Tegen de juiste doelgroep. Via het juiste kanaal. Op het juiste moment! Dat is inbound marketing en hiermee kun jij als bedrijf groeien in leads, omzet en naamsbekendheid. Helemaal als je hierbij samenwerkt met een team van inbound specialisten bij een bureau.
  Skills in Digital Strategy (1)
  Inbound Marketing

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Marketing (4)
  Marketing ConsultingMultichannel MarketingInternational MarketingMobile Marketing

  Meer informatie over Marketing


 • Beschrijving
  Wij helpen jou het juiste social media kanaal te kiezen, jouw pagina’s in te richten en met organisch en adverteren te groeien in leads, omzet en naamsbekendheid. Marketing en social media gaan hand in hand, je moet alleen weten welke kanalen of welk kanaal je in moet zetten om jouw doelstellingen te bereiken.

  Meta [Facebook, Instagram en Whatsapp] | TikTok | Pinterest | Twitter/X | LinkedIn | Snapchat | Spotify
  Skills in Social media (15)
  Social Media ContentSocial Media ServicesFacebook Business ManagerSocial Media GrowthSocial Media Follower ManagementSM AnalyticsSocial Media ContestSocial Media TrainingFacebook Reach OptimizationSocial Media Monitoring+5

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Dtch. Digitals om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

80 leden in Dtch. Digitals's team

Dtch. Digitals cover
VerhaalWe kunnen als Dtch. Digitals veel over onszelf vertellen. Hoe we al sinds 1973 meedraaien in de wereld van marketing en reclame. Dat we als geen ander weten dat er niets zo constant is als verandering. Maar we houden niet zo van blabla. Eigenlijk praten we het liefst over jou en jouw bedrijf.
Neem gemakkelijk contact op met Dtch. Digitals's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Dtch. Digitals heeft 5 awards gewonnen

FD Gazellen Award 20232023-10-1Snelgroeiers
#1 digital marketing agency van Nederland2023-10-1Klanttevredenheid
Google Premier Partner Award Finalist2019-9-30Google Premier Partner
Most sustainable Grower2019-9-30Deloitte Fast 50 awards
Facebook Blueprint Certified Buyer2019-4-30Social media advertising

Reviews

Nog geen review voor Dtch. Digitals

Gewerkt met Dtch. Digitals?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Dtch. Digitals

Details


https://www.dtchdigitals.com/nl

 • HoofdkantoorPrins Bernhardlaan 59, 7622 BE Borne, Netherlands

 • Mühlenmathe 50, 48599 Gronau (Westfalen), Germany