The Fully Bookers (+ 4 reviews) | Sortlist
Sortlist
The Fully Bookers cover
The Fully Bookers logo

The Fully Bookers Den Haag, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
WIJ ZIJN THE FULLY BOOKERS. Wij helpen ondernemers met hotels & restaurants om hun bezettingsgraad te maximaliseren. Alle tafels, bedden en ruimtes bezet. Meerdere shifts. Daluren laten pieken. Rustige dagen drukker maken. Volle bak. Full house. Uitverkocht. Showtime! JA! WIJ BRENGEN DE GEWENSTE GASTEN BINNEN. Op een plezierige en prettige manier. Gastvrij en vrijwillig! Met een doordachte digitale aanpak en innovatieve technologieën, zorgen wij ervoor dat bestaande gasten vaker komen en er meer nieuwe gasten jouw gelegenheid boeken en bezoeken. En meer gaan besteden. Meer bezoekers. Meer omzet. Meer winst. Onafhankelijk van de dominante platform websites. Dat is onze expertise! WE KOMEN ZELF UIT DE HORECA WERELD KENNEN DE DYNAMIEK EN COMPLEXITEIT. We hebben ons gespecialiseerd in innovatieve technologieën met kunstmatige intelligentie, algoritmes, big data en profiling gecombineerd met effectieve digitale marketingstrategieën. Allemaal specifiek toegepast op de wereld van restaurants en hotels. Dat maakt onze aanpak zo vooruitstrevend en effectief. Alles meetbaar en doelgericht. We automatiseren het opbouwen van gastprofielen, doen instore tracking met wifien meten de gasttevredenheid met een happiness tracker. Welkom in de nieuwe wereld! ONZE WERKWIJZE IS PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK. We maken graag kennis. Verdiepen ons in jouw behoeftes en doelstellingen. Doen een strategische kick-off, ontwikkelen een plan van aanpak en voeren het uit. Gaan daarbij doelgericht te werk. Alles wordt gemonitord, geoptimaliseerd, geëvalueerd en bijgestuurd. Altijd toegang tot ons live resultaten dashboard. Zo houd jij de controle en het overzicht. Op basis van feiten. Dat is het voordeel van werken met digitale technieken. Meten is weten. Gissen is missen. WE OMARMEN TECHNIEK. MAAR SLAAN DAARIN NIET DOOR. We houden het graag simpel en begrijpelijk. Leggen alles uit wat we doen. Op een overzichtelijke en meetbare manier. Snel & transparant. Haagse mentaliteit. Geen gelul. Resultaat telt. We doen wat we zeggen. Zeggen wat we doen. Wat persoonlijk moet, doen we persoonlijk. Wat geautomatiseerd kan, doen we geautomatiseerd. State of the art. WE MAKEN GRAAG VOOR JOU EEN DIGITALE GROEI STRATEGIE OP MAAT. Trekken extra gasten aan op momenten dat dit gewenst is. Structureel en ad hoc. Rekening houdend met pieken en dalen, hoge en lage bezetting. Continu optimaliseren van de bezettingsgraad. Zo werkt de horeca. Zo werken wij. Maar dan met innovatieve digitale technologie. Effectief en efficiënt. Betrouwbaar en betaalbaar. Maak kennis met ons en ontdek hoe wij de bezettingsgraad van restaurants en hotels maximaliseren en winstgevender maken. Ook voor jou. THE FULLY BOOKERS. Maximaliseer jouw bezettingsgraad!
12 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
4 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2015

Diensten

2 diensten aangeboden door The Fully Bookers

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Ontwikkeling van een sales gerichte online marketing strategie
  Skills in Digital Strategy (2)
  Search MarketingMarketing Strategie
  Projecten in Digital Strategy (4)
  Internationale lead generatie campagne vastgoed - Digital Strategy
  Minder kosten en meer conversies - Digital Strategy
  Verhogen webshop aankopen - Digital Strategy
  Meer particulieren en zakelijke aanvragen - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (4)
  DOCK3Entertainment & Events | national
  Avignon CapitalVastgoed | international
  Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardijVastgoed | national
  OOfosRetail | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Website Creatie (2)
  Website Ontwikkelingwebsite ontwikkeling

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag The Fully Bookers om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door The Fully Bookers

Internationale lead generatie campagne vastgoed
Internationale lead generatie campagne vastgoed

Project gemaakt voor Avignon Capital in de Vastgoed industrie voor een B2B publiek in 2017.Avignon Capital is een internationale vastgoedbellegger die voornamelijk actief is in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Spanje. De klanten van Avignon Capital zijn particuliere beleggers en het beursgenoteerde Cubic Property Fund. Avignon Capital heeft Lead Tactics ingeschakeld om bekendheid te creëren voor hun intrede in de Australische markt. De uitdaging is om makelaars te bereiken met een ruim financieel vermogen, die bekend zijn met beleggen, financiën en onroerend goed. Bekijk de volledige case www.leadtactics.nl/cases/avignon-capital/

Digital StrategyOnline AdvertisingReclame
Lees meer
Minder kosten en meer conversies
Minder kosten en meer conversies

Project gemaakt voor DOCK3 in de Entertainment & Events industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.DOCK 3 is een evenementenlocatie in Antwerpen waar vele seminars, caterings en evenementen van zowel bekende multinationals als kleine bedrijven worden gehouden. Doordat het verkeer op de website en de aanvraag van offertes tegenviel, is Lead Tactics ingeschakeld.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+4
Lees meer
Verhogen webshop aankopen
Verhogen webshop aankopen

Lopend project voor OOfos in de Retail industrie voor een B2C publiek sinds 2018.De schoenen van OOfos zijn ontworpen om de voeten van fitness- en sportfanaten te ondersteunen bij het herstel na inspanningen. Het absorbeert 37% en heeft meer impact dan andere materialen, waardoor de druk op enkels, knieën en onderrug wordt verminderd. Dit vrij nieuwe merk is vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland. OOfos heeft binnen Nederland nog nauwelijks naamsbekendheid opgebouwd, wat voor Lead Tactics een leuke uitdaging was. Daarnaast werd er nog nauwelijks geïnvesteerd in het genereren van verkopen.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+2
Lees meer
Meer particulieren en zakelijke aanvragen
Meer particulieren en zakelijke aanvragen

Lopend project voor Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2018.Van der Panne is een Rotterdamse woning- en bedrijfsmakelaardij dat zich focust op kwaliteit, interactie en klanttevredenheid. In het verleden zijn er advertenties gelanceerd op Funda. Helaas is Funda erg beperkt op het gebied van informatie. Hierdoor waren de resultaten van de advertenties zeer onduidelijk. Van der Panne heeft Lead Tactics vervolgens ingeschakeld om meer particuliere- en zakelijke aanvragen te genereren. Om dit op te lossen heeft Lead Tactics Google Ads ingezet.

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag The Fully Bookers om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

12 leden in The Fully Bookers's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

The Fully Bookers heeft 0 awards gewonnen


Reviews

4 reviews voor The Fully Bookers

5/5
(4 reviews)
Elize JelierEigenaaresse bij My Patchwork
5/5thomas driesWebdesigner bij Webklaar
5/5Daniël SanandajiEigenaar bij Inhuren.com
5/5Gewerkt met The Fully Bookers?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van The Fully Bookers

Details


https://thefullybookers.com/

 • HoofdkantoorBinckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag, Netherlands

 • Stationsweg 29, 4205 AA Gorinchem, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid