XY Marketing Solutions (+ 10 reviews) | Sortlist
Sortlist
XY Marketing Solutions cover
XY Marketing Solutions logo

XY Marketing Solutions

verified-flagcertified-flag
Utrecht, Nederland
Wij maken organisaties blijvend beter in marketing.
XY Marketing Solutions maakt organisaties blijvend beter in marketing. Dit doen we door onze marketingmanagers en strategen (tijdelijk) onderdeel te laten zijn van jouw organisatie. Zo tillen we organisaties op marketinggebied naar een hoger niveau. Wij geloven dat vrijwel elke organisatie een unieke plek in de markt kan innemen. Ontdekken welke plek dat is en hoe daar te komen is een klus waar veel organisaties mee worstelen. Marketing speelt daarbij een sleutelrol, die veel meer omvat dan promotie en zichtbaar zijn. Marketingprofessionals die dat snappen zijn in staat organisaties te begeleiden naar hun unieke plek in de markt.XY Marketing Solutions heeft als missie: organisaties blijvend beter in marketing maken. Dat doen we door onze marketingmanagers en strategen tijdelijk onderdeel te laten zijn van de organisatie van onze opdrachtgever. Zo ontdekken we precies wat nodig en passend is om de organisatie op marketinggebied blijvend op een hoger niveau te krijgen. We inventariseren de huidige situatie, ontwikkelen de meest passende marketingstrategie en zorgen voor de implementatie in de organisatie. Voor de uitvoering werken we samen met een breed scala aan partners, zodat elk specialisme op marketinggebied gecoverd is.
6 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
16 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2014
3 awards gewonnen
Website openen

Diensten

14 diensten aangeboden door XY Marketing Solutions

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wil je de online zichtbaarheid van je organisatie vergroten? Vraag jij je af waar je doelgroep zich op internet bevindt en hoe je er dan voor zorgt dat er een wisselwerking tussen jou en deze potentiële klanten ontstaat? Door onze ervaring in zowel offline als digitale marketing en commerciële economie kunnen we je inspireren en ondersteunen bij het maken van een strategisch marketingplan. Hierbij volgen we een datagedreven werkstructuur op basis van het door ons ontwikkelde MarketingAlgoritme®.

  Doordat we blijven investeren in het onderzoeken van de nieuwste online marketingtechnieken, weten we precies wat het meest effectief werkt en welke digitale marketingstrategie er bij jouw organisatie past. Zo hebben wij er vertrouwen in dat we jou op de best mogelijke manier kunnen adviseren hoe je moet investeren om te profiteren van het beste wat de digitale economie te bieden heeft.
  Skills in Digital Strategy (28)
  StrategyMarketing PlanSearch MarketingDigital StrategyBrand DevelopmentMarketing StrategyMarketing AutomationStrategic PlanningDigital ConsultingData Marketing Consulting+18
  Projecten in Digital Strategy (14)
  Greendish: propositie verbeteren en meer leads. - Digital Strategy
  CNV: Marketingmanagement voor succesvol platform - Digital Strategy
  LeaseMediator: vergroten van het aanbod. - Digital Strategy
  Klantcase: Excentr - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (14)
  Richèl Lubbers ArchitectenArchitectuur & Planning | national
  Richel Lubbers ArchitectenArchitectuur & Planning | national
  GreendishVoedsel | national
  Musea ZutphenKunst & Ambacht | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Lukt het maar niet om meer bezoekers naar je website te krijgen? Wil je jouw product of dienst laten zien aan de mensen die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt, zodat de kans tot aankoop groot is? Wil je snel data verzamelen over bezoekers op je website, maar krijg je niet snel genoeg bezoekers om er daadwerkelijk iets mee te kunnen? Als deze vragen je aanspreken, dan is adverteren via Google Ads of social media precies wat je zoekt. Waar je voor SEO meer geduld nodig hebt om bezoekers op je website te krijgen, kun je met SEA (Search Engine Advertising) al snel veel bezoekers verwachten die veel data opleveren. Op basis van deze data kan er veel informatie worden verzameld over de manier waarop je site gebruikt wordt en welke doelgroep jouw product of dienst het meest aanspreekt. Kortom: adverteren zorgt niet alleen voor het verhogen van het aantal verkopen en websitebezoekers, maar biedt je ook veel inzicht op basis van dataverzameling. De uitdaging is wel om dit op de juiste manier aan te pakken.

  Advertentiebeheer
  XYMS kan het volledige advertentiebeheer voor je verzorgen: niet alleen advertenties in Google voor zoekwoorden en banners, maar ook social media-advertenties. Zo kunnen we bijvoorbeeld een Facebookstrategie voor je bedenken en daarbij een passende advertentiestrategie. We spreken samen met jou een budget af wat wij gaan inzetten en verdelen, maken een plan waar je volledige inspraak in hebt en onderhouden het advertentieaccount. Zo verzamel jij bezoekers op je website en hoef je er helemaal niets voor te doen! Laat dat maar aan onze Google Ads-experts over. We zorgen uiteraard voor een transparant rapport met de resultaten en uitgaven.
  Skills in Online Advertising (24)
  SEADigital MarketingAdvertisingAdWordsPpc MarketingPpcGoogle Adwordspay per clickAdvertisementInternet Marketing+14
  Projecten in Online Advertising (15)
  Greendish: propositie verbeteren en meer leads. - Online Advertising
  CNV: Marketingmanagement voor succesvol platform - Online Advertising
  LeaseMediator: vergroten van het aanbod. - Online Advertising
  Stichting Siriz: marketingmanagement - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (15)
  GreendishVoedsel | national
  XY Legal Solutions B.V.Juridische diensten | national
  Caravan Centrum MeerkerkReizen & Vrije tijd | regional
  LGSBOnderwijs | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Social media schiet er vaak bij in. En als je deze kanalen wel onderhoudt, kan het gebeuren dat deze moeite voor jouw gevoel weinig oplevert. Je doelgroep reageert niet echt, je social media-account 'leeft' niet en je ziet de bezoekersaantallen op je website niet stijgen via deze weg. Wanneer je een sterk merk opbouwt en goed kunt inschatten wat werkt en wat juist niet past bij jouw doelgroep, kan social media onmisbaar worden voor de groei van je organisatie. XYMS helpt je graag om een goede social mediastrategie neer te zetten, berichten te bedenken die je doelgroep aanspreken en zelfs om de social mediakanalen van je organisatie te beheren. Onze creatieve en taalkundige teamleden kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan!
  Skills in Social media (12)
  Social Media CustomisatieSocial Media MarketingSocial MediaSocial Media ManagementSocial Media StrategySocial Media AdvertisingFacebook Advertisingsociale mediaSocial media strategiesocialmedia+2
  Projecten in Social media (10)
  Stichting Siriz: marketingmanagement - Social media
  Klantcase: Excentr - Social media
  Klantcase FWD Logistics - Social media
  Klantcase Richèl Lubbers Architecten - Social media
  Klanten in Social media (10)
  Caravan Centrum MeerkerkReizen & Vrije tijd | regional
  FWD LogisticsLogistiek & Supply Chain | international
  Richel Lubbers ArchitectenArchitectuur & Planning | national
  Richèl Lubbers ArchitectenArchitectuur & Planning | national

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Geen idee wat je van al die cijfertjes en termen moet maken die je in Google Analytics ziet? Weet je er niet echt iets uit te halen waarmee je concrete acties kunt uitvoeren? Dan ben je bij XYMS aan het juiste adres. De data-specialisten in ons team houden ervan zich helemaal te verdiepen in de lessen die jouw websitedata kan vertellen. Welke pagina's doen het goed, en op welke pagina's haken bezoekers af? Wat voor soort mensen bezoeken je website eigenlijk? Hoe navigeren bezoekers door je website heen en hoe kun je dat verbeteren? Door welke zoekwoorden komen bezoekers op je website terecht? De antwoorden op vragen zoals deze kunnen al veel aanleiding geven tot concrete actiepunten, zodat je echt data-driven aan de slag kunt. Wij geloven dat wanneer je acties baseert op data, je jouw organisatie in vertrouwen kunt laten groeien. Dus hoog tijd om hiermee aan de slag te gaan wanneer je dat nog niet gedaan hebt!
  Skills in Web analytics / Big data (35)
  measurementanalyticData StrategyWebanalyticsBig Data AnalyticsStatisticalData DrivenDashboardingData ScienceInsights+25
  Projecten in Web analytics / Big data (11)
  LeaseMediator: vergroten van het aanbod. - Web analytics / Big data
  Klantcase: Excentr - Web analytics / Big data
  James BV - Web analytics / Big data
  Klantcase FWD Logistics - Web analytics / Big data
  Klanten in Web analytics / Big data (11)
  James LoopbaanAnderen | national
  LGSBOnderwijs | international
  FWD LogisticsLogistiek & Supply Chain | international
  LeaseMediatorAuto | national

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving
  Data is alleen bruikbaar als je weet wat je ermee kunt. Daar komt onze expertise en het door ons ontwikkelde MarketingAlgoritme® goed van pas. Hierbij werken we in vier stappen, waarbij we beginnen met het bouwen van een gestructureerde data-meetinstallatie. Daarna analyseren we wat er binnenkomt en maken het inzichtelijk door middel van datavisualisatie. De data vertelt ons precies waar de sterke en zwakke kanten van jouw organisatie liggen en waar de kansen verborgen zijn. Hiermee adviseren we jou om het beste uit deze data-adviezen te halen om jouw organisatie te laten groeien.
  Skills in Data Consulting (11)
  Google AnalyticsData ScienceGoogle Data StudioData visualisationMarktonderzoekData Visualisatiedata consultinggaining insights from data-analysationdata measurement installationsdashboards+1
  Projecten in Data Consulting (10)
  Klantcase: Excentr - Data Consulting
  James BV - Data Consulting
  Klantcase FWD Logistics - Data Consulting
  Klantcase Richèl Lubbers Architecten - Data Consulting
  Klanten in Data Consulting (10)
  Musea ZutphenKunst & Ambacht | national
  James LoopbaanAnderen | national
  ExcentrHuishoudelijke Producten | international
  Caravan Centrum MeerkerkReizen & Vrije tijd | regional

  Meer informatie over Data Consulting


 • Beschrijving
  Door het enorme aanbod van de verkoop van producten of diensten online kan het ingewikkeld zijn om het op te nemen tegen je concurrenten, of om je doelgroep te bereiken en te overtuigen. We helpen je hier graag bij met onze e-commerce expertise. Als jouw doelen helder zijn, beginnen we met een nulmeting en eerste data-analyse. Vervolgens stellen we een e-commerce strategie op en adviseren en/of ondersteunen jouw organisatie bij de uitvoering ervan. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij de opzet van je webshop via o.a. Shopify, Magento of Google Shopping. Of we helpen je met advertentiecampagnes of conversion rate optimization, waarbij we een hoog rendement nastreven.
  Skills in E-commerce (10)
  revenue managementData-Driven Digital MarketingData AnalyticsWebshop DevelopmentMagento EntwicklungConversie OptimalisatieConversion Rate OptimizationShopifymagentodata-driven marketing
  Projecten in E-commerce (6)
  Klantcase: Excentr - E-commerce
  Klantcase: Caravan Centrum Meerkerk - E-commerce
  Klantcase: The Coffee Factory - E-commerce
  Klantcase: Van der Linden Bouw - E-commerce
  Klanten in E-commerce (6)
  XY Legal Solutions B.V.Juridische diensten | national
  The Coffee FactoryE-commerce | national
  Van der Linden BouwBouw | national
  Caravan Centrum MeerkerkReizen & Vrije tijd | regional

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Content Strategy (1)
  Inbound Marketing
  Projecten in Content Strategy (8)
  Klantcase: Excentr - Content Strategy
  James BV - Content Strategy
  Klantcase FWD Logistics - Content Strategy
  Klantcase Richèl Lubbers Architecten - Content Strategy
  Klanten in Content Strategy (8)
  Richèl Lubbers ArchitectenArchitectuur & Planning | national
  Musea ZutphenKunst & Ambacht | national
  XY Legal Solutions B.V.Juridische diensten | national
  FWD LogisticsLogistiek & Supply Chain | international

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (3)
  Display AdvertisingConversie OptimalisatieBetaal per klik
  Projecten in Reclame (2)
  Strategisch marketingplan + ecommerce en Hubspot - Reclame
  Strategic marketingplan for business school - Reclame
  Klanten in Reclame (2)
  LGSBOnderwijs | international
  XY Legal Solutions B.V.Juridische diensten | national

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in SEO (10)
  Stichting Siriz: marketingmanagement - SEO
  Klantcase: Excentr - SEO
  James BV - SEO
  Klantcase FWD Logistics - SEO
  Klanten in SEO (10)
  James LoopbaanAnderen | national
  Van der Linden BouwBouw | national
  Stichting SirizNon-profit | national
  Caravan Centrum MeerkerkReizen & Vrije tijd | regional

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Branding & Positionering (12)
  CNV: Marketingmanagement voor succesvol platform - Branding & Positionering
  Stichting Siriz: marketingmanagement - Branding & Positionering
  Klantcase: Excentr - Branding & Positionering
  James BV - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (12)
  The Coffee FactoryE-commerce | national
  Musea ZutphenKunst & Ambacht | national
  Richèl Lubbers ArchitectenArchitectuur & Planning | national
  Stichting SirizNon-profit | national

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag XY Marketing Solutions om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

6 leden in XY Marketing Solutions's team

XY Marketing Solutions cover
VerhaalHet team van XY Marketing Solutions bestaat uit een mix van ervaring en recent afgestudeerde marketingprofessionals. Iedereen in het team beschikt over up-to-date kennis over de best werkende marketingtechnieken in de huidige, dynamische en steeds meer digitale economie. XYMS is onderdeel van de XY Solutions Group.
Neem gemakkelijk contact op met XY Marketing Solutions's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

XY Marketing Solutions heeft 3 awards gewonnen

Google Partnership2015-12-31Digital Advertising

HubSpot Partner2019-02-28Marketing Strategy

Shopify Partner2018-05-31E-commerce


Reviews

Reviews

4.91/5
(10 reviews)
Richèl LubbersEigenaar bij Richèl Lubbers Architecten
5/5

XYMS is een leuk team om mee te werken, dat vind ik tot in de kern belangrijk als je een langdurig traject ingaat. Zoals in mijn geval: een campagne opzetten en uitrollen. Maar daarnaast vooral belangrijk: kundig, betrokken en kritisch waar het nodig is. En natuurlijk resultaatgericht. Ik ervaar na een paar weken al mooie resultaten van de samenwerking. Veel sneller dan gedacht. Dus dat schept nu al vertrouwen in mijn aanname dat de investering die er mee gemoeid gaat, er ook daadwerkelijk meer dan dubbel en dwars uit gaat komen.Marieke KosterCommunity Redacteur Je Achterban CNV Vakmensen bij CNV Vakmensen / Je Achterban
5/5

XYMS ondersteunt mij en mijn collega's al een aantal jaar met online marketing voor jeachterban.nl, een initiatief van CNV Vakmensen. Persoonlijk vind ik het een prettige samenwerking. Het team is zeer toegankelijk en staat altijd voor ons klaar. Ik kan met al mijn vragen bij hen terecht en leer hierdoor veel. Niet geheel onbelangrijk, heeft de samenwerking onze resultaten ook aanzienlijk verbeterd.Daniël van DormaelEigenaar bij YouLease Support
5/5

Top bedrijf met veel kennis over online marketing. Als klein bedrijf is het prettig een sparringspartner te hebben die je bedrijf verder helpt op het gebied van online marketing.Gewerkt met XY Marketing Solutions?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van XY Marketing Solutions

Details • HoofdkantoorEuclideslaan, 3584 BS Utrecht, Netherlands

XY Marketing Solutions-linkedin
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Data Hub
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid