ZIGT Media & Performance, Hoofddorp | Sortlist

Over


ZIGT Media & Performance cover
ZIGT Media & Performance logo

ZIGT Media & Performance Hoofddorp, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

ZIGT is het meest onafhankelijke media- en performancebureau van de Benelux. Vanuit de speelvelden Strategy & Insights, Media Consultancy, Performance Marketing en Creation & Development geven wij onafhankelijk strategisch advies en zorgen we voor een optimale executie met aandacht voor details. We leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van ambitieuze merken. Vrijheid is het fundament waarop we bouwen. Vrijheid geeft ruimte aan groei en groei versterkt onze vrijheid.  

Wij zien het als onze opdracht om businessdoelstellingen om te zetten in de beste marketing- en mediastrategieën en die te laten werken met de inzet van onze teams en technologieën. Onze filosofie en werkwijze passen wij succesvol toe. Dat is zichtbaar in de prijzen die we samen met onze klanten winnen, zoals Effies en SAN Accenten. En in het feit dat wij de afgelopen 7 jaar maar liefst 5x zijn genomineerd voor Mediabureau van het jaar, waarbij in 2019 ook echt tot winnaar van deze titel zijn gekroond.  

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door ZIGT Media & Performance

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Mediastrategieën tot leven laten komen. ZIGT weet als geen ander hoe we mediastrategie kunnen vertalen naar effectieve media-inzet. Effectief en vlijmscherp ingekocht. We zijn een onafhankelijk bureau: er zijn geen verborgen afspraken met media-exploitanten, alleen klantafspraken. Hierin is ZIGT uniek. Voor iedere klant de meest optimale invulling van de mediastrategie, denken in geïntegreerde mediaoplossingen en optimaliseren van campagnes waar nodig.
  Skills in Media Planning (7)
  mediaMedia DistributionMedia Planningprint media buyingtv media buyingsocial media marketing strategysocial media promotion

  Meer informatie over Media Planning


 • Beschrijving
  Het Performance Marketing Team gaat voor maximaal rendement. Op campagne niveau of always on! Jouw businessdoelstellingen vormen het vertrekpunt. Dus reken ons af op de prestaties. Of dat nu in betaalde of eigen kanalen is. Alle instrumenten (wanneer nodig) trekken de performance specialisten uit de kast om succes te behalen voor jou: PERFORMANCE MARKETING KANALEN Van vraag gestuurde kanalen als SEO, SEA, naar Social, display advertising (RTB), CRO, DMP, email-campagnes tot aan affilate marketing, noem maar op. Alle kanalen worden optimaal ingezet voor het maximaal te behalen resultaat. En kijk real time mee naar de behaalde resultaten in het online (afgeschermde) dashboard. Laat groei gerust aan ZIGT over.
  Skills in Digital Strategy (8)
  Social Media MarketingSocial Media BuyingStrategiewebsite optimizationStrategic PlanningMedia PlanningSEASEO

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag ZIGT Media & Performance om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door ZIGT Media & Performance

Heb je een soortgelijk project?

Vraag ZIGT Media & Performance om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in ZIGT Media & Performance's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met ZIGT Media & Performance's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

ZIGT Media & Performance was toegewezen 1 keer

Mediabureau van het jaar - AMMA2019-04-30

Reviews

Nog geen review voor ZIGT Media & Performance


Contact

Contact gegevens van ZIGT Media & Performance


Details


 • HoofdkantoorPolarisavenue, Hoofddorp