Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie (+ 8 reviews) | Sortlist
Sortlist
Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie cover
Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie logo

Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, communicatie in de zorg en B2B-communicatie. Communicatiebureau Zuurstof staat voor: Crossmediale communicatie: online / offline / reallife Heldere en efficiënte werkwijze Betrokken partner in het volledige communicatietraject  Gedreven door gezamenlijk succes in marketing en communicatie  Bijna veertig jaar communicatie-ervaring in tal van sectoren ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zuurstof is a communication agency in Amsterdam. With a team of specialists in the field of marketing and communication, we enjoy working on a wide variety of assignments for our clients on a daily basis. Zuurstof specializes in real estate marketing, healthcare communication and B2B communication. Communication agency Zuurstof stands for: Cross-media communication: online / offline / reallife Clear and efficient way of working Involved partner in the entire communication process Driven by joint success in marketing and communication Nearly forty years of communication experience in a wide range of sectors
8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
12 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2015
4.56/5

Diensten

2 diensten aangeboden door Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Website laten maken
  Een website laten maken door Zuurstof heeft zo z’n voordelen. We hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webshops in de meest gebruikte open source platforms van dit moment: WordPress en Joomla. Beide website CMS-en zijn zeer gebruiksvriendelijk, onafhankelijk en geschikt voor zowel eenvoudige als meer complexe websites.

  We kunnen ons goed voorstellen dat een keuze maken voor een geschikte webbouwer, internet- of marketingbureau een lastige exercitie kan zijn. Soms heb je een uitgesproken voorkeur voor een CMS (Content Management System). Dat helpt! Goed om te weten is dat WordPress wereldwijd inmiddels het meest gebruikte CMS-platform en dat is niet voor niks. WordPress is net als Joomla een open source CMS, wat betekent dat je dit platform (gratis) kunt gebruiken (zonder licentie) en dat je bovendien onafhankelijk bent van een leverancier.

  Of het nu gaat om een projectwebsite, landingpage, one-pager, webshop, werken-bij website of corporate website. Bij Zuurstof ontwikkelen we uiteenlopende websites voor kleine bedrijven en grotere organisaties. Dit zijn veelal projecten met een korte doorlooptijd. De wensen en eisen op het gebied van en functionaliteiten bepalen of we voor jouw site gebruik kunnen maken van standaard beschikbare vormgeving (templates) en functionaliteiten (plugins). Of dat we een website op maat ontwerpen en er technisch complexer maatwerk nodig is. Vanzelfsprekend beïnvloed dit ook de prijs, hoewel maatwerk niet persé ‘duur’ betekent.

  Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (search engine optimization) genoemd, is een essentiële methode om online klanten te werven. Door je site technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger in de zoekresultaten. Hoog in Google staan is belangrijk, want 70% van de Google-gebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. Bovendien zijn deze mensen op dit moment op zoek naar jouw producten en diensten. Sta je nu niet in de top 10 bij relevante zoektermen? Dan laat je veel potentiële klanten lopen. Zuurstof helpt je bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. We zeggen bewust ‘helpen’, want SEO is meer dan ooit een samenspel tussen techniek en inhoud.
  Skills in Website Creatie (23)
  PHP Website DevelopmentGraphic DesignWordPressSEODesignWeb DevelopmentContent WritingVisual IdentityWebsite DesignResponsive Web Design+13
  Projecten in Website Creatie (7)
  CityHub | Branding & Positionering - Website Creatie
  Vesteda | Projectwebsite Kolenpark - Website Creatie
  Proteqs | Website uitzendorganisatie - Website Creatie
  Aenergie | Branding & Online marketing - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (7)
  De AndreaskerkAnderen | regional
  CityHubLogistiek & Supply Chain | national
  AenergieEnergie en Olie | national
  VestedaVastgoed | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan creatieve marketing en communicatie-opdrachten. Van strategie, positionering en communicatieadvies tot online marketing, ontwikkeling van websites, zoekmachine-optimalisatie, het schrijven van teksten en vormgeving van communicatiemiddelen. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.
  Skills in Branding & Positionering (33)
  Branded Contentadvertising campaignspurposeproduct introductionpositioneringContent campaignsBrand PositioneringMerk IdentiteitBedrijfsidentiteitMerkactivatie+23
  Projecten in Branding & Positionering (6)
  Amsta | Branding & Communicatie - Branding & Positionering
  CityHub | Branding & Positionering - Branding & Positionering
  Proteqs | Website uitzendorganisatie - Branding & Positionering
  Aenergie | Branding & Online marketing - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (6)
  CityHubLogistiek & Supply Chain | national
  EveanZorginstellingen | national
  MissiehuisVastgoed | national
  AenergieEnergie en Olie | national

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

12 projecten uitgevoerd door Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie

Amsta | Branding & Communicatie
Amsta | Branding & Communicatie

Lopend project voor Amsta in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek sinds 2019.Zuurstof ondersteunt Amsta bij alle voorkomende branding- en communicatieactiviteiten. Werkzaamheden lopen uiteen van strategie en bouwplannen voor communicatie tot uitvoering en creatie.

Branding & PositioneringOntwerp
Lees meer
CityHub | Branding & Positionering
CityHub | Branding & Positionering

Lopend project voor CityHub in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek sinds 2018.In de transitie van start-up naar scale-up ondersteunt Zuurstof de logistiek dienstverlener CityHub op het gebied van branding, marketing en communicatie.

Branding & PositioneringOntwerpReclame+1
Lees meer
Vesteda | Projectwebsite Kolenpark
Vesteda | Projectwebsite Kolenpark

Project gemaakt voor Vesteda in de Vastgoed industrie voor een B2C publiek in 2019.Voor dit project van Vesteda (139 huurapartementen) ontwikkelden we een projectwebsite.De website stelt bezoekers in staat om in een interactieve 3D-selector te kiezen welk appartment(en) hun voorkeur hebben. Dankzij de integratie met het online verhuursysteem NieuwbouwOffice kan ook het vervolgproces (tot en met ondertekening van het huurcontract) online plaatsvinden.

Website Creatie
Lees meer
Proteqs | Website uitzendorganisatie
Proteqs | Website uitzendorganisatie

Project gemaakt voor Proteqs in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Voor Proteqs – uitzendbureau voor technisch personeel – ontwikkelden we een website. Focus lag met name op conversie, vindbaarheid in zoekmachines (SEO) én gebruiksgemak.Bijzonder is de integratie met de recruitmentsoftware van Carerix. Vacatures worden beheerd in Carerix, terwijl websitebezoekers via de website rechtstreeks in Carerix zoeken. Sollicitanten via de website komen automatisch in Carerix terecht. Een integratie met zeer grote voordelen op het gebied van beheer, maar zonder nadelige gevolgen voor het gebruiksgemak.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Lees meer
Liftinstituut | Publiekscampagne
Liftinstituut | Publiekscampagne

Project gemaakt voor Liftinstituut in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Hoe vaak pak jij de roltrap in winkel, winkelcentrum of station? Misschien vaker dan je denkt. Goed om even stil te staan bij je eigen veiligheid. Want een roltrap is pas echt veilig als je er veilig mee omgaat. Zuurstof ontwikkelde voor het Liftinstituut een online publiekscampagne ‘Veilig met de roltrap’. Onder andere met een serie van animaties via Facebook, Instagram en Youtube. Safety Awareness Week: Aandacht voor veilig roltrapgebruik Een roltrap is het ideale vervoermiddel in winkels, warenhuizen en op stations om grote hoeveelheden mensen te vervoeren, zonder dat er wachttijden zijn. Op zich is het een heel veilig vervoermiddel – veiliger dan bijvoorbeeld de trap. Maar voorwaarde is wel dat de roltrap veilig wordt gebruikt. Tijdens de Safety Awareness Week is er dit jaar speciale aandacht voor het winkelend publiek.Met de campagneweek – elk najaar in november – sluiten we aan op het internationale initiatief van de Safety Awareness Week. Jaarlijks worden honderdduizenden shoppers, reizigers, scholieren en andere lift- en roltrapgebruikers in Canada, de Verenigde Staten en sinds vijf jaar ook in Nederland erop gewezen hoe zij veilig gebruikmaken van liften en roltrappen.

Reclame
Lees meer
Aenergie | Branding & Online marketing
Aenergie | Branding & Online marketing

Lopend project voor Aenergie in de Energie en Olie industrie voor een B2B publiek sinds 2019.Voor Aenergie voeren we diverse marketing- en communicatieactiviteiten uit. Denk aan ondersteuning bij seminars, maar ook aan online advertising en optimalisatie van de website.

Branding & PositioneringReclameWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie's team

Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie heeft 0 awards gewonnen


Reviews

8 reviews voor Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie

4.56/5
(8 reviews)
Evelyne de VoghelMarketing Communications Expert bij Konica Minolta
5/5Sanne DekkerCommunicatieadviseur bij Evean
5/5Maike SparriusCommunicatie- en kennisadviseur bij UNO VUmc
5/5Gewerkt met Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Zuurstof | Bureau voor marketing en communicatie

Details


https://www.zuurstof.nl

 • HoofdkantoorAsterweg 19, 1031 Amsterdam, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid