Brand New Telly Industries

Bureau expert in Copywriting, Reclame

Contact Brand New Telly Industries
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)

Over Brand New Telly Industries

Op dit bureau is nog geen aanspraak gemaakt door de eigenaar

Maak aanspraak op dit bureau
Beschrijving
  • Brand New Telly Industries biedt een ongewone combinatie van verrassende creatieve ideeën, strategische kennis en een gezonde dosis pragmatisme. Dit resulteert in mooie, opvallende, rumoerige, effectieve en inhoudelijk sterke projecten en campagnes voor veel bijzondere klanten. Activatie vs branding Wij geloven niet in een strikte scheiding tussen branding en activatie. Het gaat erom of de campagne iets doet met de doelgroep. En daarbij mag het niet uitmaken of een klant meer leden wil, een grotere naamsbekendheid, een nieuwe positionering of simpelweg meer verkopen. (Middelen) vrij denken In de afgelopen jaren hebben we aangetoond dat we geen medium schuwen in het vinden van de beste communicatie oplossingen voor onze klanten: Van tv-shows tot print, van pr-stunts tot commercials, van online tot outdoor, van events tot social media. Maar het liefst een combinatie! Bij het creëren van een campagne stellen we onszelf de vraag: Hoe komt de boodschap het beste aan bij de doelgroep? Uitgangspunt daarbij is: Talkability = the most powerful medium. Onze visie op ons werk luidt dan ook: “Ideas you like to share”. Bedenk het, maak het! Wat we ook bedenken, we vinden altijd de beste manier om het te maken. Ook al is het nog nooit gedaan. Dat maken gebeurt met minstens zoveel zorg en creativiteit als het bedenken. Want een goed idee vraagt om een nog betere uitvoering. Seeing is believing. Want daar gaat het uiteindelijk om. Goed werk. Dus klik vooral snel en overtuig jezelf. (of: Dus ga naar ‘work’ en overtuig jezelf.) Meer weten Wil je alles high res zien? Kom dan bij ons langs op kantoor en geniet van een heerlijk glas Crystal Clear terwijl je op een prachtig LG plasmascherm van ons werk kunt genieten.... Brand New Telly Industries is een bureau dat uitgaat van de kracht van media. Want elk medium bereikt de consument op een andere manier. Wij bieden een sterke mix van creativiteit, strategisch denken, ambachtelijk vakmanschap en up-to-date media kennis. Bij elk communicatie vraagstuk stellen we onszelf de vraag: Hoe komt de boodschap het beste aan (how do you get maximum value for your money). De ene keer is dat via een viral, de andere keer een TV commercial of een print uiting. Maar we stellen onszelf altijd eerst de vraag. Wat is de slimste weg naar de oplossing? Door deze propositie hebben veel van onze projecten een hoog activeren karakter wat weer bovengemiddeld veel pr oplevert. Talkability is the most powerful medium. Ons mantra is dan ook: “Ideas you like to share”. Wil je meer weten over onze manier van denken? Neem dan contact op met Bas Nuissl.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)

Talen

nl
en

Sociale media

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Copywriting
Vraag info aan
Reclame
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Brand New Telly Industries

Informatie over het bureau

2

Diensten

0

Reviews

1

Projecten

26

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
1 werk geüpload
ZIE JE OP 3

ZIE JE OP 3

november 2014
november 2014

ZIE JE OP 3

Brand New Telly Industries, based at Amsterdam, Netherlands has been asked to develop ZIE JE OP 3 for their brand Nederland 3Product: Dutch Tv Broadcaster in 2008. This customer case is known in the marketing & communication market for Print, Commercials Archive, Stations, Publications, media, TV/Radio Programs, Nederland 3 Adverts.

Reclame

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.