Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites (+ reviews) | Sortlist
Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites cover
Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites logo

Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites

verified-flagcertified-flag
Utrecht, Nederland
Het bureau dat ontwikkelt met impact
Hoi 👋. Wij zijn Brthrs & Sstrs. Wij ontwikkelen digitale producten met een focus op apps, web apps & websites. Onze producten zijn belangrijk voor ons, onze klanten en voor de maatschappij. Wij bestaan uit een multidisciplinair team van brthrs en sstrs dat focust op app- en webontwikkeling, design en strategie. Een team dat impact wil maken. En die impact maak je pas, als jouw product door iedereen goed te gebruiken is. Design en digitale toegankelijkheid spelen bij ons daarom altijd een grote rol. We geloven in een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is. Van app tot back-end systeem en van chatbot tot website, onze producten zijn niet alleen mooi, simpel en logisch, maar ook door iedereen te gebruiken.
15 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
10 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2006
1 award gewonnen

Diensten

9 diensten aangeboden door Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij Brthrs bieden wij een uitgebreide reeks diensten op het gebied van digitale productontwikkeling. Met 17 jaar ervaring en een multidisciplinair team dat alle expertise in huis heeft, zijn wij uitstekend gepositioneerd om uitzonderlijke waarde te leveren aan klanten die op zoek zijn naar specifieke expertise. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze diensten:

  Software Engineering: Wij bieden geavanceerde softwareontwikkeling die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten. Dit omvat het creëren van robuuste, schaalbare en efficiënte softwareoplossingen.

  Software Consulting: Met onze uitgebreide ervaring bieden wij deskundig advies over het optimaliseren van bestaande systemen, het implementeren van nieuwe technologieën en het navigeren door complexe digitale landschappen.

  CRM App Development: Wij ontwikkelen op maat gemaakte CRM-applicaties die bedrijven helpen hun klantrelaties te beheren en verbeteren, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en verhoogde efficiëntie.

  HubSpot Integration: Onze expertise in het integreren van HubSpot-diensten helpt bedrijven hun marketing, verkoop en dienstverlening te stroomlijnen met deze krachtige tool.

  Google App Engine Development: Onze ervaring met het ontwikkelen op Google App Engine stelt klanten in staat om te profiteren van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van Google's infrastructuur.

  Swift App Development: Wij zijn gespecialiseerd in Swift en ontwikkelen geavanceerde iOS-applicaties die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, voor een verbeterde gebruikerservaring.

  Software Architecture: Wij begrijpen het belang van een solide softwarearchitectuur en bieden diensten die helpen bij het ontwerpen van systemen die efficiënt en toekomstbestendig zijn.

  Scrum Methodology: Onze toepassing van Scrum-methodologie verzekert een flexibele en adaptieve projectmanagementaanpak, wat resulteert in een efficiëntere ontwikkelingscyclus en betere samenwerking binnen onze teams.

  Onze toegevoegde waarde ligt in ons vermogen om een holistische aanpak te bieden, waarbij elk aspect van een project zorgvuldig wordt beheerd om kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid te waarborgen. Met ons sterke, ervaren team dat een breed scala aan disciplines omvat, kunnen wij flexibel en effectief reageren op de unieke behoeften van elke klant, waardoor wij op maat gemaakte oplossingen bieden die echt impact maken.
  Skills in Software Ontwikkeling (8)
  HubSpot IntegrationSwift App DevelopmentSoftware EngineeringSoftware ArchitectureScrum MethodologyCRM App DevelopmentSoftware ConsultingGoogle App Engine Development
  Projecten in Software Ontwikkeling (6)
  Zuidema Hub Platform - iOS, Android & Webapp - Software Ontwikkeling
  Algemene Onderwijsbond - iOS & Android app - Software Ontwikkeling
  Eneco Zonnesimulator - iOS & Android app - Software Ontwikkeling
  Drugs Red Alert - iOS & Android app - Software Ontwikkeling
  Klanten in Software Ontwikkeling (6)
  Trimbos Instituut, Pharos & LUMCZorginstellingen | national
  Bureau ZuidemaPersoneelszaken | international
  Algemene OnderwijsbondNon-profit | national
  Trimbos InstituutZorginstellingen | national

  Meer informatie over Software Ontwikkeling


 • Beschrijving
  Ons bureau biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten die zijn gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige digitale producten. Onze expertise strekt zich uit over verschillende platforms en technologieën, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze diensten en de toegevoegde waarde die we bieden:

  Android, iOS/Android, en iPhone Ontwikkeling: Wij zijn experts in het ontwikkelen van native apps voor zowel Android als iOS. Dit zorgt ervoor dat uw app optimaal presteert op elk platform, met een soepele, native gebruikerservaring.

  Desktop en iPad Ontwikkeling: Wij bieden ook ontwikkeling voor desktop- en iPad-applicaties, waardoor uw producten een breder publiek bereiken.

  AWS en Amazon Services: Onze expertise in Amazon Web Services (AWS) en andere Amazon-gerelateerde technologieën garandeert betrouwbare en schaalbare cloudoplossingen voor uw digitale producten.

  React, React Native en VueJS Ontwikkeling: Wij zijn bedreven in het gebruik van populaire frameworks zoals React en VueJS voor zowel web- als mobiele app-ontwikkeling, wat zorgt voor snelle, responsieve en esthetisch aantrekkelijke interfaces.

  Wearable Technology: We ontwikkelen applicaties voor wearables, waardoor uw producten zich uitstrekken tot de steeds groeiende markt van smart devices.

  Cross-platform en Web/Mobile Development: Wij bieden cross-platform oplossingen die zorgen voor een naadloze integratie en functionaliteit over verschillende apparaten en platforms.

  Web Development en Open Source Development: Onze diensten omvatten het bouwen van robuuste websites en het aanpassen van open-source platforms om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

  Chat Integration en API Development: Wij integreren geavanceerde chatfunctionaliteiten en ontwikkelen aangepaste API's voor betere connectiviteit en interactie met uw gebruikers.

  Internet of Things en IoT Development: Onze expertise strekt zich uit tot het Internet of Things, waarbij wij slimme, verbonden oplossingen ontwikkelen die de manier waarop mensen interactie hebben met de digitale wereld transformeren.

  Wordpress Development en Plugin Development: Wij zijn deskundig in het ontwikkelen van WordPress-sites en het creëren van aangepaste plugins, wat zorgt voor een unieke en functionele website.

  Progressive Web App en Web App Design: Wij ontwerpen en ontwikkelen Progressive Web Apps (PWA's) die de grens tussen web en mobiel vervagen, met een focus op gebruikerservaring en toegankelijkheid.

  Prototype Development en Full Stack Development: Van het bouwen van prototypes tot full stack ontwikkeling, wij bieden een complete service die elke fase van het ontwikkelingsproces dekt.

  E-commerce Hosting: Onze diensten omvatten ook betrouwbare hostingoplossingen voor e-commerce platforms,

  waarborgend dat uw online winkel altijd toegankelijk en efficiënt is.

  Onze diensten brengen een reeks voordelen met zich mee:

  Veelzijdigheid: Ons vermogen om een breed scala aan technologieën en platforms te hanteren, betekent dat we flexibel kunnen inspelen op de unieke eisen van elk project.

  Gebruikersgericht Ontwerp: Wij plaatsen de gebruikerservaring centraal in ons ontwerpproces, wat resulteert in producten die niet alleen functioneel, maar ook intuïtief en plezierig in gebruik zijn.

  Technologische Expertise: Onze uitgebreide ervaring met de nieuwste technologieën zorgt ervoor dat uw producten toonaangevend en toekomstbestendig zijn.

  Aanpasbaarheid: We kunnen snel reageren op veranderende marktbehoeften en nieuwe technologieën, waardoor uw producten altijd relevant blijven.

  Kwaliteitsgarantie: Met 17 jaar ervaring in de branche, verzekeren wij de hoogste kwaliteit in elk aspect van onze dienstverlening.
  Bij Brthrs & Sstrs streven we ernaar om niet alleen aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook om deze te overtreffen, waardoor wij een betrouwbare en waardevolle partner zijn in het digitale landschap.
  Skills in Web Applicatie (32)
  AndroidDesktopWeb DevelopmentIpadAWSReact DevelopmentOpen SourceIphoneWearablesAmazon+22
  Projecten in Web Applicatie (2)
  Zuidema Hub Platform - iOS, Android & Webapp - Web Applicatie
  GDPR Privacy Register - React Webapp - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (2)
  ClinicJuridische diensten | international
  Bureau ZuidemaPersoneelszaken | international

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving
  Bij Brthrs specialiseren we ons in het ontwikkelen van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke mobiele en webapplicaties. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten die essentieel zijn voor het succesvol lanceren van een app.

  Onze diensten omvatten:

  iOS en Android App Ontwikkeling: We creëren native apps voor zowel iOS als Android, waardoor we een optimale gebruikerservaring kunnen bieden op de meest populaire platforms.

  Web Development en Mobile Application Development: Wij ontwikkelen zowel webapplicaties als mobiele applicaties, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën om responsieve en interactieve ervaringen te leveren.

  React Native Ontwikkeling: Onze expertise in React Native stelt ons in staat om efficiënte en kosteneffectieve cross-platform apps te bouwen die zowel op iOS als Android werken.

  App Designing en Mobile App Design: Ons team van ontwerpers zorgt ervoor dat elke app niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en intuïtief in gebruik.

  Mobile Prototyping en Mobile App Publishing: Wij helpen bij het ontwerpen van prototypes en zorgen voor een soepele publicatie van de app in app stores.

  Push Notification Service en WhatsApp Integration: We integreren geavanceerde functies zoals pushmeldingen en messaging app integraties om de betrokkenheid van de gebruiker te vergroten.

  Hybrid en Native Mobile App Development: Ons team is gespecialiseerd in zowel hybride als native app ontwikkeling, wat ons in staat stelt om flexibele en schaalbare oplossingen te bieden.

  Social App en Messaging App Development: We ontwikkelen apps die gericht zijn op sociale interactie en berichtenverkeer, waardoor we inspelen op de groeiende vraag naar digitale communicatie.

  Mobile SDK en iPad App Development: Onze expertise omvat ook het integreren van diverse mobiele SDK's en het ontwikkelen van specifieke apps voor iPad.

  Google Play Store Optimization en App Localization: We zorgen ervoor dat uw app zichtbaar en aantrekkelijk is in app stores en passen deze aan voor verschillende markten en talen.
  Skills in Mobile App (37)
  Mobile App PublishingiOSAndroidWeb DevelopmentMobile Application DevelopmentAppCustom DevelopmentMobile App DesignMobile App DevelopmentReact Native Development+27
  Projecten in Mobile App (6)
  Zuidema Hub Platform - iOS, Android & Webapp - Mobile App
  Algemene Onderwijsbond - iOS & Android app - Mobile App
  Eneco Zonnesimulator - iOS & Android app - Mobile App
  Drugs Red Alert - iOS & Android app - Mobile App
  Review in Mobile App (1)
  Cas Burggraaf
  Klanten in Mobile App (6)
  EnecoEnergie en Olie | international
  GeluksBVNon-profit | national
  Trimbos Instituut, Pharos & LUMCZorginstellingen | national
  Bureau ZuidemaPersoneelszaken | international

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving
  Bij Brthrs richten we ons op het bieden van gespecialiseerde WordPress-ontwikkelingsdiensten, afgestemd op de behoeften van onze klanten. We hebben een diepgaande expertise in het creëren van op maat gemaakte WordPress-websites die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel krachtig zijn. Onze diensten zijn gericht op het leveren van toegevoegde waarde op de volgende gebieden:

  Back-End en Front-End Development: We hebben een sterke expertise in zowel back-end als front-end ontwikkeling, wat ons in staat stelt om robuuste, goed presterende websites te bouwen met een aantrekkelijke, gebruikersvriendelijke interface.

  Showcase Website Ontwikkeling: We ontwikkelen showcase-websites die perfect zijn voor het presenteren van uw bedrijf, producten of diensten op een visueel aantrekkelijke manier, waardoor uw online aanwezigheid wordt versterkt.

  Website Development en Design: Onze focus ligt op het ontwikkelen van op maat gemaakte websites die niet alleen voldoen aan uw zakelijke behoeften, maar ook een onvergetelijke gebruikerservaring bieden.

  Low Code Solutions: Voor klanten die op zoek zijn naar snellere en kosteneffectievere oplossingen, bieden wij low code ontwikkelingsmogelijkheden.

  Small Business Web Design: Wij begrijpen de unieke uitdagingen van kleine bedrijven en bieden op maat gemaakte webdesignoplossingen die betaalbaar en effectief zijn.

  Loading Time Optimization: Onze expertise in het optimaliseren van laadtijden zorgt voor snellere, efficiëntere websites, wat cruciaal is voor zowel gebruikerservaring als SEO.

  Responsive Web Design: We zorgen ervoor dat uw website er geweldig uitziet en functioneert op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

  Website Optimization: We optimaliseren uw website voor maximale prestaties en efficiëntie, wat resulteert in verbeterde snelheid en gebruikerservaring.

  Multilingual Website Development: Voor bedrijven die een wereldwijd publiek willen bereiken, ontwikkelen we meertalige websites.

  Dark Mode Design: We zijn ook bedreven in het ontwerpen van websites met een 'dark mode', wat een populaire trend is en het comfort van de gebruiker verhoogt.

  Onze toegevoegde waarde ligt in onze toewijding om oplossingen te leveren die niet alleen technisch uitmuntend zijn, maar ook aansluiten bij de unieke merkidentiteit van onze klanten. Met Brthrs kiest u voor een partner die zich inzet voor kwaliteit, innovatie en het creëren van een sterke online aanwezigheid voor uw bedrijf door middel van superieure WordPress-ontwikkeling.
  Skills in Website Creatie (13)
  Loading Time OptimizationLow CodeShowcase WebsiteWebsite DevelopmentInternetSmall Business Web DesignWebsite OptimizationFront End DevelopmentMultilingual WebsiteBack-End Development+3
  Projecten in Website Creatie (3)
  Bewegin.nl - Wordpress Website - Website Creatie
  iChoosr - Wordpress Website - Website Creatie
  Pure Africa - Wordpress Website - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (3)
  Pure AfricaNon-profit | international
  iChoosrEnergiebedrijven | international
  BeweginPersoneelszaken | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Bij Brthrs bieden we een uitgebreid scala aan geavanceerde technologische diensten, met een focus op Natural Language Processing (NLP), Mixed Reality, Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), en innovatieve oplossingen voor bedrijfsintelligentie en disruptieve innovatie. Onze expertise op deze gebieden stelt ons in staat om unieke waarde te bieden aan klanten die op zoek zijn naar deze gespecialiseerde vaardigheden. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze diensten:

  Natural Language Processing (NLP): We ontwikkelen geavanceerde NLP-oplossingen die in staat zijn om menselijke taal te begrijpen en te verwerken, wat essentieel is voor het creëren van intelligente chatbots, sentimentanalyse-tools en geautomatiseerde klantenservice-systemen.

  Advanced Computing: Onze expertise in geavanceerde computing stelt ons in staat om complexe berekeningen en data-analyses uit te voeren, wat cruciaal is voor het ontwikkelen van krachtige business intelligence-oplossingen.

  Mixed Reality, Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) Development: We zijn gespecialiseerd in het creëren van meeslepende en interactieve ervaringen door middel van VR en AR. Dit varieert van het ontwikkelen van educatieve simulaties tot het creëren van innovatieve marketingervaringen.

  Open Innovation: We stimuleren open innovatie door samenwerkingen en partnerships aan te gaan, wat leidt tot frisse ideeën en vernieuwende oplossingen.

  Business Intelligence: Onze business intelligence-diensten helpen organisaties om zinvolle inzichten uit hun gegevens te halen, wat resulteert in betere besluitvorming en strategieontwikkeling.

  Disruptive Innovation: We richten ons op het ontwikkelen van disruptieve innovaties die bestaande markten kunnen transformeren of nieuwe markten kunnen creëren, wat onze klanten een concurrentievoordeel oplevert.

  Onze specifieke deliverables omvatten:

  Design Sprints: Wij voeren design sprints uit om snel ideeën te genereren, prototypes te ontwikkelen en deze te testen, wat resulteert in snellere innovatiecycli.

  Marktonderzoek: We voeren uitgebreid marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in de huidige trends en klantbehoeften, wat essentieel is voor het ontwikkelen van relevante en succesvolle producten.

  MVP (Minimum Viable Product) Creatie: Wij helpen bij het creëren van MVP's om de levensvatbaarheid van een product te testen met minimale middelen, wat cruciaal is voor startups en innovatieve projecten.

  Concurrentieanalyse: Onze concurrentieanalyse biedt waardevolle inzichten in de strategieën en prestaties van concurrenten, wat helpt bij het vormgeven van effectieve bedrijfsstrategieën.

  Workshops: We organiseren gespecialiseerde workshops om kennis en vaardigheden over te dragen, innovatie te stimuleren en samenwerking te bevorderen
  Skills in Innovatie (8)
  Open InnovationDisruptive InnovationBusiness IntelligenceNatural Language ProcessingAdvanced ComputingAugmented Reality (AR)Virtual Reality (VR)Mixed Reality Development
  Projecten in Innovatie (4)
  Zuidema Hub Platform - iOS, Android & Webapp - Innovatie
  Eneco Zonnesimulator - iOS & Android app - Innovatie
  De Stopcoach - iOS & Android app - Innovatie
  GDPR Privacy Register - React Webapp - Innovatie
  Klanten in Innovatie (4)
  ClinicJuridische diensten | international
  EnecoEnergie en Olie | international
  Bureau ZuidemaPersoneelszaken | international
  Trimbos Instituut, Pharos & LUMCZorginstellingen | national

  Meer informatie over Innovatie


 • Beschrijving
  Bij Brthrs richten we ons op een breed scala aan ontwerpdiensten, waaronder editorial design, logo-ontwerp, en meer. Onze deskundigheid in deze gebieden biedt unieke waarde voor klanten die op zoek zijn naar creatieve en professionele designoplossingen. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze diensten en hoe we waarde toevoegen:

  Editorial Design: We creëren visueel aantrekkelijke en functionele ontwerpen voor publicaties zoals tijdschriften, boeken en rapporten. Dit omvat lay-outontwerp, typografie en visuele hiërarchie, allemaal essentieel voor het overbrengen van uw boodschap.

  Logo Design: Ons team ontwikkelt unieke, memorabele logo's die de identiteit en waarden van uw merk weerspiegelen. Een sterk logo is cruciaal voor merkherkenning en -consistentie.

  Mockup Design: We bieden mockup-designservices om uw ideeën en concepten tot leven te brengen voordat ze volledig worden gerealiseerd, wat essentieel is voor de conceptontwikkeling en besluitvorming.

  Creative Design: Ons team van creatieve ontwerpers werkt aan diverse projecten, van digitale afbeeldingen tot gedrukte materialen, om unieke en aansprekende visuele ervaringen te creëren.

  Corporate Design: Wij ontwikkelen een samenhangende visuele identiteit voor bedrijven, inclusief briefpapier, visitekaartjes en andere bedrijfsmaterialen, wat bijdraagt aan een sterke en professionele merkuitstraling.

  Icon Design: Onze icon-designservice zorgt voor duidelijke en intuïtieve pictogrammen voor digitale en gedrukte media, essentieel voor gebruikersinterface en gebruikerservaring.

  Storefront Design: We bieden storefront-designservices om aantrekkelijke en uitnodigende fysieke winkelruimtes te creëren, wat kan leiden tot meer klantenverkeer en verkopen.

  Conceptual Design: Ons team helpt bij het ontwikkelen van concepten voor projecten, waarbij we creatieve ideeën omzetten in concrete ontwerpen die passen bij uw doelen en doelgroep.

  Pitch Deck Design: Wij ontwerpen overtuigende pitch decks die uw ideeën op een heldere en boeiende manier presenteren, wat cruciaal is voor het winnen van investeerders en partners.

  Concept Development: Wij werken samen met klanten om hun ideeën te ontwikkelen tot volwaardige concepten, van de initiële brainstormfase tot de uiteindelijke uitvoering.
  Skills in Ontwerp (10)
  Storefront DesignLogo DesignConcept DevelopmentEditorial DesignCreative DesignIcon DesignCorporate DesignPitch Deck DesignConceptual DesignMockup Design
  Projecten in Ontwerp (8)
  Bewegin.nl - Wordpress Website - Ontwerp
  iChoosr - Wordpress Website - Ontwerp
  Pure Africa - Wordpress Website - Ontwerp
  Eneco Zonnesimulator - iOS & Android app - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (8)
  EnecoEnergie en Olie | international
  GeluksBVNon-profit | national
  iChoosrEnergiebedrijven | international
  BeweginPersoneelszaken | national

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Bij Brthrs bieden we een uitgebreid scala aan digitale consultingdiensten, gericht op het ondersteunen van bedrijven in hun digitale transitie en innovatie. Onze expertise strekt zich uit over diverse aspecten van de digitale wereld, waardoor we unieke waarde kunnen toevoegen aan organisaties die op zoek zijn naar specifieke digitale expertise. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van onze diensten:

  Digital Consulting: We bieden deskundig advies en strategieën om bedrijven te helpen navigeren in het steeds veranderende digitale landschap. Dit omvat het analyseren van huidige digitale processen en het aanbevelen van verbeteringen.

  Digital Transition: We assisteren organisaties bij hun overgang naar digitale platforms, waarbij we zorgen voor een naadloze en efficiënte overgang van traditionele naar digitale operaties.

  Digital Innovation: Ons team helpt bij het identificeren en implementeren van innovatieve digitale oplossingen die bedrijfsgroei stimuleren en concurrentievoordeel bieden.

  Digital Marketing Strategy: Wij ontwikkelen uitgebreide digitale marketingstrategieën, gericht op het verhogen van online zichtbaarheid, klantenbetrokkenheid en omzetgroei.

  Digital Expertise: Met onze diepgaande kennis van digitale trends en technologieën bieden we gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding voor al uw digitale initiatieven.

  Onze specifieke deliverables omvatten:

  Websiteontwikkeling: Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele, gebruiksvriendelijke websites die uw merkidentiteit versterken en uw online aanwezigheid verbeteren.

  Digitale Advertenties: Ons team creëert effectieve digitale advertentiecampagnes die gericht zijn op het bereiken en betrekken van uw doelgroep op verschillende digitale platforms.

  Social Media Management: Wij beheren uw aanwezigheid op sociale media, van contentcreatie tot community management, om uw merk te versterken en de interactie met klanten te bevorderen.

  Mobiele App Ontwikkeling: Wij ontwikkelen op maat gemaakte mobiele apps die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf en een uitstekende gebruikerservaring bieden.
  Skills in Digital Strategy (5)
  Digital TransitionDigital ExpertiseDigital ConsultingDigital Marketing StrategyDigital Innovation
  Projecten in Digital Strategy (4)
  Zuidema Hub Platform - iOS, Android & Webapp - Digital Strategy
  Algemene Onderwijsbond - iOS & Android app - Digital Strategy
  De Stopcoach - iOS & Android app - Digital Strategy
  GDPR Privacy Register - React Webapp - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (4)
  Trimbos Instituut, Pharos & LUMCZorginstellingen | national
  Algemene OnderwijsbondNon-profit | national
  Bureau ZuidemaPersoneelszaken | international
  ClinicJuridische diensten | international

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Branding & Positionering (3)
  Bewegin.nl - Wordpress Website - Branding & Positionering
  De Stopcoach - iOS & Android app - Branding & Positionering
  GDPR Privacy Register - React Webapp - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (3)
  BeweginPersoneelszaken | national
  Trimbos Instituut, Pharos & LUMCZorginstellingen | national
  ClinicJuridische diensten | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Content Strategy (5)
  Bewegin.nl - Wordpress Website - Content Strategy
  iChoosr - Wordpress Website - Content Strategy
  Pure Africa - Wordpress Website - Content Strategy
  De Stopcoach - iOS & Android app - Content Strategy
  Klanten in Content Strategy (5)
  iChoosrEnergiebedrijven | international
  Pure AfricaNon-profit | international
  BeweginPersoneelszaken | national
  ClinicJuridische diensten | international

  Meer informatie over Content Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

15 leden in Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites's team

Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites cover
VerhaalWij zijn een veelzijdig team, gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps en websites, evenals in design en strategie. Ons doel is om een significante impact te maken. Wij geloven dat deze impact het grootst is wanneer onze producten gemakkelijk door iedereen gebruikt kunnen worden.
Neem gemakkelijk contact op met Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites heeft 1 award gewonnen

Nominatie voor Awwwards2023-1-1


Reviews

Reviews

5/5
(2 reviews)
CB
Cas BurggraafProduct owner bij .
ServiceMobile App
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Het creëren van een mobile app en een bijpassende website

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Dat het process van het bouwen van de app een co-creatie is

Cas Burggraaf beveelt dit bureau aan


ServiceMobile App

PT
Pim TeeuwisseAlgemeen directeur bij Digitaal Toegankelijk
5/5
Begroting
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Bouwen van een tool die tekst leesbaar en toegankelijk maakt voor eindgebruikers en contentmakers

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Innovatief product gemaakt, in heel korte tijd. Het zijn nieuwsgierige, professionele mensen om mee te werken.

Zijn er verbeterpunten?Nee, ik was zeer tevreden

Pim Teeuwisse beveelt dit bureau aan


Gewerkt met Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Brthrs Agency - Wij maken apps, web apps & websites

Details • HoofdkantoorRavellaan 96, 3533 JR Utrecht, Netherlands