Daybreak, Amsterdam | Sortlist
Daybreak cover
Daybreak logo

Daybreak

verified-flag
Amsterdam, Nederland
Visie Een goed gesprek heb je met iemand waarmee je iets gemeen hebt. Je hebt samen dingen meegemaakt, kent dezelfde mensen of hebt gelijke interesses. Binnen een goed gesprek mag je best af en toe iets over jezelf vertellen, maar niet de he-le tijd en nog veel belangrijker, je moet luisteren. Luisteren naar wat de ander te zeggen heeft en daar dan weer naar handelen  Daybreak gaat opzoek naar wat jij als merk gemeen hebt met je doelgroep. We helpen je om op een creatieve manier dát verhaal ter vertellen waardoor je met hen in gesprek raakt, er een vriendschap opbloeit en ze jouw merkverhaal gaan vertellen aan anderen.  Het bureau Daybreak is het  Brand conversation label van de Etcetera groep. We vertellen via social media kanalen, video's en activaties verhalen voor klanten als Ben, easyJet,  Hak en John West. Daarbij is het startpunt altijd creativiteit, want met creativiteit vallen we op tussen alle boodschappen die de consument dagelijk op zich afgevuurd krijgt. 
8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2013
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Daybreak

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij verzorgen contentstrategieën en voeren deze ook voor u uit. We gaan samen kijken naar waar de overlap ligt in de interesses van de doelgroep en de relevantie van het merk, welke verhalen daarin zitten en op welke kanalen we deze verhalen het beste kunnen vertellen. Zo bouwen we aan een unieke, creatieve strategie met impact.

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  We ontwikkelen content voor de verschillende social kanalen, op basis van een duidelijke content strategie. We blijven de content altijd optimaliseren op basis van de laatst beschikbare data en innovaties. Zo zorgen we dat er altijd een relevant, helder en creatief verhaal vertelt wordt.

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Daybreak om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

8 leden in Daybreak's team

Neem gemakkelijk contact op met Daybreak's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Daybreak heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Daybreak

Gewerkt met Daybreak?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Daybreak

Details


http://www.daybreak.nl

 • HoofdkantoorPilotenstraat 37, 1059 CH Amsterdam, Netherlands