Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
Omslagfoto Creatie Maakt Alles

Creatie Maakt Alles

starstarstarstarstar
(1 review)Contact Creatie Maakt Alles

Certificaties van Creatie Maakt Alles

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Creatie Maakt Alles

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
Creatie Maakt Alles locatie

Talen gesproken door Creatie Maakt Alles

NederlandsEngels

Diensten (2) aangeboden door Creatie Maakt Alles

Contactgegevens voor Creatie Maakt Alles

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phonePlan een telefoongesprekkeyboard_arrow_right
emailEen e-mail versturenkeyboard_arrow_right
Omslagfoto Creatie Maakt Alles

Creatie Maakt Alles

Nederland's-Hertogenbosch

Over ons Creatie Maakt Alles

Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen uw budget en gericht op resultaat. Wij starten altijd met een goede inventarisatie over wat nodig en gewenst is binnen uw bedrijf. Wie bent u, wat doet u en vooral wat is een passende aanpak voor uw bedrijf! Maar het moet wel begrijpelijk, betaalbaar en logisch blijven. Daarom biedt Creatie Maakt Alles zich ‘deeltijd’ aan. Een goede en structurele inzet van reclame gebaseerd op een tijdsinvestering die bij de ondernemer past! Laten we vrijblijvend aan tafel gaan om deze ideale match te vinden tussen behoefte en inzet.

Welke diensten leveren wij

 1. Grafisch ontwerp: van elke uiting een sterk communicatie middel maken
  Een mooi ontwerp van uw bedrijfsfolder of digitale mailing is leuk. Het maakt u trots. Maar van complimenten kunt u niet leven. Een goed design moet vooral effectief zijn. Wanneer een uiting communiceert en de doelgroep aanspreekt heeft het zijn doel bereikt. Met meer dan 10 jaar ontwerp-ervaring is dat een sterke expertise.

 2. MKB marketing: deeltijd inzetbaar, uw marketing flowed en levert op

  Wij realiseren tegen zo min mogelijk kosten een zo hoog mogelijk resultaat op het gebied van marketing en communicatie. Creatie Maakt Alles doet korte, maar effectieve, onderzoeken om vlot tot gefundeerde resultaten te komen. Deze worden omgezet en ingezet naar de praktijk, zodat de algehele communicatie van het bedrijf op de juiste wijze wordt toegepast en zijn vruchten afwerpt.

 3. Content creatie & Online redactie: ieder bedrijf heeft iets waardevols te vertellen
  Online marketing en online redactie is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ieder bedrijf heeft er zijn eigen doelstelling(en) mee. Denk hierbij aan het vergroten van de naamsbekendheid, het imago versterken, leads genereren, het bedrijfsnetwerk vergroten enz.
  Wij werken op basis van een contentplanner, die we samen met de klant opstellen. Alleen relevante onderwerpen komen aan bod. U hoeft zelf niets te schrijven, als u daar geen zin of tijd voor heeft. Wij doen de interviews met u, uw medewerkers, klanten of leveranciers. Zo heeft u continue een waardevolle stroom aan berichtgevingen die uw doelgroep bereiken. Uw zichtbaarheid zal opvallen.
  De content wordt ingezet op uw website, social media, nieuwsbrieven en (online) presentaties. Altijd actueel!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The part-time marketing department for SMEs

Creatie Maakt Alles offers SME's support in marketing and promotion. From the design of a website, the consistent use of social media, taking care of a campaign to setting up and implementing a marketing plan. Fitting within your budget, fully planned and focused on results. It all starts with: a good inventory of what's needed and wanted within your company. Who are you, what do you do and especially how does your company wants to be presented to the world? A good and structural implementation of advertising and branding based on a realistic time investment!

Creatie Maakt Alles works in a team of (± 20) co-workers, each with its own specialism (DTP, design, web design and development, content creation, social media and online editorial, marketing & communication etc.). Co-workers can be flexibly deployed based on the needs for a project, the click with the customer and the budget. Than we deliver results!

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right

Projecten (7) door Creatie Maakt Alles

Joint marketingcampagne met Farmcamps door Creatie Maakt Alles
Joint marketingcampagne met Farmcampsjuli 2018
keyboard_arrow_right
Marketingcampagne voor Frutesse Fruitstroopjuni 2017
keyboard_arrow_right
Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatie door Creatie Maakt Alles
Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatiejuli 2018
keyboard_arrow_right
App design & ontwikkeling Driscoll's door Creatie Maakt Alles
App design & ontwikkeling Driscoll'saugustus 2017
keyboard_arrow_right
Ontwikkelen huisstijl Nanny4All door Creatie Maakt Alles
Ontwikkelen huisstijl Nanny4Allaugustus 2017
keyboard_arrow_right
Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouw door Creatie Maakt Alles
Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouwaugustus 2017
keyboard_arrow_right
Design & ondersteuning Referral Selling event door Creatie Maakt Alles
Design & ondersteuning Referral Selling eventjuli 2018
keyboard_arrow_right
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Diensten (2) aangeboden door Creatie Maakt Alles

Reclame

€1500 – €1000000

Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen jouw budget en gericht op resultaat. Het belangrijkste van alles: een goede inventarisatie over wat nodig en gewenst is binnen je bedrijf. Wie ben je, wat doe je en vooral wat is een passende aanpak voor jouw bedrijf! Maar het moet wel begrijpelijk, betaalbaar en logisch blijven. Daarom biedt Creatie Maakt Alles zich ‘deeltijd’ aan. Een goede en structurele inzet van reclame gebaseerd op een tijdsinvestering die bij de ondernemer past! • Effectieve marketing acties die resultaat opleveren, zoals: social media onderhoud, je bedrijf is altijd zichtbaar / advertenties die leads opleveren / effectieve communicatie op basis van korte onderzoeken • Deeltijd of interim inzetbaar, je hoeft niemand aan te nemen • Alle voorkomende werkzaamheden worden opgepakt • Begrijpelijke, betaalbare en een logische inzet van marketing

surveys
Market Surveys
Social Media Marketing
online marketing
Content Marketing
Email Marketing
Marketing Strategy
Facebook Marketing
marketing
Online Reclame
reclame
met reclameconcepten
Campagne Ontwikkeling
Campagne Marketing
Campagne digitale
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Branding & Positionering

€1000 – €1000000

Om de juiste positionering te vinden of perfect te communiceren dien je te weten op welke onderwerpen je doelgroep reageert. Precies die onderwerpen, thema's, woorden of beelden gebruiken we in uw campagne. En dat levert response op, omdat we de woorden en beelden gebruiken die de meerderheid van de doelgroep aanspreekt.

Onderzoek
Positioneringsonderzoek
Communicatie
Imagobuilding
Market Surveys
surveys
Survey
grafisch ontwerp
Creative Concept
Brand Identity
Branding
Corporate Branding
Logo Design, Packaging Design, Corporate Identity, Website Design, Branding, Exhibiotion & Event Design, Print Media Social Media Marketing
Rebranding
Branding & Identity Design
Merkpositionering
Herpositionering
Brand Positioning
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Reviews (1) gegeven aan Creatie Maakt Alles

starstarstarstarstar

5/5

Cas SnelCas Snelcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar bij Cas Training & Rehabiliatie

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

7 maanden geleden

Al z'n 15 jaar werk ik met grote tevredenheid samen met Creatie Maakt Alles. Inmiddels heb ik al twee keer een complete huisstijl incl. website laten ontwerpen wat iedere keer 'spot on' blijkt dit te zijn en krijg ik van veel relaties en klanten lovende kritieken hierover. Dit alles komt niet zomaar tot stand, maar er wordt goed naar je wensen geluisterd en heb ik het gevoel of er in de huid gekropen wordt van mijn bedrijf. Naast dit alles ook nog eens eerlijke prijzen en altijd fijn en helder contact met de personen met wie je communiceert! TOP!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar

5/5