search
Omslagfoto Creatie Maakt Alles

Creatie Maakt Alles

starstarstarstarstar
(1 review)

Certificaties van Creatie Maakt Alles

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Creatie Maakt Alles

placeShow addressplaceBoschdijkstraat 100, 5211 VD 's-Hertogenbosch, Netherlands
Creatie Maakt Alles locatie

Talen gesproken door Creatie Maakt Alles

NederlandsEngels

Diensten (3) aangeboden door Creatie Maakt Alles

Contactgegevens voor Creatie Maakt Alles

Omslagfoto Creatie Maakt Alles

Creatie Maakt Alles

Nederland's-Hertogenbosch

Over ons Creatie Maakt Alles

Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen uw budget en gericht op resultaat. Wij starten altijd met een goede inventarisatie over wat nodig en gewenst is binnen uw bedrijf. Wie bent u, wat doet u en vooral wat is een passende aanpak voor uw bedrijf! Maar het moet wel begrijpelijk, betaalbaar en logisch blijven. Daarom biedt Creatie Maakt Alles zich ‘deeltijd’ aan. Een goede en structurele inzet van reclame gebaseerd op een tijdsinvestering die bij de ondernemer past! Laten we vrijblijvend aan tafel gaan om deze ideale match te vinden tussen behoefte en inzet.

Welke diensten leveren wij

 1. Grafisch ontwerp: van elke uiting een sterk communicatie middel maken
  Een mooi ontwerp van uw bedrijfsfolder of digitale mailing is leuk. Het maakt u trots. Maar van complimenten kunt u niet leven. Een goed design moet vooral effectief zijn. Wanneer een uiting communiceert en de doelgroep aanspreekt heeft het zijn doel bereikt. Met meer dan 10 jaar ontwerp-ervaring is dat een sterke expertise.

 2. MKB marketing: deeltijd inzetbaar, uw marketing flowed en levert op

  Wij realiseren tegen zo min mogelijk kosten een zo hoog mogelijk resultaat op het gebied van marketing en communicatie. Creatie Maakt Alles doet korte, maar effectieve, onderzoeken om vlot tot gefundeerde resultaten te komen. Deze worden omgezet en ingezet naar de praktijk, zodat de algehele communicatie van het bedrijf op de juiste wijze wordt toegepast en zijn vruchten afwerpt.

 3. Content creatie & Online redactie: ieder bedrijf heeft iets waardevols te vertellen
  Online marketing en online redactie is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ieder bedrijf heeft er zijn eigen doelstelling(en) mee. Denk hierbij aan het vergroten van de naamsbekendheid, het imago versterken, leads genereren, het bedrijfsnetwerk vergroten enz.
  Wij werken op basis van een contentplanner, die we samen met de klant opstellen. Alleen relevante onderwerpen komen aan bod. U hoeft zelf niets te schrijven, als u daar geen zin of tijd voor heeft. Wij doen de interviews met u, uw medewerkers, klanten of leveranciers. Zo heeft u continue een waardevolle stroom aan berichtgevingen die uw doelgroep bereiken. Uw zichtbaarheid zal opvallen.
  De content wordt ingezet op uw website, social media, nieuwsbrieven en (online) presentaties. Altijd actueel!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The part-time marketing department for SMEs

Creatie Maakt Alles offers SME's support in marketing and promotion. From the design of a website, the consistent use of social media, taking care of a campaign to setting up and implementing a marketing plan. Fitting within your budget, fully planned and focused on results. It all starts with: a good inventory of what's needed and wanted within your company. Who are you, what do you do and especially how does your company wants to be presented to the world? A good and structural implementation of advertising and branding based on a realistic time investment!

Creatie Maakt Alles works in a team of (± 20) co-workers, each with its own specialism (DTP, design, web design and development, content creation, social media and online editorial, marketing & communication etc.). Co-workers can be flexibly deployed based on the needs for a project, the click with the customer and the budget. Than we deliver results!

Lees meer

Projecten (7) door Creatie Maakt Alles

Joint marketingcampagne met Farmcamps door Creatie Maakt Alles
Joint marketingcampagne met Farmcamps9 juli 2018
arrow_forward
Marketingcampagne voor Frutesse Fruitstroop19 juni 2017
arrow_forward
Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatie door Creatie Maakt Alles
Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatie9 juli 2018
arrow_forward
App design & ontwikkeling Driscoll's door Creatie Maakt Alles
App design & ontwikkeling Driscoll's14 augustus 2017
arrow_forward
Ontwikkelen huisstijl Nanny4All door Creatie Maakt Alles
Ontwikkelen huisstijl Nanny4All14 augustus 2017
arrow_forward
Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouw door Creatie Maakt Alles
Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouw14 augustus 2017
arrow_forward
Design & ondersteuning Referral Selling event door Creatie Maakt Alles
Design & ondersteuning Referral Selling event9 juli 2018
arrow_forward
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Diensten (3) aangeboden door Creatie Maakt Alles

Reclame

€1500 – €1000000

Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen jouw budget en gericht op resultaat. Het belangrijkste van alles: een goede inventarisatie over wat nodig en gewenst is binnen je bedrijf. Wie ben je, wat doe je en vooral wat is een passende aanpak voor jouw bedrijf! Maar het moet wel begrijpelijk, betaalbaar en logisch blijven. Daarom biedt Creatie Maakt Alles zich ‘deeltijd’ aan. Een goede en structurele inzet van reclame gebaseerd op een tijdsinvestering die bij de ondernemer past! • Effectieve marketing acties die resultaat opleveren, zoals: social media onderhoud, je bedrijf is altijd zichtbaar / advertenties die leads opleveren / effectieve communicatie op basis van korte onderzoeken • Deeltijd of interim inzetbaar, je hoeft niemand aan te nemen • Alle voorkomende werkzaamheden worden opgepakt • Begrijpelijke, betaalbare en een logische inzet van marketing

Lees meer
surveysMarket SurveysSocial Media Marketingonline marketingContent MarketingEmail MarketingMarketing StrategyFacebook MarketingmarketingOnline Reclamereclamemet reclameconceptenCampagne OntwikkelingCampagne MarketingCampagne digitale{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Branding & Positionering

€1000 – €1000000

Om de juiste positionering te vinden of perfect te communiceren dien je te weten op welke onderwerpen je doelgroep reageert. Precies die onderwerpen, thema's, woorden of beelden gebruiken we in uw campagne. En dat levert response op, omdat we de woorden en beelden gebruiken die de meerderheid van de doelgroep aanspreekt.

Lees meer
OnderzoekPositioneringsonderzoekCommunicatieImagobuildingMarket SurveyssurveysSurveygrafisch ontwerpCreative ConceptBrand IdentityBrandingCorporate BrandingLogo Design, Packaging Design, Corporate Identity, Website Design, Branding, Exhibiotion & Event Design, Print Media Social Media MarketingRebrandingBranding & Identity DesignMerkpositioneringHerpositioneringBrand Positioning{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Social media

€1000 – €1000000

Content creatie: Elke onderneming heeft een mooi verhaal, maakt bijzondere dingen mee of levert prachtige projecten op. Toch blijkt het voor veel MKB bedrijven moeilijk om zijn eigen content te schrijven. Wij schrijven interviews, artikelen, blogs, referentie-verhalen of nieuws en branche-tips. We bedenken zelfs waar we het vandaan kunnen toveren. Bij Creatie Maakt Alles werken we met professionals die weten hoe de verschillende social media kanalen werken en wat de voor- en nadelen zijn. Meestal kunnen we bij een eerste aanblik op jouw social media al direct quick wins behalen. Denk hierbij aan een verbeterde indeling van een Facebookpagina, de strategie van berichtgeving aanpassen, de artikelen uit je shop integreren, etc. Social media platformen veranderen constant hun spelregels. Wij zijn hier van op de hoogte en haken hier slim op in om gebruik te (blijven) maken van de voordelen voor jouw MKB Bedrijf. Eén ding is zeker: de inzet van social media is niet meer weg te denken in de huidige marketingmix. Een grote bijkomstigheid bij de actieve inzet van social media is dat het de betrokkenheid vanuit het bedrijf verhoogt. Creatie Maakt Alles werkt dusdanig dat we samen met de medewerkers tot mooie content komen en dat iedereen trots is om dit uit te dragen via o.a. de social media kanalen. • Er wordt regelmatig gepost op de social media kanalen • De updates zijn professioneel en in de huisstijl van je bedrijf • Beter en gericht in gesprek met de doelgroep • Het imago en de naamsbekendheid van je bedrijf groeit zichtbaar • Social media als een leadgenerator inzetten Veel MKB bedrijven schrijven wel eens een blog of een mooi artikel. En vragen soms ook nog wel eens een klant om een review te schrijven. Maar vaak is er niemand die dit structureel oppakt en er voor zorgt dat er elke maand mooie artikelen en verhalen te delen zijn vanuit jouw bedrijf. Met contentcreatie voedt je alle marketingkanalen: website, social media, nieuwsbrieven en zelfs magazines of andere (print-)uitingen. Bij Creatie Maakt Alles werken we vaak in een duo bij een content-creatie-opdracht. Daarmee wordt je niet afhankelijk van één persoon en zijn beschikbaarheid. Maar denk ook aan de optimalisering van de website teksten, de folder teksten of advertentie teksten. Wanneer ze vanuit het DNA van jouw bedrijf geschreven zijn... komen ze aan bij de doelgroep en wordt je beter zichtbaar en vindbaar. Enerzijds vanuit technisch oogpunt (de beste zoekwoorden) en anderzijds vanuit emotioneel oogpunt (de juist snaar raken). • Prachtige klant verhalen die de toegevoegde waarde van jouw bedrijf vertellen • Interviews met medewerkers, die het bedrijf promoten (tbv vacatures) • De diensten en producten van jouw bedrijf krachtig en helder verwoord • Website teksten afgestemd op de juiste zoekwoorden • Verbeterde vindbaarheid van je website middels slimme artikelen en teksten

Lees meer
Content creatieSocial Media PlanningSocial media onderhoudSocial Media AdsLeadgeneratieFanbase Building

Recensies (1) gegeven aan Creatie Maakt Alles

starstarstarstarstar
5/5
Cas SnelCas Snelcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar bij Cas Training & Rehabiliatie

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Al z'n 15 jaar werk ik met grote tevredenheid samen met Creatie Maakt Alles. Inmiddels heb ik al twee keer een complete huisstijl incl. website laten ontwerpen wat iedere keer 'spot on' blijkt dit te zijn en krijg ik van veel relaties en klanten lovende kritieken hierover. Dit alles komt niet zomaar tot stand, maar er wordt goed naar je wensen geluisterd en heb ik het gevoel of er in de huid gekropen wordt van mijn bedrijf. Naast dit alles ook nog eens eerlijke prijzen en altijd fijn en helder contact met de personen met wie je communiceert! TOP!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5