Creatie Maakt Alles

Bureau expert in Branding & Positionering, Social media, Reclame

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar & gecertificeerd door SortlistContact Creatie Maakt Alles
Creatie Maakt Alles
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1) reviews)Contact Creatie Maakt Alles

Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen uw budget en gericht op resultaat. Wij starten altijd met een goede inventarisatie over wat nodig en gewenst is binnen uw bedrijf. Wie bent u, wat doet u en vooral wat is een passende aanpak voor uw bedrijf! Maar het moet wel begrijpelijk, betaalbaar en logisch blijven. Daarom biedt Creatie Maakt Alles zich ‘deeltijd’ aan. Een goede en structurele inzet van reclame gebaseerd op een tijdsinvestering die bij de ondernemer past! Laten we vrijblijvend aan tafel gaan om deze ideale match te vinden tussen behoefte en inzet.

Welke diensten leveren wij

 1. Grafisch ontwerp: van elke uiting een sterk communicatie middel maken
  Een mooi ontwerp van uw bedrijfsfolder of digitale mailing is leuk. Het maakt u trots. Maar van complimenten kunt u niet leven. Een goed design moet vooral effectief zijn. Wanneer een uiting communiceert en de doelgroep aanspreekt heeft het zijn doel bereikt. Met meer dan 10 jaar ontwerp-ervaring is dat een sterke expertise.

 2. MKB marketing: deeltijd inzetbaar, uw marketing flowed en levert op

  Wij realiseren tegen zo min mogelijk kosten een zo hoog mogelijk resultaat op het gebied van marketing en communicatie. Creatie Maakt Alles doet korte, maar effectieve, onderzoeken om vlot tot gefundeerde resultaten te komen. Deze worden omgezet en ingezet naar de praktijk, zodat de algehele communicatie van het bedrijf op de juiste wijze wordt toegepast en zijn vruchten afwerpt.

 3. Content creatie & Online redactie: ieder bedrijf heeft iets waardevols te vertellen
  Online marketing en online redactie is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ieder bedrijf heeft er zijn eigen doelstelling(en) mee. Denk hierbij aan het vergroten van de naamsbekendheid, het imago versterken, leads genereren, het bedrijfsnetwerk vergroten enz.
  Wij werken op basis van een contentplanner, die we samen met de klant opstellen. Alleen relevante onderwerpen komen aan bod. U hoeft zelf niets te schrijven, als u daar geen zin of tijd voor heeft. Wij doen de interviews met u, uw medewerkers, klanten of leveranciers. Zo heeft u continue een waardevolle stroom aan berichtgevingen die uw doelgroep bereiken. Uw zichtbaarheid zal opvallen.
  De content wordt ingezet op uw website, social media, nieuwsbrieven en (online) presentaties. Altijd actueel!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The part-time marketing department for SMEs

Creatie Maakt Alles offers SME's support in marketing and promotion. From the design of a website, the consistent use of social media, taking care of a campaign to setting up and implementing a marketing plan. Fitting within your budget, fully planned and focused on results. It all starts with: a good inventory of what's needed and wanted within your company. Who are you, what do you do and especially how does your company wants to be presented to the world? A good and structural implementation of advertising and branding based on a realistic time investment!

Creatie Maakt Alles works in a team of (± 20) co-workers, each with its own specialism (DTP, design, web design and development, content creation, social media and online editorial, marketing & communication etc.). Co-workers can be flexibly deployed based on the needs for a project, the click with the customer and the budget. Than we deliver results!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1) reviews)Contact Creatie Maakt Alles

Certificaties

Gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie

Talen

nlen

Diensten

Contactgegevens

webWebsitehttp://www.creatiemaaktalles.comkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightTwitterkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Branding & Positionering
 • Om de juiste positionering te vinden of perfect te communiceren dien je te weten op welke onderwerpen je doelgroep reageert. Precies die onderwerpen, thema's, woorden of beelden gebruiken we in uw campagne. En dat levert response op, omdat we de woorden en beelden gebruiken die de meerderheid van de doelgroep aanspreekt.
Vraag info aan
Reclame
 • Van een effectieve opzet van de website, de consequente inzet van social media, het verzorgen van een campagne tot het opzetten en inzetten van een marketingplan. Passend binnen jouw budget en gericht op resultaat. Het belangrijkste van alles: een goede inventarisatie over wat nodig en gewenst is binnen je bedrijf. Wie ben je, wat doe je en vooral wat is een passende aanpak voor jouw bedrijf! Maar het moet wel begrijpelijk, betaalbaar en logisch blijven. Daarom biedt Creatie Maakt Alles zich ‘deeltijd’ aan. Een goede en structurele inzet van reclame gebaseerd op een tijdsinvestering die bij de ondernemer past! • Effectieve marketing acties die resultaat opleveren, zoals: social media onderhoud, je bedrijf is altijd zichtbaar / advertenties die leads opleveren / effectieve communicatie op basis van korte onderzoeken • Deeltijd of interim inzetbaar, je hoeft niemand aan te nemen • Alle voorkomende werkzaamheden worden opgepakt • Begrijpelijke, betaalbare en een logische inzet van marketing
Vraag info aan
Social media
 • Content creatie: Elke onderneming heeft een mooi verhaal, maakt bijzondere dingen mee of levert prachtige projecten op. Toch blijkt het voor veel MKB bedrijven moeilijk om zijn eigen content te schrijven. Wij schrijven interviews, artikelen, blogs, referentie-verhalen of nieuws en branche-tips. We bedenken zelfs waar we het vandaan kunnen toveren. Bij Creatie Maakt Alles werken we met professionals die weten hoe de verschillende social media kanalen werken en wat de voor- en nadelen zijn. Meestal kunnen we bij een eerste aanblik op jouw social media al direct quick wins behalen. Denk hierbij aan een verbeterde indeling van een Facebookpagina, de strategie van berichtgeving aanpassen, de artikelen uit je shop integreren, etc. Social media platformen veranderen constant hun spelregels. Wij zijn hier van op de hoogte en haken hier slim op in om gebruik te (blijven) maken van de voordelen voor jouw MKB Bedrijf. Eén ding is zeker: de inzet van social media is niet meer weg te denken in de huidige marketingmix. Een grote bijkomstigheid bij de actieve inzet van social media is dat het de betrokkenheid vanuit het bedrijf verhoogt. Creatie Maakt Alles werkt dusdanig dat we samen met de medewerkers tot mooie content komen en dat iedereen trots is om dit uit te dragen via o.a. de social media kanalen. • Er wordt regelmatig gepost op de social media kanalen • De updates zijn professioneel en in de huisstijl van je bedrijf • Beter en gericht in gesprek met de doelgroep • Het imago en de naamsbekendheid van je bedrijf groeit zichtbaar • Social media als een leadgenerator inzetten Veel MKB bedrijven schrijven wel eens een blog of een mooi artikel. En vragen soms ook nog wel eens een klant om een review te schrijven. Maar vaak is er niemand die dit structureel oppakt en er voor zorgt dat er elke maand mooie artikelen en verhalen te delen zijn vanuit jouw bedrijf. Met contentcreatie voedt je alle marketingkanalen: website, social media, nieuwsbrieven en zelfs magazines of andere (print-)uitingen. Bij Creatie Maakt Alles werken we vaak in een duo bij een content-creatie-opdracht. Daarmee wordt je niet afhankelijk van één persoon en zijn beschikbaarheid. Maar denk ook aan de optimalisering van de website teksten, de folder teksten of advertentie teksten. Wanneer ze vanuit het DNA van jouw bedrijf geschreven zijn... komen ze aan bij de doelgroep en wordt je beter zichtbaar en vindbaar. Enerzijds vanuit technisch oogpunt (de beste zoekwoorden) en anderzijds vanuit emotioneel oogpunt (de juist snaar raken). • Prachtige klant verhalen die de toegevoegde waarde van jouw bedrijf vertellen • Interviews met medewerkers, die het bedrijf promoten (tbv vacatures) • De diensten en producten van jouw bedrijf krachtig en helder verwoord • Website teksten afgestemd op de juiste zoekwoorden • Verbeterde vindbaarheid van je website middels slimme artikelen en teksten
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Creatie Maakt Alles

Informatie over het bureau

3

Diensten

1

Reviews

7

Projecten

20

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
7 werk geüpload
 • Joint marketingcampagne met Farmcamps

  Joint marketingcampagne met Farmcamps

  juli 2018
  juli 2018

  Joint marketingcampagne met Farmcamps

  In 2016 deden we een joint marketing campagne met Farmcamps waarbij deelnemers spaarden voor een korting op hun boerderijvakantie én kans maakte op de hoofdprijs: 1 van de 5 boerderijvakanties. Op de appelstroop verpakkingen van Frutesse stond een unieke code die de consument online kon inleveren via de landingspagina www.deboeropmetfrutesse.nl. Met iedere code spaarde men voor een korting én maakte men (meer) kans op de hoofdprijs. Aan deze actie hebben meer dan 6000 mensen meegedaan.

  Branding & Positionering
  Social media
  Reclame
  Marketingcampagne voor Frutesse Fruitstroop

  Marketingcampagne voor Frutesse Fruitstroop

  juni 2017
  juni 2017

  Marketingcampagne voor Frutesse Fruitstroop

  Creatie Maakt Alles ondersteunt Frumarco sinds 1,5 jaar bij de marketing voor hun eigen stroopmerk Frutesse Fruitstroop. Wij zijn gestart met een onderzoek, waarbij wij duidelijk inzicht kregen in het algehele beeld van en de kennis over stroop bij de doelgroep. Op basis van deze informatie hebben we het social media beleid geoptimaliseerd, de boodschap meer toegespitst op de doelgroep en de juiste (media)partners geselecteerd om de gewenste (online) strategie mee uit te rollen.

  Digital Strategy
  Branding & Positionering
  Content Strategy
  Film
  Social media
  Media Planning
  Reclame
  E-mail
  Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatie

  Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatie

  juli 2018
  juli 2018

  Restyling huisstijl Cas Training & Rehabilitatie

  Voor Cas Training & Rehabilitatie heeft Creatie Maakt Alles BV de restyling van de bestaande huisstijl uitgevoerd. Het belangrijkste element dat is gebleven is de handgeschreven naam 'Cas'. Dit is het persoonlijke handschrift van Cas zelf, welke hij graag wilde behouden.

  Wat doet Cas Training & Rehabilitatie?
  Cas: "Mijn specialiteit is om mensen te helpen met een hond met gedragsproblemen. De ervaring hierin gaat reeds 25 jaar terug in de tijd en ik meen te kunnen zeggen dat geen enkel probleem op dit gebied mij meer vreemd is."

  De aanpak van Cas is heel persoonlijk, doortastend en effectief. Met als einddoel dat mensen (weer) kunnen genieten van hun huisdier.

  Hoe is de huisstijl ontstaan?
  De huisstijl bevat een hondenvacht. Daardoor is de huisstijl sterk onderscheidend en direct heel warm. Precies wat Cas uitstraalt wanneer hij met mensen en honden aan de slag gaat. De huisstijl krijgt extra kracht door de blauwe kleur. We hebben vooral met foto's gewerkt die de ontvanger direct een idee geven wie Cas is en hoe hij werkt. Deze foto's maken de huisstijl erg persoonlijk en aansprekend.

  Website
  Nadat we de huisstijl hebben neergezet hebben we ook een eenvoudige maar krachtige Wordpress website opgezet. Bekijk de website hier: http://www.cassnelrehabilitatie.nl/

   

  Reclame
  Ontwerp
  Website Creatie
  Content Strategy
  App design & ontwikkeling Driscoll's

  App design & ontwikkeling Driscoll's

  augustus 2017
  augustus 2017

  App design & ontwikkeling Driscoll's

  Creatie Maakt Alles heeft in samenwerking met Intosoft een app ontwikkelt voor Driscoll’s. Driscoll’s levert ‘the finest berries to your table’. 

  Met de ‘Berries-In-Store’ app biedt Driscoll’s instore medewerkers een eenvoudige tool om de berries stap-voor stap op de juiste manier in de supermarkt te presenteren. Rutger Mutsaerts schreef een mooie recensie over de samenwerking tussen Driscoll’s en Creatie Maakt Alles:

  Rutger Mutsaerts (Trade Analyst & Category Development Specialist) ~ “Werken met Creatie Maakt Alles was een hele goede ervaring; Hanneke begreep exact welk design onze mobile app nodig had. Bovendien is het zeer prettig samenwerken met Hanneke door haar toegankelijke manier van communiceren. Een absolute aanrader!”

  Ontwerp
  Mobile App
  Ontwikkelen huisstijl Nanny4All

  Ontwikkelen huisstijl Nanny4All

  augustus 2017
  augustus 2017

  Ontwikkelen huisstijl Nanny4All

  Ontwikkelen van een passende huisstijl voor Nann4All, een software oplossing voor kinderdagverblijven. Het doel hierbij is om geen traditioneel logo te ontwikkelen (zoals de kdv-branche sterk kent, met blokken, kinderhandjes enz). Maar om wél iets te ontwikkelen dat de branche aanspreekt. Daarom hebben we gekozen voor een kleurrijk design met speelse vormen. Het is kinderlijk, maar heeft nog steeds een strakke uitstraling. De verschillende vormpjes combineren tot 1 geheel. Zo ook met het software pakket dat Nanny4All aanbiedt, verschillende onderdelen en functionaliteiten die te samen 1 oplossing voor de kinderopvang aanbieden.

  Branding & Positionering
  Ontwerp
  Social media
  Reclame
  Online Advertising
  Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouw

  Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouw

  augustus 2017
  augustus 2017

  Ontwikkeling logo, huisstijl en website Novelbouw

  Voor bouwbedrijf Novelbouw ontwikkelde Creatie Maakt Alles de bedrijfsnaam, logo en huisstijl, de website en vele andere uitingen die bijdragen in een sterke positionering en bekendmaking van hun merk. Novelbouw is een goed voorbeeld van: jezelf professioneel presenteren schept direct vertrouwen. Mensen in de omgeving herkennen het logo, zien alle bouwborden staan, zien alle bussen rijden. Het is een aanwezige partij in de markt vanaf dag 1 dat zij zijn opgericht. In 2016 hebben we een website voor Novelbouw opgeleverd waar zij hun projecten en diensten presenteren aan geïnteresseerden.

  Website Creatie
  Ontwerp
  Fotografie
  Design & ondersteuning Referral Selling event

  Design & ondersteuning Referral Selling event

  juli 2018
  juli 2018

  Design & ondersteuning Referral Selling event

  Voor Royal Dutch Sales heeft Creatie Maakt Alles meegedacht in de strategie en aanpak van alle communicatie en marketing voor het Referral Selling Seminar dat in september 2016 plaatsvond. Van uitnodiging, referral-kaarten, t-shirts, postzegels, animated banners tot linkedin-ads.

  Bij het event hebben meer dan 100 betaalde aanmeldingen gerealiseerd. Eén van de peilers van Royal Dutch Sales is dat succesvolle sales gebaseerd is op referrals. Het netwerk van Royal Dutch Sales is benadert met meerdere uitnodigingskaarten. Eén kaart voor de genodigde zelf, de overige kaarten kon de ontvanger doorsturen naar iemand in zijn netwerk om mee te gaan naar het event.

  Branding & Positionering
  Content Strategy
  Ontwerp
  Reclame

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

1 review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Sortlist user  een maand geleden

Eigenaar bij Cas Training & Rehabiliatie

Al z'n 15 jaar werk ik met grote tevredenheid samen met Creatie Maakt Alles. Inmiddels heb ik al twee keer een complete huisstijl incl. website laten ontwerpen wat iedere keer 'spot on' blijkt dit te zijn en krijg ik van veel relaties en klanten lovende kritieken hierover. Dit alles komt niet zomaar tot stand, maar er wordt goed naar je wensen geluisterd en heb ik het gevoel of er in de huid gekropen wordt van mijn bedrijf. Naast dit alles ook nog eens eerlijke prijzen en altijd fijn en helder contact met de personen met wie je communiceert! TOP!

add_circle_outlineVoeg een nieuwe review toe

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.