De Afdeling Marketing (+ reviews) | Sortlist

Over


De Afdeling Marketing cover
De Afdeling Marketing logo

De Afdeling Marketing Utrecht, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Je eigen afdeling marketing

Voor een vast bedrag per maand én flexibel inzetbaar.

Jij hebt de visie, wij zijn de oplossing om die te realiseren. Wij helpen je om je boodschap scherp te krijgen, je te onderscheiden van je concurrenten, je online zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen. Duurzame relaties bouwen voor duurzame groei, daar gaan wij voor.

Sterke positionering

Een sterke en onderscheidende merkpositionering start met een onderscheidende boodschap en een herkenbare identiteit. Geformuleerd vanuit een overtuigende missie. We leggen die vast en gebruiken die om de koers te bepalen en als rode draad door alle marketingactiviteiten.

Vergroten van je online zichtbaarheid

Het grootste deel van de aankoopreis van jouw klanten vindt online plaats. Word je op dat moment niet gevonden maar je concurrentie wel, dan gaat je beurt voorbij. Wij vertellen jouw onderscheidende verhaal, zorgen ervoor dat die gelezen wordt door jouw doelgroepen en dat je online beter gevonden wordt.

Waardevolle leads genereren

We creëren interacties met prospects door content te maken die zo waardevol is dat ze bereid zijn hiervoor gegevens achter te laten. Vervolgens bouwen we een relatie met ze op, krijgen we meer over ze te weten en maken we ze enthousiast voor jouw product of dienst. Om vervolgens waardevolle leads over te dragen aan je salesteam, iedere maand opnieuw.

Wij zijn HubSpot Gold Solutions Partner en helpen bedrijven met het implementeren en efficient gebruiken ervan.

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door De Afdeling Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wat onderscheidt jouw merk van je concurrenten? Waarom hebben je klanten een voorkeur voor jouw merk? Dat zijn de meest fundamentele vragen bij het ontwikkelen van een sterk merk. Je wilt aan de slag met je merk om je merkpositionering versterken. Dat is slim want mensen hebben een voorkeur voor sterke merken. Merken waar je gewoon zaken mee WILT doen. Werken aan je merk begint bij het vastleggen daarvan. Wij gebruiken hiervoor het MerkKompas. Met het MerkKompas heb je een hulpmiddel in handen om keuzes te maken en consistent te werken aan de koers, uitstraling en ervaring van jouw merk. Een sterke en onderscheidende merkpositionering start met een onderscheidende boodschap en een herkenbare identiteit. Geformuleerd vanuit een overtuigende missie. We leggen die vast en gebruiken die om de koers te bepalen en als rode draad door alle marketingactiviteiten.
  Skills in Branding & Positionering (5)
  BrandingPositioningBrand Marketingbusiness brandingbranding positioning
  Projecten in Branding & Positionering (7)
  De Afdeling Marketing van NEVI - Branding & Positionering
  De Afdeling Marketing van Plan B - Branding & Positionering
  De Afdeling Marketing van Idos - Branding & Positionering
  De Afdeling Marketing van EcoSelect - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (7)
  NEVIOnderwijs | national
  NominowSoftware & Computer Services | international
  WagenPlanAuto | national
  EcoSelectPersoneelszaken | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Het grootste deel van de aankoopreis van jouw klanten vindt online plaats. Word je op dat moment niet gevonden maar je concurrentie wel, dan gaat je beurt voorbij. Wij vertellen jouw onderscheidende verhaal, zorgen ervoor dat die gelezen wordt door jouw doelgroepen en dat je online beter gevonden wordt. Content marketing Goede content is de basis voor het vergroten van de online vindbaarheid van je bedrijf. Met onze content marketing aanpak zorgen we ervoor dat je site iedere maand wordt verrijkt met nieuwe content. Content die precies is afgestemd op het zoekgedrag van jouw doelgroepen. Door structureel zinvolle, sterke en relevante content te bieden zorgen we ervoor dat de potentiële klant vanzelf naar je toekomt. Buyer persona’s Voor elke marketingstrategie is het belangrijk om een goed beeld te hebben van je klant. Een Buyer Persona is een gedetailleerd profiel van een voorbeeldkoper op basis van gedrag en doelen. Wanneer deze profielen duidelijk zijn geformuleerd ben je in staat om echt relevante marketingactiviteiten op te zetten en vergroot je je succes. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Boven aan in Google dat is wat we allemaal willen. In de praktijk is dat een marathon in plaats van een sprint. De juiste dingen doen, continuïteit en volhouden zijn de sleutelwoorden. We nemen dat met onze SEO experts voor je uithanden. Zodat jouw site steeds beter gevonden wordt en het aantal bezoekers toeneemt. Zoekmachine adverteren (SEA) Wil je verzekerd zijn van een prominente positie binnen Google? Of een specifieke campagne een boost geven? Zodat je optimaal vindbaar bent voor je potentiële klanten. Dan kan Google AdWords (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren. Op basis van je doelstellingen zetten we effectieve campagnes voor je op en optimaliseren we deze doorlopend. Social Media advertising Social Media advertising wordt steeds vaker toegepast. Via kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram kunnen we heel gericht op specifieke doelgroepen en segmenten adverteren. Bijvoorbeeld om een specifiek product te promoten of het bereik van je content een boost te geven. De ervaring leert dat de kans op conversie in dit geval zeer hoog is. Daarom zetten we adverteren op social media steeds vaker in om de gestelde doelstellingen te realiseren. E-mail marketing Email marketing is een van de meest effectieve en goedkoopste manieren voor 1 op 1-communicatie met leads en klanten. Toch is het vaak het ondergeschoven kindje in de marketingmix, meestal door te weinig capaciteit of expertise. Wij hebben dit in de vingers. Of het nu gaat om een nieuwsbrief of een volledig geautomatiseerde mailflow.
  Skills in Content Strategy (10)
  Content StrategyContent CreationContent MarketingInbound MarketingContent Management SystemContent DevelopmentContent PlanningOnline Contentcampaign managementcontent advertising
  Projecten in Content Strategy (5)
  De Afdeling Marketing van Plan B - Content Strategy
  De Afdeling Marketing van EcoSelect - Content Strategy
  De Afdeling Marketing van WagenPlan - Content Strategy
  De Afdeling Marketing van Nominow - Content Strategy
  Klanten in Content Strategy (5)
  NominowSoftware & Computer Services | international
  WagenPlanAuto | national
  EcoSelectPersoneelszaken | national
  Plan BBouw | national

  Meer informatie over Content Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag De Afdeling Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

7 projecten uitgevoerd door De Afdeling Marketing

De Afdeling Marketing van NEVI
De Afdeling Marketing van NEVI

Project gemaakt voor NEVI in de Onderwijs industrie voor een B2B publiek.NEVI Purspective is dé branchevereniging voor inkopers in Nederland en behoort tot de top 5 van de wereld. NEVI is een kennisnetwerk voor alle inkopers en werkt daarvoor samen met toonaangevende opleidingsinstituten om die kennis te verzamelen, verder uit te breiden en beschikbaar te maken voor iedereen die in inkoop geïnteresseerd is.

Branding & Positionering
Meer lezen
De Afdeling Marketing van Plan B
De Afdeling Marketing van Plan B

Project gemaakt voor Plan B in de Bouw industrie voor een B2B publiek.Plan B is een project-en adviesbureau gericht op High Reliability Projecten. Met een gedreven team werken ze aan inspirerende en maatschappelijk relevante projecten en verandervraagstukken.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy
Meer lezen
De Afdeling Marketing van Idos
De Afdeling Marketing van Idos

Project gemaakt voor Idos in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek.Idos is dé interieurbouwer van Twente met oog voor perfectie. De vakmannen van Idos geven vorm aan de ideeën van haar opdrachtgevers, zowel voor de zakelijke markt als prive.

Branding & Positionering
Meer lezen
De Afdeling Marketing van EcoSelect
De Afdeling Marketing van EcoSelect

Project gemaakt voor EcoSelect in de Personeelszaken industrie voor een B2B publiek.EcoSelect is een project-en detacheringsbureau dat projecten uitvoert en mensen opleidt, begeleidt en inzet voor opdrachten in de milieubranche. Met hun aanpak en cultuur is EcoSelect aan het groeien tot een kweekvijver van talent dat breder inzetbaar is dan alleen de milieubranche.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+1
Meer lezen
De Afdeling Marketing van WagenPlan
De Afdeling Marketing van WagenPlan

Project gemaakt voor WagenPlan in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek in 2016.WagenPlan is een innovatieve speler op de leasemarkt en tot 2 keer toe uitgeroepen tot beste leasemaatschappij. De afgelopen jaren heeft WagenPlan een beweging ingezet om zich te ontwikkelen van leasemaatschappij naar mobiliteitsaanbieder.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+2
Meer lezen
De Afdeling Marketing van Nominow
De Afdeling Marketing van Nominow

Project gemaakt voor Nominow in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek in 2019.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+3
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag De Afdeling Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

6 leden in De Afdeling Marketing's team

De Afdeling Marketing cover
Neem gemakkelijk contact op met De Afdeling Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

De Afdeling Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

2 reviews voor De Afdeling Marketing

5/5
(2 reviews)
Wijnand AkkermanDirecteur bij WagenPlan B.V.
5/5
Voelt als je eigen marketingafdeling De Afdeling Marketing helpt ons bij strategische marketing vraagstukken en daarnaast ook bij de operationele invulling. Voor ons een waardevolle samenwerking en het voelt als een echt partnership. Wijnand Akkerman, WagenPlan B.V.


Jerlijn KasmaniManaging Director bij Nominow
5/5
Het voelt echt als een Afdeling Marketing er bij. Na een pitch met een aantal bureaus hebben we gekozen om met De Afdeling Marketing in zee te gaan. Ze presenteerden een concrete aanpak en helder verhaal, verfrissend vergeleken met de andere bureaus. Wij zijn een klein team en hebben veel marketingkennis en ideeën in huis, De Afdeling Marketing vult dat mooi aan met de inbound methodiek, de knepen van het vak, hun HubSpot kennis en de dagelijkse uitvoering. De Afdeling Marketing verzorgt voor ons de inbound campagnes via alle kanalen, leadkwalificatie en sales enablement. We hebben samen een goed fundament gebouwd en halen de verwachte leads binnen.


Contact

Contact gegevens van De Afdeling Marketing


Details


 • HoofdkantoorWolvenplein 27, 3512 CK Utrecht, Netherlands