Certificaten van De Afdeling Marketing

Bureau gecertificeerd door Sortlist

Bureau gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Vestiging van De Afdeling Marketing

Laat adres zienWolvenplein 27, 3512 CK Utrecht, Netherlands
De Afdeling Marketing locatie

Talen gesproken door De Afdeling Marketing

Nederlands, NederlandEngelsDuits

Diensten (3) aangeboden door De Afdeling Marketing

Contactgegevens voor De Afdeling Marketing

Social media bij De Afdeling Marketing

Teamleden (3) bij De Afdeling Marketing

Ronald Nijveldt
Simon Siahaya
Marijn Siderius

Branches waarin De Afdeling Marketing heeft gewerkt

  • Software & Computer Services
  • Technology Hardware & Equipment
Omslagfoto De Afdeling Marketing

De Afdeling Marketing

Over ons De Afdeling Marketing

Je eigen afdeling marketing

Voor een vast bedrag per maand én flexibel inzetbaar.

Jij hebt de visie, wij zijn de oplossing om die te realiseren. Wij helpen je om je boodschap scherp te krijgen, je te onderscheiden van je concurrenten, je online zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen me...

Je eigen afdeling marketing

Voor een vast bedrag per maand én flexibel inzetbaar.

Jij hebt de visie, wij zijn de oplossing om die te realiseren. Wij helpen je om je boodschap scherp te krijgen, je te onderscheiden van je concurrenten, je online zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen. Duurzame relaties bouwen voor duurzame groei, daar gaan wij voor.

Sterke positionering

Een sterke en onderscheidende merkpositionering start met een onderscheidende boodschap en een herkenbare identiteit. Geformuleerd vanuit een overtuigende missie. We leggen die vast en gebruiken die om de koers te bepalen en als rode draad door alle marketingactiviteiten.

Vergroten van je online zichtbaarheid

Het grootste deel van de aankoopreis van jouw klanten vindt online plaats. Word je op dat moment niet gevonden maar je concurrentie wel, dan gaat je beurt voorbij. Wij vertellen jouw onderscheidende verhaal, zorgen ervoor dat die gelezen wordt door jouw doelgroepen en dat je online beter gevonden wordt.

Waardevolle leads genereren

We creëren interacties met prospects door content te maken die zo waardevol is dat ze bereid zijn hiervoor gegevens achter te laten. Vervolgens bouwen we een relatie met ze op, krijgen we meer over ze te weten en maken we ze enthousiast voor jouw product of dienst. Om vervolgens waardevolle leads over te dragen aan je salesteam, iedere maand opnieuw.

Wij zijn HubSpot Gold Solutions Partner en helpen bedrijven met het implementeren en efficient gebruiken ervan.

See more

Diensten (3) aangeboden door De Afdeling Marketing

Branding & Positionering

From €1000

Wat onderscheidt jouw merk van je concurrenten? Waarom hebben je klanten een voorkeur voor jouw merk? Dat zijn de meest fundamentele vragen bij het ontwikkelen van een sterk merk. Je wilt aan de slag met je merk om je merkpositionering versterken. Dat is slim want mensen hebben een voorkeur voor sterke merken. Merken waar je gewoon zaken mee WILT doen. Werken aan je merk begint bij het vastleggen daarvan. Wij gebruiken hiervoor het MerkKompas. Met het MerkKompas heb je een hulpmiddel in handen om keuzes te maken en consistent te werken aan de koers, uitstraling en ervaring van jouw merk. Een sterke en onderscheidende merkpositionering start met een onderscheidende boodschap en een herkenbare identiteit. Geformuleerd vanuit een overtuigende missie. We leggen die vast en gebruiken die om de koers te bepalen en als rode draad door alle marketingactiviteiten.

Lees meer
BrandingBrand MarketingPositioningbranding positioningbusiness branding

Content Strategy

From €1000

Het grootste deel van de aankoopreis van jouw klanten vindt online plaats. Word je op dat moment niet gevonden maar je concurrentie wel, dan gaat je beurt voorbij. Wij vertellen jouw onderscheidende verhaal, zorgen ervoor dat die gelezen wordt door jouw doelgroepen en dat je online beter gevonden wordt. Content marketing Goede content is de basis voor het vergroten van de online vindbaarheid van je bedrijf. Met onze content marketing aanpak zorgen we ervoor dat je site iedere maand wordt verrijkt met nieuwe content. Content die precies is afgestemd op het zoekgedrag van jouw doelgroepen. Door structureel zinvolle, sterke en relevante content te bieden zorgen we ervoor dat de potentiële klant vanzelf naar je toekomt. Buyer persona’s Voor elke marketingstrategie is het belangrijk om een goed beeld te hebben van je klant. Een Buyer Persona is een gedetailleerd profiel van een voorbeeldkoper op basis van gedrag en doelen. Wanneer deze profielen duidelijk zijn geformuleerd ben je in staat om echt relevante marketingactiviteiten op te zetten en vergroot je je succes. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Boven aan in Google dat is wat we allemaal willen. In de praktijk is dat een marathon in plaats van een sprint. De juiste dingen doen, continuïteit en volhouden zijn de sleutelwoorden. We nemen dat met onze SEO experts voor je uithanden. Zodat jouw site steeds beter gevonden wordt en het aantal bezoekers toeneemt. Zoekmachine adverteren (SEA) Wil je verzekerd zijn van een prominente positie binnen Google? Of een specifieke campagne een boost geven? Zodat je optimaal vindbaar bent voor je potentiële klanten. Dan kan Google AdWords (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren. Op basis van je doelstellingen zetten we effectieve campagnes voor je op en optimaliseren we deze doorlopend. Social Media advertising Social Media advertising wordt steeds vaker toegepast. Via kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram kunnen we heel gericht op specifieke doelgroepen en segmenten adverteren. Bijvoorbeeld om een specifiek product te promoten of het bereik van je content een boost te geven. De ervaring leert dat de kans op conversie in dit geval zeer hoog is. Daarom zetten we adverteren op social media steeds vaker in om de gestelde doelstellingen te realiseren. E-mail marketing Email marketing is een van de meest effectieve en goedkoopste manieren voor 1 op 1-communicatie met leads en klanten. Toch is het vaak het ondergeschoven kindje in de marketingmix, meestal door te weinig capaciteit of expertise. Wij hebben dit in de vingers. Of het nu gaat om een nieuwsbrief of een volledig geautomatiseerde mailflow.

Lees meer
Online Contentcontent advertisingContent MarketingInbound MarketingContent CreationContent PlanningContent Management SystemContent StrategyContent Developmentcampaign management

Digital Strategy

From €1000

We creëren interacties met prospects door content te maken die zo waardevol is dat ze bereid zijn hiervoor hun email-adres achter te laten. Vervolgens bouwen we een relatie met ze op, krijgen we meer over ze te weten en maken we ze enthousiast voor jouw product of dienst. Om vervolgens waardevolle leads over te dragen aan je salesteam, iedere maand opnieuw. Daarvoor gebruiken we HubSpot en ActiveCampaign om al onze marketing automation, Sales en CRM activiteitenvoor jou te faciliteren. De Afdeling Marketing is Gold HubSpot Solution Partner. Met deze basis bouwen we de optimale marketing stack voor jouw bedrijf en processen met de tools die je al hebt en tools die voor jou het best kunnen werken.

Lees meer
Digital Marketingintegrated digital marketingonline marketing campaignDigital Campaignemail marketing campaignMarketing Automationmartech integrationSales Enablementhubspot certifiedHubSpot Integrationhubspot implementationactivecampaignCRM implementationLead NurturingLead GenerationLead Management{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Projecten (2) van De Afdeling Marketing

De Afdeling Marketing van Nominow door De Afdeling Marketing
De Afdeling Marketing van Nominow9 december 2020
De Afdeling Marketing van Fruition Partner door De Afdeling Marketing
De Afdeling Marketing van Fruition Partner9 december 2020

Klanten (2)

Nominow

Heeft samengewerkt met De Afdeling Marketing in 14 september 2019

Fruition Partners

Heeft samengewerkt met De Afdeling Marketing in 14 februari 2020

Recensies (2) gegeven aan De Afdeling Marketing

5/5
Wijnand AkkermanWijnand Akkermancheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Directeur bij WagenPlan B.V.

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

5 maanden geleden

Voelt als je eigen marketingafdeling De Afdeling Marketing helpt ons bij strategische marketing vraagstukken en daarnaast ook bij de operationele invulling. Voor ons een waardevolle samenwerking en het voelt als een echt partnership. Wijnand Akkerman, WagenPlan B.V.

Algemene beoordeling
5/5
Jerlijn KasmaniJerlijn Kasmanicheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Managing Director bij Nominow

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

5 maanden geleden

Het voelt echt als een Afdeling Marketing er bij. Na een pitch met een aantal bureaus hebben we gekozen om met De Afdeling Marketing in zee te gaan. Ze presenteerden een concrete aanpak en helder verhaal, verfrissend vergeleken met de andere bureaus. Wij zijn een klein team en hebben veel marketingkennis en ideeën in huis, De Afdeling Marketing vult dat mooi aan met de inbound methodiek, de knepen van het vak, hun HubSpot kennis en de dagelijkse uitvoering. De Afdeling Marketing verzorgt voor ons de inbound campagnes via alle kanalen, leadkwalificatie en sales enablement. We hebben samen een goed fundament gebouwd en halen de verwachte leads binnen.

Algemene beoordeling
5/5