SuperSEO Content Marketing (+ reviews) | Sortlist

SuperSEO Content Marketing cover
SuperSEO Content Marketing logo

SuperSEO Content Marketing Franeker, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Content Creators met de focus op SEO
De juiste content weet je doelgroep te raken, te enthousiasmeren en in beweging te brengen. Informatie rationeert, emotie activeert. Mensen willen vermaakt worden. Dat doe je niet met saaie teksten, maar wel goede content. Samen met jou en je team bedenken we daarom een contentstrategie van A tot Z. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO), copywriting en neuromarketing zorgen we voor knallende, resultaatgerichte content voor alle kanalen. Wil je deze vervolgens zelf uitvoeren? Dan nemen we je (medewerkers) bij de hand en zorgen ervoor dat alles goed geïmplementeerd wordt. Eventueel met behulp van training of begeleiding. Liever de uitvoering van je contentstrategie aan onze specialisten overlaten? Ook dat is geen probleem. Hiervoor hebben we altijd een pakket op maat, wat past bij jouw wensen en budget. Content creatie is 1, de content op de juiste manier verspreiden én aan de juiste personen te tonen is natuurlijk weer iets anders. Onze kennis van e-mailmarketing, social media en SEO zorgt ervoor dat we jouw doelgroep exact weten te bereiken. Op die manier bereiken we niet alleen de juiste mensen, we zorgen ook dat ze klant bij je worden. Weten wat SuperSEO wat jouw bedrijf of organisatie kan doen? Neem dan snel contact op voor vrijblijvend advies.
3 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2018

Diensten

2 diensten aangeboden door SuperSEO Content Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Je digitale strategie is belangrijker dan ooit. Neem bijvoorbeeld een lockdown, dan blijft voor de meeste bedrijven alleen het digitale nog over. Door een sterke online strategie voor jouw merk te bepalen zorg je niet alleen voor voortdurende online zichtbaarheid, maar ook voor vindbaarheid (SEO) en aanwezigheid op social media. Welke digitale kanalen je daarbij nodig hebt om online jouw doelgroep te bereiken én welke content je daar wilt plaatsen? Daar komt SuperSEO marketing je graag bij helpen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  Skills in Digital Strategy (9)
  digitale reclamelokale online marketinglokale seoseo marketingseosocial media strategieontwerpmarketingcontent marketing

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Wie het hardste roept, krijgt de meeste aandacht. Aanwezig zijn op social media is belangrijker dan ooit. Iedereen moet weten wie je bent én wat je doet. Maar je wilt niet zomaar wat roepen. Dat gaat niet werken. Samen met jou bekijken welke strategie het beste past bij jouw bedrijf. Vervolgens maken we een contentkalender en kunnen we de daadwerkelijke content gaan creëren. Social media is leuk, maar wat als... Facebook morgen verboden wordt? Of Instagram offline gaat en nooit meer terugkomt? Social media is een hulpmiddel om je boodschap te verspreiden. Wij zorgen er altijd voor dat de content op jouw website te vinden is. Dáár wil je alle waarde naartoe leiden. Die website is van jouw en zal dat altijd blijven. Wat we dus ook doen qua content creatie - video, blogartikelen, podcast, e-mails - jouw website blijft de basis. Weten hoe we dit voor jouw bedrijf opzetten en uitrollen? Vraag dan vrijblijvend advies aan...
  Skills in Social media (9)
  social media campagnesocial media managementmarketingseocontent marketingcontent ontwikkelingcontent creatieb2b social mediasocial media strategie
  Project in Social media (1)
  Productlancering voor e-commerce webshop - Social media
  Klant in Social media (1)
  MJ SuppliesE-commerce | national

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag SuperSEO Content Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door SuperSEO Content Marketing

Marketing voor een lokale onderneming
Marketing voor een lokale onderneming

Project gemaakt voor anoniem in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2021.De opdracht voor de klant was (en is nog steeds) de verkopen en omzet te laten stijgen met behulp van online marketing.

Content StrategyE-mailSEO
Lees meer
SEO voor e-commcerce bedrijf
SEO voor e-commcerce bedrijf

Project gemaakt voor anoniem in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2020.De opdracht was om het organische verkeer vanuit Google te vergroten voor een landelijke webshop.

Content StrategySEO
Lees meer
Productlancering voor e-commerce webshop
Productlancering voor e-commerce webshop

Project gemaakt voor MJ Supplies in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2020.Voor een nieuwe webshop met een nieuw te lanceren - nog niet bestaand - product moesten we bekendheid en verkopen gaan realiseren.

Content StrategyE-mailSEO+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag SuperSEO Content Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in SuperSEO Content Marketing's team

SuperSEO Content Marketing cover
Verhaal
SuperSEO is voortgekomen uit de hulpvraag van mede ondernemers zonder kennis van marketing. Ondernemers die goed zijn in hun expertise en niet alles zelf willen doen. Wat begon als een eenmansbedrijf is uitgegroeid tot een agency op alle gebieden rond contentmarketing zoals social media, tekst & copywriting en SEO.
Neem gemakkelijk contact op met SuperSEO Content Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

SuperSEO Content Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor SuperSEO Content Marketing

4.75/5
(1 reviews)
Henk Visserowner bij MJ Supplies
ServiceSEO
SectorE-commerce
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Superseo heeft ons geholpen de website veel beter vindbaar te maken
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De communicatie verliep erg helder door het gebruik van de SCRUM methode. Hierdoor waren we altijd op de hoogte van de volgende en/of afgeronde stappen.

Henk Visser beveelt dit bureau aan


ServiceSEO
SectorE-commerce
Gewerkt met SuperSEO Content Marketing?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van SuperSEO Content Marketing

Details


https://superseo.nl

 • HoofdkantoorPrins Hendrikkade 3, 8801 JK Franeker, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen