Over


Smith Communicatie BV cover
Smith Communicatie BV logo

Smith Communicatie BV Stadsgewest Haaglanden, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Smith Communicatie weet al meer dan 15 jaar bedrijven, mensen, diensten, producten en maatschappelijke initiatieven onder de aandacht te brengen via strategische communicatie, PR, online marketing, contentcreatie en/of de organisatie van evenementen. Dit dankzij doortimmerde communicatieplannen, waardevolle persoonlijke persconnecties en bergen enthousiasme. Maar vooral met veel aandacht voor onze opdrachtgevers! 

Vanuit de strategie van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij eerst een compleet online & offline marketingcommunicatieplan, waarin PR, social media en online marketing worden geïntegreerd. Vervolgens maken wij onze inzet meetbaar en nemen wij de implementatie en uitvoering van het plan uit handen. Hiermee gaan wij graag een langdurige samenwerking aan, zodat wij onze opdrachtgevers daadwerkelijk kunnen ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen!

Wij benutten niet alleen kansen, maar helpen opdrachtgevers om actief kansen te creëren. Door onze persoonlijke aanpak en ons inlevingsvermogen staan wij bekend als een professionele en enthousiaste partner. In deze hoedanigheid ondersteunen wij onze opdrachtgevers dan ook op alle fronten. Smith Communicatie dient hierbij vaak als verlengstuk voor uw organisatie en werkt nauw samen met de communicatieafdeling. Vaak is deze afdeling té druk met alle lopende zaken, zodat bijvoorbeeld de pro-actieve persbenadering - en daarmee de kans op free publicity - blijft liggen.

Heeft u een echte PR-boost nodig? Wij helpen u graag om gestructureerd en pro-actief aan uw zichtbaarheid te werken!

 

With years of experience on board, Smith Communicatie has a history of success with clients from various sources, many of whom are leaders in their field. We define their communications needs, create key message points, identify target audiences and establish their communications objectives.

Furthermore, we create and implement a complete public relations program using our full range of public relations skills and expertise to best reach the client's target audience(s) with the client's message(s) in ways that measureably achieve the client's business goals –on budget and on deadline.

Our highly disciplined and detailed approach to media relations, results in significant, well-targeted, and measureably cost-effective media coverage for the client/brand with significantly high ROI. We are proud of the outstanding media placement record of Smith Communicatie in both the traditional and new media - local, regional, national, international and digital.

For more information please contact us via 0031(0)70-3614004

7 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
18 projecten in hun portfolio
5 samenwerkingsverbanden begonnen op Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2003
6 awards gewonnen

Diensten

3 diensten aangeboden door Smith Communicatie BV

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij zijn staan bekend om onze gerichte en succesvolle persaanpak. Wij zijn gespecialiseerd in Hospitality PR, Event PR en Brand PR (lifestyle/health/beauty). Daarnaast hebben wij een Global Challenges unit die de PR verzorgt voor bedrijven die zich bezighouden met (de oplossingen voor) wereldwijde uitdagingen zoals gezondheid (eHealth), diversiteit, milieu, duurzaamheid en vrede & recht. Wij weten dan ook precies hoe wij de diverse (online) media het beste kunnen enthousiasmeren voor uw bedrijf / campagne / project. Dit doen wij enerzijds door het pro-actief benaderen van onze warme perscontacten met artikelen, suggesties voor interviews en interessante content die inspeelt op de actualiteit. Om die reden monitoren wij dagelijks de betreffende (vak)media om snel in te kunnen spelen actualiteiten. Anderzijds brengen wij uw bedrijf onder de aandacht door de media te voorzien van persberichten, de organisatie van bloggersevents en de inzet van influencermarketing. Wij hebben in de afgelopen jaren een zeer omvangrijke persdatabase opgebouwd: van de lokale krant tot en met landelijke televisieprogramma’s en van glossy tijdschriften tot en met de belangrijkste bloggers en influencers in Nederland. En natuurlijk meten wij achteraf wat de gerealiseerde free publicity precies waard is.
  Skills in Public Relations (PR) (15)
  ImagobuildingBrand PositioningSocial MediaSocial Media StrategyExternal CommunicationMedia StrategyPressPR StrategyAdviesCampagne Ontwikkeling+5
  Projecten in Public Relations (PR) (16)
  Stichting Voorall  "de Onbeperkt070-prijs" - Public Relations (PR)
  World Trade Center Rotterdam & The Hague, - Public Relations (PR)
  Realisatie van "Present" van Paagman - Public Relations (PR)
  Live Again! - Public Relations (PR)
  Klanten in Public Relations (PR) (16)
  NederlandSchoonNon-profit | national
  Merlin EntertainmentEntertainment & Events |
  ICT&HealthZorginstellingen | national
  Internationaal VuurwerkfestivalEntertainment & Events | international

  Meer informatie over Public Relations (PR)


 • Beschrijving
  Wij adviseren organisaties en bedrijven bij het helder krijgen van hun huidige imago en gewenste positionering. Hiertoe organiseren wij positioneringsessies en benaderen wij desgewenst de interne en externe doelgroepen. Aan de hand hiervan zetten we een goede corporate story op papier, die als leidraad dient voor alle interne en externe communicatie. Alle uitingen moeten tenslotte dezelfde corporate identiteit uitstralen en goed op elkaar zijn afgestemd, om de gewenste positionering te realiseren. Daarnaast begeleiden we tal van bedrijven met strategisch communicatieadvies bij verandertrajecten. Dit betreft zowel de communicatie rondom faillissementen, reorganisaties en fusies alsmede de (crisis)communicatie voor bedrijven die (ongevraagd) veel media-aandacht krijgen. Aangezien tegenwoordig één individu via social media in staat is om een bedrijf in een negatief daglicht te stellen, is het zaak om hier goed op voorbereid te zijn. Mediatrainingen, social media monitoring, het formuleren van crisisscenario’s, dit zijn allemaal aanverwante expertises die wij kunnen inzetten zodat u goed beslagen ten ijs komt!
  Projecten in Branding & Positionering (3)
  Voorlichtingscampagne RAV Hollands Midden - Branding & Positionering
  The Fast Chocolate Experience by Dobla - Branding & Positionering
  PR & Communicatie NederlandSchoon - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (3)
  NederlandSchoonNon-profit | national
  RAV Hollands MiddenZorginstellingen |
  DoblaVoedsel | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Binnen Smith Communicatie hebben wij een speciale unit die zich voornamelijk richt op het organiseren van (meerdaagse) congressen, b-to-b bijeenkomsten, gala’s en grote jubileumvieringen en evenementen. Aangezien wij zowel senior eventmanagers als communicatieadviseurs aan boord hebben, kunnen wij er tevens desgewenst voor zorgen dat het evenement niet alleen goed wordt georganiseerd, maar ook dat de communicatie en PR rondom het event wordt verzorgd.
  Skills in Evenement (19)
  Event ConceptualizationEvent MarketingEvent ProductionEvent CoordinationEvent ManagementSocial Media EventsSocial EventsEvent B2B & B2CVIP EventsEmployee Events+9
  Projecten in Evenement (4)
  Live Again! - Evenement
  LEF Festival - Evenement
  ICT&Health Congres - Evenement
  PR & Communicatie Internationaal Vuurwerkfestival - Evenement
  Klanten in Evenement (4)
  Smith CommunicatieEntertainment & Events | national
  Gemeente DelftOverheid | national
  ICT&HealthZorginstellingen | national
  Internationaal VuurwerkfestivalEntertainment & Events | international

  Meer informatie over Evenement

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Smith Communicatie BV om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

18 projecten uitgevoerd door Smith Communicatie BV

Stichting Voorall  "de Onbeperkt070-prijs"
Stichting Voorall  "de Onbeperkt070-prijs"

Project gemaakt voor Stichting Voorall in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek in 2020.Stichting Voorall organiseert jaarlijkse de Onbeperkt070-prijs: een beeldvormingsprijs die een idee of initiatief beloont dat Den Haag toegankelijker maakt voor mensen met een beperking. Smith Communicatie verzorgt hiervan de PR, gericht op regionale en vakmedia.

Public Relations (PR)
Meer lezen
World Trade Center Rotterdam & The Hague,
World Trade Center Rotterdam & The Hague,

Project gemaakt voor WTC in de Kantoor/Kamer/Ruimte verhuur industrie voor een B2B publiek in 2016.Of het nu om (interne) verbouwingscommunicatie gaat, het uitwerken van een PR-stunt of het in de schijnwerper zetten van nieuwe huurders: Smith Communicatie zorgt er al jaren voor dat WTC Rotterdam én The Hague structureel in het nieuws is.

Public Relations (PR)
Meer lezen
Realisatie van "Present" van Paagman
Realisatie van "Present" van Paagman

Project gemaakt voor Paagman in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Al drie jaar op rij is Smith Communicatie de drijvende kracht achter de realisatie van het magazine ‘Present’ dat de Haagse boekhandel Paagman in het kader van de feestdagen uitbrengt.

Content StrategyOntwerpPublic Relations (PR)
Meer lezen
Live Again!
Live Again!

Project gemaakt voor Smith Communicatie in de Entertainment & Events industrie voor een B2B publiek in 2020.Per 1 juli 2020 is het vanuit de Rijksoverheid weer toegestaan om congressen voor 100 gasten te organiseren, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en diverse hygiënemaatregelen. Met het organiseren van LIVE AGAIN! wilden wij laten zien en ervaren wat er wél kan en vakgenoten uit de hele eventbranche een hart onder de riem steken. LIVE AGAIN! was een zogenaamd hybride congres, een combinatie van live en online, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel kan worden opgeschaald en afgeschaald naargelang de overheidsrichtlijnen.Het ochtendprogramma voor medewerkers van overheden en corporates die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie van congressen en businessevents, werd gepresenteerd door Paula Udondek. Daarnaast motiveerde keynote speaker Joost Rigter de aanwezigen om weer te vertrouwen op de toekomst en sprak Laurentien van Oranje iedereen toe over het belang van live communicatie. ‘s Middags leidde Sjoerd Weikamp van Eventbranche het programma voor de evenementenbranche. Keynote speaker en filosoof Bas Haring vertelde over het belang van live samenkomen en Maarten Schram en Pieter Bas Boertje spraken over de toekomst van de branche.

Digital StrategyEvenementPublic Relations (PR)
Meer lezen
PR- en communicatiewerkzaamheden voor De Pier
PR- en communicatiewerkzaamheden voor De Pier

Project gemaakt voor De Pier in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2B publiek in 2019.De Pier wil proactief zichtbaar zijn, met name in het zakelijk segment, en met diverse mijlpalen in de media verschijnen. Smith Communicatie is aangesteld om de PR- en communicatiewerkzaamheden te ontwikkelen en uit te voeren. Aan de hand van een overkoepelende planning lichten we maandelijks elementen uit middels PR, waarbij de nadruk ligt op de B2B-kant.

Public Relations (PR)
Meer lezen
Week van het Nederlandse Bier – Den Haag
Week van het Nederlandse Bier – Den Haag

Project gemaakt voor Nederlandse Brouwers in de Dranken industrie voor een B2C publiek in 2019.De Week van het Nederlandse Bier, een initiatief van Stichting Week van het Nederlandse Bier, heeft als doel het bier van eigen bodem te promoten en Nederland kennis te laten maken met de diversiteit van bier. Smith Communicatie verzorgt sinds 2013 de PR, communicatie- en socialmediastrategie van de Week. Elk jaar is Nederlands Bier onderwerp van gesprek bij o.a. Radio 538, Radio 1, NPO5 maar ook het AD, Panorama, Talkies MAN en de Telegraaf.

Public Relations (PR)Social media
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Smith Communicatie BV om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Smith Communicatie BV's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Smith Communicatie BV's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Smith Communicatie BV heeft 6 awards gewonnen

Networker of the Year' Trophy in The Hague2007-04-30Relation management
VIVA 400 - list of succesfull, young business women in The Netherlands2008-04-30Networking
Next Woman to Watch2016-04-30
Top 25 of Communication Ladies of the Netherlands2016-01-31
Chairwoman of Freddy's Bar of Hotel de l'Europe2017-04-30
Vice President of MKB Den Haag2018-04-30

Reviews

1 reviews voor Smith Communicatie BV

5/5
(1 reviews)
Nadira El AjiProjectmanager at ICTU
5/5
On October 2018, I worked with Smith Communications for the first time. A team with enthusiastic employees who helped organize with a lot of passion. They take care of everything down to the last detail (even after the event has been completed they keep involved). They are creative and innovative and help you with every single detail. If you want to work with an organization that organizes events in a professional way, then you should definitely meet the team of Smith Communications.

Gewerkt met Smith Communicatie BV?

Deel je ervaring met ons.


Contact

Contact gegevens van Smith Communicatie BV


Details • HoofdkantoorPrins Mauritsplein 24, 2582 ND Den Haag, Netherlands

 • Rotterdam Airportplein, 3045 Rotterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
Voor klanten
Voor bureaus
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen