Smith Communicatie BV (+ 6 reviews) | Sortlist
Smith Communicatie BV cover
Smith Communicatie BV logo

Smith Communicatie BV

verified-flagcertified-flag
Den Haag, Nederland
Business events & PR strategy
We believe in the power of Communication, Public Relations and Live events. And especially in their combination. In this way, we create visibility for companies, governments and numerous organisations in the Netherlands. As our agency grows and evolves with the times, we can continuously respond to current events and an ever-changing world. We are therefore proud that for more than 20 years, we have been able to achieve our clients (commercial) goals through our successful approach! For more information about how we organize successful events and achieve a lot of free publicity, click on diensten. For more information please contact us via 0031(0)70-3614004 Wij geloven in de kracht van Communicatie, Public Relations en Live evenementen. En vooral in de combinatie ervan. Op deze wijze creëren wij zichtbaarheid voor bedrijven, overheden en tal van organisaties in Nederland. Aangezien ons bureau meegroeit en zich ontwikkelt met de tijd, kan er continue worden ingespeeld op de actualiteit en steeds veranderende wereld. Wij zijn dan ook trots dat we al meer dan 20 jaar middels onze succesvolle aanpak de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers keer op keer weten te behalen! Voor meer informatie over hoe wij succesvolle events neerzetten en veel free publicity realiseren klik op diensten.
8 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands, Spaans
25 projecten in hun portfolio
10 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2003
6 awards gewonnen
Website openen

Diensten

3 diensten aangeboden door Smith Communicatie BV

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Bij het ontwikkelen van PR-campagnes nemen we de bedrijfsdoelstelling van onze opdrachtgevers als uitgangspunt. Wat is de vraag achter de vraag. Zodra we die scherp hebben kunnen we gezamenlijk een goede PR-campagne bedenken en uitvoeren. We zijn trots op onze track-record in het behalen van veel media-aandacht voor onze opdrachtgevers.

  Media-aandacht realiseren en daarmee meer zichtbaarheid voor onze opdrachtgevers kan op verschillende manieren. Door middel van een guerilla actie of PR-stunt bijvoorbeeld, waarbij we de randjes opzoeken. Hoe ludieker hoe beter! Als we een groot maatschappelijk probleem op de kaart willen zetten en/of een PR campagne willen lanceren, dan zetten we een groot PR offensief op. Hierbij is onze doelstelling om het nieuws van de dag te halen, wat ook vaak lukt door onze succesvol bewezen aanpak.

  Wil een bedrijf of organisatie echter continu werken aan haar zichtbaarheid, dan ontwikkelen we een PR-plan voor een heel jaar, zodat er meerdere momenten per jaar zijn waarop onze opdrachtgever te zien is in de media. Hierbij geldt de kracht van herhaling.

  Door ons uitgebreide netwerk dat we de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, weten we daarnaast de juiste partners aan ons te verbinden als de inzet van andere specialisaties wordt gevraagd zoals persfotografie, online marketing en media-inkoop.

  We zijn er trots op dat we samen met ons pers- en partnernetwerk inmiddels diverse succesvolle PR-campagnes op onze naam hebben staan!
  Skills in Public Relations (PR) (39)
  MediarelatieFree publicityInfluencermarketingBloggerseventHospitality PRPR offensiefPR-stuntCrisis communicatieStrategische sessieB2B Public Relations+29
  Projecten in Public Relations (PR) (19)
  The Rembrandt Heritage Foundation & HODL Finance - Public Relations (PR)
  Peppa Pig World of Play - Public Relations (PR)
  3-daags EPIC congres - Public Relations (PR)
  Live Again! - Public Relations (PR)
  Klanten in Public Relations (PR) (19)
  DoblaVoedsel | international
  WTCKantoor/Kamer/Ruimte verhuur | regional
  Stichting VoorallZorginstellingen | national
  De PierReizen & Vrije tijd | national

  Meer informatie over Public Relations (PR)


 • Beschrijving
  Binnen Smith Communicatie hebben we een eventteam met ervaren eventmanagers en medewerkers, die zich voornamelijk richten op het organiseren van (meerdaagse) congressen, prijsuitreikingen, b-to-b bijeenkomsten, gala’s, grote jubileumvieringen en grote (personeels)evenementen.

  Met onze persoonlijke aanpak werken wij aan de diverse fases binnen eventorganisatie. Eerst bepalen we de eventstrategie waarna we overgaan tot de conceptontwikkeling. Natuurlijk doen wij dit in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever. Vervolgens bepalen we de programmering, de locatie, de vernieuwende elementen, kortom, alles om de gestelde doelstellingen te behalen.

  Aangezien wij ook PR- en communicatieadviseurs aan boord hebben, kunnen wij er tevens voor zorgen dat het evenement ook goed zichtbaar is bij alle gewenste doelgroepen. Zowel via de eigen mediakanalen en die van de aangesloten partners, als via de pers indien gewenst.

  Tenslotte gaan we over tot de productie van de dag en de coördinatie ter plekke. Ons doel is om de opdrachtgever hier volledig te ontzorgen, zodat hij/zij zelf vooral van het betreffende evenement kan genieten en zich kan focussen op het contact met de aanwezigen. Wij zijn er trots op dat we elk jaar vernieuwende concepten mogen uitrollen en organiseren, waardoor diverse opdrachtgevers al meerdere edities van hun congres en/of bijeenkomst bij ons onderbrengen!
  Skills in Evenement (18)
  PrijsuitreikingMeerdaagse congressenbusiness to business eventTeambuildingOrganisatie bedrijfsevenementenPublic Relations (PR)locatie beheerpr evenementenevenementenorganisatieprofessioneel event management+8
  Projecten in Evenement (8)
  NLvitaal - Evenement
  Haags Ondernemersdebat - Evenement
  3-daags EPIC congres - Evenement
  JOGG-meetup - Evenement
  Reviews in Evenement (6)
  Albert J. Menkveld
  Petra Roberti
  Nadira El Aji
  Jamal Gopal
  Klanten in Evenement (8)
  Smith CommunicatieEntertainment & Events | national
  Gemeente DelftOverheid | national
  JOGGAnderen | national
  SURF BVOnderwijs | international

  Meer informatie over Evenement


 • Beschrijving
  Wij adviseren organisaties en bedrijven bij het helder krijgen van hun huidige imago en gewenste positionering. Hiertoe organiseren wij positioneringsessies en benaderen wij desgewenst de interne en externe doelgroepen.

  Aan de hand hiervan zetten we een goede corporate story op papier, die als leidraad dient voor alle interne en externe communicatie. Alle uitingen moeten tenslotte dezelfde corporate identiteit uitstralen en goed op elkaar zijn afgestemd, om de gewenste positionering te realiseren.

  Daarnaast begeleiden we tal van bedrijven met strategisch communicatieadvies bij verandertrajecten. Dit betreft zowel de communicatie rondom faillissementen, reorganisaties en fusies alsmede de (crisis)communicatie voor bedrijven die (ongevraagd) veel media-aandacht krijgen. Aangezien tegenwoordig één individu via social media in staat is om een bedrijf in een negatief daglicht te stellen, is het zaak om hier goed op voorbereid te zijn. Mediatrainingen, social media monitoring, het formuleren van crisisscenario’s, dit zijn allemaal aanverwante expertises die wij kunnen inzetten zodat u goed beslagen ten ijs komt!
  Skills in Branding & Positionering (40)
  DoelmarktdefinitieIdeale-KlantprofieldefinitieBrand Designadvicestrategymedia trainingsocial media brandingcompany brandingbrand creationdigital campaign+30
  Projecten in Branding & Positionering (5)
  Strategisch communicatieplan APPLiA Nederland - Branding & Positionering
  PR & Communicatie opening BlueBlood - Branding & Positionering
  PR & Communicatie NederlandSchoon - Branding & Positionering
  Voorlichtingscampagne RAV Hollands Midden - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (5)
  NederlandSchoonNon-profit | national
  RAV Hollands MiddenZorginstellingen |
  BlueBloodRestaurants | national
  APPLiA NederlandHuishoudelijke Producten | national

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Smith Communicatie BV om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

8 leden in Smith Communicatie BV's team

Smith Communicatie BV cover
VerhaalWij geloven in de kracht van strategische communicatie, PR en live evenementen. En vooral in de combinatie ervan. Vanuit de strategie van onze opdrachtgevers ontwikkelen wij aansprekende (marketing)communicatieplannen, PR campagnes en evenementen. Mocht er nog geen strategie zijn, dan kunnen wij deze gezamenlijk ontwik
Neem gemakkelijk contact op met Smith Communicatie BV's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Smith Communicatie BV heeft 6 awards gewonnen

Special Mention van de Gouden Giraffe Event Awards 20212021-5-1Evenement

Networker of the Year' Trophy in The Hague2007-4-30Relation management
VIVA 400 - list of succesfull, young business women in The Netherlands2008-4-30Networking
Next Woman to Watch2016-4-30
Top 25 of Communication Ladies of the Netherlands2016-1-31
Chairwoman of Freddy's Bar of Hotel de l'Europe2017-4-30

Reviews

Reviews

5/5
(6 reviews)
JG
Jamal GopalCommunicatieadviseur bij JOGG
ServiceEvenement
5/5

Prettige samenwerking: fijn contact, snel schakelijk en goede afspraken. Uiteindelijk samen toegewerkt naar een succesvol, top event!


ServiceEvenement

GV
Guus van DuijnCorporate communicatieadviseur bij JOGG
ServiceEvenement
5/5

Smith Communicatie heeft ons geholpen om ons jaarlijkse congres 'JOGG Meet-up' te organiseren. Snelle en duidelijke communicatie en regelmatige proces-updates maakten de samenwerking met Smith Communicatie heel prettig. De uitkomst: een prachtige dag in het Instituut Beeld en Geluid, waar we met veel trots op terugkijken!


ServiceEvenement

LM
Laura MalinvernoEFA Conference Manager bij Vrije Universiteit Amsterdam
ServiceEvenement
SectorOnderwijs
5/5

I had the pleasure of working with Smith Communications for my recent event with over 800 international participants, and I must say they did a terrific job. Their support in all aspects of the event was invaluable. Their team was not only professional but also incredibly attentive and available whenever needed. I highly recommend them for any event!


ServiceEvenement
SectorOnderwijs

Gewerkt met Smith Communicatie BV?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Smith Communicatie BV

Details • HoofdkantoorPrins Mauritsplein 24, 2582 ND Den Haag, Netherlands

 • Rotterdam Airportplein, 3045 Rotterdam, Netherlands

Smith Communicatie BV-vimeoSmith Communicatie BV-twitterSmith Communicatie BV-youtubeSmith Communicatie BV-facebookSmith Communicatie BV-linkedinSmith Communicatie BV-google_plusSmith Communicatie BV-instagram