Vinkt, Rotterdam | Sortlist

Vinkt cover
Vinkt logo

Vinkt Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Een glimlach op het gezicht van zoveel mogelijk mensen, dat is waar Vinkt voor staat. Dit zal niet worden bereikt wanneer de focus beperkt is tot onze eigen klanten, maar juist gekeken wordt naar alle relaties van onze klanten. Dit doet Vinkt door unieke adviezen te geven met betrekking tot communicatie & content en persoonlijke relatiegeschenken te ontwikkelen. Hoe het verspreiden van die glimlach precies in zijn werk gaat, zal verder worden uitgelegd op onze website. Wat bij ons in ieder geval centraal staat is dat het u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt, u Vinkt en wij verzorgen!

U Vinkt, wij verzorgen

Vinkt heeft als doelstelling om een sterke uitgangspositie te ontwikkelen op het gebied van effectief en efficiënt communiceren. Vinkt is een Rotterdams marketing & communicatie adviesbureau, dat heeft gemerkt dat het niet alleen draait om externe communicatie maar ook juist om de communicatie van binnenuit.

Want zodra je interne communicatie niet op orde is, zal dit merkbaar zijn in je externe communicatie. Vinkt kan de interne communicatie verbeteren door middel van een interne communicatie analyse. Hierin worden alle pijnpunten in kaart gebracht die bijdragen aan een negatief beeld binnen de organisatie. 

Zodra dit in orde is kan Vinkt ook de externe communicatie verbeteren door middel van strategische plannen zoals een extern communicatieplan of een contentstrategie, social media beheer en website creatie.

Onze missie

Vinkt kan jou dus van A tot Z helpen op het gebied van interne- en externe communicatie zowel in het hogere strategische segment als de uitvoering hiervan. Daarnaast wil Vinkt bijdragen aan een eerlijke, betere en schonere wereld. Dit wil Vinkt doorvertalen in het creëren van een communicatiestrategie, waarin rekening gehouden wordt met duurzame wensen van u en uw relaties. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van papier te minimaliseren en over te gaan op een digitale werkomgeving.

Onze visie

Vinkt gelooft dat effectieve en duurzame communicatie een bijdrage kan leveren aan een schonere, duurzame en een rechtvaardige wereld. Een wereld waarin wij naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen en elkaar aanvoelen. Daarnaast streeft Vinkt naar duurzame relaties want maatschappelijk verantwoord ondernemen doe je niet alleen.

3 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
1 project in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2017
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Vinkt

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Zodra het communicatieplan klaar is, kan de dialoog met diverse interne en externe doelgroepen beginnen. Voer gesprekken, organiseer bijeenkomsten, vertoon film of animaties, verstuur nieuwsbrieven en uitnodigingen. Ga de dialoog niet alleen online en extern aan, maar juist ook intern en offline. De inhoud ofwel de content staat hierbij centraal. In een contentstrategie legt u strategische keuzes vast die u via content marketing ten uitvoer brengt. Content marketing is het middel, contentstrategie is de redenatie. De grootste uitdaging is structuur aanbrengen zodat keuzes inzichtelijk, meetbaar en communicbeer zijn. Het besef is er dat het delen van interessante content, ook van derden, een positieve invloedt heeft op het aantal mensen dat u aantrekt op sociale netwerken, op de ineractie met die netwerken en op de merkwaardering. Veel bedrijven hebben moeite om de juiste contentstrategie te ontwikkelen of laten helemaal geen contentstrategie ontwikkelen. Om bij te blijven is het van groot belang om een gerichte contentstrategie te hebben. De vraag is echter wel, voor wie u schrijft en produeert. Welke werknemers gaan de teksten schrijven, wie gaat fotograveren, wie filmt en wie ontwikkelt de website. Daarnaast moet u zich afvragen wie zorgt voor de benodigde communicatiemiddelen op tijd, huisstijl en binne het budget. Weinig bedrijven hebben de mogelijkheid om een interne afdeling op te richten. Andere hebben dat niet en kunnen tijdelijk wat extra hulp gebruiken. In onze strategische content advies helpen wij u om al deze vragen te beantwoorden. Wij helpen u eventueel ook om bij de juiste partners te recht te komen.
  Project in Content Strategy (1)
  Strategisch Communicatie Adviesplan voor ICMC - Content Strategy
  Klant in Content Strategy (1)
  ICMC de BronZorginstellingen | regional

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving
  Communicatie is cruciaal voor het aanknopen, onderhouden en verstevigen van duurzame relaties. Relaties, zowel intern als extern, zijn onmisbaar voor het realiseren van doelstellingen van uw organisatie of onderneming. Een strategisch communicatieplan is dan ook belangrijk. In dit plan staat het communicatie advies helder op papier. Vinkt helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen op individueel, team- of organisatieniveau. Vinkt legt de focus op het verbeteren van de interne en externe communicatie. Een organisatie is zo goed als de kwaliteit van de onderlinge communicatie. Vaak werken communicatie-professionals aan het imago van de onderneming, de buitenkant. Maar de drijvende kracht van een organisatie is een sterk imago op een sterke identiteit. En juist de identiteit komt van de binnekant. Door de economische en technologische ontwikkelen verdampt de grens tussen in- en externe communicatie. Alles komt eerder naar buiten, achterblijvende prestaties van het management, kwaliteitsproblemen en wangedrag zullen niet verdwijnen maar steeds moeilijker te verbergen. Samen met u ontwikkelen wij een slim, creatief en effectief communicatieplan, waarmee u direct aan de slag kunt. Veel bedrijven zien marketing & communicatie nog als één afdeling. Door de jaren heen is er veel veranderd en hebben bedrijven zich nooit beseft hoe belangrijk communicatie is. Communicatie is vaak de oplossing voor het probleem.

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Vinkt om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

1 project uitgevoerd door Vinkt

Strategisch Communicatie Adviesplan voor ICMC
Strategisch Communicatie Adviesplan voor ICMC

Project gemaakt voor ICMC de Bron in de Zorginstellingen industrie voor een B2B publiek in 2018.Vinkt zal voor ICMC de Bron een communicatieadvies schrijven. Dit advies zal ervoor zorgen dat ICMC de Bron nieuwe inzichten verkrijgt in het gebruiken van communicatiemiddelen, en deze inzichten kunnen bijdragen aan meer naamsbekendheid. De aandacht zal vooral besteed worden aan externe communicatie richting de zakelijke markt, aangezien hier voor en door ICMC de Bron de meeste kansen worden gezien. Met betrekking tot externe communicatie wordt de focus ook gelegd op de doelgroep en het imago.

Content Strategy
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Vinkt om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in Vinkt's team

Neem gemakkelijk contact op met Vinkt's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Vinkt heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Vinkt

Gewerkt met Vinkt?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Vinkt


Details


https://www.vinkt.eu/

 • HoofdkantoorJuliana van Stolberglaan 92B, 3051 CK Rotterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen