Web Wings (+ reviews) | Sortlist

Over


Web Wings cover
Web Wings logo

Web Wings Geleen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Web Wings het fullservice marketingbureau in Sittard-Geleen, Zuid-Limburg.

Wij zijn thuis in het maken van websites, het optimaliseren van de pagina voor Google (SEO), het online adverteren, social media management en de grafische tak (foto, video, design en huisstijl)

 • Webdesign:

  Onze kernactiviteit is het realiseren van websites op maat voor elk budget. Zo maken wij starter websites voor startende ondernemers of volledig geoptimaliseerde websites met geïntegreerde beheer of reserveer systemen. Wij helpen graag met het optimaliseren van de huidige website van jouw bedrijf. Mocht u willen beginnen met een webshop bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij verzorgen complete webshops op maat met geïntegreerd betalingssysteem.Na het bouwen van een website, bieden wij ook de mogelijkheid om de hosting in beheer te nemen. Hiermee houden wij de website up-to-date en beveiligd middels een veilig SSL versleuteling.

 • Vindbaarheid:Zowel nieuwe als bestaande website kunnen wij verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google (SEO).

  Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om Google Adwords campagnes op te zetten (SEA), waarbij u enkel betaald per bezoeker, hierdoor wordt er alleen betaald voor bereikte resultaten. Tevens verzorgen wij Social media campagnes (SMM) op alle sociale kanalen. We focussen op de consistentie van de posts en zetten ook betaalde advertenties in om te zorgen dat meer mensen uw bedrijf ‘leuk’ vinden.

 • Social media: Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is sociale media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
 • Grafisch: Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.

 

Gericht op resultaat

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken in onze maatschappij. Er liggen online veel kansen, maar ook veel valkuilen. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig wel een website, alleen wordt er bij het overgrote deel geen optimaal resultaat mee behaald. Zo zien wij vaak bedrijven voorbij komen waar men consistent investeert in verschillende soorten marketinguitingen maar er niet gemeten hoeveel resultaat er mee behaald wordt.

Er zijn hiervoor een overvloed aan technieken beschikbaar waardoor, een nieuwkomer al snel het overzicht verliest. Bij Web Wings begrijpen wij dit en nemen we de tijd om vrijblijvend te adviseren en jouw bedrijf wegwijs te maken. Waar bedrijven denken dat alleen een website voldoende is, valt er veel meer te halen door de vindbaarheid van het bedrijf te optimaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een adviserend gesprek.

Over ons

Web Wings is opgericht door twee schoolvrienden. Roy van Oeteren en Jasper Voorn, die al op jonge leeftijd van hobby hun werk hebben mogen maken. Wat in 2017 begon als een passie voor websites is in een korte tijd uitgegroeid tot een compleet online marketing bureau gevestigd in Geleen. Het team van Web Wings bestaat uit een kleine groep jonge en enthousiaste medewerkers met ieder zijn eigen passie.

Dit team is dan ook wat Web Wings onderscheidt binnen de ICT en marketingbranche. Onze jonge frisse blik op huidige trends en het vermogen om deze in Jip en Janneke taal aan de klant weten over te brengen, is wat Web Wings een waardevolle partner maakt voor een klant die begeleiding en advies zoekt in dit complexe proces.

Bij Web Wings geen vage computertaal of addertjes onder het gras, maar transparante afspraken die gaan voor een win-winsituatie. Wij focussen op een samenwerking voor lange termijn.

 

Werkwijze

Ondanks dat digitale communicatie de kerntaak is van onze dienstverlening, ontmoeten wij het liefst onze klanten persoonlijk. Alleen dan kan er worden gekeken of er een ‘klik’ is en of wij diegene zijn die voor jou de kastanjes uit het digitale vuur gaan halen.

Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend ter kennismaking of wij iets voor jou kunnen betekenen. Aan tafel wordt nog niks ondertekenend. Binnen 24 uur na het gesprek krijg jij van ons een flexibele en op maat gemaakte offerte waar je rustig over na kan denken. Hierop staan alle diensten die wij in ons gesprek hebben besproken op een rij. Het is vervolgens aan jou om te kiezen waar je wel of geen gebruik van wilt maken. Zo bieden wij voor ieder budget onze diensten aan.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij komen bij jou langs op locatie, dat is wel zo gemakkelijk. Je hoeft enkel de koffie te zetten.

 

Op basis van ons gesprek en na kort onderzoek gaan wij gericht aan de slag met het verbeteren van jouw online representatie. In het geval van een website stellen we aan de hand van jouw wensen en doelgroep een ontwerp op. Nadat je een akkoord geeft op het ontwerp, kijken we in samenspraak met je naar de inhoud van de website.

Vervolgens kijken wij met onze eigen expertise naar de teksten, om te kijken hoe Google deze indexeert. Wij passen de teksten dan in samenspraak met jou aan om de vindbaarheid te maximaliseren op belangrijke kernwoorden.

Daarna gaan wij hard aan het werk om de nieuwe website zo snel mogelijk online te krijgen en goed vindbaar te maken.

 

Nadat een website is afgerond is ons werk nog niet klaar. Wij gaan middels verschillende programma’s kijken naar de ervaringen van jouw bezoekers. Door cijfers in kaart te brengen waar bezoekers vandaan komen en waar ze zich vervolgens heen navigeren is het mogelijk om onderbouwde keuzes maken om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Het deels monitoren van jouw websites inclusief aanpassingen en updates zit inbegrepen als jij ervoor kiest om je website in beheer te zetten bij Web Wings.

Ook is het mogelijk om samen te kijken naar het opzetten van een digitale marketingcampagne. Hierbij gaan we wederom onderbouwd en gericht te werk om de juiste bezoeker op de juiste plek op jouw website te krijgen tegen de laagst mogelijke kosten.

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Web Wings

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Website Creatie (4)
  onlinewebsite designdigital strategyinternet marketing
  Project in Website Creatie (1)
  website Dierenziekenhuis Eindhoven - Website Creatie
  Klant in Website Creatie (1)
  dierenziekenhuis eindhovenZorginstellingen | local

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (4)
  internet marketingwebsite designdigital strategyonline
  Projecten in SEO (3)
  Taxi Connect - SEO
  Adrem Verhuur - SEO
  website Dierenziekenhuis Eindhoven - SEO
  Klanten in SEO (3)
  dierenziekenhuis eindhovenZorginstellingen | local
  Adrem verhuurAuto | regional
  taxi connectAuto | national

  Meer informatie over SEO

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Web Wings om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Web Wings

Taxi Connect
Taxi Connect

Project gemaakt voor taxi connect in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek.

SEO
Meer lezen
Adrem Verhuur
Adrem Verhuur

Project gemaakt voor Adrem verhuur in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek.

SEO
Meer lezen
website Dierenziekenhuis Eindhoven
website Dierenziekenhuis Eindhoven

Project gemaakt voor dierenziekenhuis eindhoven in de Zorginstellingen industrie voor een B2B publiek in 2019.Website ontwerpen voor dierenziekenhuis Eindhovenhttps://www.dierenziekenhuiseindhoven.nl/

SEOWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Web Wings om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Web Wings's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Web Wings's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Web Wings heeft 0 awards gewonnen


Reviews

2 reviews voor Web Wings

5/5
(2 reviews)
Jackeigenaar bij Jack's BV
5/5
Goede service, compleet bureau dat je tijdens het gehele traject online kan helpen.


Japer VoornAlgemeen directeur bij De Makelaar van de Koper
5/5
Erg tevreden met het resultaat van mijn website. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en deze zijn prachtig omgezet naar de website. Daarnaast ben ik blij dat ik er voor gekozen heb ook de vindbaarheid te verbeteren, ik merk dat mijn website veel meer aandacht krijgt nu


Contact

Contact gegevens van Web Wings


Details


 • HoofdkantoorMauritspark 1, 6163 HM Geleen, Netherlands