Certificaten van Web Wings

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Vestiging van Web Wings

Laat adres zienMauritspark 1, 6163 HM Geleen, Netherlands
Web Wings locatie

Talen gesproken door Web Wings

EngelsNederlands, Nederland

Diensten (2) aangeboden door Web Wings

Contactgegevens voor Web Wings

Teamleden (1) bij Web Wings

Japer Voorn

Branches waarin Web Wings heeft gewerkt

 • Auto
 • Zorginstellingen
Omslagfoto Web Wings

Web Wings

Over ons Web Wings

Web Wings het fullservice marketingbureau in Sittard-Geleen, Zuid-Limburg.

Wij zijn thuis in het maken van websites, het optimaliseren van de pagina voor Google (SEO), het online adverteren, social media management en de grafische tak (foto, video, design en huisstijl)

 • Webdesign:

  Onze kernactivitei...

Web Wings het fullservice marketingbureau in Sittard-Geleen, Zuid-Limburg.

Wij zijn thuis in het maken van websites, het optimaliseren van de pagina voor Google (SEO), het online adverteren, social media management en de grafische tak (foto, video, design en huisstijl)

 • Webdesign:

  Onze kernactiviteit is het realiseren van websites op maat voor elk budget. Zo maken wij starter websites voor startende ondernemers of volledig geoptimaliseerde websites met geïntegreerde beheer of reserveer systemen. Wij helpen graag met het optimaliseren van de huidige website van jouw bedrijf. Mocht u willen beginnen met een webshop bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij verzorgen complete webshops op maat met geïntegreerd betalingssysteem.Na het bouwen van een website, bieden wij ook de mogelijkheid om de hosting in beheer te nemen. Hiermee houden wij de website up-to-date en beveiligd middels een veilig SSL versleuteling.

 • Vindbaarheid:Zowel nieuwe als bestaande website kunnen wij verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google (SEO).

  Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om Google Adwords campagnes op te zetten (SEA), waarbij u enkel betaald per bezoeker, hierdoor wordt er alleen betaald voor bereikte resultaten. Tevens verzorgen wij Social media campagnes (SMM) op alle sociale kanalen. We focussen op de consistentie van de posts en zetten ook betaalde advertenties in om te zorgen dat meer mensen uw bedrijf ‘leuk’ vinden.

 • Social media: Voor het versterken van het bedrijfsimago en het creëren van meer naamsbekendheid is sociale media marketing een ideaal middel. Web Wings zorgt voor originele en consistente content op jouw bedrijfspagina’s.
 • Grafisch: Visuele onderscheiding is niet meer weg te denken bij het begrip concurrentie. Hierbij staat een origineel logo met passende huisstijl centraal. Daarnaast maken bedrijfsfoto’s en -video’s het verschil in de positionering van het bedrijf.

 

Gericht op resultaat

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken in onze maatschappij. Er liggen online veel kansen, maar ook veel valkuilen. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig wel een website, alleen wordt er bij het overgrote deel geen optimaal resultaat mee behaald. Zo zien wij vaak bedrijven voorbij komen waar men consistent investeert in verschillende soorten marketinguitingen maar er niet gemeten hoeveel resultaat er mee behaald wordt.

Er zijn hiervoor een overvloed aan technieken beschikbaar waardoor, een nieuwkomer al snel het overzicht verliest. Bij Web Wings begrijpen wij dit en nemen we de tijd om vrijblijvend te adviseren en jouw bedrijf wegwijs te maken. Waar bedrijven denken dat alleen een website voldoende is, valt er veel meer te halen door de vindbaarheid van het bedrijf te optimaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een adviserend gesprek.

Over ons

Web Wings is opgericht door twee schoolvrienden. Roy van Oeteren en Jasper Voorn, die al op jonge leeftijd van hobby hun werk hebben mogen maken. Wat in 2017 begon als een passie voor websites is in een korte tijd uitgegroeid tot een compleet online marketing bureau gevestigd in Geleen. Het team van Web Wings bestaat uit een kleine groep jonge en enthousiaste medewerkers met ieder zijn eigen passie.

Dit team is dan ook wat Web Wings onderscheidt binnen de ICT en marketingbranche. Onze jonge frisse blik op huidige trends en het vermogen om deze in Jip en Janneke taal aan de klant weten over te brengen, is wat Web Wings een waardevolle partner maakt voor een klant die begeleiding en advies zoekt in dit complexe proces.

Bij Web Wings geen vage computertaal of addertjes onder het gras, maar transparante afspraken die gaan voor een win-winsituatie. Wij focussen op een samenwerking voor lange termijn.

 

Werkwijze

Ondanks dat digitale communicatie de kerntaak is van onze dienstverlening, ontmoeten wij het liefst onze klanten persoonlijk. Alleen dan kan er worden gekeken of er een ‘klik’ is en of wij diegene zijn die voor jou de kastanjes uit het digitale vuur gaan halen.

Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend ter kennismaking of wij iets voor jou kunnen betekenen. Aan tafel wordt nog niks ondertekenend. Binnen 24 uur na het gesprek krijg jij van ons een flexibele en op maat gemaakte offerte waar je rustig over na kan denken. Hierop staan alle diensten die wij in ons gesprek hebben besproken op een rij. Het is vervolgens aan jou om te kiezen waar je wel of geen gebruik van wilt maken. Zo bieden wij voor ieder budget onze diensten aan.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij komen bij jou langs op locatie, dat is wel zo gemakkelijk. Je hoeft enkel de koffie te zetten.

 

Op basis van ons gesprek en na kort onderzoek gaan wij gericht aan de slag met het verbeteren van jouw online representatie. In het geval van een website stellen we aan de hand van jouw wensen en doelgroep een ontwerp op. Nadat je een akkoord geeft op het ontwerp, kijken we in samenspraak met je naar de inhoud van de website.

Vervolgens kijken wij met onze eigen expertise naar de teksten, om te kijken hoe Google deze indexeert. Wij passen de teksten dan in samenspraak met jou aan om de vindbaarheid te maximaliseren op belangrijke kernwoorden.

Daarna gaan wij hard aan het werk om de nieuwe website zo snel mogelijk online te krijgen en goed vindbaar te maken.

 

Nadat een website is afgerond is ons werk nog niet klaar. Wij gaan middels verschillende programma’s kijken naar de ervaringen van jouw bezoekers. Door cijfers in kaart te brengen waar bezoekers vandaan komen en waar ze zich vervolgens heen navigeren is het mogelijk om onderbouwde keuzes maken om de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Het deels monitoren van jouw websites inclusief aanpassingen en updates zit inbegrepen als jij ervoor kiest om je website in beheer te zetten bij Web Wings.

Ook is het mogelijk om samen te kijken naar het opzetten van een digitale marketingcampagne. Hierbij gaan we wederom onderbouwd en gericht te werk om de juiste bezoeker op de juiste plek op jouw website te krijgen tegen de laagst mogelijke kosten.

See more

Diensten (2) aangeboden door Web Wings

Website Creatie

From €1000
onlinedigital strategywebsite designinternet marketing

SEO

From €1000
onlinedigital strategywebsite designinternet marketing

Projecten (3) van Web Wings

Taxi Connect door Web Wings
Taxi Connect24 juni 2019
Adrem Verhuur door Web Wings
Adrem Verhuur24 juni 2019
website Dierenziekenhuis Eindhoven door Web Wings
website Dierenziekenhuis Eindhoven24 juni 2019

Klanten (3)

taxi connect

Heeft samengewerkt met Web Wings in 24 juni 2019

Adrem verhuur

Heeft samengewerkt met Web Wings in 24 juni 2019

dierenziekenhuis eindhoven

Heeft samengewerkt met Web Wings in 14 april 2019

Recensies (2) gegeven aan Web Wings

5/5
JackJackcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

eigenaar bij Jack's BV

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Goede service, compleet bureau dat je tijdens het gehele traject online kan helpen.

Algemene beoordeling
5/5
Japer VoornJaper Voorncheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Algemeen directeur bij De Makelaar van de Koper

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Erg tevreden met het resultaat van mijn website. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en deze zijn prachtig omgezet naar de website. Daarnaast ben ik blij dat ik er voor gekozen heb ook de vindbaarheid te verbeteren, ik merk dat mijn website veel meer aandacht krijgt nu

Algemene beoordeling
5/5

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

Innovative Brands(4.69)Nederland
Website Creatie, Digital Strategy, Ontwerp, Mobile App, E-commerce...
Studio MiNSK(4.6)Nederland
Branding & Positionering, Ontwerp, Motion Design, Reclame, 3D...
WADM | Agency(4.57)Nederland
Branding & Positionering, Website Creatie, Digital Strategy, Ontwerp

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
Doop(5)Nederland
Branding & Positionering, Website Creatie, Ontwerp, Mobile App, E-commerce...
Online Bazen(4.62)Nederland
E-commerce, Online Advertising, Social media, Reclame, SEO...
Megawatt Group(4.96)Nederland
Branding & Positionering, Website Creatie, Digital Strategy, Social media

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
AGCS(4.86)Nederland
Ontwerp, Website Creatie, Online Advertising, E-commerce, Content Strategy...
mProvement(4.95)Nederland
Digital Strategy, SEO, Online Advertising, Social media, Web analytics / Big data...
Wirelab(5)Nederland
Website Creatie, Web Applicatie, Digital Strategy, Ergonomie (UX / UI), Motion Design...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
DRIIVN(4.99)Nederland
Social media, Digital Strategy, Online Advertising, E-commerce, Content Strategy...

Nog steeds op zoek? Wij kunnen u helpen bij het vinden van het beste marketingbureau.

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureauGuide