Yonego, Breda | Sortlist
Yonego cover
Yonego logo

Yonego

verified-flag
Breda, Nederland
Zie Yonego als jouw strategisch partner, die ook nog eens een uitvoerende rol kan aannemen. Is jouw customer journey complex? Dan heb je direct onze aandacht. Dan heb je brains & guts nodig. En op dat snijvlak zijn wij op ons best. We verplaatsen ons volledig in je business: Wat zouden wij in jouw schoenen doen? Vervolgens vragen we integrale verantwoordelijkheid voor je online marketing. Onafhankelijk en objectief onderzoeken we welke kanalen, middelen en media het beste werken. Hoe uitdagender de klus, des te groter onze meerwaarde. Experimenteren, leren, optimaliseren, repeat. Voor een uitdagende customer journey moet je met online marketing nieuwe wegen zoeken, je schoenen vies maken. Off the beaten track. Als ervaren gids vinden we samen de juiste weg om je merk online uit te rollen. Yonego: not your average customer journey.
40 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2016
Opgericht in 2003
5 awards gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

11 diensten aangeboden door Yonego

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Kunt u een sterke partner gebruiken bij de ontwikkeling van uw internet marketing strategie? Wilt u een hogere ROI uit online activiteiten en conversies op een slimme manier attribueren? Of bent u juist op zoek naar mogelijkheden om minder afhankelijk te worden van Google en een meer optimale invulling van kanalen en eigen assets op te bouwen? Onze account strategisten werken samen met u aan een ijzersterke internet marketing strategie om uw doelstellingen en targets te realiseren.

  Internet marketing strategie bij Yonego
  Tijdens diverse sessies worden doelstellingen, KPI’s, targets gezamenlijk bepaald. SMART, ambitieus én met een sterke focus op ROI. Na een uitgebreide analyse van de huidige resultaten en de opgedane kennis van doelstellingen en targets wordt een concept strategie uitgewerkt. Op basis van ROI scenario’s wordt bekeken op welke kanalen en welke activiteiten de focus gelegd moet worden.

  Na vaststelling van de strategie worden operationele en consultancy werkzaamheden ingepland en verdeeld, waarna gestart wordt met implementatie en executie. Kennisdeling en samenwerking staan in deze fase centraal. Wekelijks worden resultaten geanalyseerd om tot (nieuwe) inzichten te komen en indien nodig de strategie bij te sturen. Door middel van dashboards en rapportages worden resultaten gerapporteerd en besproken. Nieuwe actiepunten worden op basis van onze inzichten en uw wensen geformuleerd. Ons uiteindelijke doel: Uw ROI.

  Samenvattend:

  -Analyse huidige resultaten
  -Doelstellingen, KPI’s en targets formuleren
  -Concept strategie uitwerken
  -Scenario’s ontwikkelen
  -Vaststellen strategie
  -Implementatie en executie
  -Samenwerking en kennisdeling
  -Webanalytics, dashboarding en rapportage
  -Evaluatie en optimalisatie

  Ervaren internet marketing specialisten
  Ons team met ervaren specialisten begeleidt u bij het opzetten van uw internet marketing strategie. We zijn een uitstekende sparringpartner voor het aanscherpen van de plannen die u heeft of kunnen u volledig ontzorgen bij het uitwerken van de internet marketing strategie. Wij denken strategisch mee en zorgen er gedurende het jaar voor dat resultaten intensief gemonitord worden om uw targets te realiseren. Natuurlijk kunnen we ook operationeel alle werkzaamheden invullen. Kunt u een sterke, gedreven en betrouwbare partner gebruiken? Schakel dan Yonego als ervaren specialist in voor het realiseren van uw internet marketing doelstellingen.

  -Internet marketing strategie bij Yonego
  -100% focus op het realiseren van uw doelstellingen
  -Optimale afstemming met de andere online kanalen
  -Creativiteit gecombineerd met data driven internet marketing
  -Custom dashboards en rapportages
  -Een eigen team van specialisten met één vast aanspreekpunt
  -Uw ROI is onze ROI
  Skills in Digital Strategy (5)
  Génération de leadsMarketing StrategieConversie OptimalisatieMarketing onlineDigitale Advertentie
  Projecten in Digital Strategy (3)
  Case Study: lesGO - Leads generatie & conversie - Digital Strategy
  Case Study: JUSTLEASE - Digital Strategy
  Case Study: Eindhoven Airport - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (3)
  lesGOOnderwijs | national
  Eindhoven AirportLuchtvaart en ruimtevaart | national
  JustleaseAuto | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Web Analytics

  Weet u waar de bezoekers op uw website vandaan komen? Welke kanalen leveren u klanten op? Hoe presteren uw online campagnes? Inzicht in de prestaties van uw website is onmisbaar bij het bepalen van uw online strategie. Web analytics laat alle online kanalen samenkomen en analyseert deze voor een nog beter resultaat.

  Yonego heeft een ervaren team met gecertificeerde Analytics experts dat de statistieken vertaalt naar een duidelijk advies met als doel het verhogen van uw ROI!

  Onze werkwijze
  Yonego start met een nauwkeurige controle van de data. Kloppen de cijfers die u in uw statistiekpakket ziet en wordt alles gemeten? Vervolgens duiken we de data in.

  Bij het analyseren van uw online resultaten kunnen enorm veel factoren onder de loep genomen worden. Door tactisch en slim te segmenteren kunt u een uitgebalanceerd inzicht krijgen hoe verschillende groepen uw website ervaren. Al deze resultaten kunnen uw duizenden nieuwe inzichten geven.

  De belangrijkste stap is om deze inzichten om te zetten naar een passend advies. Hiermee stellen we u in staat de juiste beslissingen te nemen waardoor de ROI stijgt.

  Ook zorgen we ervoor dat er dashboards worden ingericht die direct laten zien hoe uw website presteert. Uiteraard stemmen we de dashboards geheel af op de behoefte van de gebruiker. Zo helpen we u om de interne organisatie ook van de benodigde cijfers te voorzien.

  Web analytics bij Yonego betekent:
  - Waardevolle analyses van resultaten
  - Resultaten tot in gedetailleerd keyword niveau inzichtelijk
  - Concreet geformuleerde actiepunten op basis van data
  - Dashboards die in 1 oogopslag duidelijk maken hoe uw website presteert
  - Gecertificeerde medewerkers met een boon voor cijfers
  Skills in Web analytics / Big data (4)
  Big Data Marketingonline contentAnalyticsData Visualisatie

  Meer informatie over Web analytics / Big data


 • Beschrijving
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

  Wilt u meer bezoekers via de organische resultaten van zoekmachines naar uw website aantrekken? En wilt u meer verkopen of leads genereren met uw website? Zorg er dan voor dat hij optimaal gevonden wordt door zoekmachines! Door middel van SEO optimaliseren we uw website zodat deze optimaal vindbaar is op de meest relevante zoektermen voor uw bedrijf. Zo haalt uw website meer bezoekers en genereert u meer verkopen!

  SEO bij Yonego
  Yonego heeft op alle SEO disciplines ervaren specialisten in huis. Aan de hand van een SEO opportunity scan onderzoeken zij hoe uw website beter gevonden kan worden en op welke wijze u betere resultaten kunt boeken in de zoekmachines. De belangrijkste aandachtsgebieden in een SEO traject zijn:
  - De content van de pagina's op uw website
  - De interne linkstructuur van uw website
  - De technische kant van uw website
  - Off page optimalisatie (linkmanagement).

  SEO verder uitgelicht
  Een SEO traject bij Yonego is er op gericht om gezamenlijk uw omzet uit organisch verkeer te maximaliseren. In een eerste kick-off sessie worden gezamenlijk doelstellingen, KPI’s en targets bepaald. Op basis van de opgestelde opportunityscan weten we waar kansen liggen voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie. De volgende stap is het opstellen van het plan van aanpak voor SEO. Stap voor stap wordt aangegeven op welke wijze een succesvolle SEO strategie kan worden geïmplementeerd.

  We verhogen uw vindbaarheid in de zoekmachines door continue te werken aan online autoriteit door middel van link management. Daarnaast optimaliseren we de technische aspecten van de website zodanig dat zoekmachines snel én efficiënt uw website kunnen indexeren. Op uw website prikkelen we bezoekers met relevante SEO teksten door middel van online copywriting. Kennisdeling en samenwerking staan in onze werkwijze centraal. Wanneer u uw SEO volledig wilt uitbesteden kan dat, maar ook wanneer u zoekt naar een sterke online strategische partner kan Yonego u uitstekend van dienst zijn.

  Tot slot is het van groot belang om uw SEO resultaten goed te kunnen monitoren. Met custom made dashboards en maandrapportages (voor de lange termijn inzichten), brengen we continue in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze inzichten kan de SEO strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd. Samenvattend:

  - Opportunityscan
  - Kick-off sessie
  - Plan van aanpak
  - Uitvoering SEO plan & kennisdeling
  - Webanalyse, dashboarding en rapportage
  - Evaluatie en verdere optimalisatie
  - Ervaren SEO specialisten

  Ons team met ervaren zoekmachine marketing specialisten weet op uiterst intelligente wijze uw website hoog in de zoekresultaten te positioneren voor de trefwoorden die relevant zijn voor uw product of dienst. Wilt u een toename in bezoekers zien? Schakel dan een ervaren partner in. Het team van Yonego bezit de kennis die nodig is om uw doelstellingen te overtreffen. In onze SEO aanpak staat kennisdeling en samenwerking centraal. Voor een optimaal resultaat is bundelen van gezamenlijke krachten vereist om maximale vindbaarheid en ROI te realiseren.

  Waarom SEO bij Yonego?
  - Operationeel, tactisch en strategisch samenwerken
  - Inzet van in-house SEO technologie
  - SEO dashboards en uitgebreide SEO rapportages
  - Gedreven en gecertificeerde SEO specialisten
  - Interne SEO trainingen en workshops
  - 100% focus op meer conversies en een optimale ROI
  - Eén vast team van online specialisten
  Skills in SEO (3)
  LinkbuildingTechnische SEOSEO Consulting

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving
  Specialties

  Search Engine Marketing, Search Engine Optimization, Search Engine Advertising (Google adwords, Bing Advertising, ...), Affiliate Marketing, Conversion Optimization, Web Analytics, Strategic Internet Marketing, E-Mail Marketing, Display Advertising; RTB, Social Media Advertising, B2B & B2C Lead Generation, Lead Nurturing, Marketing automation, Video advertising, Animation
  Skills in Online Advertising (3)
  Publicidad displayMarketing d'affiliationPublicité sur Bing

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Content Strategy (2)
  Unique buying reasonsdoelgroep bepaling

  Meer informatie over Content Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in E-mail Marketing (2)
  lead nurturingMarketing Automation

  Meer informatie over E-mail Marketing


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Marketing


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Media Planning


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Yonego om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

40 leden in Yonego's team

Neem gemakkelijk contact op met Yonego's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Yonego heeft 5 awards gewonnen

Digital Marketing Awards2015-10-31Most Performing SEO award
Emerce 100 - highest rating2014-3-31Internet company
Deloitte Fast 500 EMEA2013-10-31Fastest growing technology companies in Europe, Middle East and Africa
Deloitte Fast502013-3-31Fastest growing technology companies in the Benelux
Werken.fm2011-10-31Best Internet company

Reviews

Nog geen review voor Yonego

Gewerkt met Yonego?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Yonego

Details


http://www.yonego.nl

 • HoofdkantoorPrinsenkade 5, 4811 VB Breda, Netherlands