Baas & Baas Online Marketing (+ 3 reviews) | Sortlist

Over


Baas & Baas Online Marketing cover
Baas & Baas Online Marketing logo

Baas & Baas Online Marketing Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Baas & Baas is een full service digital agency. Wij zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, social advertising en webdevelopment. Door onze transparante werkwijze en goede communicatie zorgen wij ervoor dat onze klanten meer relevante bezoekers en leads binnenhalen. Onze missie is om jouw website het absolute middelpunt te maken. Wij ontwerpen, bouwen, leveren en leren je alles wat nodig is om volledige controle te hebben over jouw website, jouw content, jouw webshop en jouw data. 
 
Het proces van een perfecte website begint bij het ontwerp en vervolgens de bouw van de website. Vervolgens ligt de focus op de optimalisatie voor zoekmachines (SEO) en de integratie van Google Ads (SEA). Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze klanten groeien op social media, door het creëren van de juiste content en het opzetten en managen van verschillende campagnes.
 
Wij blijven jouw online strategie constant verbeteren, zodat jouw business kan blijven groeien.
 
Wil jij met jouw bedrijf een online Baas worden? Neem contact op met ons op. 
 

Baas & Baas is a full service digital agency. We specialize in SEO, SEA, social advertising and web development. Through our transparent working method and good communication, we ensure that our customers bring in more relevant visitors and leads. Our mission is to make your website the absolute centerpiece of your online presence. We design, build, deliver and teach you everything you need to have complete control over your website, your content, your webshop and your data.

The process of a perfect website starts with the design and then the construction of the website. Next, the focus is on search engine optimization (SEO) and the integration of Google Ads (SEA). In addition, we ensure that our customers grow on social media, by creating the right content and setting up and managing various campaigns.

We continuously improve your online strategy, so that your business can continue to grow.

Do you want to become a online Boss with your company? Please contact us.

Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Baas & Baas Online Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Real time dashboard met inzicht in resultaten.
  Skills in Online Advertising (5)
  internet advertisingadvertising salesonline digital marketingdirect advertisinglocal online marketing
  Project in Online Advertising (1)
  Yogisha - Online Advertising
  Klant in Online Advertising (1)
  YogishaKleding & Accessoires |

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Hierbij is het belangrijk dat deze niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook nog eens goed werkt en goed vindbaar is. Baas & Baas staat voor goed, converterende websites die gebruik maken van responsive design. Alle opgeleverde websites zijn zoekmachine vriendelijk (SEO), snel en veilig. De websites die wij leveren worden gemaakt in WordPress, dit is meer dan een zoekmachine vriendelijk platform. Het is namelijk ook nog eens heel gemakkelijk om na het opleveren zelf aanpassingen te maken. Door middel van co-creatie betrekken wij jou bij het gehele proces, van begin tot eind. We brainstormen over de inhoud zoals het doel, de doelgroep en de huisstijl. Wanneer er nog geen logo of huisstijl is zijn wij ook van de partij. Wij beschikken over verschillende in-house brand-/logo designers en deze kunnen de beste designs voor jou maken! In het eerste ontwerp verwerken we jouw digitale identiteit in een mooi, intelligent en responsive design. We verwerken alle wensen en behoeften van jou in het design. Nadat je ons hebt voorzien van feedback gaan we er mee aan de slag, net zolang totdat jij er tevreden mee bent! Ben jij nu benieuwd hoe wij dit voor een klant hebben aangepakt? Bekijk dan onze cases op Sortlist en/of op onze website via https://www.baasenbaas.nl/cases/
  Skills in Website Creatie (6)
  Web DesignWebsite DevelopmentWebshop creatieBrand DesignWordPress DevelopmentWebshop Development
  Projecten in Website Creatie (2)
  Webdesign + development fabfabrics.nl - Website Creatie
  Webdevelopment & Online Marketing Actief65Plus - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  Actief65+ B.V.Personeelszaken | national
  fabfabricsRetail | international

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Baas & Baas Online Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

4 projecten uitgevoerd door Baas & Baas Online Marketing

Zorgkiezer.nl SEO optimalisatie
Zorgkiezer.nl SEO optimalisatie

Project gemaakt voor zorgkiezer.nl in de Anderen industrie voor een publiek in 2021.Zorgkiezer.nl is al 15 jaar de grootste vergelijkingssites als het gaat om zorgverzekeringen in Nederland. Op zorgkiezer.nl kan je eenvoudig en snel alle 61 zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op zowel prijs als inhoud. Zo vind je makkelijk de beste zorgverzekering die bij jou past.Zorkiezer.nl has been the largest comparison site for healthinsurance in the Netherlands for over 15 years. On the website you can compare all 61 health insurance policies on their prices and content. This in order for you to easily find the best health insurance that suists your requirements.

SEO
Meer lezen
Yogisha
Yogisha

Project gemaakt voor Yogisha in de Kleding & Accessoires industrie voor een publiek.Yogisha is dé yoga winkel van Nederland met meerdere winkels verspreid over het land. Het doel van Yogisha is een assortiment aanbieden dat volledig bestaat uit duurzame producten van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan producten van gerecyclede kunststof, bamboe of biologisch katoen. Alles wat je nodig hebt voor yoga is te vinden bij Yogisha.Yogisha is the yoga store in the Netherlands, with multiple shops located througout the country. Yogisha's goal is to offer a full range of high quality sustainable yoga products. For example the products are made of recycled plastic, bamboo or organic cotton.

Online AdvertisingSocial media
Meer lezen
Webdesign + development fabfabrics.nl
Webdesign + development fabfabrics.nl

Project gemaakt voor fabfabrics in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2018.fabfabrics ontwerpt fabulous kussens voor jouw interieur. Alle producten zijn duurzaam en handgemaakt in Nederland. De kussens zijn gemaakt van met aandacht geselecteerde design stoffen en hebben afwerking van de hoogste kwaliteit. fabfabrics combineert alle stijlen kussens en pouffes: modern, klassiek, kleurrijk, over de top, minimalistisch, alles met een fabulous twist.

Website Creatie
Meer lezen
Webdevelopment & Online Marketing Actief65Plus
Webdevelopment & Online Marketing Actief65Plus

Project gemaakt voor Actief65+ B.V. in de Personeelszaken industrie voor een B2B publiek in 2020.Actief65+ is een uitzendbureau voor 65-plussers die graag actief willen blijven op de arbeidsmarkt. Actief65+ opereert online op landelijk niveau met als doel het samenbrengen van opdrachtgevers en 65-plussers die opzoek zijn naar een baan. Actief65+ is an employment agency for people over 65 who are motivated to remain active on the labor market. Actief65+ operates online on a national level. The goal of Actief65+ is to bring clients and people over 65 together.

SEOSocial mediaWebsite Creatie
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Baas & Baas Online Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

lid in Baas & Baas Online Marketing's team

undefined cover
Neem gemakkelijk contact op met Baas & Baas Online Marketing's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Baas & Baas Online Marketing heeft 0 awards gewonnen


Reviews

3 reviews voor Baas & Baas Online Marketing

5/5
(3 reviews)
S. OsmanOwner bij Skinbest
5/5
Ik ben erg blij met onze samenwerking bij Baas&Baas. Ze communiceren goed en zijn altijd vriendelijk, beleefd en professioneel. Onvermijdelijk komen er moeilijkheden/obstakels bij het facebookadverteren voor..., dan denken ze graag mee en helpen je vooruit.


LaurensProject Manager bij Van Ham Holding B.V.
5/5
Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.


SophieEigenaar bij Beste Vegan Producten
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Baas & Baas heeft voor mij een website gebouwd en me geholpen met SEO
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het leukste aan de samenwerking vond ik het goede contact met de medewerkers van B&B

Sophie beveelt dit bureau aanContact

Contact gegevens van Baas & Baas Online Marketing


Details


 • HoofdkantoorJohan van Hasseltweg 14b, 1022 WV Amsterdam, Netherlands