BURO210 B.V. (+ 4 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
BURO210 B.V. cover
BURO210 B.V. logo

BURO210 B.V. Stadsgewest Haaglanden, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Websites en webshops ontwikkelen, succesvolle campagnes lanceren, bezoekersaantallen verhogen en data verzamelen: we kunnen we het allemaal. Al sinds januari 2007 is ons doel om het MKB(+) van Nederland wegwijs te maken in alles wat het internet te bieden heeft. Soms is de wens een nieuwe website of een specifieke campagne, maar steeds vaker komt er een alomvattende aanpak waarin een doelstelling bepalend is voor de uiteindelijke aanpak. Om die reden is ons dienstenpakket in de afgelopen 14 jaar gegroeid van development en design van websites en webshops, naar een full-service BURO met inmiddels 40 collega's, door toevoeging van online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid), foto-/videografie, strategie en advies.
40 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
30 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2006
6 awards gewonnen

Diensten

2 diensten aangeboden door BURO210 B.V.

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  WEBSITE ONTWIKKELEN
  Jouw (potentiële) klanten met trots doorverwijzen naar je website? Dat doe je alleen als echt alles klopt. Wij denken daarbij aan een gebruiksvriendelijke website die er ook nog eens gelikt uitziet. Wil jij weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Klop dan bij ons aan!

  ADVIES OP MAAT
  Om aan te kunnen sluiten bij jouw verhaal en jouw doelgroep gaan we uiteraard eerst in gesprek. Bij het ontwikkelen van een website komt best een hoop kijken. Wel zo fijn dat jij in dit geval een vast aanspreekpunt hebt. Een van onze projectbegeleiders loodst jou dan ook door het totale project en denkt actief met je mee.

  JOUW ONLINE VISITEKAARTJE
  Heb je een mooie huisstijl maar geen idee hoe je deze online moet doortrekken? Ben je juist op zoek naar een restyle van je huisstijl of begin je vanuit het niets? Wij zorgen voor jouw online merkbeleving. Onze grafisch vormgevers vertellen je graag over de laatste trends.

  GEEN WENS IS VOOR ONS TE GEK!
  Een gebruiksvriendelijke website voor de bezoeker begint bij een gebruiksvriendelijke website voor de beheerder. Onze websites ontwikkelen we daarom op basis van het WordPress CMS. Dit CMS is oorspronkelijk ontstaan als blogsysteem en is de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld met talloze functionaliteiten. Wereldwijd blijven WordPress ontwikkelaars ook continu vernieuwen, dit maakt dat er technisch steeds meer mogelijk is. Eigenlijk is geen wens dus te gek. Zo kun je zelf binnen WordPress je eigen Webshop opzetten met de plugin Woocommerce. Meer weten over het laten maken van een webshop?

  BELEVING IN HET DESIGN VAN JOUW WEBSITE
  Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

  Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

  Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel!
  Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.
  Skills in Website Creatie (11)
  wordpress plugin developmentDesignWebsite MarketingWordPress DevelopmentWebsite CreationEcommerce WebsiteOnline Contentwoocommerce integrationwebsite advertisingWooCommerce Integration+1
  Projecten in Website Creatie (19)
  Magento 2 webshop - Teastreet - Website Creatie
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Website Creatie
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Website Creatie
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (19)
  Veldhuyzen KaasVoedsel | international
  Restaurant de burgemeesterVoedsel | regional
  24 Service BVIndustriële Goederen en Diensten | regional
  PromenPersoneelszaken | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  WEBSHOP ONTWIKKELEN
  Webshops zijn niet meer weg te denken uit de online wereld. Bijna alles is online verkrijgbaar en de rol van
  e-commerce lijkt alleen maar groter te worden. Hoe zorg je ervoor dat jouw webshop niet alleen een statische tentoonstelling wordt van producten maar dat mensen ook daadwerkelijk de producten bestellen?

  STRATEGISCH MEEDENKEN
  Tegenwoordig vliegen de webshops je om de oren. Hoe houd jij jouw webshop staande tussen al dat online geweld? Dat is niet eenvoudig maar daar helpen wij je graag bij.
  We gaan in gesprek en denken met je mee. Wij verdiepen ons niet alleen in jouw bedrijf maar ook in jouw klant zodat we precies de juiste aansluiting weten te vinden. Hoe gedragen bezoekers zich binnen jullie branche, wat doen jullie concurrenten dat wij beter kunnen?

  Samen zetten we een strategie op die we gedurende het project gaan volgen zodat we doordacht aan de slag kunnen.

  CONVERSIEGERICHT ONTWERP
  Hoe creëer je de behoefte om te bestellen vanaf het eerste aanzicht van jouw webshop? Hoe zorg je dat het pad dat de bezoeker moet volgen om een aankoop te doen duidelijk en aantrekkelijk is. Hoe maak je van een bezoeker een klant? Kortom hoe creëer je conversie? Onze grafisch vormgevers vertellen je dat graag. Zij kijken niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat werkt. En dat is een conversiegericht ontwerp! Met zowel ervaring in de B2B als B2C sector weet je zeker dat wij jou kunnen helpen om behoefte van aankoop te creëren. Samen zetten wij de perfecte user experience neer en maken wij van iedere bezoeker een klant.

  Benieuwd naar wat voorbeelden, bekijk dan ons portfolio eens! www.buro210.nl

  TECHNIEK WAAR JE OP KUNT BOUWEN
  Het toffe design tot leven wekken? Ja dat doen we ook! Wij hebben namelijk niet alleen grafische toppers binnen ons team van experts, maar ook knappe technische koppen die hun hand niet omdraaien voor het developen van een grote webshop.

  Wij vinden het fijn om bouwen en wij snappen dat jij dat ook graag wilt met de webshop. Daarom maken wij gebruik van open source techniek. Zo kun jij ook zonder ons blijven bouwen aan de webshop met de laatste techniek.

  Wij laten je graag kennis maken met Magento 2 of Woocommerce. Twee ijzersterke open source systemen waar we jouw webshop op kunnen ontwikkelen.

  Ben je benieuwd welk systeem bij jou past? Wij leggen je graag de verschillen uit en mogelijkheden voor.

  VERKOPEN ONLINE, NET ZO MAKKELIJK
  Na oplevering van het project kunnen wij de webshop ook voor je hosten en onderhouden.
  Zo heb je alle service onder 1 dak, wel zo fijn! Uiteraard moet je zelf wel gemakkelijk jouw assortiment up to date kunnen houden, dit leggen we je graag uit tijdens een workshop.
  Vervolgens kun jij lekker zelf aan de slag! Wist je dat het fijne aan een open source systeem is dat je enkel een internetverbinding nodig hebt om je webshop te beheren?

  Wil je de webshop niet alleen onderhouden maar ook uitbreiden? Heb je wel eens gedacht aan een online marketing campagne? Lees hier meer over onze mogelijkheden.
  Skills in E-commerce (13)
  DesignProject ManagementMagentoMagento Web DevelopmentEcommerce WebsiteMagento Developmentmagento2magento1e commerce solutionsmagento ecommerce+3
  Projecten in E-commerce (10)
  Magento 2 webshop - Teastreet - E-commerce
  Magento 2 webshop - Schipverven - E-commerce
  Online marketing - Drillster - E-commerce
  Marketing/ website ontwikellen - W.v. Breda - E-commerce
  Klanten in E-commerce (10)
  Indu toolsIndustriële Goederen en Diensten | international
  SchipvervenIndustriële Goederen en Diensten | national
  Douchebakken op maatE-commerce | national
  GlasvezelshopTechnology Hardware & Equipment | national

  Meer informatie over E-commerce

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag BURO210 B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

30 projecten uitgevoerd door BURO210 B.V.

Magento 2 webshop - Teastreet
Magento 2 webshop - Teastreet

Lopend project voor Teastreet in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2019. Wereldwijd is thee inmiddels de meest populaire drank na water. Vanuit de overtuiging dat thee en divers, gezond en een heerlijk product is, bied Teastreet een mooi assortiment van hoge kwaliteit losse blad thee, smaakvolle blends, delicate pure thee en verrassende kruideninfusies.

E-commerceInnovatieOntwerp+3
Lees meer
Online marketing - Protime
Online marketing - Protime

Project gemaakt voor Protime in de Software & Computer Services industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022. Protime is marktleider op het gebied van tijdsregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning. Protime biedt Workface Management oplossingen door heel Europa. BURO210 heeft een nauwe samenwerking met Protime. Doordat zij erg enthousiast zijn over online marketing en het nodige ervan weten, kunnen we hier vaak samen over sparren. Hierdoor kunnen we mooie stappen zetten! Protime is net zoals ons, enorm enthousiast, om nieuwe dingen uit te proberen en te testen. Hierdoor krijgen wij veel vrijheid in het maken van onze voorstellen. Als er een nieuwe Google-Ads feature is, zijn zij de eerste die het willen testen.

Content StrategyDigital StrategyOnline Advertising+1
Lees meer
Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten
Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten

Project gemaakt voor Hoens en Souren advocaten in de Juridische diensten industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022. Hoens & Souren Advocaten in Zoetermeer is een betrokken partner die u en uw onderneming ontzorgt op juridisch gebied en bijdraagt aan uw succes op basis van grondige kennis van uw zaak. Met een team van 20 mensen procederen en adviseren zij op de rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn, waaronder insolventie en herstructurering, arbeidsrecht en overnames.

InnovatieOntwerpReclame+3
Lees meer
Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen
Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen

Project gemaakt voor Cleve en Zonen in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek in 2022. Cleve & Zonen is al tientallen jaren uw betrouwbare partner in de logistieke keten. Groupage en volle containers zijn voor hen dagelijks werk. Voor full container load (FCL) bent u bij hen aan het goede adres. Ze zijn sterk in zeevracht, maar ook in luchtvracht. Daarnaast biedt Cleve & Zonen andere diensten aan, zoals importnominatie, opslag en distributie, douanezaken en verzekeringen.

Content StrategyDigital StrategyInnovatie+8
Lees meer
Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas
Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas

Project gemaakt voor Veldhuyzen Kaas in de Voedsel industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022.Veldhuyzen Kaas, onderdeel van MAAZ Cheese, is gespecialiseerd in de export van Hollandse – en Europese kaasspecialiteiten. Het complete en unieke assortiment bestaat uit de merken Basiron, Dolaner, Veldhuyzen, Hommage en Montana.

InnovatieOntwerpReclame+3
Lees meer
Magento 2 webshop - Schipverven
Magento 2 webshop - Schipverven

Project gemaakt voor Schipverven in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022. Schipverven.nl is een (online) leverancier van Marine en Protective Coatings. Prettig aan de webshop van Schipverven.nl is dat ze inspelen op de actuele ontwikkelingen, zoals het aanbod van nieuwe producten en de gevolgen van wet en regelgeving met betrekking tot het verfsysteem.

E-commerceInnovatieOntwerp+3
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag BURO210 B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

40 leden in 's team

BURO210 B.V. cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

BURO210 B.V. heeft 6 awards gewonnen

FD Gazelle 20182018-11-30Award
FD Gazelle 20192019-11-30Award
FD Gazelle 20202020-11-30Award
Adobe solution partner2020-12-31Certificaat
Google partner2013-12-31Partnership
Gecertificeerd Magento front-end developer2017-06-30Certificaat

Reviews

4 reviews voor BURO210 B.V.

4.5/5
(4 reviews)
Frans-Jaap MoreeVerantwoordelijke marketing communicatie bij Wim van Breda
5/5
Vragen 1. Wat was het doel van de samenwerking? In eerste instantie om de online vindbaarheid van onze website en producten te verbeteren. Dit heeft Buro210 met zoveel overtuigingskracht opgepakt, dat uiteindelijk het complete beheer van zowel onze website als webshop in hun handen is gekomen. 2. Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten De specialisatie van de diverse medewerkers, waardoor er voor iedere vraag een passend antwoord komt. Daarnaast de nuchterheid, Buro210 kan zich heel goed verdiepen in onze situatie en wensen. En als wij door drukte zelf even geen prioriteit kunnen geven aan online marketing, dan neemt Buro210 vaak zelf het initiatief om contact met ons op te nemen. 3. Zijn er gebieden waarop wij kunnen verbeteren? Op dit moment niet van toepassing, wij zijn erg tevreden over alle service en kundigheid. Ranking Hoeveel sterren geeft u ons? 1-5 (5 is de hoogste waarde) 1. Budget, 5 2. Kwaliteit, 5 3. Begeleiding, 5 4. Samenwerking, 5


Rob van de GraafEigenaar bij Van der Leeden en Partners
5/5
Vragen 1. Wat was het doel van de samenwerking? Het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en website 2. Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten. De frisheid en snelheid van handelen 3. Zijn er gebieden waarop wij kunnen verbeteren? Controle van hetgeen er wordt opgeleverd Ranking Hoeveel sterren geeft u ons? 1-5 (5 is de hoogste waarde) 1. Budget 5 2. Kwaliteit 4 3. Begeleiding 5 4. Samenwerking 5


Marieke BeltVerantwoordelijke marketing communicatie bij Promen
4/5
1. Wat was het doel van de samenwerking? In het verleden hebben we al eerder naar tevredenheid een nevenwebsite laten maken via Buro210. Omdat de samenwerking destijds prima verliep, was het voor ons niet meer dan logisch om hen ook uit te nodigen een offerte uit te brengen toen we onze bedrijfssite wilden gaan vernieuwen. Buro210 liet twee andere aanbieders achter zich met een scherpe offerte. Goed onderbouwd, volledig en een prettige prijs. De samenwerking verliep wederom prima. 2. Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten Wat we als erg plezierig hebben ervaren is de grondige voorbereiding die samen is getroffen. Onze wensen werden goed geïnventariseerd en voordat er met de daadwerkelijke bouw werd begonnen, was het voor beide partijen heel duidelijk wat we wél en juist níet wilden. Het eerste ontwerp was al een heel eind in de goede richting en na twee aanpassingsrondes waren we tevreden met het resultaat. Ook het vervolgproces tot aan livegang verliep soepel. 3. Zijn er gebieden waarop wij kunnen verbeteren? Als tip zou ik Buro210 willen meegeven om nog wat meer te investeren in de nazorg. Eventuele bugs werden direct opgepakt, maar een afrondend evaluatiegesprek zou ik zeker een meerwaarde vinden. Ranking Hoeveel sterren geeft u ons? 1-5 (5 is de hoogste waarde) Budget: 4 Kwaliteit: 5 Begeleiding: 4 Samenwerking: 5


Gewerkt met BURO210 B.V.?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van BURO210 B.V.

Details


http://www.buro210.nl

 • HoofdkantoorNijverheidsweg 47, 2821 AT Stolwijk, Netherlands

Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid