BURO210 B.V. (+ 4 reviews) | Sortlist
BURO210 B.V. cover
BURO210 B.V. logo

BURO210 B.V.

verified-flag
Stolwijk, Nederland
no-nonsense uit de polder
Websites en webshops ontwikkelen, succesvolle campagnes lanceren, bezoekersaantallen verhogen en data verzamelen: we kunnen we het allemaal. Al sinds januari 2007 is ons doel om het MKB(+) van Nederland wegwijs te maken in alles wat het internet te bieden heeft. Soms is de wens een nieuwe website of een specifieke campagne, maar steeds vaker komt er een alomvattende aanpak waarin een doelstelling bepalend is voor de uiteindelijke aanpak. Om die reden is ons dienstenpakket in de afgelopen 16 jaar gegroeid van development en design van websites en webshops, naar een full-service BURO met inmiddels 50 collega's, door toevoeging van online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid), foto-/videografie, strategie en advies.
50 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
30 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2007
6 awards gewonnen

Diensten

15 diensten aangeboden door BURO210 B.V.

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  ONLINE MARKETING
  “Online marketing, dat vind ik zo’n black box”: is een uitspraak die we regelmatig horen. En dat terwijl
  marketing-inspanningen zich online zoveel beter inzichtelijk laten maken dan traditionele uitingen in de
  krant of op tv. ‘Meetbaarheid’ is de unieke kracht van online. Hoe wij dit inzetten? We leggen het je graag uit!

  EEN PRACHTIGE WEBSITE OF WEBSHOP, MAAR RESULTAAT BLIJFT UIT…
  Wil je graag aankopen van consumenten genereren in je webshop, of hoop je, zoals veel van onze klanten, leads en prospect te interesseren in je product of dienst in een B2B-markt? In de loop der jaren hebben we ervaren dat we pas een relevant advies kunnen uitbrengen als we jullie business goed leren kennen.

  Welk resultaat hoop je bijvoorbeeld binnen een jaar te behalen, hoe zit de branche in elkaar, welk type klant werf je het liefst?

  Tijdens een brainstorm vragen we je het hemd van het lijf en verzamelen we veel informatie om direct een gedegen advies te kunnen geven: wat is er (specifiek voor jouw organisatie) allemaal mogelijk en waar zou je een eerste stap kunnen zetten? Of we bepalen, wanneer je al volop met (online) marketing bezig bent, hoe je de aanpak weer naar een nieuw niveau kunt tillen. We adviseren graag over een te volgen strategie! Uiteraard wel op een simpele en toegankelijke manier, want daar houden we van.

  SEA BOVENAAN IN GOOGLE MET GOOGLE ADS
  Snel resultaat en veel inzicht in voortgang en data: door een klikbudget vrij te maken om te spenderen aan adverteren in Google, kun je in een paar stappen starten met deze vorm van online marketing. Waar stijging in de organische ranking lang kan duren (weken, maanden, jaren; afhankelijk van o.a. het aantal concurrenten), kun je met Google Ads sneller hogere posities claimen en daarmee meer bezoekers naar je website trekken. Vervolgens gaan we natuurlijk aan de slag om klikprijzen te laten dalen en de concurrentie een stapje voor te blijven! Niet het starten met Google Ads, maar juist het optimaliseren van je campagnes, advertenties en biedingen, is waar een specialist met een scherpe blik pas echt veel waarde toevoegt.

  SEO ORGANISCHE POSITIES IN GOOGLE VERBETEREN
  Wat er nodig is voor een stevige positie in de organische resultaten van Google, bijvoorbeeld op de eerste pagina? Geduld, een goede website met relevante inhoud en soepele techniek en tijd om aan de autoriteit van een website te werken. Een websitescan bij start van de samenwerking zorgt ervoor dat de meest urgente punten duidelijk worden. Stap voor stap worden acties opgepakt die de posities van gekozen focuszoektermen positief zullen beïnvloeden! Het resultaat? Meer websitebezoekers, zonder hiervoor te betalen aan Google!


  CONVERSIEOPTIMALISATIE (GOOGLE ANALYTICS)
  HOE ZORG JE DAT JE MET IEDERE EURO EEN MAXIMAAL RESULTAAT BEHAALT?
  Online marketing begint vaak met vindbaarheid (in zoekmachines) en zichtbaarheid (door bijvoorbeeld geadverteerde banners of aanwezigheid op social media). Beide manieren zorgen voor grotere naamsbekendheid en meer bezoekers naar je website: de online samenkomst van alle uitingen van je organisatie. Een mooi vertrekpunt, maar waarschijnlijk niet het einddoel: uiteindelijk moeten deze bezoekers omschakelen (‘converteren’) van onbekende bezoeker, naar lead of klant.. Toch?

  Het analyseren van bezoekersgedrag (bijvoorbeeld in Google Analytics) om acties te kunnen uitvoeren die ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers een actie uitvoeren, noemen we conversieoptimalisatie. Een duidelijker aankoopproces, minder klikken, een tekst toevoegen, een bepaalde campagne meer budget geven of een afbeelding veranderen: het zijn voorbeelden van acties die een hoop verschil kunnen maken. Wil je het nog serieuzer aanpakken? Met Google Optimize kunnen we A/B-tests uitvoeren op de website, zodat resultaat van een verandering in korte tijd zichtbaar wordt!

  EN WE KUNNEN NOG VEEL MEER…
  De online wereld verandert snel. Dit betekent dat diensten komen en gaan en de online marketeers van BURO210 constant bij moeten leren (als Google Partner worden we bijvoorbeeld geacht altijd gecertificeerd te zijn volgens de laatste richtlijnen). Snel schakelen zit in ons DNA, nieuwe features en mogelijkheden zetten we graag zo snel mogelijk in. Staat jouw gewenste dienst hier niet tussen? Neem dan vooral even contact met ons op, er is een hoop mogelijk!
  Skills in Online Advertising (15)
  Google OptimizeSEOOnline MarketingGoogle AnalyticsSEADigital AdvertisingAdWordsOnline AdvertisingGoogle AdvertisingWebshop Development+5
  Projecten in Online Advertising (13)
  Online marketing - Protime - Online Advertising
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Online Advertising
  Online marketing - Drillster - Online Advertising
  Marketing/ website ontwikellen - W.v. Breda - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (13)
  Gemeente KrimpenerwaardOverheid | regional
  Versenoten.nlVoedsel | regional
  FestoTechnology Hardware & Equipment | international
  Huma testFarmaceuten & Biotech | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  WEBSITE ONTWIKKELEN
  Jouw (potentiële) klanten met trots doorverwijzen naar je website? Dat doe je alleen als echt alles klopt. Wij denken daarbij aan een gebruiksvriendelijke website die er ook nog eens gelikt uitziet. Wil jij weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Klop dan bij ons aan!

  ADVIES OP MAAT
  Om aan te kunnen sluiten bij jouw verhaal en jouw doelgroep gaan we uiteraard eerst in gesprek. Bij het ontwikkelen van een website komt best een hoop kijken. Wel zo fijn dat jij in dit geval een vast aanspreekpunt hebt. Een van onze projectbegeleiders loodst jou dan ook door het totale project en denkt actief met je mee.

  JOUW ONLINE VISITEKAARTJE
  Heb je een mooie huisstijl maar geen idee hoe je deze online moet doortrekken? Ben je juist op zoek naar een restyle van je huisstijl of begin je vanuit het niets? Wij zorgen voor jouw online merkbeleving. Onze grafisch vormgevers vertellen je graag over de laatste trends.

  GEEN WENS IS VOOR ONS TE GEK!
  Een gebruiksvriendelijke website voor de bezoeker begint bij een gebruiksvriendelijke website voor de beheerder. Onze websites ontwikkelen we daarom op basis van het WordPress CMS. Dit CMS is oorspronkelijk ontstaan als blogsysteem en is de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld met talloze functionaliteiten. Wereldwijd blijven WordPress ontwikkelaars ook continu vernieuwen, dit maakt dat er technisch steeds meer mogelijk is. Eigenlijk is geen wens dus te gek. Zo kun je zelf binnen WordPress je eigen Webshop opzetten met de plugin Woocommerce. Meer weten over het laten maken van een webshop?

  BELEVING IN HET DESIGN VAN JOUW WEBSITE
  Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

  Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

  Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel!
  Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.
  Skills in Website Creatie (11)
  Online Contentwordpress plugin developmentCMSWooCommerce Integrationwebsite advertisingwoocommerce integrationDesignWebsite MarketingWordPress DevelopmentWebsite Creation+1
  Projecten in Website Creatie (19)
  Magento 2 webshop - Teastreet - Website Creatie
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Website Creatie
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Website Creatie
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (19)
  HoofwearHuisdieren | national
  24 Service BVIndustriële Goederen en Diensten | regional
  KICK collectionRetail | international
  MerinoxIndustriële Goederen en Diensten | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  WEBSHOP ONTWIKKELEN
  Webshops zijn niet meer weg te denken uit de online wereld. Bijna alles is online verkrijgbaar en de rol van
  e-commerce lijkt alleen maar groter te worden. Hoe zorg je ervoor dat jouw webshop niet alleen een statische tentoonstelling wordt van producten maar dat mensen ook daadwerkelijk de producten bestellen?

  STRATEGISCH MEEDENKEN
  Tegenwoordig vliegen de webshops je om de oren. Hoe houd jij jouw webshop staande tussen al dat online geweld? Dat is niet eenvoudig maar daar helpen wij je graag bij.
  We gaan in gesprek en denken met je mee. Wij verdiepen ons niet alleen in jouw bedrijf maar ook in jouw klant zodat we precies de juiste aansluiting weten te vinden. Hoe gedragen bezoekers zich binnen jullie branche, wat doen jullie concurrenten dat wij beter kunnen?

  Samen zetten we een strategie op die we gedurende het project gaan volgen zodat we doordacht aan de slag kunnen.

  CONVERSIEGERICHT ONTWERP
  Hoe creëer je de behoefte om te bestellen vanaf het eerste aanzicht van jouw webshop? Hoe zorg je dat het pad dat de bezoeker moet volgen om een aankoop te doen duidelijk en aantrekkelijk is. Hoe maak je van een bezoeker een klant? Kortom hoe creëer je conversie? Onze grafisch vormgevers vertellen je dat graag. Zij kijken niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat werkt. En dat is een conversiegericht ontwerp! Met zowel ervaring in de B2B als B2C sector weet je zeker dat wij jou kunnen helpen om behoefte van aankoop te creëren. Samen zetten wij de perfecte user experience neer en maken wij van iedere bezoeker een klant.

  Benieuwd naar wat voorbeelden, bekijk dan ons portfolio eens! www.buro210.nl

  TECHNIEK WAAR JE OP KUNT BOUWEN
  Het toffe design tot leven wekken? Ja dat doen we ook! Wij hebben namelijk niet alleen grafische toppers binnen ons team van experts, maar ook knappe technische koppen die hun hand niet omdraaien voor het developen van een grote webshop.

  Wij vinden het fijn om bouwen en wij snappen dat jij dat ook graag wilt met de webshop. Daarom maken wij gebruik van open source techniek. Zo kun jij ook zonder ons blijven bouwen aan de webshop met de laatste techniek.

  Wij laten je graag kennis maken met Magento 2 of Woocommerce. Twee ijzersterke open source systemen waar we jouw webshop op kunnen ontwikkelen.

  Ben je benieuwd welk systeem bij jou past? Wij leggen je graag de verschillen uit en mogelijkheden voor.

  VERKOPEN ONLINE, NET ZO MAKKELIJK
  Na oplevering van het project kunnen wij de webshop ook voor je hosten en onderhouden.
  Zo heb je alle service onder 1 dak, wel zo fijn! Uiteraard moet je zelf wel gemakkelijk jouw assortiment up to date kunnen houden, dit leggen we je graag uit tijdens een workshop.
  Vervolgens kun jij lekker zelf aan de slag! Wist je dat het fijne aan een open source systeem is dat je enkel een internetverbinding nodig hebt om je webshop te beheren?

  Wil je de webshop niet alleen onderhouden maar ook uitbreiden? Heb je wel eens gedacht aan een online marketing campagne? Lees hier meer over onze mogelijkheden.
  Skills in E-commerce (13)
  Magento EntwicklungWooCommerce OntwikkelingmagentoDesignmagento ecommercee commerce solutionsmagento1magento2Magento DevelopmentEcommerce Website+3
  Projecten in E-commerce (10)
  Magento 2 webshop - Teastreet - E-commerce
  Magento 2 webshop - Schipverven - E-commerce
  Online marketing - Drillster - E-commerce
  Marketing/ website ontwikellen - W.v. Breda - E-commerce
  Klanten in E-commerce (10)
  Juwelier van WillegenLuxe Goederen en Juwelen | international
  Douchebakken op maatE-commerce | national
  TeastreetVoedsel | national
  SchipvervenIndustriële Goederen en Diensten | national

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  STRATEGIE & ADVIES
  We zijn bij BURO210 gek op alle mogelijkheden van online en hebben sinds 2007 steeds meer bekendheid opgebouwd als internetbedrijf. Toch zien we een nieuwe website of het inrichten van bijvoorbeeld een Google Ads-campagne vooral als schakel binnen een groter geheel: een strategie op maat.

  VERDIEPEN
  IN DE ORGANISATIE
  Wij willen graag dat je jouw eigen website makkelijk kunt beheren, op welke plek dan ook. Door het CMS waar wij mee werken kun jij zelfs aan de andere kant van de wereld gewoon je website blijven beheren. Alles gebeurt online dus zolang jij beschikt over een goede internetverbinding, kan je alles aan!

  Een echte kenner of een beginneling? Een professionele website ziet er misschien moeilijk uit aan de voorkant, maar dit betekent niet dat de website dat aan de achterkant ook is. Wij houden het graag simpel, jij toch ook? Wij werken met WordPress, een Open Source systeem dat gemakkelijk te beheren is door jou! Bij onze projecten ronden we ook altijd af met een training zodat jij niet weg gaat, voor jij het CMS helemaal onder knie hebt. Want het is toch wel handig als jij de site straks zelf kunt gaan bijhouden.

  Wil je ook graag een website die je zelf kan beheren? Neem snel contact op en kijk wat we voor je kunnen doen.
  STRATEGIE EN ADVIES WELKE STAPPEN ZET JE ALS DE MOGELIJKHEDEN EINDELOOS ZIJN?
  Wanneer we alles (nou ja, veel…) weten over jullie organisatie en
  markt, kunnen we pas echt meedenken en iets voor je betekenen. We
  helpen je door de bomen het bos te zien en adviseren over het nemen
  van een concrete eerste stap.

  ONLINE MARKETING IS NIET ALTIJD DE ENIGE OPTIE
  Je zal ons niet horen zeggen dat traditionele media passé zijn. Een goede flyer of signing op die belangrijke beurs, een advertentie in een vakblad of een interessante attentie/tof geschenk voor jouw (potentiële) klant: ook hier zijn we in thuis. Het bedenken van een passende strategie of zelfs het uitvoeren ervan (ja echt: van presentje verzorgen en bezorgen, tot nabellen door binnendienstmedewerkers) kun je aan ons uitbesteden. We snappen namelijk, dat sommige business zich niet, of niet alleen, online afspeelt. Het vinden en binden van leads, prospects en klanten vraagt om een goede strategie (en misschien een beetje hulp van een full service bureau)!

  Klanten vinden is niet altijd appeltje-eitje
  Skills in Digital Strategy (9)
  Project ManagementConversie OptimalisatieOnline MarketingMarketing Strategiebrainstorm organisatione marketingstrategic thinkingStrategic MarketingDigital Advertising
  Projecten in Digital Strategy (13)
  Online marketing - Protime - Digital Strategy
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Digital Strategy
  Online marketing - Drillster - Digital Strategy
  Marketing/ website ontwikellen - W.v. Breda - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (13)
  SalurePersoneelszaken | national
  ProtimeSoftware & Computer Services | national
  Cleve en ZonenLogistiek & Supply Chain | international
  DrillsterTechnology Hardware & Equipment |

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (1)
  Off-Page SEO
  Projecten in SEO (11)
  Online marketing - Protime - SEO
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - SEO
  Online marketing - Drillster - SEO
  Marketing/ website ontwikellen - W.v. Breda - SEO
  Klanten in SEO (11)
  Juwelier van WillegenLuxe Goederen en Juwelen | international
  Jongeneel verpakkingenLogistiek & Supply Chain | national
  AutoschadehuisVervoer | national
  Wim van BredaIndustriële Goederen en Diensten | national

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Social media (17)
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Social media
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Social media
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Social media
  Online marketing - Drillster - Social media
  Klanten in Social media (17)
  AutoschadehuisVervoer | national
  HortiluxLandbouw | international
  RKB KraanverhuurLogistiek & Supply Chain | national
  Juwelier van WillegenLuxe Goederen en Juwelen | international

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Web Applicatie (5)
  Wordpress OntwikkelingWooCommerce IntegratiemagentoMagento OntwikkelingWordpress Plugin Ontwikkeling
  Projecten in Web Applicatie (18)
  Magento 2 webshop - Teastreet - Web Applicatie
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Web Applicatie
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Web Applicatie
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (18)
  AutoschadehuisVervoer | national
  Indu toolsIndustriële Goederen en Diensten | international
  24 Service BVIndustriële Goederen en Diensten | regional
  PromenPersoneelszaken | regional

  Meer informatie over Web Applicatie


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (2)
  Digitale ReclameVolledige Service
  Projecten in Reclame (19)
  Magento 2 webshop - Teastreet - Reclame
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Reclame
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Reclame
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Reclame
  Klanten in Reclame (19)
  Restaurant de burgemeesterVoedsel | regional
  SalurePersoneelszaken | national
  Jongeneel verpakkingenLogistiek & Supply Chain | national
  HortiluxLandbouw | international

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Ontwerp (21)
  Magento 2 webshop - Teastreet - Ontwerp
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Ontwerp
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Ontwerp
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (21)
  HortiluxLandbouw | international
  Douchebakken op maatE-commerce | national
  Event companyEntertainment & Events | national
  EGPAnderen | national

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Projecten in Innovatie (17)
  Magento 2 webshop - Teastreet - Innovatie
  Website ontwikkeling - Hoens en Souren advocaten - Innovatie
  Website ontwikkeling/ marketing - Cleve en Zonen - Innovatie
  Website ontwikkeling - Veldhuyzen Kaas - Innovatie
  Klanten in Innovatie (17)
  SalurePersoneelszaken | national
  Jongeneel verpakkingenLogistiek & Supply Chain | national
  HortiluxLandbouw | international
  Juwelier van WillegenLuxe Goederen en Juwelen | international

  Meer informatie over Innovatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag BURO210 B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

50 leden in BURO210 B.V.'s team

BURO210 B.V. cover
Neem gemakkelijk contact op met BURO210 B.V.'s team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

BURO210 B.V. heeft 6 awards gewonnen

FD Gazelle 20182018-11-30Award
FD Gazelle 20192019-11-30Award
FD Gazelle 20202020-11-30Award
Adobe solution partner2020-12-31Certificaat
Google partner2013-12-31Partnership
Gecertificeerd Magento front-end developer2017-6-30Certificaat

Reviews

Reviews

4.5/5
(4 reviews)
MB
Marieke BeltVerantwoordelijke marketing communicatie bij Promen
4/5

1. Wat was het doel van de samenwerking? In het verleden hebben we al eerder naar tevredenheid een nevenwebsite laten maken via Buro210. Omdat de samenwerking destijds prima verliep, was het voor ons niet meer dan logisch om hen ook uit te nodigen een offerte uit te brengen toen we onze bedrijfssite wilden gaan vernieuwen. Buro210 liet twee andere aanbieders achter zich met een scherpe offerte. Goed onderbouwd, volledig en een prettige prijs. De samenwerking verliep wederom prima. 2. Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten Wat we als erg plezierig hebben ervaren is de grondige voorbereiding die samen is getroffen. Onze wensen werden goed geïnventariseerd en voordat er met de daadwerkelijke bouw werd begonnen, was het voor beide partijen heel duidelijk wat we wél en juist níet wilden. Het eerste ontwerp was al een heel eind in de goede richting en na twee aanpassingsrondes waren we tevreden met het resultaat. Ook het vervolgproces tot aan livegang verliep soepel. 3. Zijn er gebieden waarop wij kunnen verbeteren? Als tip zou ik Buro210 willen meegeven om nog wat meer te investeren in de nazorg. Eventuele bugs werden direct opgepakt, maar een afrondend evaluatiegesprek zou ik zeker een meerwaarde vinden. Ranking Hoeveel sterren geeft u ons? 1-5 (5 is de hoogste waarde) Budget: 4 Kwaliteit: 5 Begeleiding: 4 Samenwerking: 5FM
Frans-Jaap MoreeVerantwoordelijke marketing communicatie bij Wim van Breda
5/5

Vragen 1. Wat was het doel van de samenwerking? In eerste instantie om de online vindbaarheid van onze website en producten te verbeteren. Dit heeft Buro210 met zoveel overtuigingskracht opgepakt, dat uiteindelijk het complete beheer van zowel onze website als webshop in hun handen is gekomen. 2. Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten De specialisatie van de diverse medewerkers, waardoor er voor iedere vraag een passend antwoord komt. Daarnaast de nuchterheid, Buro210 kan zich heel goed verdiepen in onze situatie en wensen. En als wij door drukte zelf even geen prioriteit kunnen geven aan online marketing, dan neemt Buro210 vaak zelf het initiatief om contact met ons op te nemen. 3. Zijn er gebieden waarop wij kunnen verbeteren? Op dit moment niet van toepassing, wij zijn erg tevreden over alle service en kundigheid. Ranking Hoeveel sterren geeft u ons? 1-5 (5 is de hoogste waarde) 1. Budget, 5 2. Kwaliteit, 5 3. Begeleiding, 5 4. Samenwerking, 5RV
Rob van de GraafEigenaar bij Van der Leeden en Partners
5/5

Vragen 1. Wat was het doel van de samenwerking? Het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en website 2. Wat heeft de grootste indruk bij u achtergelaten. De frisheid en snelheid van handelen 3. Zijn er gebieden waarop wij kunnen verbeteren? Controle van hetgeen er wordt opgeleverd Ranking Hoeveel sterren geeft u ons? 1-5 (5 is de hoogste waarde) 1. Budget 5 2. Kwaliteit 4 3. Begeleiding 5 4. Samenwerking 5Gewerkt met BURO210 B.V.?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van BURO210 B.V.

Details


http://www.buro210.nl

 • HoofdkantoorNijverheidsweg 47, 2821 AT Stolwijk, Netherlands