Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
Omslagfoto NAAM en FAAM

NAAM en FAAM

starstarstarstarstar_half
(3) reviews)Contact NAAM en FAAM

Certificaties van NAAM en FAAM

Certificatie lintje

Gecertificeerd door Sortlist

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van NAAM en FAAM

placeAdresWestewagenstraat 60, 3011 AT Rotterdam, Netherlandskeyboard_arrow_right
NAAM en FAAM locatie

Talen gesproken door NAAM en FAAM

EngelsNederlands

Diensten (4) aangeboden door NAAM en FAAM

Contactgegevens voor NAAM en FAAM

webWebsitehttp://www.naamenfaam.nlkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right
Omslagfoto NAAM en FAAM

NAAM en FAAM

NederlandRotterdam

Over ons NAAM en FAAM

Naam & Faam geeft kracht en kleur aan merk en werk. Met 30 jaar ervaring aan klant- en bureauzijde. We denken middelenvrij. Zonder hokjes en grenzen. Direct met de ontwerper aan de slag? Of eerst een online marketingplan met customer journey en persona's? You name it! We werken voor grote merken en kleine bedrijven met ambitie. Wij hebben een breed netwerk van vakmensen uit de regio Rotterdam en Den Haag waar we veel mee samenwerken.

BEELDTAAL – Onontbeerlijk in communcatie
Beeldtaal is de visuele taal van een bedrijf of organisatie. Deze visuele identiteit is in alle uitingen herkenbaar. Zelfs in het bedrijfspand, in borden en belettering op bijvoorbeeld bedrijfsauto’s. Een krachtige beeldtaal zorgt voor herkenbaarheid en verbondenheid. Zo bouwt u een sterk merk.

STORYTELLING – Wat komt daar allemaal bij kijken
Hoe laten we het verhaal achter de onderneming of het product zien? Dankzij inspirerende storytelling krijgen de verschillende doelgroepen een gevoel bij het product, de dienst of wat er voor nodig is om een product bij de eindgebruiker af te leveren. We laten de journey zien van de ondernemer en we geven het bedrijf of de organisatie een gezicht.

WAT KOST EEN IMAGO?
Opdrachtgevers vragen vaak wat een imago kost. Om deze vraag te kunnen beantwoorden, gaan we eerst om de tafel zitten om in kaart te brengen wat de essentie is van het bedrijf of de organisatie, wie de doelgroepen zijn en hoe we zorgvuldig en onderbouwd een (visuele) merkidentiteit opbouwen. Bent u ook klaar voor een nieuw imago of een restyling van uw branding?

CONCEPT & DESIGN – Tot hoever wilt u gaan
Design is de kunst van het evenwichtig op elkaar afstemmen van beeld en tekst. Via een brainstorm bepalen we samen welke koers we kiezen. Strategisch design kan bijvoorbeeld in een productrange voor herkenbaarheid en overzicht zorgen. Of het nu gaat om een online campagne, brochure, jaarverslag of website, wij halen alles uit de kast om voor u het optimale resultaat neer te zetten.

CONTENT CREATIE
Even een foto of berichtje plaatsen op Facebook of Instagram, veel mensen zijn er vertrouwd mee. Met een glimlach of leuke reacties als resultaat. Maar hoe bouw je nu professioneel aan je merk of bedrijf via content creatie? Een goede content strategie zorgt voor een onderscheidende positionering en added value. Nieuwsgierig? Laten we eens brainstormen over wat er mogelijk is.

STRATEGIE – Wat u moet weten
In zorgvuldig overleg met de opdrachtgever zetten we de koers uit voor een winnende communicatiestrategie, vaak een combinatie van online en offline. We passen de nieuwste technieken toe en zorgen voor meetbaar resultaat binnen het afgestemde budget.

GELIK(ED)TE ANIMATIE
Met een animatie kunt u een product of onderwerp helder en toegankelijk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep(en). In samenwerking met de opdrachtgever, maken we een outline voor een script, kunnen we zorgen voor de tekst en maken we de animatie of presentatie in Powerpoint, Premiere , After Effects of Cinema 4D.

QUANTA COSTA?
Wij krijgen vaak de vraag; wat kost dat nou, het maken van een logo? Ieder bureau heeft zo zijn eigen manier van aanpak. Om goed in te kunnen leven bewandelt iedere creatieveling zijn eigen route. We hebben gemerkt dat de klant deze route graag mede bepaalt aan de hand van prijs,- en daarom kunnen wij ook taakstellend werken voor de ondernemer met een kleinere portemonnee. Wij kunnen dus voor elk budget een passend design maken!

Een selectie van onze klanten:

PROVIMI
Een mooi Nederlands merk van Cargill. Gevestigd aan de Maas in Rotterdam. Naam & Faam deed de productintroductie tot branding van verschillende diervoeders voor varkens, runderen en pluimvee.

BILFINGER TEBODIN
Tebodin behoorde ooit tot de BAM. Daarna zelfstandig en later verkocht aan Bilfinger. Een oer nederlands ingenieursbureau met een uitstekende reputatie wereldwijd. Communicatie advies,Huisstijl bewaking en vormgeven van verschillende middelen zoals het jaarlijkse CSR report.

ASTO
Asto is een gerenommeerd leverancier van Keukens en Badkamers voor projectwoningbouw en richten zich daarnaast met toewijding op de regionale consument. Naam & Faam zet zich creatief in voor diverse communicatiemiddellen.

KONTIKIFLOR
Bloemen houden van mensen. En Kontikiflor zorgt ervoor dat de bloemen over de hele wereld bezorgd worden. Het bedrijf is gevestigd in het Westland. Naam & Faam boog zich over het marketing- en communicatie advies, de huisstijl, beeldtaal en het design van diverse uitingen.

SCHAAY-AV
Deze slimme deskundigen sluiten u aan op alles dat met beeld en geluid te maken heeft. Van de Rotterdamse Wereldhavendagen tot concerten in de Doelen. Van videobewerking tot bedrijfspresentaties. Naam & Faam ontwikkelde de huisstijl, de website en het design van verschillende communicatiemiddelen.

CARGILL
Elke dag heeft u wel meer dan 9 dingen in uw handen die te maken hebben met Cargill. Van diervoeders tot cosmetica. Van zeetransport tot pharma. Naam & Faam tekent voor het bewaken van de internationale huisstijl en het invullen van diverse communicatiemiddelen voor de diervoeder tak.

TLR
TLR is een van de marktleiders op het gebied van analyses tbv allerlei markten. Het laboratorium van TLR is gevestigd in Rotterdam. Naam & Faam zette de schouders onder de ontwikkeling van beeldtaal van TLR en het design van verschillende communicatiemiddelen - zowel op corporate als productniveau

FONTIJNE  HOLLAND
Dit rasechte Vlaardingse bedrijf is gespecialiseerd in het maken van machines voor de automotive industrie. De creatieve koppen van Naam & Faam ontwikkelden de communicatie strategie, de nieuwe huisstijl en het design van verschillende communicatiemiddelen.

DE MUSSEN
Als oudste buurtcentrum van Nederland speelt De Mussen al bijna een eeuw een rol van betekenis voor opeenvolgende generaties in de Schilderswijk. Anno 2018 is De Mussen een eigentijds en bruisend centrum in het hart van de wijk. Naast het marketing,- en communicatieplan gaan we binnenkort van start met de middelen waaronder een nieuwe website.

My Own Home
Een innovatief vastgoedconcept waarbij de koper centraal staat. De koper kan zelf ontwerpen binnen dit initiatief van Bebouw Midreth, onderdeel van Volkerwessels. De creatievelingen van Naam & Faam bedachten de merknaam en ontwikkelden marketing- en communicatie advies, de huisstijl en diverse communicatiemiddellen.

BOLTON
Bolton is een gerenommeerde ontwikkelaar en bouwer. Een speciaal concept is het ‘a-la-carte’ model voor huizen in het topsegment. In dit model kan de opdrachtgever samen met de architect brainstormen over hoe hun ideale huis eruit gaat zien. Naam & Faam tekende voor de ontwikkeling en het design van het projectlogo en de brochure.

DUTCHPRO
Dutchpro is één van de pioneers (“old school of Amsterdam”) en nog steeds de enige leverancier van plantenvoeding opgericht en gevestigd in Amsterdam. Hun hoogwaardige kwaliteit plantenvoeding maakt kwekers al voor meer dan 30+ jaar blij. Naam & Faam is druk bezig met de ontwikkeling van diverse communicatiemiddellen.

REEDIJK
Voor mooie sloffen onder je auto moet je bij Reedijk zijn. Voor verschillende segmenten hebben zij de mooiste wielen. Het bedrijf is gevestigd in Strijen en vertegenwoordigt diverse merken in Europa. Naam & Faam maakte zich sterk voor deskundig marketing- en communicatie advies. Ook ontwierpen we de huisstijl en het design van communicatiemiddellen zoals een jaarlijkse ‘wielen’catalogus.

Projecten (6) door NAAM en FAAM

Verschillende vastgoedprojecten door NAAM en FAAM
Verschillende vastgoedprojectenapril 2019
keyboard_arrow_right
MarCom en Creatie voor Fontijne Holland bv door NAAM en FAAM
MarCom en Creatie voor Fontijne Holland bvnovember 2017
keyboard_arrow_right
Artwork Beursstand Cargill door NAAM en FAAM
Artwork Beursstand Cargillapril 2017
keyboard_arrow_right
Logo, huisstijl en nieuwe website Video Schaay door NAAM en FAAM
Logo, huisstijl en nieuwe website Video Schaayapril 2017
keyboard_arrow_right
Logo en huisstijl Frubana door NAAM en FAAM
Logo en huisstijl Frubanaapril 2017
keyboard_arrow_right
Verkoopcampagne projectontwikkeling door NAAM en FAAM
Verkoopcampagne projectontwikkelingapril 2017
keyboard_arrow_right

Diensten (4) aangeboden door NAAM en FAAM

Ontwerp

€2500 – €1000000

MARKETING Slimme marketingstrategie brengt samenhang in de activiteiten. We formuleren missie, visie, waarden, merkidentiteit, propositie, doelgroep, doelstelling en positionering. Kortom, eerst denken dan doen! COMMUNICATIE Met een zesde zintuig voor intermenselijk contact vertalen we uw boodschap en communiceren via PR, Reclame, Promotie, Sales, Beurzen & Events, en DM. CREATIE Idee wordt concept. Woord en beeld komen samen in krachtige vormgeving. Creatie van logo en huisstijl tot complete reclamecampagne in eigen grafische studio. ONLINE Ontwerp van website, App en community platform. Optimaliseer conversie via onze unieke webapplicatie, waarmee uw online activiteit 24/7 gevolgd, gemeten en gestuurd kan worden! SOCIAL Online interactie met doelgroepen en beïnvloeding van het sentiment op Social Media, door content strategie, koppeling van platformen, monitoren van effect en bijsturing.

Huisstijl
Concepten
Logo Design
Beeldbewerking

Branding & Positionering

€5000 – €1000000

MARKETING Slimme marketingstrategie brengt samenhang in de activiteiten. We formuleren missie, visie, waarden, merkidentiteit, propositie, doelgroep, doelstelling en positionering. Kortom, eerst denken dan doen! COMMUNICATIE Met een zesde zintuig voor intermenselijk contact vertalen we uw boodschap en communiceren via PR, Reclame, Promotie, Sales, Beurzen & Events, en DM. CREATIE Idee wordt concept. Woord en beeld komen samen in krachtige vormgeving. Creatie van logo en huisstijl tot complete reclamecampagne in eigen grafische studio. ONLINE Ontwerp van website, App en community platform. Optimaliseer conversie via onze unieke webapplicatie, waarmee uw online activiteit 24/7 gevolgd, gemeten en gestuurd kan worden! SOCIAL Online interactie met doelgroepen en beïnvloeding van het sentiment op Social Media, door content strategie, koppeling van platformen, monitoren van effect en bijsturing.

Reclame

€7500 – €1000000

MARKETING Slimme marketingstrategie brengt samenhang in de activiteiten. We formuleren missie, visie, waarden, merkidentiteit, propositie, doelgroep, doelstelling en positionering. Kortom, eerst denken dan doen! COMMUNICATIE Met een zesde zintuig voor intermenselijk contact vertalen we uw boodschap en communiceren via PR, Reclame, Promotie, Sales, Beurzen & Events, en DM. CREATIE Idee wordt concept. Woord en beeld komen samen in krachtige vormgeving. Creatie van logo en huisstijl tot complete reclamecampagne in eigen grafische studio. ONLINE Ontwerp van website, App en community platform. Optimaliseer conversie via onze unieke webapplicatie, waarmee uw online activiteit 24/7 gevolgd, gemeten en gestuurd kan worden! SOCIAL Online interactie met doelgroepen en beïnvloeding van het sentiment op Social Media, door content strategie, koppeling van platformen, monitoren van effect en bijsturing.

Marketing en communicatie concepten

Content Strategy

€3500 – €1000000

Reviews (3) gegeven aan NAAM en FAAM

starstarstarstarstar_half

4.67/5

Brigit StokmanBrigit Stokmancheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Communications advisor bij BriGit Stokman Communicatie

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

4 weken geleden

I have known Naam en Faam for many years. I worked together with the advertising agency on a major repositioning project and Naam en Faam developed / designed many corporate responsibility reports of the company for which I worked for many years. I value their creativity, flexibility, client orientation and sincerity. It's always a pleasure to work with Naam en Faam.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar_border

4/5

Emilie BiverEmilie Bivercheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Marketing Executive bij CyT

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Naam en Faam were very proactive and motivated (came from Rotterdam to Amsterdam without any problem!), and brought good ideas to the table. They have many good in-house tools and are willing to provide a full service. Would recommend!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar

5/5

Marieke Letteboer-KMarieke Letteboer-Kcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Marketing Manager bij Hygienius

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

Roy van Naam en Faam is deskundig, geinteresseerd, gemotiveerd en prettig in de omgang. Ik heb heel prettig en open met ze samengewerkt.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar

5/5