search
Omslagfoto NAAM en FAAM

NAAM en FAAM

starstarstarstarstar_half
(3 recensies)

Certificaties van NAAM en FAAM

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van NAAM en FAAM

placeShow addressplaceWestewagenstraat 60, 3011 AT Rotterdam, Netherlands
NAAM en FAAM locatie

Talen gesproken door NAAM en FAAM

EngelsNederlands

Diensten (3) aangeboden door NAAM en FAAM

Contactgegevens voor NAAM en FAAM

Omslagfoto NAAM en FAAM

NAAM en FAAM

NederlandRotterdam

Over ons NAAM en FAAM

WIE WIJ ZIJN?

Naam & Faam, het creatiefste bureau van Rotterdam. Reputatie en merkbouwers pur sang, met alle kennis en ervaring van marketingcommunicatie onder 1 dak gevestigd in het kloppend hart van Rotterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij onze relaties om succesvol te zijn bij het ...

WIE WIJ ZIJN?

Naam & Faam, het creatiefste bureau van Rotterdam. Reputatie en merkbouwers pur sang, met alle kennis en ervaring van marketingcommunicatie onder 1 dak gevestigd in het kloppend hart van Rotterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij onze relaties om succesvol te zijn bij het behalen van hun doelstellingen en weten die vaak zelfs te overtreffen.

 

WAT WIJ DOEN?

Wij zijn een full service bureau en werken voor toonaangevende merken maar ook voor kleine bedrijven met ambitie. Op elke gewenst niveau kunnen wij instappen: branding & positionering, campagne & advertising, corporate identity, of het optimaliseren van de online marketingkanalen. Wij beginnen bij het begin met het stellen van de juiste vragen. Inleven dat is onze specialiteit, daar begint het mee.

Wij zijn werkzaam in de volgende markten: Automotive, Industrial, Energy, Financial, Leisure, Healt & Nutrition, Retail, Fashion en Real Estate.

 

QUANTA COSTA?

Ieder bureau heeft zo zijn eigen manier van aanpak. Die van ons is om eerst goed te luisteren en samen de behoefte in kaart te brengen en de vraag te formuleren. Op basis hiervan en het beschikbaar budget bieden wij een passend oplossing!

Benieuwd? Maak dan snel een afspraak met ons!

 

See more

Projecten (12) door NAAM en FAAM

Brand strategy & Corporate Identity and Activation door NAAM en FAAM
Brand strategy & Corporate Identity and Activation26 februari 2020
arrow_forward
Branding en Positionering & Website MDR+ door NAAM en FAAM
Branding en Positionering & Website MDR+26 november 2019
arrow_forward
Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw door NAAM en FAAM
Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw25 november 2019
arrow_forward
Branding en Design & Website Kontikiflor door NAAM en FAAM
Branding en Design & Website Kontikiflor25 november 2019
arrow_forward
Packaging Design Europe Cargill door NAAM en FAAM
Packaging Design Europe Cargill25 november 2019
arrow_forward
Branding & Corporate Identity TLR door NAAM en FAAM
Branding & Corporate Identity TLR25 november 2019
arrow_forward
Branding & Positionering DutchPro door NAAM en FAAM
Branding & Positionering DutchPro25 november 2019
arrow_forward
Branding & Positionering Fontijne Holland BV door NAAM en FAAM
Branding & Positionering Fontijne Holland BV25 november 2019
arrow_forward
Branding en Design  Beursstand Cargill door NAAM en FAAM
Branding en Design Beursstand Cargill5 april 2017
arrow_forward
Corporate Identity  en Website Design Video Schaay door NAAM en FAAM
Corporate Identity en Website Design Video Schaay11 april 2017
arrow_forward
Corporate Identity  en Design door NAAM en FAAM
Corporate Identity en Design11 april 2017
arrow_forward
Reclamecampagne projectontwikkeling Bebouw door NAAM en FAAM
Reclamecampagne projectontwikkeling Bebouw11 april 2017
arrow_forward
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Diensten (3) aangeboden door NAAM en FAAM

Branding & Positionering

€1500 – €100000

Hier bepalen wij hoe we met jouw dienst of merk de marketingdoelgroep gaan benaderen. Welke marketingstrategie gaan we inzetten en hoe onderscheid jij jezelf met een duurzame merkidentiteit van de concurrentie? Wat denkt de consument eigenlijk wanneer zij in aanraking komt met jouw merk? En wie ben je eigenlijk door de ogen van de doelgroep gezien. Welk plekje in het hoofd van de doelgroep wil je innemen en met welke boodschap. Niet onbelangrijk welke positie neem jij in ten opzichte van de concurrent? Met welke Brand Benefit Promise, Tone of Voice en Brand Personality wil je opvallen in de toch al overvolle markt waar elk merk schreeuwt om aandacht. Om al deze vragen te beantwoorden en de doelstellingen te bereiken ontwikkelen wij een duidelijke Branding en Positionering strategie waarmee je gegarandeerd gaat opvallen tussen jouw concurrenten.

Lees meer
MarketingCommunicatieCommunicatiestrategieMerkstrategiestrategieënBrandingConceptualisationpositioneringPositioningStrategieStrategyMerkidentiteitNamingcampagnes publicitairesAdvertisingAdverterenSocial MediaSEOSEASMMCustomer JourneyCustomer ExperienceconceptualizationEventDigital MarketingCorporate IdentityWebdevelopmentOnlineContent CreationWebsiteGraphic DesignCopywritingWeb DesignPackagingRedesignBrand Identity{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Reclame

€1500 – €100000

Met een reclamecampagne communiceren wij de juiste boodschap naar de doelgroep. Je boodschap dient er toe bij te dragen dat je doelgroep geïnformeerd word, overtuigt wordt en in actie komt. Daarbij denken wij altijd aan een cross mediale marketingcommunicatie strategie, je kunt tegenwoordig niet meer in één kanaal denken. Reclame dient effectief te zijn. Om de doelgroepen effectief te bereiken kijken we in de communicatie strategie veel verder dan alleen de website en de inzet van social media. We willen dat het nieuwe partnerschap concept de doelgroep positief kan verrassen en altijd een stapje voor is in de dienstverlening en onderscheidend t.a.v. de concurrent. Door te excelleren in klantbeleving en service creëren we veel meer effectiviteit. We nemen geen genoegen met tevreden klanten en stakeholders; we willen enthousiaste klanten en stakeholders. Dit zijn je beste ambassadeurs en promotors. Naam en Faam is gespecialiseerd in lange en korte termijn reclame trajecten. Van thematische tot actiegerichte campagnes.

Lees meer
Marketing en communicatie conceptenMarketAdvertisingDigital MarketingCreativecommunicationsadvertising campaignsWebsite Creationcampaignsgrafisch ontwerpadvertising agenciesWeb DesignBrandingSocial MediaSEOSEASMMDesignOnlineEmail MarketingStrategyWeb DevelopmentContent CreationPackagingshopperVisual Identity{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Website Creatie

€1000 – €1000000

Online combineren wij design en technologie. Zo maken wij websites die qua design passen bij jouw bedrijf, uiteraard altijd met een bepaald converterend doel. Eerst maken we een wireframe, vervolgens een ontwerp. Pas als jehiermee tevreden bent, gaan wij van start met het technische gedeelte. Zo kunnen we snel resultaat leveren en zijn er geen onverwachte veranderingen. Wij maken al onze websites in WordPress. Niet alleen omdat hierin werkelijk alles mogelijk is, maar ook zodat jij hierna zelf aan de slag kunt. WordPress kent namelijk een overzichtelijk backend systeem, waar je na oplevering gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen.

Lees meer
WebsiteWeb Designweb applicationsdigital straDigital MarketingInternet MarketingOntwerpWeb DevelopmentBranding & PositioneringOnline AdvertisingSocial MediaSEOSEA{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Recensies (3) gegeven aan NAAM en FAAM

starstarstarstarstar_half
4.67/5
Brigit StokmanBrigit Stokmancheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Communications advisor bij BriGit Stokman Communicatie

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

een jaar geleden

I have known Naam en Faam for many years. I worked together with the advertising agency on a major repositioning project and Naam en Faam developed / designed many corporate responsibility reports of the company for which I worked for many years. I value their creativity, flexibility, client orientation and sincerity. It's always a pleasure to work with Naam en Faam.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
4/5
Emilie BiverEmilie Bivercheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Marketing Executive bij CyT

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

2 jaren geleden

Naam en Faam were very proactive and motivated (came from Rotterdam to Amsterdam without any problem!), and brought good ideas to the table. They have many good in-house tools and are willing to provide a full service. Would recommend!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Marieke Letteboer-KMarieke Letteboer-Kcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Marketing Manager bij Hygienius

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

2 jaren geleden

Roy van Naam en Faam is deskundig, geinteresseerd, gemotiveerd en prettig in de omgang. Ik heb heel prettig en open met ze samengewerkt.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5