NAAM en FAAM (+ 3 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
NAAM en FAAM cover
NAAM en FAAM logo

NAAM en FAAM Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
WIE WIJ ZIJN? Naam & Faam, het creatiefste bureau van Rotterdam. Reputatie en merkbouwers pur sang, met alle kennis en ervaring van marketingcommunicatie onder 1 dak gevestigd in het kloppend hart van Rotterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij onze relaties om succesvol te zijn bij het behalen van hun doelstellingen en weten die vaak zelfs te overtreffen. WAT WIJ DOEN? Wij zijn een full service bureau en werken voor toonaangevende merken maar ook voor kleine bedrijven met ambitie. Op elke gewenst niveau kunnen wij instappen: branding & positionering, campagne & advertising, corporate identity, of het optimaliseren van de online marketingkanalen. Wij beginnen bij het begin met het stellen van de juiste vragen. Inleven dat is onze specialiteit, daar begint het mee. Wij zijn werkzaam in de volgende markten: Automotive, Industrial, Energy, Financial, Leisure, Healt & Nutrition, Retail, Fashion en Real Estate. QUANTA COSTA? Ieder bureau heeft zo zijn eigen manier van aanpak. Die van ons is om eerst goed te luisteren en samen de behoefte in kaart te brengen en de vraag te formuleren. Op basis hiervan en het beschikbaar budget bieden wij een passend oplossing! Benieuwd? Maak dan snel een afspraak met ons!
6 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
12 projecten in hun portfolio
3 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2006
4.59/5

Diensten

3 diensten aangeboden door NAAM en FAAM

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Hier bepalen wij hoe we met jouw dienst of merk de marketingdoelgroep gaan benaderen. Welke marketingstrategie gaan we inzetten en hoe onderscheid jij jezelf met een duurzame merkidentiteit van de concurrentie?
  Wat denkt de consument eigenlijk wanneer zij in aanraking komt met jouw merk? En wie ben je eigenlijk door de ogen van de doelgroep gezien. Welk plekje in het hoofd van de doelgroep wil je innemen en met welke boodschap.

  Niet onbelangrijk welke positie neem jij in ten opzichte van de concurrent? Met welke Brand Benefit Promise, Tone of Voice en Brand Personality wil je opvallen in de toch al overvolle markt waar elk merk schreeuwt om aandacht.

  Om al deze vragen te beantwoorden en de doelstellingen te bereiken ontwikkelen wij een duidelijke Branding en Positionering strategie waarmee je gegarandeerd gaat opvallen tussen jouw concurrenten.
  Skills in Branding & Positionering (43)
  ConceptualisationRedesignMerkstrategieAdverterenWebdevelopmentCustomer ExperienceOnlineEventAdvertisingSMM+33
  Projecten in Branding & Positionering (11)
  Brand strategy & Corporate Identity and Activation - Branding & Positionering
  Branding en Positionering & Website MDR+ - Branding & Positionering
  Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw - Branding & Positionering
  Branding en Design & Website Kontikiflor - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (3)
  Brigit Stokman
  Marieke Letteboer-K
  Emilie Biver
  Klanten in Branding & Positionering (11)
  MDR PlusAnderen | regional
  KontikiflorRetail | international
  Dutch ProLandbouw | international
  Bebouw MidrethVastgoed | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Met een reclamecampagne communiceren wij de juiste boodschap naar de doelgroep. Je boodschap dient er toe bij te dragen dat je doelgroep geïnformeerd word, overtuigt wordt en in actie komt. Daarbij denken wij altijd aan een cross mediale marketingcommunicatie strategie, je kunt tegenwoordig niet meer in één kanaal denken. Reclame dient effectief te zijn.

  Om de doelgroepen effectief te bereiken kijken we in de communicatie strategie veel verder dan alleen de website en de inzet van social media. We willen dat het nieuwe partnerschap concept de doelgroep positief kan verrassen en altijd een stapje voor is in de dienstverlening en onderscheidend t.a.v. de concurrent. Door te excelleren in klantbeleving en service creëren we veel meer effectiviteit. We nemen geen genoegen met tevreden klanten en stakeholders; we willen enthousiaste klanten en stakeholders. Dit zijn je beste ambassadeurs en promotors.

  Naam en Faam is gespecialiseerd in lange en korte termijn reclame trajecten. Van thematische tot actiegerichte campagnes.
  Skills in Reclame (30)
  Email MarketingSEOBrandingWeb DesignContent CreationSocial MediaPackagingDesignWeb DevelopmentVisual Identity+20
  Projecten in Reclame (12)
  Brand strategy & Corporate Identity and Activation - Reclame
  Branding en Positionering & Website MDR+ - Reclame
  Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw - Reclame
  Branding en Design & Website Kontikiflor - Reclame
  Klanten in Reclame (12)
  CargillAnderen | international
  Video SchaayTechnology Hardware & Equipment |
  Dutch ProLandbouw | international
  CargillIndustriële Goederen en Diensten |

  Meer informatie over Reclame


 • Beschrijving
  Online combineren wij design en technologie. Zo maken wij websites die qua design passen bij jouw bedrijf, uiteraard altijd met een bepaald converterend doel. Eerst maken we een wireframe, vervolgens een ontwerp. Pas als jehiermee tevreden bent, gaan wij van start met het technische gedeelte. Zo kunnen we snel resultaat leveren en zijn er geen onverwachte veranderingen. Wij maken al onze websites in WordPress. Niet alleen omdat hierin werkelijk alles mogelijk is, maar ook zodat jij hierna zelf aan de slag kunt. WordPress kent namelijk een overzichtelijk backend systeem, waar je na oplevering gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen.
  Skills in Website Creatie (20)
  WebsiteSEOWeb DesignSocial MediaWeb DevelopmentSEADigital MarketingOnline AdvertisingInternet MarketingOntwerp+10
  Projecten in Website Creatie (7)
  Brand strategy & Corporate Identity and Activation - Website Creatie
  Branding en Positionering & Website MDR+ - Website Creatie
  Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw - Website Creatie
  Branding en Design & Website Kontikiflor - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (7)
  KontikiflorRetail | international
  WeAreFrank!Software & Computer Services | national
  Fontijne Holland BVIndustriële Goederen en Diensten | international
  BébouwArchitectuur & Planning | national

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag NAAM en FAAM om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

12 projecten uitgevoerd door NAAM en FAAM

Brand strategy & Corporate Identity and Activation
Brand strategy & Corporate Identity and Activation

Project gemaakt voor WeAreFrank! in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek in 2020.DE OPDRACHTGEVERINTEGRATION PARTNERS koppelt alle mogelijke IT-systemen en bedrijfsapplicaties. Op een open eerlijke manier, zonder geheimen of dure wurgcontracten. Dit doen zij via een eigen opensource-platform, waarmee jij ook zelf aan de slag kunt.Zij doen het dus anders dan de concurrenten. Opener, eerlijker. Precies zoals jij als klant van een leverancier mag verwachten in dit platform- en deeltijdperk. Hun moderne benadering van data- en systeemintegratie luisterde naar de naam IbisFramework. Dit opensource-Integratie Framework kan alle systemen en applicaties koppelen, ze met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe bericht verkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+7
Lees meer
Branding en Positionering & Website MDR+
Branding en Positionering & Website MDR+

Project gemaakt voor MDR Plus in de Anderen industrie voor een B2C publiek in 2018.Deze maatschappelijk dienstverlener koos voor een nieuwe regelgeving en voor een nieuwe marktbenadering. Ook de merkidentiteit moest eigentijdser tonen. Na een concurrentieanalyse en interne brainstormsessies is een nieuwe look en feel gecreëerd. Het is benaderbaar en oogt veel minder afstandelijk dan voorheen. De mens en het persoonlijke contact staat centraal. Indringende fotografie en video is ingezet om complexe situaties te vatten in herkenbare cases.Logo en huisstijl werden vernieuwd. Ook werd een slogan geïntroduceerd. Insteek van MDRplus is om mensen weliswaar op weg te helpen, maar niet afhankelijk te maken. Er wordt gedacht in duurzame, blijvende oplossingen. Daar wordt iedereen beter van. Vandaar dat de slogan luidde: Blijvend beter.De dienstverlening is heel divers. Van (school)maatschappelijk, schuldhulpverlening jeugdzorg en informele dienstverlening. Ook is er een zakelijke tak. Daarbij wordt ingespeeld op werk gerelateerde problemen of privéproblemen die invloed hebben op functioneren op de werkvloer. Voor die veelzijdige dienstverlening heeft Naam en Faam voorlichtingsmateriaal als website, folders, digitale videobrochure ontwikkeld. Van marketing (communicatie) advies, tekstschrijven, redigeren, modellen keuze, fotografie en videografie tot DM-acties naar bedrijven en vervaardigen van promotiemateriaal.

Branding & PositioneringContent StrategyEvenement+7
Lees meer
Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw
Branding en Conceptontwikkeling & Website Bébouw

Project gemaakt voor Bébouw in de Architectuur & Planning industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018.In samenwerking met Bébouw, dochteronderneming van Volker Wessels, heeft Naam&Faam meegewerkt aan de uitwerking van het een uniek woonconcept. Het geeft de ontwikkelaar/bouwer inzicht in woonvoorkeuren, zodat vooraf een kostenplaatje ontstaat. En de woningzoeker kan de toekomstige woonruimte naar eigen inzicht creëren.M.b.v. de online woningconfigurator worden gedetailleerde woonwensen in zes eenvoudige stappen vertaald naar een betaalbaar en kwalitatief woningontwerp. En er ontstaat financieel overzicht inclusief de netto maandlasten.Woningzoekers melden zich aan via de website bij de gemeente(s) van hun voorkeur. Bij voldoende aanmeldingen en uitzicht op een mogelijke bouwlocatie ondersteunt MyOwnHome het vervolgtraject. Zij gaan onder andere in overleg met de Gemeente om te komen tot een zo laag mogelijke grondprijs.Woningzoekers nemen in overleg met elkaar beslissingen over gemeenschappelijke zaken. O.b.v. de gemaakte woonvoorkeuren wordt er vervolgens samen met een architect een gevelontwerp gemaakt dat past binnen de gemeentelijke kaders.

Branding & PositioneringDigital StrategyEvenement+5
Lees meer
Branding en Design & Website Kontikiflor
Branding en Design & Website Kontikiflor

Project gemaakt voor Kontikiflor in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Deze Westlandse bloemendistributeur is inmiddels decennia actief als leverancier van verse snijbloemen naar de Verenigde Staten, Canada en diverse Europese landen. Staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zij speuren grote bloemenveilingen af op zoek naar goede deals. Maar steeds vaker gaan ze directe samenwerking aan met kwekers van kwaliteitsproducten. Kontikiflor kent de markt door en door en speelt snel in op veranderingen.

Branding & PositioneringFotografieOntwerp+3
Lees meer
Packaging Design Europe Cargill
Packaging Design Europe Cargill

Project gemaakt voor Cargill in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek in 2019.Cargill droomt en werkt groot. De 155.000 medewerkers van Cargill in 70 landen zetten zich dagelijks in om ons doel te bereiken: de wereld op een veilige, verantwoorde en duurzame manier voeden. Elke dag brengt Cargill landbouwers en veehouders in contact met markten, brengen we klanten in contact met ingrediënten en brengen we mensen en dieren in contact met het voedsel dat ze nodig hebben. Cargill combineert 153 jaar aan ervaring met nieuwe technologieën en inzichten, om een betrouwbare partner te kunnen zijn voor klanten in de food-, agrarische, financiële en industriële sectoren in meer dan 125 landen. Gezamenlijk bouwen ze aan een sterke en duurzame toekomst voor de landbouw en veeteelt.

Branding & PositioneringOntwerpReclame
Lees meer
Branding & Corporate Identity TLR
Branding & Corporate Identity TLR

Project gemaakt voor TLR in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B publiek in 2019.TLR International Laboratories is een onafhankelijk laboratorium gespecialiseerd in de analyse van levensmiddelen, diervoeders en brandstoffen. Een modern laboratorium waar hoogopgeleide medewerkers met state-of-the art instrumenten werken om de beste en meest betrouwbare resultaten op een bruikbare manier te presenteren. TLR vraagt aan Naam en Faam om een nieuwe Corporate Identity te ontwikkelen en een reclamecampagne zowel online als offline.

Branding & PositioneringOntwerpReclame+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag NAAM en FAAM om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

6 leden in 's team

NAAM en FAAM cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

NAAM en FAAM heeft 0 awards gewonnen


Reviews

3 reviews voor NAAM en FAAM

4.59/5
(3 reviews)
Brigit StokmanCommunications advisor bij BriGit Stokman Communicatie
ServiceBranding & Positionering
3.75/5
I have known Naam en Faam for many years. I worked together with the advertising agency on a major repositioning project and Naam en Faam developed / designed many corporate responsibility reports of the company for which I worked for many years. I value their creativity, flexibility, client orientation and sincerity. It's always a pleasure to work with Naam en Faam.

ServiceBranding & Positionering

Emilie BiverMarketing Executive bij CyT
ServiceBranding & Positionering
5/5
Naam en Faam were very proactive and motivated (came from Rotterdam to Amsterdam without any problem!), and brought good ideas to the table. They have many good in-house tools and are willing to provide a full service. Would recommend!

ServiceBranding & Positionering

Marieke Letteboer-KMarketing Manager bij Hygienius
ServiceBranding & Positionering
5/5
Roy van Naam en Faam is deskundig, geinteresseerd, gemotiveerd en prettig in de omgang. Ik heb heel prettig en open met ze samengewerkt.

ServiceBranding & Positionering
Gewerkt met NAAM en FAAM?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van NAAM en FAAM

Details • HoofdkantoorWestewagenstraat 60, 3011 AT Rotterdam, Netherlands

NAAM en FAAM-twitterNAAM en FAAM-facebookNAAM en FAAM-linkedin
Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid