Pride & Proud PR en Communicatie, Hoevelaken | Sortlist

Pride & Proud PR en Communicatie cover
Pride & Proud PR en Communicatie logo

Pride & Proud PR en Communicatie Hoevelaken, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wanneer mijn opdrachtgevers ‘zicht- en vindbaar’ zijn op internet is mijn missie geslaagd.

Ik maak moderne websites met een gebruiksvriendelijk CMS en een heldere structuur, die voldoen aan hedendaagse eisen en goed vindbaar zijn in de zoekmachines op internet.
Daarnaast schrijf  ik SEO webteksten, maak printable en online (zoekmachine-optimale) mediapublicaties en geef advies aan bedrijven hoe zij zich beter online kunnen profileren.
Om dit doel, online branding, te bereiken word ik ondersteund door een web- en app-ontwikkelaar, grafisch ontwerpers, videoproductiebedrijven en fotografen. Daarnaast geef ik Social Media Trainingen en beheer ik voor opdrachtgevers, uit zeer diverse vakgebieden, het Social Media Management, middels social media support.

Mijn opdrachten zijn zeer divers, maar allen gebaseerd op online branding, Public Relations, communicatie, social media support, social media training, content management, SEO tekstschrijven en zoekmachinevriendelijke copywriting.

Taal is ‘ècht mijn ding’!

Op een speelse wijze maak ik gebruik van tekst en taal voor on- en offline mediakanalen. Social Selling is tegenwoordig niet meer te omzeilen.

Mijn Public Relations en Communicatie-uitingen zorgen ervoor dat mijn opdrachtgevers off- én online gezien worden. Ik bewaak de online branding en daarmee de reputatie op internet voor mijn opdrachtgever.

Ik onderhoud bij voorkeur duurzame relaties met mijn klanten en doe er alles aan om te voldoen aan hun wensen. 
Dat ik daarin succesvol blijkt uit de vele goede reviews op online media kanalen als Google, Facebook, LinkedIN en op mijn website natuurlijk. 

U kunt mij benaderen voor:

 • Public Relations
 • Communicatie
 • Promotie
 • Social media Training
 • Social media Consult
 • SEO webteksten
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Advertenties, persberichten
 • Website ontwikkeling
 • Social media Support & webcontent
 • Social media site
 • Domeinregistratie & webhosting
1 personen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
11 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2012
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Pride & Proud PR en Communicatie

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in SEO (24)
  Content CreationSocial MediaMarketingWeb DevelopmentContent WritingSocial Media ManagementWebsitePRPublic RelationsContent+14
  Projecten in SEO (7)
  SEO Copywriting voor Autotechnisch bedrijf - SEO
  Webdesign en Social Media voor Bed & Breakfast - SEO
  SEO webteksten en PR voor een kinder naaimagazine - SEO
  webdesign en seo copywriting voor praktijk NLP - SEO
  Klanten in SEO (7)
  DHomeArchitectuur & Planning | regional
  Bed & Breakfast 't Rheebokje in UddelReizen & Vrije tijd | international
  ZigZagZoom MagazineUitgeverij | national
  TrainingeAnderen | regional

  Meer informatie over SEO


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Branding & Positionering (29)
  WebdesignSearch Engine OptimizationSEOBrandingCopywritingSocial MediaMarketingWeb DevelopmentSocial Media ManagementCommunicatiestrategie+19
  Projecten in Branding & Positionering (11)
  SEO Copywriting voor Autotechnisch bedrijf - Branding & Positionering
  PR en Social Media Management voor Sportevenement - Branding & Positionering
  Webdesign en Social Media voor Bed & Breakfast - Branding & Positionering
  SEO webteksten en PR voor een kinder naaimagazine - Branding & Positionering
  Klanten in Branding & Positionering (11)
  Pop Up PalletsEntertainment & Events | international
  ScootplazaRetail | national
  Autotechniek Potter in HoevelakenAuto | regional
  Bed & Breakfast 't Rheebokje in UddelReizen & Vrije tijd | international

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Pride & Proud PR en Communicatie om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

11 projecten uitgevoerd door Pride & Proud PR en Communicatie

SEO Copywriting voor Autotechnisch bedrijf
SEO Copywriting voor Autotechnisch bedrijf

Project gemaakt voor Autotechniek Potter in Hoevelaken in de Auto industrie voor een B2B / B2C publiek. Autotechniek Potter in Hoevelaken In opdracht van een reclamebureau [https://perron-18.nl/] uit Nijkerk, heb ik zoekmachine optimale webteksten geschreven voor het gloednieuwe bedrijf Autotechniek Potter in Hoevelaken: www.autotechniekpotter.nl [https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.autotechniekpotter.nl%2F%3Ffbclid%3DIwAR29EsfauYDyMr174pOK04OYxEUaYl_8WWqtgcMTyvQPXY0jhAyx0hjdHTs&h=AT31mkABMX-tRbD4A9_E1T4dEDxkoHoW6gJYVpexV3QzDQ0gBpSjoF32chXn035MWsGR4n8dqG8jhvamyWrcsfE7eqGe5Yoj7ZpGakLj9RaNakXfi7I_nFefnxVaF_HPo8OCtg12hEUjdXibw4WtNVes4-kg9-bCSpavXCiykvJvNBPky6THw7N0L2p1HL9DTutLhBIU_FqAGK4LqJmnJ9EDOAje8oFW9JQ7_6o7eDyhAIruAlqVnigmx44jfXUusY8wcvfhMk0JSatuET0lX6ExN6metOBRTOivaBr7neOj-02pVFttu1ICHJD7EgfZEoA3TCHD_qbxKdszsy-KxCj4e8vmMpkfF1JsSrnTfUJCe8Gq-dL-3kWoUfJ8wNSVQCadTJrSs78-6urcJbz_tQmru6SsrVugrfZvgrhpzR93Js2lRL1bpEpy01dCGgAyEaydhnowViBuh_U1Jzou9Cd2aYoasus_vRjcIP2KJGRgVx33QBNXFi4GIEfFkWzRXowzxXCKiZp6kW1yMOmOfkbSr0fZTVWSE5i9quoSGNFw0DQnl3OzOQQhuIGVJnTlm8U4I1_5PufJXZ880c4XFJkTrwTgTK58D_XcYND-2ERCohiFhWhfiXia_8W11eWGn-ircGDDR2vbNSLITDkkowZIvV918OeqQy-VobNRscjLsov5sjkC5KKzi_bjOFQ0I749rObF6wbQEYnXwIdcw6ojDaDct4A2VUfQ3vOb9JQ5] Ik adviseerde de eigenaar welke keuzes hij kom maken om beter vindbaar te worden in de zoekresultaten in Google of welke structuur het meest gebruiksvriendelijk is voor de online bezoeker van jouw website. De nieuwe website is modern, de online bezoeker kan eenvoudig navigeren, de aansprekende SEO webteksten zorgen voor een betere branding en scoren hoog in Google.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+4
Meer lezen
PR en Social Media Management voor Sportevenement
PR en Social Media Management voor Sportevenement

Project gemaakt voor Sportgala Amersfoort van de Gemeente Amersfoort in de Sport industrie voor een B2C publiek in 2018.In opdracht van de Gemeente Amersfoort, in samenwerking met SRO en de Amersfoortse Sportfederatie heb ik het Sportgala Amersfoort 2018 beter in de publiciteit gezet, en daarmee meer aandacht gegeven aan sporters en sportverenigingen in Amersfoort door inzet van social media support. Er is een Facebookpagina en een Twitteraccount @033sportgala waarop ik berichten plaatste in aanloop naar het sportieve event in Flint Amersfoort op 26 november 2018 en een terugblik na het sportevenement.Ook het contentbeheer van de website, behoorde tot mijn opdracht.In verband met teruglopende budgetten, is er helaas geen continuering van mijn opdracht voor het 10e Amersfoortse Sportgala in 2019. De publiciteit van dit sportieve evenement is bij een stagiaire ??? van de Gemeente Amersfoort neergelegd.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+6
Meer lezen
Webdesign en Social Media voor Bed & Breakfast
Webdesign en Social Media voor Bed & Breakfast

Project gemaakt voor Bed & Breakfast 't Rheebokje in Uddel in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een publiek. Social Media Site B&B 't Rheebokje in Uddel Voor mijn vriendin en eigenaresse van Bed & Breakfast 't Rheebokje in Uddel, [https://www.facebook.com/rheebokje/?fref=mentions] Erica van Rhee heb ik een social media site gemaakt op basis van haar Facebook Bedrijfspagina [https://www.facebook.com/rheebokje/]. In April 2018 opende zij een luxe tweepersoonskamer voor haar gasten.Daarnaast plaats ik maandelijks berichten op de Facebookpagina van 't Rheebokje en lever daarmee social media support.

Branding & PositioneringContent StrategyOntwerp+4
Meer lezen
SEO webteksten en PR voor een kinder naaimagazine
SEO webteksten en PR voor een kinder naaimagazine

Project gemaakt voor ZigZagZoom Magazine in de Uitgeverij industrie voor een B2C publiek.Voor Atelier Mod'ani [https://www.modani.nl/] heb ik in samenwerking met een bureau voor WebDesign [https://www.heugadesign.nl/] en een grafisch ontwerper , de website van ZigZagZoom Magazine [http://www.zigzagzoommagazine.nl/] van zoekmachineoptimale webteksten voorzien en de social media profielen op Facebook [https://www.facebook.com/Zigzagzoommagazine/] en Pinterest [https://nl.pinterest.com/zigzagzoommagazine] ontworpen en publiciteit verworven in de online media. Zigzagzoom Magazine is een naaimagazine voor kinderen van 9 tot 12 jaar!

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Meer lezen
webdesign en seo copywriting voor praktijk NLP
webdesign en seo copywriting voor praktijk NLP

Project gemaakt voor Traininge in de Anderen industrie voor een B2C publiek.Webdesign Traininge NLP OpleidingenVoor Inge Kats Brekelmans van Traininge, NLP en persoonlijke ontwikkeling Noord Nederland, hebben Ceasar Feijen van CFconsultancy webdesign [http://www.cfconsultancy.nl/] en ik een website opgeleverd die aan al haar wensen voldoet en haar veel voordelen geeft.De website van www.traininge.nl [https://www.traininge.nl/] is * goed zelf te onderhouden * te lezen op mobiele apparatuur * goed vindbaar in de Google zoekresultaten * eenvoudig in tekst, structuur en lay-out * social media is geïntegreerdMet name het MKB en ZZP'ers kunnen meer response halen uit internet d.m.v. ons gebruiksvriendelijke en zoekmachine geoptimaliseerde CMS voor het beheren van een website, eventueel in combinatie met sociale media zoals LinkedIn, Twitter, Youtube, Facebook of Pinterest.Wat ons onderscheidt van anderen is het daadwerkelijk verdiepen in jouw bedrijfsfilosofie om van daaruit meer omzet en bekendheid op internet te winnen.Pride & Proud PR en Communicatie kan opdrachtgevers ondersteunen met webteksten, zodat deze optimaal kunnen worden gemaakt, zowel voor de webbezoeker als voor zichtbaarheid in Google.

Branding & PositioneringContent StrategyPublic Relations (PR)+2
Meer lezen
Webdesign voor bedrijf in ongediertebestrijding
Webdesign voor bedrijf in ongediertebestrijding

Project gemaakt voor Van Rhee plaagdierenbestrijding in de Huishoudelijke Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek.Mijn opdrachtgever, Peter van Rhee van Plaagdierenbestrijding Van Rhee uit Uddel, wilde graag een mooie website mét zoekmachineoptimale webteksten voor zijn nieuwe onderneming, welke bovendien responsive is, dus goed te bekijken op PC, laptop, smartphone en tablet.Ook zijn Facebook Pagina [https://www.facebook.com/vanrheeplaagdierenbestrijding/] heeft een make-over gekregen. http://www.plaagdierenbestrijding.nu/ Webdesign en SEO webteksten voor Plaagdierenbestrijding Van Rhee Peter van Rhee weet altijd een oplossing voor overlast van plaagdieren!Muizen, ratten, mollen, kakkerlakken zijn een veel voorkomend probleem in Nederland, maar ook wespen en vlooien maken het de mens in de zomermaanden vaak lastig.De houtaantasters houtworm en boktor kunnen een woning of bedrijfspand ernstig beschadigen.Bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte is het vaak nodig een professional in te schakelen.Van Rhee Plaagdierenbestrijding is uw partner als het gaat om ongediertebestrijding en -beheersing. De omstandigheden, welke van invloed zijn op het bestrijden en het (voort)bestaan van plaagdieren in het werkgebied van Peter van Rhee, is voor hem, als EVM gediplomeerd plaagdierenbestrijder, bekend terrein.Kijkt u eens naar de gebruiksvriendelijkheid van de website welke is gebouwd op het CMS Systeem van CF Consultancy. Professioneel webdesigner Ceasar Feijen was verantwoordelijk voor de lay-out en Pride & Proud PR en Communicatie voor de structuur en de SEO webteksten: www.plaagdierenbestrijding.nu [http://www.plaagdierenbestrijding.nu/]

Branding & PositioneringContent StrategyPublic Relations (PR)+3
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Pride & Proud PR en Communicatie om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

1 lid in Pride & Proud PR en Communicatie's team

Neem gemakkelijk contact op met Pride & Proud PR en Communicatie's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Pride & Proud PR en Communicatie heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Pride & Proud PR en Communicatie

Gewerkt met Pride & Proud PR en Communicatie?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Pride & Proud PR en Communicatie


Details


http://www.social-media-support.nl

 • HoofdkantoorHavikshorst 21, 3871 JK Hoevelaken, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen