Alles Online, Nieuwerkerk aan den IJssel | Sortlist

Alles Online cover
Alles Online logo

Alles Online Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Heb je het gevoel dat er altijd te weinig uren in een werkdag zitten? Blijft er regelmatig iets liggen wat je wel had willen doen?
Doe toch AllesOnline!

AllesOnline is dé oplossing!
Bij AllesOnline helpen we met het versimpelen van bedrijfsprocessen door middel van webapplicaties. Zo kun je meer werk verrichten met minder mensen, maak je klanten blij door ze snel en efficiënt te helpen en hou je zelf tijd en energie over voor de écht belangrijke dingen.

Samen staan we sterk!
Bij AllesOnline staan we open voor jouw inbreng. Dit betekent dat wij samen kijken naar jouw wensen en bespreken hoe we die kunnen realiseren. Wij denken graag met je mee!

 
Onze werkwijze

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan! We zorgen altijd voor een duidelijke offerte. Zodra de plannen concreet zijn, zorgen wij ervoor dat er een team wordt samengesteld dat aan de slag gaat met jouw project. Doordat wij niet werken met accountlagen of accountmanagers, zijn de  lijnen kort en kan er snel kan worden geschakeld. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat én een fijne samenwerking!

14 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
6 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Alles Online

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Een complexe website laten bouwen met uiteenlopende functionaliteiten? Bij AllesOnline ben je aan het juiste adres voor alles wat met web te maken heeft! Wil je liever wat kleiner beginnen? Dat kan! Wij maken niet alleen grote klanten blij, ook de kleine ondernemer helpen wij graag met het bouwen aan hun succes.
  Skills in Website Creatie (21)
  User FlowsSEOPHPWeb DevelopmentVisual IdentityWebsite DesignLaravelResponsive Web Design.NETMarketing Automation+11
  Projecten in Website Creatie (3)
  Scamadviser - Website Creatie
  Warung Food Services - Website Creatie
  Volvo Niham - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (3)
  ScamadviserE-commerce |
  Volvo NihamAuto | national
  Warung Food ServicesVoedsel | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Bij AllesOnline helpen we met het versimpelen van bedrijfsprocessen door middel van webapplicaties. Zo kun je meer werk verrichten met minder mensen, maak je klanten blij door ze snel en efficiënt te helpen en hou je zelf tijd en energie over voor de écht belangrijke dingen.
  Skills in Web Applicatie (35)
  Social Media ManagementAPISymfonyTwitter APIFacebook APIInstagram APIPowerpointUser Experience DesignUser Experience StrategyUser Journey+25
  Projecten in Web Applicatie (3)
  Scamadviser - Web Applicatie
  Warung Food Services - Web Applicatie
  Volvo Niham - Web Applicatie
  Klanten in Web Applicatie (3)
  Warung Food ServicesVoedsel | national
  Volvo NihamAuto | national
  ScamadviserE-commerce |

  Meer informatie over Web Applicatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Alles Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

6 projecten uitgevoerd door Alles Online

KLINGER
KLINGER

Project gemaakt voor KLINGER in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek.KLINGER is een internationale organisatie gespecialiseerd in geavanceerde technische producten voor de industriële sector. Deze producten worden specifiek afgestemd op het productieproces van de klant.AllesOnline kreeg de opdracht voor het bouwen van een nieuwe webshop. Hierin staan alle 250.000 producten welke worden opgehaald uit de productcatalogussoftware. Hierdoor is het productaanbod op de website altijd up-to-date. Prijzen, klantgegevens en orders zijn gekoppeld met het ERP pakket van KLINGER voor een efficiënte workflow. Naast het onderhouden van de website houdt AllesOnline zich ook bezig met het ontwerpen en produceren van diverse communicatiemiddelen.

Content StrategyErgonomie (UX / UI)Ontwerp+1
Meer lezen
Scamadviser
Scamadviser

Project gemaakt voor Scamadviser in de E-commerce industrie voor een B2C publiek.Scamadviser is een website voor de consument die webshops analyseert en op basis daarvan een betrouwbaarheidsscore berekent. AllesOnline heeft een restyle gedaan van de website en de functionaliteit hiervan vergroot. Met ruim 60 miljoen geanalyseerde websites en ruim 2 miljoen bezoekers per maand is het belangrijk dat de website 24/7 bereikbaar is. Daarom is er een hosting-omgeving met hoge beschikbaarheid opgezet. Naast de al bestaande betrouwbaarheidsscore is er nu ook de mogelijkheid om reviews op de website te posten én er is een informatieve blog toegevoegd.

Branding & PositioneringData ConsultingDigital Strategy+4
Meer lezen
ENGIE Services
ENGIE Services

Project gemaakt voor ENGIE Services in de Energie en Olie industrie voor een B2B / B2C publiek.ENGIE is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Met meer dan 150.000 medewerkers verspreid over 70 landen werken zij aan technische, innovatieve én digitale oplossingen. Om deze oplossingen op de markt te zetten, zijn er regelmatig nieuwe communicatie-uitingen nodig die AllesOnline verzorgt. Denk bijvoorbeeld aan een beursstand, brochures, infographics en roll-up banners. Hierbij wordt uiteraard ook gelet op de huisstijlbewaking.

Branding & PositioneringOnline AdvertisingOntwerp+1
Meer lezen
Warung Food Services
Warung Food Services

Project gemaakt voor Warung Food Services in de Voedsel industrie voor een B2C publiek.Warung Food Services is gespecialiseerd in het authentieke Indische en Surinaamse smaakpalet. Met liefde en passie worden er elke dag verse gerechten bereid die uiteindelijk terug te vinden zijn bij onder andere supermarkten, business units, scholen, evenementen en zorginstellingen. Omdat de gerechten op een brede markt worden verspreid, ontwerpt en produceert AllesOnline een uiteenlopend aanbod aan communicatiemiddelen. Denk aan de bedrukking van een foodtruck, beursstand of de opmaak van een menufolder.

Branding & PositioneringOntwerpWeb Applicatie+1
Meer lezen
Volvo Niham
Volvo Niham

Project gemaakt voor Volvo Niham in de Auto industrie voor een B2C publiek.Niham is met drie vestigingen de officiële Volvo-dealer voor de regio’s Haaglanden, Zoetermeer, Westland en Delfland. Zij richten zich op het leveren van de beste service voor alle Volvo-rijders in die regio. In opdracht van Volvo Niham heeft AllesOnline een website met CMS systeem gebouwd zodat zij zelf content op de website kunnen plaatsen.

Branding & PositioneringDigital StrategyErgonomie (UX / UI)+5
Meer lezen
Computacenter
Computacenter

Project gemaakt voor Computacenter in de Software & Computer Services industrie voor een B2B / B2C publiek.Computacenter ondersteunt bedrijven en instellingen bij het realiseren van een flexibele ICT-infrastructuur. Dit doen ze door middel van innovatieve en bewezen technologieën en diensten. Onze taak is om deze technologieën en diensten visueel in beeld te brengen door middel van onder andere magazines, brochures, posters en banners. Daarnaast heeft AllesOnline een tool ontwikkeld waarmee Computacenter interne marketingbudgetten kan beheren en bewijslast kan aanleveren bij sponsoren.

Branding & PositioneringOntwerpReclame
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Alles Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

14 leden in Alles Online's team

Neem gemakkelijk contact op met Alles Online's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Alles Online heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Alles Online

Gewerkt met Alles Online?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Alles Online


Details


https://www.allesonline.nl/

 • HoofdkantoorHoogeveenenweg 85a, 2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen