dusver.nl (+ 6 reviews) | Sortlist
Sortlist
dusver.nl cover
dusver.nl logo

dusver.nl Amersfoort, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Wij zijn jouw digitale helden 🚀
Wij helpen onze klanten hun doelstellingen te bereiken door middel van strategie, ontwikkeling, creatie en design. Zo werkten wij samen met kleine ondernemers, startups, scale-ups, corporates en verenigingen. Daarin werden we altijd geïnspireerd door het enthousiasme van de betrokkenen. Samenwerken doen we dan ook op alle niveau’s, van klein tot groot. In een collaboratief proces gaan onze opdrachtgevers met ons op een reis waarin we elkaar uitdagen en inspireren. Onderweg combineren we strategie, creatie, design en ontwikkeling om bedrijven en merken te laten innoveren. Hoe we dat doen? Samen met onze klanten stippelen wij een op maat gemaakt traject uit. Zo zorgen we voor een transparante werkwijze waarin onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Branding Samen kijken we naar de beste manier om jouw bedrijf online te positioneren. We denken na over een passende merkstrategie en het daarbij behorende merkverhaal. Design Wij vertalen jouw merk- of bedrijfsstrategie naar (identity) design elementen die herkenbaar (UI) zijn en vooral toepasbaar & klantgericht (UX). Ontwikkeling Wij ontwikkelen custom websites & webshops en bieden front-end en back-e2nd ontwikkeling aan onze klanten. (Digital) marketing Om jouw merk of bedrijf op de kaart zetten bieden we online marketing strategie & beheer van social media tot CRM integraties.
3 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
7 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2019

Diensten

2 diensten aangeboden door dusver.nl

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Aan de basis van ieder bedrijf staat een goede online presentatie, samen met jou kijken we naar de beste uiting van jouw merk of bedrijf en hoe dit zich online vertegenwoordigt. Samen denken we na over de beste online marketing strategie voor jouw website en/of webshop, schrijven content die waardevol is en het beste werkt met een gerichte SEO strategie om zo goed mogelijk gevonden te worden.

  Voor ons klanten bouwen wij:
  - websites op basis van Wordpress CMS
  - webshops op basis van WooCommerce of Shopify
  Als extra service bieden wij:
  - custom development voor Wordpress & WooCommerce
  - API koppelingen
  Skills in Website Creatie (31)
  Digitale ReclameWordpress e-commerceHubSpot IntegratieCRM ConsultingWordPressContent CreationOnline MarketingCMSWebsite MarketingHubSpot+21
  Projecten in Website Creatie (4)
  Website ontwikkeling voor SODAQ - Website Creatie
  Website ontwikkeling voor Your Own Leader - Website Creatie
  Website ontwikkeling voor Sparkey - Website Creatie
  Merkstrategie voor Runners4Life - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (4)
  Alex Veremij
  Ollie Smeenk
  Edo Kamers
  Yvonne van Beek
  Klanten in Website Creatie (4)
  Runners4lifeRetail | local
  SODAQTelecommunicatie | international
  SparkeyPersoneelszaken | national
  Your Own LeaderSport | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Voor bedrijven, groot tot klein, is social media de belangrijkste uitingsvorm gevonden om in contact te treden met (potentiële) klanten. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en TikTok zijn inmiddels de belangrijkste kanalen om effectief te communiceren met jouw doelgroep. Het is inmiddels een vast gegeven voor alle bedrijven om na te denken over hoe zij de interactie aangaan met het hun publiek en de juiste connectie creëeren om zo van hun loyale klanten heuse ambassadeurs te maken.

  Bij dusver.nl kijken we samen met jou en je team naar de beste strategie om jouw boodschap te communiceren, passend bij de Customer Journey en de verschillende gedefinieerde Buyer Persona's.

  Aan onze klanten bieden wij de volgende diensten aan:
  - Social media beheer: wij beheren je social media kanalen en zorgen voor de juiste content op het juiste moment.
  - Content marketing: samen vormen we een gerichte content marketing strategie die er voor zorgt dat jouw merk online wordt gevonden via zoekmachines, websites en social media door middel van waardevolle content.
  - Data & Analytics: gevalideerde data is de basis van elke strategie, we maken keuzes en rapporteren op basis van deze data. Samen kijken we naar haalbare doelen aan de hand van concrete data.
  Skills in Social media (31)
  Publicidad TwitterDigitale ReclamePublicité Linkedinservice marketingsocial media brandingsocial media promotionbranding marketingB2B Social mediasocial media consultantTiktok+21
  Projecten in Social media (5)
  Website ontwikkeling voor SODAQ - Social media
  Social Media Beheer voor Your Own Leader - Social media
  Social Media Beheer voor Voskuilen - Social media
  Social Media Beheer voor Veducon - Social media
  Reviews in Social media (2)
  Aernout Kolijn
  Freek Diets
  Klanten in Social media (5)
  VeduconTechnology Hardware & Equipment | international
  SODAQTelecommunicatie | international
  Voskuilen InterieurBouw | national
  Your Own LeaderSport | regional

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag dusver.nl om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

7 projecten uitgevoerd door dusver.nl

Website ontwikkeling voor SODAQ
Website ontwikkeling voor SODAQ

Project gemaakt voor SODAQ in de Telecommunicatie industrie voor een B2B publiek in 2021.Als het gaat om verduurzaming en technologie staan we bij dusver.nl te springen om aan de slag te gaan! We waren dan ook meer dan vereerd toen het team van SODAQ ons vroeg om een nieuwe online omgeving te bouwen, van strategie tot oplevering.

Social mediaWebsite Creatie
Lees meer
Website ontwikkeling voor Your Own Leader
Website ontwikkeling voor Your Own Leader

Project gemaakt voor Your Own Leader in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021.Your Own Leader lanceert een geheel nieuw concept binnen de personal training waarbij de focus ligt op het creëren van Fysiek & Mentaal leiderschap. Met de opening van de eerste vestiging was het van nadrukkelijk belang dat het merkgevoel, met de verschillende kernelementen die zodoende de achterliggende filosofie uitdragen, sterk naar voren zouden komen. Ons team ging aan de slag om van branding & merk strategie naar ontwikkeling toe te werken om vervolgens duidelijk het merk te positioneren.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Website Creatie
Lees meer
Website ontwikkeling voor Sparkey
Website ontwikkeling voor Sparkey

Project gemaakt voor Sparkey in de Personeelszaken industrie voor een B2B publiek in 2021.Sparkey is een nieuwe tak van marktonderzoeksbureau Motivaction, met hun kennis uit onderzoek binnen HR zijn zij heuse experts wanneer het gaat om het vinden van de spark tussen werkgever en werknemer.Sparkey helpt jouw organisatie naar the next level te tillen, hiervoor heb je niet alleen goede werknemers nodig, maar de allerbeste. Sparkey helpt jou de kern van jouw bedrijf te raken: of het nu gaat om het vinden van de perfecte match, het creëren van een effectieve employer branding strategie, of het in goede banen leiden van organisatieveranderingen. Motivaction vroeg ons te helpen in de opstartfase van Sparkey, waarin er gezocht werd naar een merkidentiteit. We hielpen hun bij het vinden van de juiste tone of voice, ontwikkelde grafische uitingen passend bij hun Workprofiler en bouwde een maatwerk Wordpress website.

Branding & PositioneringDigital StrategyErgonomie (UX / UI)+1
Lees meer
Social Media Beheer voor Your Own Leader
Social Media Beheer voor Your Own Leader

Project gemaakt voor Your Own Leader in de Sport industrie voor een B2B publiek in 2021.Your Own Leader lanceert een geheel nieuw concept binnen de personal training waarbij de focus ligt op het creëren van Fysiek & Mentaal leiderschap. Met de opening van de eerste vestiging was het van nadrukkelijk belang dat het merkgevoel, met de verschillende kernelementen die zodoende de achterliggende filosofie uitdragen, sterk naar voren zouden komen. Ons team ging aan de slag om van branding & merk strategie naar ontwikkeling toe te werken om vervolgens duidelijk het merk te positioneren. We hielpen het team van Your Own Leader met de lead generation op social media via Facebook, Instagram & LinkedIn.

Social media
Lees meer
Social Media Beheer voor Voskuilen
Social Media Beheer voor Voskuilen

Project gemaakt voor Voskuilen Interieur in de Bouw industrie voor een publiek in 2022.Bij Voskuilen Interieur staat het vakmanschap centraal. Het is de kern en hun kracht. Met ambacht en meesterschap brengen zij de wensen en visie van hun klanten tot realiteit in projectontwikkeling & interieurbouw. Voskuilen Interieur kwam bij dusver met de hulpvraag om meer organische zichtbaarheid te creëren op hun social media kanalen en te bouwen aan hun social branding & positioning strategie.

Social media
Lees meer
Social Media Beheer voor Veducon
Social Media Beheer voor Veducon

Project gemaakt voor Veducon in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een B2B publiek in 2022.Veducon begeleidt haar partners bij het implementeren, migreren en beheren van Cisco gebaseerde infrastructuren. Veducon is gespecialiseerd in Cisco Wireless en Cisco Network Management. Dit doen zij onder andere voor grote winkelketen als Rituals wereldwijd. Veducon kwam bij dusver met de hulpvraag om meer organische zichtbaarheid te creëren op LinkedIn en te bouwen aan hun social branding & positioning strategie.

Branding & PositioneringSocial media
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag dusver.nl om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

3 leden in dusver.nl's team

dusver.nl cover
VerhaalWij zijn jonge ambitieuze ondernemers die opgegroeid zijn in deze digitale revolutie. Wij zijn echte self-starters, autodidacten, millennials, creatievelingen en wiz-kids. Doordat wij constant meebewegen met de laatste trends en nieuwste hypes, weten wij als geen ander hoe we jou kunnen laten vliegen 🚀
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

dusver.nl heeft 0 awards gewonnen


Reviews

6 reviews voor dusver.nl

5/5
(6 reviews)
Edo KamersBestuurder bij Nso Eques
ServiceWebsite Creatie
SectorNon-profit
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

dusver.nl's antwoord:

Edo Kamers beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorNon-profit

Aernout KolijnContent schrijver bij Aernout Kolijn
ServiceSocial media
SectorMedia
Team1 - 2
5/5


ServiceSocial media
SectorMedia
Team1 - 2

Alex VeremijData & SEO Specialist bij Promoguy.nl
ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Alex Veremij beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10

Gewerkt met dusver.nl?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van dusver.nl

Details • HoofdkantoorTreekerweg 28, 3832 GX Leusden, Netherlands

dusver.nl-facebookdusver.nl-linkedindusver.nl-instagram
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid