dusver.nl (+ 6 reviews) | Sortlist
Sortlist
dusver.nl cover
dusver.nl logo

dusver.nl

Geverifieerdcertified-flag
Amersfoort, Nederland
Wij zijn jouw digitale helden 🚀
Wij helpen onze klanten hun doelstellingen te bereiken door middel van strategie, ontwikkeling, creatie en design. Zo werkten wij samen met kleine ondernemers, startups, scale-ups, corporates en verenigingen. Daarin werden we altijd geïnspireerd door het enthousiasme van de betrokkenen. Samenwerken doen we dan ook op alle niveau’s, van klein tot groot. In een collaboratief proces gaan onze opdrachtgevers met ons op een reis waarin we elkaar uitdagen en inspireren. Onderweg combineren we strategie, creatie, design en ontwikkeling om bedrijven en merken te laten innoveren. Hoe we dat doen? Samen met onze klanten stippelen wij een op maat gemaakt traject uit. Zo zorgen we voor een transparante werkwijze waarin onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Branding Samen kijken we naar de beste manier om jouw bedrijf online te positioneren. We denken na over een passende merkstrategie en het daarbij behorende merkverhaal. Design Wij vertalen jouw merk- of bedrijfsstrategie naar (identity) design elementen die herkenbaar (UI) zijn en vooral toepasbaar & klantgericht (UX). Ontwikkeling Wij ontwikkelen custom websites & webshops en bieden front-end en back-e2nd ontwikkeling aan onze klanten. (Digital) marketing Om jouw merk of bedrijf op de kaart zetten bieden we online marketing strategie & beheer van social media tot CRM integraties.
3 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
7 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2019
Website openen

Diensten

5 diensten aangeboden door dusver.nl

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Aan de basis van ieder bedrijf staat een goede online presentatie, samen met jou kijken we naar de beste uiting van jouw merk of bedrijf en hoe dit zich online vertegenwoordigt. Samen denken we na over de beste online marketing strategie voor jouw website en/of webshop, schrijven content die waardevol is en het beste werkt met een gerichte SEO strategie om zo goed mogelijk gevonden te worden.

  Voor ons klanten bouwen wij:
  - websites op basis van Wordpress CMS
  - webshops op basis van WooCommerce of Shopify
  Als extra service bieden wij:
  - custom development voor Wordpress & WooCommerce
  - API koppelingen
  Skills in Website Creatie (30)
  WooCommerce IntegrationWordpress e-commerceHubSpot IntegratieCRM ConsultingDigitale ReclameWordPress DesignWeb HostingWordPress WebdesignCRMecommerce web ontwerp+20
  Projecten in Website Creatie (4)
  Website ontwikkeling voor SODAQ - Website Creatie
  Website ontwikkeling voor Your Own Leader - Website Creatie
  Website ontwikkeling voor Sparkey - Website Creatie
  Merkstrategie voor Runners4Life - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (4)
  Alex Veremij
  Ollie Smeenk
  Edo Kamers
  Yvonne van Beek
  Klanten in Website Creatie (4)
  SparkeyPersoneelszaken | national
  Your Own LeaderSport | regional
  Runners4lifeRetail | local
  SODAQTelecommunicatie | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Voor bedrijven, groot tot klein, is social media de belangrijkste uitingsvorm gevonden om in contact te treden met (potentiële) klanten. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en TikTok zijn inmiddels de belangrijkste kanalen om effectief te communiceren met jouw doelgroep. Het is inmiddels een vast gegeven voor alle bedrijven om na te denken over hoe zij de interactie aangaan met het hun publiek en de juiste connectie creëeren om zo van hun loyale klanten heuse ambassadeurs te maken.

  Bij dusver.nl kijken we samen met jou en je team naar de beste strategie om jouw boodschap te communiceren, passend bij de Customer Journey en de verschillende gedefinieerde Buyer Persona's.

  Aan onze klanten bieden wij de volgende diensten aan:
  - Social media beheer: wij beheren je social media kanalen en zorgen voor de juiste content op het juiste moment.
  - Content marketing: samen vormen we een gerichte content marketing strategie die er voor zorgt dat jouw merk online wordt gevonden via zoekmachines, websites en social media door middel van waardevolle content.
  - Data & Analytics: gevalideerde data is de basis van elke strategie, we maken keuzes en rapporteren op basis van deze data. Samen kijken we naar haalbare doelen aan de hand van concrete data.
  Skills in Social media (30)
  Publicité LinkedinTiktokontwerpconceptdigitale advertentieuitwerkingPublicidad instagramBranding & PositioneringMarketing StrategieInstagram Marketing+20
  Projecten in Social media (5)
  Website ontwikkeling voor SODAQ - Social media
  Social Media Beheer voor Your Own Leader - Social media
  Social Media Beheer voor Voskuilen - Social media
  Social Media Beheer voor Veducon - Social media
  Reviews in Social media (2)
  Aernout Kolijn
  Freek Diets
  Klanten in Social media (5)
  Your Own LeaderSport | regional
  SODAQTelecommunicatie | international
  VeduconTechnology Hardware & Equipment | international
  Voskuilen InterieurBouw | national

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  User Experience (UX), ofwel gebruikerservaring, is de wijze waarop de gebruiker omgaat met het product op het gebied van gebruiksgemak, toegankelijkheid en wenselijkheid. Bij het maken van de beste keuzes op het gebied van interactie design, zetten we jouw klanten op de eerste plaats. Keuzes worden niet langer meer gemaakt vanuit de eigen beleving, maar keuzes worden volledig gevalideerd. Zo zijn niet de subjectieve ervaring van de belanghebbende, zoals de opdrachtgever en de ontwerper toonaangevend, maar betrekken we de (potentiële) doelgroep in het gehele proces.

  Digitale Transformatie
  Tijdens de Digitale Transformatie van jouw bedrijf creëren we een merkervaring waarin alle ontwerp keuzes gevalideerd worden in samenwerkingsverband met jou, je team en jouw (potentiële) doelgroep. Zo is design niet langer, alléén, een kwestie van esthetiek maar speelt deze volledig in op de behoefte van de klant. We doen diepgaand inzicht op in de voorkeuren en drijfveren van jouw doelgroep wat resulteert in een online ervaring die staat voor optimaal gebruikersgemak.

  In de laatste jaren, is de rol van ontwerper dusdanig verandert dat wij ons constant bewust moeten zijn van nieuwe ontwikkelingen. Één daarvan is het gebruikersgedrag op jouw platform of website. In plaats dat we gebruikers forceren zich te conformeren tot ontwerp of ervaring, denken we na over fundamentele psychologische trekken die gaan over gedrag en interactie.

  Ontwerpgerichte aanpak
  Met onze ontwerpgerichte aanpak geven we meer dan alleen een gezicht achter het merk. We zijn in staat design systematisch te toetsen bij de doelgroepen en stakeholders om ervoor te zorgen dat we door een iteratief proces bij het optimale eindresultaat komen.

  Door te werken met gevalideerde resultaten onderwerpen we design niet langer aan enkelvoudige subjectiviteit en toevalligheden maar gaan we resultaatgericht te werk, zodat jouw nieuwe applicatie, platform of website een duurzame investering is en geen kostenpost.

  Aan de hand van vijf verschillende fases pakken we het ontwerp van het platform aan. Zo werken we van de onderzoeksfase naar analyse waarin we ideeën en wensen kenbaar maken van de verschillende betrokken partijen. Hierin houden we rekening met interne stakeholders en de (potentiële) klanten.

  Door de inzichten die we opdoen uit onder meer interviews en marktonderzoek, werken we toe naar de eerste conceptuele ideeën om uiteindelijk tot een gedetailleerd gevalideerd ontwerp en visueel merkverhaal te komen.
  Skills in Ergonomie (UX / UI) (13)
  Marktonderzoekcustomer centric designbuyer persona designux experimentgebruikersinterfaceontwerpcustomer acquisitioncustomer journeyux optimizationinteraction designergonomie ux ui+3
  Projecten in Ergonomie (UX / UI) (3)
  Website ontwikkeling voor Your Own Leader - Ergonomie (UX / UI)
  Website ontwikkeling voor Sparkey - Ergonomie (UX / UI)
  Merkstrategie voor Runners4Life - Ergonomie (UX / UI)
  Klanten in Ergonomie (UX / UI) (3)
  SparkeyPersoneelszaken | national
  Runners4lifeRetail | local
  Your Own LeaderSport | regional

  Meer informatie over Ergonomie (UX / UI)


 • Beschrijving
  Wij helpen je graag bij het vertellen van je verhaal. Verhalen die gaan over een betere, duurzamere en gedurfde toekomst. Verhalen over de mensen achter & in de bedrijven die staan voor duurzame ontwikkelingen en technologische innovaties. Verhalen over de wereld van morgen. Wij worden gedreven door de vernieuwers, door de echte game changers.

  Bij dusver geloven wij dat we samen moeten werken aan een duurzame toekomst. Door onze krachten te bundelen zetten we jouw innovatieve & duurzame merk of bedrijf op de kaart met een gerichte online marketing strategie. Zo maken we gezamenlijk plaats voor initiatieven die er echt toe doen.

  Aan de hand van jouw Buyer Persona(s) creëren we op maat gemaakte Customer Journey(s) die inspelen op de behoeften van jouw (potentiële) klanten. Zo zorgen we er samen voor dat jouw boodschap bij het juiste publiek terecht komt. Dit doen we resultaatgericht en meetbaar.

  Diensten die wij aanbieden aan onze klanten:
  - Social media strategie: samen denken we na over een gerichte social media strategie die jouw doelgroep aanspreekt. Op basis van locatie, levensfase en interesse.
  - Online marketing strategie: geen bedrijf is hetzelfde, aan de hand van jouw doelstellingen en doelgroep bepalen we wat de beste online marketingstrategie is via verschillende kanalen.
  - Conversie optimalisatie: van websitebezoeker tot waardevolle lead voor je nieuwsbrief of naar directe verkoop. We analyseren bestaand en nieuw verkeer voor de beste resultaten.
  - E-mailmarketing: zet e-mailmarketing in voor het benaderen van jouw klanten in iedere stap van hun customer journey.
  - Content marketing: samen vormen we een gerichte content marketing strategie die er voor zorgt dat jouw merk online wordt gevonden via zoekmachines, websites en social media door middel van waardevolle content.
  - Social media beheer: wij beheren je social media kanalen en zorgen voor de juiste content op het juiste moment.
  - SEO / SEA / SEM: goed gevonden worden, krachtige advertenties en marketing via zoekmachines als Google & Bing. Wij helpen je met de juiste manier van online zichtbaarheid via de voornaamste zoekmachines.
  - Data & Analytics: gevalideerde data is de basis van elke strategie, we maken keuzes en rapporteren op basis van deze data. Samen kijken we naar haalbare doelen aan de hand van concrete data.
  - CRM integratie (Hubspot, Pipedrive): Customer Relationship Management zijn vaak het fundament voor jouw sales team, wij helpen je het optimale te halen uit tools zoals Hubspot, Pipedrive & Salesforce.
  Skills in Digital Strategy (11)
  Social MediaOnline MarketingDigital MarketingCustomer JourneyDigital AdvertisingDigital StrategyConversion Rate OptimizationCustomer Acquisitionbuyer personaseo online marketing+1
  Projecten in Digital Strategy (3)
  Website ontwikkeling voor Your Own Leader - Digital Strategy
  Website ontwikkeling voor Sparkey - Digital Strategy
  Merkstrategie voor Runners4Life - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (3)
  Your Own LeaderSport | regional
  Runners4lifeRetail | local
  SparkeyPersoneelszaken | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Project in Marketing (1)
  Website ontwikkeling voor SODAQ - Marketing
  Klant in Marketing (1)
  SODAQTelecommunicatie | international

  Meer informatie over Marketing

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag dusver.nl om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

3 leden in dusver.nl's team

dusver.nl cover
VerhaalWij zijn jonge ambitieuze ondernemers die opgegroeid zijn in deze digitale revolutie. Wij zijn echte self-starters, autodidacten, millennials, creatievelingen en wiz-kids. Doordat wij constant meebewegen met de laatste trends en nieuwste hypes, weten wij als geen ander hoe we jou kunnen laten vliegen 🚀
Neem gemakkelijk contact op met dusver.nl's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

dusver.nl heeft 0 awards gewonnen


Reviews

6 reviews voor dusver.nl

5/5
(6 reviews)
Edo KamersBestuurder bij Nso Eques
ServiceWebsite Creatie
SectorNon-profit
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?Een nieuwe website bouwen en daarbij actief nadenken over onze digitale identiteit.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?Het is geweldig om de plannen in je hoofd om te zetten in een concreet resultaat. Dat is het leukste onderdeel: samen kijken of het uitgevoerde voldoet aan jouw wensen. Bij Dusver was dat vaak naadloos het geval.

Zijn er verbeterpunten?Het maakte mij eigenlijk niet uit, maar ik moest soms tussentijds praktische dingen regelen: zoals een eps-afbeelding zoeken en jullie toegang verschaffen tot wordpress etc. Omdat ik daar geen kennis van had moet je dan even zoeken. Het proces gaat wellicht nog soepeler als dat soort praktische zaken bij wijze van spreke bij meeting 1 worden geregeld (bijv. een lijstje: wat moet u doen) . Daarna hoeft de klant dan alleen nog maar achterover te leunen en bij te sturen.

dusver.nl's antwoord:De samenwerking met NSO Eques en Edo in het bijzonder, was echt hele erg plezierig. Het team zat vol met ideeën en Edo was hierin verantwoordelijk voor de structurering en uiteenzetting, dat bleek heel goed te lopen. Inmiddels hebben we het beheer van de website overgegeven aan een nieuwe groep studenten, die we ook dit jaar weer zullen helpen bij het verdere uitbouwen van de website. We hopen natuurlijk dat het gebruik van de website studenten zal helpen om informatie te verzamelen over evenementen, vacatures en andere nieuwswaardige items vanuit de studentenorganisatie!

Edo Kamers beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorNon-profit

Aernout KolijnContent schrijver bij Aernout Kolijn
ServiceSocial media
SectorMedia
Team1 - 2
5/5

Als copywriter werk ik al bijna twee jaar samen met Dusver. Het is een professioneel en deskundig bedrijf op het gebied van User Experience (UX) en webdesign. Elke ondernemer die behoefte heeft aan een designer of website-bouwer kan ik Dusver aanbevelen.


ServiceSocial media
SectorMedia
Team1 - 2

Alex VeremijData & SEO Specialist bij Promoguy.nl
ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?We are an agency and we were working together with Dusver for a Global client in the Netherlands, where Dusver team was responsible for the website development and tracking implementations for Marketing, Sales and Automation.

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?The openness and dedication to making things done is a very pragmatic way

Alex Veremij beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorManagement Consulting
Team1 - 10

Gewerkt met dusver.nl?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van dusver.nl

Details • HoofdkantoorTreekerweg 28, 3832 GX Leusden, Netherlands

dusver.nl-facebookdusver.nl-linkedindusver.nl-instagram
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid