Maatwerk Online, Rotterdam | Sortlist
Sortlist
Maatwerk Online cover
Maatwerk Online logo

Maatwerk Online

Geverifieerd
Rotterdam, Nederland
A Full Service Digital Agency
Maatwerk Online is een Full Service Digital Agency gevestigd in hartje Rotterdam. Samen met onze 30 specialisten zetten wij ons volledig is voor de online marketing strategieën en website bouw en onderhoudt van onze klanten. We zijn een beetje eigenwijs en leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie. We vertalen jullie doelstellingen naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens uit. De resultaten en maandelijkse rapportages geven sturing, rust en overzicht. Wat er simpelweg voor zorgt dat jullie gaan groeien als een malle. 😉
30 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2018
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Maatwerk Online

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  We geloven dat het als ondernemer lastig is om constant op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes, wijzigingen en mogelijkheden rondom social media adverteren. Advertentiekanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en Pinterest blijven constant in ontwikkeling. Deze social media kanalen verbeteren hun product doorlopend. Denk daarbij aan nieuwe type campagnes, type advertenties, targetting opties en bepaalde automatiseringslagen.

  Maatwerk Online voert niet ‘blind’ uit, wat jij wilt. Dat klinkt wellicht niet heel leuk. Maar we stellen ons echt als partner op in de samenwerking. Jij kent jouw business, wij weten hoe we de vertaalslag naar online moeten maken volgens het omschreven See, Think, Do & Care model. Samen, in een partnership, komen we zo tot een concreet plan voor jouw social media advertising campagnes. Of dat nu gaat om LinkedIn adverteren, Facebook Ads of een Snapchat filter. We helpen je er graag mee.
  Skills in Social media (11)
  Publicité Linkedinsnapchat advertisingpinterest advertisingsocial advertisingsocial media strategytiktok advertisingfacebook advertisinglinkedin advertisingFacebook AdsPinterest Marketing+1

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  We bouwen websites vanuit een idee of doel. Dat idee komt niet bij ons vandaan en ook niet bij jullie. Het komt voort uit de positie van de doelgroep in de customer journey. Daarom gaan we samen aan de slag, brainstormen we met de klanten bouwen we volledig op maat. Zo kijken we bijvoorbeeld naar bestaande data vanuit Google Analytics of doen we kwalitatief onderzoek onder jouw klanten. Een website wordt namelijk pas uniek wanneer deze van A tot Z is ingericht op de customer journey. Zo kunnen we het bezoekersgedrag op de website sturen. Wanneer jouw doelgroep zich vervolgens daadwerkelijk thuis en aangesproken voelt op de website, werpt dit alles zijn vruchten af. Je ziet dat namelijk rechtstreeks terug in de conversiepercentages.

  Om een goede website op maat te bouwen werken we niet voor jou, maar samen met jou. Alleen zo kunnen we onze kennis en expertise combineren met jouw doelstellingen en de behoefte van je klanten. Kwaliteit gaat daarbij voor snelheid. We maken koppelingen met alle systemen die er voor jou en het doel van de website toe doen en zetten kunstmatige intelligentie in om jou te helpen bij het plaatsen van content. We zorgen dat alles meetbaar en controleerbaar is en creëren de functionaliteiten die nodig zijn om bij te sturen. Zo leggen we de basis voor een geoliede machine van een website en online marketing om je vingers bij af te likken!
  Skills in Website Creatie (7)
  wordpress developmentwebsite builderwebsite creationGoogle AnalyticsRealidad aumentadaVR-AR Ontwikkelingwebsite maintenance

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Maatwerk Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

30 leden in Maatwerk Online's team

Neem gemakkelijk contact op met Maatwerk Online's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Maatwerk Online heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Maatwerk Online

Gewerkt met Maatwerk Online?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Maatwerk Online

Details


https://www.maatwerkonline.nl

 • HoofdkantoorGoudsesingel 190, Rotterdam, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid