GivingBrandsEnergy (+ 6 reviews) | Sortlist

GivingBrandsEnergy cover
GivingBrandsEnergy logo

GivingBrandsEnergy Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Create great work for brands and help them inspire, engage and activate their audience.

🇳🇱  Wij zijn GivingBrandsEnergy een onafhankelijk creatief bureau uit Rotterdam. Wij zijn verhalenvertellers, creatievelingen en influencers en maken (online) campagnes die mensen activeren. Het leven is hectisch. We willen deel uitmaken van deze wereld en helpen vorm te geven tot een betere plek.

Ons creatief team is altijd op zoek naar originele ideeën met een authentieke boodschap. Samen met de opdrachtgever zoeken we voor elk project de juiste aanpak. Wij zijn gamers, sporters, kattenliefhebbers en hondenbezitters. Wij zijn perfectionisten, onderzoekers, rebellen en grappenmakers. Onze kracht ligt in onze verschillen. Dit is wat ons samenbrengt. Samen maken we het verschil. Wat we graag doen, is mensen verbinden door creatieve communicatie. Hoe kunnen we jou helpen?

🇬🇧  We are GivingBrandsEnergy a boutique creative agency in Rotterdam, the Netherlands. We are storytellers, creatives and influencers and like to create visual messages which excite people. Life is hectic. We want to be part of this animated world and help to shape it into a better place. That's why we reach out to people by making creative campaigns.

Our team is always looking for original ideas with an authentic message. Together with the client, we will find the right approach for each project. We are game players, cat lovers and dog owners. We are perfectionists, researchers, rebels and jokers. Our strength lies in our differences. This is what brings us together. Together we make a difference. What we love to do is connect people by means of creative communication. How can we help you?

🇫🇷. Nous sommes GivingBrandsEnergy, une agence de création de boutique à Rotterdam, aux Pays-Bas. Nous sommes des conteurs, des créatifs et des influenceurs et aimons créer des messages visuels qui excitent les gens. La vie est mouvementée. Nous voulons faire partie de ce monde animé et aider à le façonner dans un meilleur endroit. C'est pourquoi nous atteignons les gens en créant des campagnes créatives.

Notre équipe est toujours à la recherche d'idées originales avec un message authentique. Avec le client, nous trouverons la bonne approche pour chaque projet. Nous sommes des joueurs de jeux, des amoureux des chats et des propriétaires de chiens. Nous sommes perfectionnistes, chercheurs, rebelles et farceurs. Notre force réside dans nos différences. C'est ce qui nous rassemble. Ensemble, nous faisons la différence. Ce que nous aimons faire, c'est connecter les gens au moyen d'une communication créative. Comment pouvons-nous vous aider?

10 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands
8 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 1996
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door GivingBrandsEnergy

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Samen met jou maken wij een succesvolle social media campagne die je doelgroep aanspreekt. Met het genereren van aandacht en het creëren van interactie met je doelgroep, hebben wij ruime ervaring. Door het combineren van onze ervaring met en kennis van social media zorgt GivingBrandsenergy ervoor dat je product of bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Moet je all-in gaan op Instagram? Of toch de helft van je social media budget op Facebook plaatsen en de rest verdelen over YouTube en LinkedIn? Hoe zit het met Pinterest of Tik Tok? Dit soort vragen wordt ons regelmatig gesteld door maatschappelijke organisaties, overheidsinstanties en commerciële partijen. Ons advies is dat dit mede wordt bepaald door de wensen van de klant. Wij bieden (social media) strategie, creatie (art & copy), social media campagnes, social media inkoop en online monitoren.
  Skills in Social media (41)
  SEMSEOContent StrategyContent CreationContent MarketingSocial MediaOnline MarketingOnline VideoYouTube VideoFacebook Ads+31
  Projecten in Social media (5)
  Campagne boek 'Het Vierde Rijk' - Social media
  Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek - Social media
  Artrose Gezond Rijnmond - Social media
  How to make the most of 3DS v2 - Social media
  Klanten in Social media (5)
  Erasmus MCZorginstellingen | regional
  Gemeente ZoetermeerOverheid | local
  Ingenico ePaymentsBanken & financiële instellingen | international
  Lannoo UitgeverijUitgeverij | national

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Wij zijn een onafhankelijk creatief bureau uit Rotterdam. Met enthousiasme en veel plezier maken wij campagnes voor maatschappelijke organisaties, overheidsinstanties en commerciële partijen. Ons creatief team zoekt altijd naar een originele invalshoek met een onvervalste boodschap. Samen met de klant vinden we de juiste aanpak voor elk thema. Wij hanteren de menselijke maat in al onze (social media) campagnes en halen energie uit het sociale- en maatschappelijke aspect van ons werk.
  Skills in Reclame (36)
  CommunicatieContent StrategyCopywritingContent CreationContent MarketingMarketingStorytellingContent WritingStrategyIdentity Design+26
  Projecten in Reclame (6)
  Campagne boek 'Het Vierde Rijk' - Reclame
  Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek - Reclame
  Tramreclame CUVO Uitvaartzorg - Reclame
  How to make the most of 3DS v2 - Reclame
  Review in Reclame (1)
  Saška Winkel
  Klanten in Reclame (6)
  Gemeente ZoetermeerOverheid | local
  Transport en Logistiek NederlandNon-profit | national
  CUVO uitvaartzorgAnderen | regional
  CLM Onderzoek en Advies BVLandbouw | national

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag GivingBrandsEnergy om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

8 projecten uitgevoerd door GivingBrandsEnergy

Campagne boek 'Het Vierde Rijk'
Campagne boek 'Het Vierde Rijk'

Project gemaakt voor Lannoo Uitgeverij in de Uitgeverij industrie voor een B2C publiek in 2021.Het Vierde RijkWat als Hitler WOII overleeft?Op 2 mei 1945 komen de Russische troepen aan bij de Führerbunker. Ze zijn op zoek naar Adolf Hitler, maar die blijkt onvindbaar. Een Duitse officier zet hen op het spoor van Otto Skorzeny, Hitlers favoriete commando en belast met de taak om de Führer Berlijn uit te smokkelen. Niet alleen de Russen maar ook de Britten willen Hitler levend in handen krijgen. De achtervolging leidt hen tot aan de haven van Cartagena en de overzijde van de Atlantische Oceaan. Het Vierde Rijk is het vervolg op ‘De jacht op de Führer’ en het laatste deel van de Skorzeny trilogie.

Content StrategyCopywritingOnline Advertising+5
Meer lezen
Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek
Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek

Project gemaakt voor Transport en Logistiek Nederland in de Non-profit industrie voor een B2B / B2C publiek in 2022.Wat ziet een vrachtautochauffeur? We staan er vaak niet bij stil hoeveel een vrachtautochauffeur nu eigenlijk wel en niet ziet. Vooral jonge kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer en kunnen het risico van de dode hoek moeilijk inschatten. Wij proberen de rugzak van schoolgaande kinderen te vullen zonder dat zij het gevoel krijgen van een ‘les’. School is natuurlijk super stom, toch? Door middel van spelletjes en vlogs en vooral – door de inzet van leeftijdsgenoten – beleven kinderen de verkeersles van Veilig op Weg op een unieke manier. En dat werkt! Het programma van Veilig op Weg wordt namelijk super goed ontvangen door jong en oud!

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+8
Meer lezen
Zaakgericht werken Zoetermeer
Zaakgericht werken Zoetermeer

Project gemaakt voor Gemeente Zoetermeer in de Overheid industrie voor een B2B publiek in 2020.Zaakgericht werken is een andere manier van werken en denken waarbij de burger centraal staat. De meeste organisaties die zaakgericht werken hebben als doel om dienstverlening naar burgers te verbeteren. Daarnaast worden processen op een efficiëntere manier afgehandeld.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+2
Meer lezen
Artrose Gezond Rijnmond
Artrose Gezond Rijnmond

Project gemaakt voor Erasmus MC in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek in 2020.Heeft u artrose en woont u in de regio Rijnmond?Dan is Artrose Gezond er speciaal voor u. Artrose Gezond brengt mensen met artrose in de regio Rijnmond in contact met onderzoekers, behandelaars en met elkaar. Door kennis en ervaring uit te wisselen, willen we de gezondheid van mensen met artrose verbeteren. Artrose Gezond is een initiatief van het Erasmus MC.

Online AdvertisingOntwerpSocial media
Meer lezen
Tramreclame CUVO Uitvaartzorg
Tramreclame CUVO Uitvaartzorg

Project gemaakt voor CUVO uitvaartzorg in de Anderen industrie voor een B2C publiek in 2020.

Branding & PositioneringOntwerpReclame
Meer lezen
How to make the most of 3DS v2
How to make the most of 3DS v2

Project gemaakt voor Ingenico ePayments in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2B publiek in 2019.

Branding & PositioneringMotion DesignOntwerp+2
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag GivingBrandsEnergy om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

10 leden in GivingBrandsEnergy's team

GivingBrandsEnergy cover
Neem gemakkelijk contact op met GivingBrandsEnergy's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

GivingBrandsEnergy heeft 0 awards gewonnen


Reviews

6 reviews voor GivingBrandsEnergy

4.8/5
(6 reviews)
Anne-Marie HendrikxCommunicatieadviseur bij Erasmus MC
ServiceBranding & Positionering
SectorZorginstellingen
Team5001 - 10000
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Met GBE werk ik al heel lang prettig samen (voor zowel Unilever als het Erasmus MC) waarin we hebben gewerkt aan verschillende projecten, denk aan jaarverslagen, infographics, huisstijl, flyers, posters, animaties, presentaties etc.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Prettige contact, samen toewerken naar een mooi eindresultaat. GBE is heel flexibel en denkt met je mee. Fritiof Eriksson is altijd bereikbaar, de service is echt top. Is uniek in de bureauwereld.
Zijn er verbeterpunten?
Nee, eigenlijk niet.

Anne-Marie Hendrikx beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorZorginstellingen
Team5001 - 10000

Saška WinkelCommunicatieadviseur bij Gemeente Zoetermeer
ServiceReclame
SectorOverheid
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het maken van diverse communicatieproducten en campagne-uitingen.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Creativiteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid.
Zijn er verbeterpunten?
GBE volgt trends, kent zijn klanten en is dus continue aan het verbeteren en groeien.

Saška Winkel beveelt dit bureau aan


ServiceReclame
SectorOverheid

LiesbethCommunicatiespecialist bij Business Flavours
ServiceBranding & Positionering
SectorMarketing & Reclame
Team1 - 2
4.5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Doel was het ontwikkelen van herkenbare visuele stijl, een animatievideo en illustraties die gebruikt konden worden op de website, social media en in de nieuwbrief.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het creatieve proces: Giving Brands Energy liet al vroeg in het proces een schets zien die de opdrachtgever meteen aansprak. De benodigde aanscherpingen en wijzigingen werden snel verwerkt en GBE dacht goed mee over de toepasbaarheid van de vormgeving in alle uitingen. De communicatie verliep heel prettig.

Liesbeth beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorMarketing & Reclame
Team1 - 2

Gewerkt met GivingBrandsEnergy?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van GivingBrandsEnergy


Details


https://www.givingbrandsenergy.com

 • HoofdkantoorBovendijk 132, 3045 PC Rotterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen