GivingBrandsEnergy (+ 8 reviews) | Sortlist
Sortlist
GivingBrandsEnergy cover
GivingBrandsEnergy logo

GivingBrandsEnergy Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
To create great work for brands and help them inspire, engage and activate their audience.
🇳🇱  GivingBrandsEnergy is een onafhankelijk creatief bureau uit Rotterdam. Wij werken o.a. voor Erasmus MC, gemeente Zoetermeer, Transport en Logistiek Nederland (TLN), Zilveren Kruis, Jongerenwerk Capelle, Unilever Benelux, Ferrero Benelux en Lite Home Rotterdam. Wij zijn verhalenvertellers, creatievelingen, en social media goeroes en maken campagnes die mensen activeren. Het leven is hectisch. We willen deel uitmaken van deze wereld en helpen vorm te geven tot een betere plek. Ons creatief team is altijd op zoek naar originele ideeën met een authentieke boodschap. Samen met onze klant zoeken we voor elk project de juiste aanpak. Wij zijn gamers, sporters, TikTok fanaten, kattenliefhebbers en hondenbezitters. Wij zijn perfectionisten, onderzoekers, rebellen en grappenmakers. Onze kracht ligt in onze verschillen. Dit is wat ons samenbrengt. Samen maken we het verschil. Wat we graag doen, is mensen verbinden door creatieve communicatie. Hoe kunnen we jou helpen? 🇫🇷 Nous sommes GivingBrandsEnergy , une agence de création de boutique à Rotterdam, aux Pays-Bas. Nous sommes des conteurs, des créatifs et des influenceurs et aimons créer des messages visuels qui excitent les gens. La vie est mouvementée. Nous voulons faire partie de ce monde animé et aider à le façonner dans un meilleur endroit. C'est pourquoi nous atteignons les gens en créant des campagnes créatives. Notre équipe est toujours à la recherche d'idées originales avec un message authentique. Avec le client, nous trouverons la bonne approche pour chaque projet. Nous sommes des joueurs de jeux, des amoureux des chats et des propriétaires de chiens. Nous sommes perfectionnistes, chercheurs, rebelles et farceurs. Notre force réside dans nos différences. C'est ce qui nous rassemble. Ensemble, nous faisons la différence. Ce que nous aimons faire, c'est connecter les gens au moyen d'une communication créative. Comment pouvons-nous vous aider? 🇬🇧 We are GivingBrandsEnergy a boutique creative agency in Rotterdam, Netherlands. We are storytellers, creatives and social media goeroes and like to create visual messages which excite people. Life is hectic. We want to be part of this animated world and help to shape it into a better place. That's why we reach out to people by making creative campaigns. Our team is always looking for original ideas with an authentic message. Together with the client, we will find the right approach for each project. We are game players, TikTok rebels, cat lovers and dog owners. We are perfectionists, researchers, rebels and jokers. Our strength lies in our differences. This is what brings us together. Together we make a difference. What we love to do is connect people by means of creative communication. How can we help you?
15 mensen in hun team
Spreekt Engels, Frans, Nederlands
9 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 1996
1 award gewonnen
4.84/5

Diensten

2 diensten aangeboden door GivingBrandsEnergy

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Samen met jou maken wij een succesvolle social media campagne die jouw doelgroep inspireert en overtuigt. Je product of bedrijf krijgt de aandacht die het verdient. Wat kan ons creatief team jou bieden: contentstrategie, content creatie, online campagnes op diverse platforms en online monitoren. Hoe kunnen we jou helpen?
  Skills in Social media (77)
  Facebook ReclameSEMSEOContent StrategyContent CreationContent MarketingCommunity ManagementSocial MediaOnline MarketingOnline Video+67
  Projecten in Social media (6)
  TLN - Bewustwordingscampagne Veilig op Weg! - Social media
  TLN - TikTok & Instagram campagne Veilig op Weg! - Social media
  Ingenico ePayments - Online campaign - Social media
  Uitgeverij Lannoo - Auteur Michiel Janzen - Social media
  Reviews in Social media (2)
  Dylan Prins
  Hannie Besseling
  Klanten in Social media (6)
  Gemeente ZoetermeerOverheid | local
  Transport en Logistiek NederlandOnderwijs | national
  Ingenico ePaymentsBanken & financiële instellingen | international
  Erasmus MCZorginstellingen | regional

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Branding is een zeer breed vakgebied en bestaat uit zowel online en offline marketing. Branding gaat over de persoonlijke eigenschappen, gevoel, visie en de kwaliteit van jouw brand. Consistentie is de sleutel bij branding. Wij geven jou graag advies hierover. Waarmee kan GivingBrandsEnergy jou helpen?
  Skills in Branding & Positionering (74)
  Corporate IdentityDigital DesignBrandingCorporate Identiteit OntwerpGraphic DesignBedrijfscommunicatieMerkactivatieBedrijfsidentiteitMerk IdentiteitOffline marketing+64
  Projecten in Branding & Positionering (8)
  TLN - Bewustwordingscampagne Veilig op Weg! - Branding & Positionering
  TLN - TikTok & Instagram campagne Veilig op Weg! - Branding & Positionering
  Ingenico ePayments - Online campaign - Branding & Positionering
  Gemeente Zoetermeer - Animatie Zaakgericht werken - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (4)
  Peter Muller
  Liesbeth
  Michiel Janzen
  Anne-Marie Hendrikx
  Klanten in Branding & Positionering (8)
  Ingenico ePaymentsBanken & financiële instellingen | international
  Transport en Logistiek NederlandOnderwijs | national
  Transport en Logistiek NederlandOnderwijs | national
  Erasmus MCZorginstellingen | regional

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag GivingBrandsEnergy om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

9 projecten uitgevoerd door GivingBrandsEnergy

TLN - Bewustwordingscampagne Veilig op Weg!
TLN - Bewustwordingscampagne Veilig op Weg!

Lopend project voor Transport en Logistiek Nederland in de Onderwijs industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2014.Elke dag fietsen duizenden kinderen naar school. Om veilig op de weg te zijn is het belangrijk dat ze weten welke gevaren er in het verkeer zijn. Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek ® is een gratis verkeersles van Transport en Logistiek Nederland (TLN). De les gaat over de gevaren van de dode hoek bij grote voertuigen en is bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 in het basisonderwijs. Jaarlijks krijgen 100.000 kinderen deze les. Sinds 2021 gaan wij de uitdaging aan om nog meer leerlingen in groep 7en 8 te bereiken. Dit doen we door het inzetten van diverse middelen tegelijkertijd, een zogenaamd crossmediaal marketingplan ook wel 360°-marketing genoemd.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+19
Lees meer
TLN - TikTok & Instagram campagne Veilig op Weg!
TLN - TikTok & Instagram campagne Veilig op Weg!

Lopend project voor Transport en Logistiek Nederland in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek sinds 2022.Naast Facebook, Instagram en YouTube is Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek® nu ook te vinden op TikTok. TikTok is trending onder generatie Alfa. In samenwerking met Moeder Anne Casting heeft GivingBrandsEnergy een jonge content creator gevonden die de komende tijd TikToks voor Veilig op Weg gaat maken. Naast trendy filmpjes maakt ze ook serieuze video’s om kinderen bewust te maken over de gevaren van de dode hoek bij grote voertuigen.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+3
Lees meer
Ingenico ePayments - Online campaign
Ingenico ePayments - Online campaign

Project gemaakt voor Ingenico ePayments in de Banken & financiële instellingen industrie voor een B2B publiek in 2019.Het ontwikkelen van een online campagne voor Europa, China en Zuid-Amerika.

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+6
Lees meer
Uitgeverij Lannoo - Auteur Michiel Janzen
Uitgeverij Lannoo - Auteur Michiel Janzen

Project gemaakt voor Uitgeverij Lannoo nv in de Uitgeverij industrie voor een B2C publiek in 2021.‘Michiels beste maatjes zijn kleine soldaatjes’. Met deze regels begon het Sinterklaasgedicht dat zijn zus voor hem had geschreven. Hij moet een jaar of tien zijn geweest. De soldaatjes in kwestie waren van Airfix en niet groter dan een vingerhoed. Ze pasten perfect bij de miniatuurtanks en vliegtuigjes van Dinky Toys, Corgi Toys en Solido.Vele veldslagen uit de WOII heeft hij er met zijn vriendjes mee nagespeeld. Na het ‘oorlogje spelen’ was de rotzooi in de woonkamer niet te overzien. Als ze buiten hadden gespeeld, was daarna meer dan de helft van de soldaatjes zoek. In die zin weken hun spel en het bijbehorende verlies niet veel af van de werkelijkheid.Spelen met soldaten, veldslagen nadoen, als een generaal strategie en tactiek toepassen: het zat er al vroeg in. Zijn fascinatie voor militaire historie is sindsdien alleen maar toegenomen. Het resultaat is de Skorzeny-trilogie die hij de afgelopen drie jaar geschreven heeft. Het Vierde RijkWat als Hitler WOII overleeft?Op 2 mei 1945 komen de Russische troepen aan bij de Führerbunker. Ze zijn op zoek naar Adolf Hitler, maar die blijkt onvindbaar. Een Duitse officier zet hen op het spoor van Otto Skorzeny, Hitlers favoriete commando en belast met de taak om de Führer Berlijn uit te smokkelen. Niet alleen de Russen maar ook de Britten willen Hitler levend in handen krijgen. De achtervolging leidt hen tot aan de haven van Cartagena en de overzijde van de Atlantische Oceaan. Het Vierde Rijk is het vervolg op ‘De jacht op de Führer’ en het laatste deel van de Skorzeny trilogie.

Content StrategyCopywritingOnline Advertising+5
Lees meer
Gemeente Zoetermeer - Animatie Zaakgericht werken
Gemeente Zoetermeer - Animatie Zaakgericht werken

Project gemaakt voor Gemeente Zoetermeer in de Overheid industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Zaakgericht werken is een andere manier van werken en denken waarbij de burger centraal staat. De meeste organisaties die zaakgericht werken hebben als doel om dienstverlening naar burgers te verbeteren. Daarnaast worden processen op een efficiëntere manier afgehandeld.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+2
Lees meer
Erasmus MC - Campagne Artrose Gezond Rijnmond
Erasmus MC - Campagne Artrose Gezond Rijnmond

Project gemaakt voor Erasmus MC in de Zorginstellingen industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Heeft u artrose en woont u in de regio Rijnmond?Dan is Artrose Gezond er speciaal voor u. Artrose Gezond brengt mensen met artrose in de regio Rijnmond in contact met onderzoekers, behandelaars en met elkaar. Door kennis en ervaring uit te wisselen, willen we de gezondheid van mensen met artrose verbeteren. Artrose Gezond is een initiatief van het Erasmus MC. De animatie is ingesproken door Joke Bruijs.

Branding & PositioneringCopywritingMotion Design+4
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag GivingBrandsEnergy om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

15 leden in GivingBrandsEnergy's team

GivingBrandsEnergy cover
VerhaalWij zijn GivingBrandsEnergy een onafhankelijk creatief bureau uit Rotterdam. Wij zijn verhalenvertellers, creatievelingen en influencers en maken campagnes die mensen activeren. Het leven is hectisch. We willen deel uitmaken van deze wereld en helpen vorm te geven tot een betere plek.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

GivingBrandsEnergy heeft 1 award gewonnen

FONK150 Best Agencies 20222022-11-01


Reviews

8 reviews voor GivingBrandsEnergy

4.84/5
(8 reviews)
Dylan RomeoJr. Communicatieadviseur bij Gem. Zoetermeer
ServiceReclame
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Dylan Romeo beveelt dit bureau aan


ServiceReclame

Michiel JanzenAuteur bij Auteur Michiel Janzen
ServiceBranding & Positionering
SectorUitgeverij
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

Michiel Janzen beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorUitgeverij

Saška WinkelCommunicatieadviseur bij Gemeente Zoetermeer
ServiceReclame
SectorOverheid
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

Saška Winkel beveelt dit bureau aan


ServiceReclame
SectorOverheid

Gewerkt met GivingBrandsEnergy?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van GivingBrandsEnergy

Details


https://www.givingbrandsenergy.com

 • HoofdkantoorBovendijk 132, 3045 PC Rotterdam, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid