search
Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in AmsterdamMarketingbureaus in Stadsgewest HaaglandenMarketingbureaus in RotterdamMarketingbureaus in EindhovenMarketingbureaus in UtrechtMarketingbureaus in BredaMarketingbureaus in ArnhemMarketingbureaus in NijmegenMarketingbureaus in ZwolleMarketingbureaus in HaarlemAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausDigitale Strategie BureausOntwerpbureausReclamebureausSocial Media BureausWeb Development BureausMobile App Development BureausVideo Marketing BureausZoekmachine Optimalisatie Bureaus (SEO)Alle diensten

Beste PR Bureaus

Home - Nederland
123 resultaten | Bijgewerkt op 12 juli 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

AEB Amsterdam
AEB AmsterdamDoor De Issuemakers | Logistiek & Supply Chain
arrow_forward
Content StrategyPublic Relations (PR)
A housemate for Jari
A housemate for JariDoor Glasnost | Telecommunicatie
arrow_forward
Public Relations (PR)Social media
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikes
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikesDoor Counter Content | Auto
arrow_forward
EvenementPublic Relations (PR)
Bewustwordings- en activatiecampagne
Bewustwordings- en activatiecampagneDoor Why Communications | Overheid
arrow_forward
Content StrategyCopywritingEvenement
Brunotti GetonBoard Campaign
Brunotti GetonBoard CampaignDoor Flirt Creativity | Kleding & Accessoires
arrow_forward
Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting
BuikBuddy app development and promotion
BuikBuddy app development and promotionDoor DM Creatieve Communicatie | Zorginstellingen
arrow_forward
Content StrategyData ConsultingErgonomie (UX / UI)

Wat kan een PR bedrijf voor jou betekenen?

Als ondernemer weet je ongetwijfeld dat de relatie tussen jouw bedrijf ontzettend belangrijk is. Indien de binding met jouw doelgroep ontbreekt, keert een klant namelijk niet snel weer bij jou terug. Veel bedrijven vinden het echter lastig om dit voor elkaar te krijgen. Is dit ook binnen jouw onderneming het geval? Dan kun je een PR bedrijf in de armen nemen. De meeste bedrijven staan echter niet te springen om een bedrijf voor public relations (PR) in te schakelen. Dit komt allereerst omdat het geld kost, maar zij weten vaak ook niet wat een public relations bureau voor hen kan betekenen. Om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen, vertellen wij jou hier wat een PR bedrijf voor jou kan betekenen.

De werkzaamheden van een PR bedrijf

Voordat je een PR bedrijf inschakelt, is het handig om te weten waaruit de werkzaamheden van zo’n bedrijf bestaan. Een PR bureau houdt zich hoofdzakelijk bezig met de klantrelatie. Het gaat hier niet om de relatie tussen klanten onderling, maar om de relatie tussen jouw onderneming en de klanten. PR bureaus zorgen ervoor dat jij niet op gespannen voet leeft met je klanten. Overigens richt een PR bedrijf zich niet alleen maar tot de klanten. Ook het onderhouden van een relatie met de media en invloedrijke personen behoort namelijk tot de werkzaamheden van een PR bedrijf.

Hoe ontwikkelt een PR bureau relaties?

Een PR bedrijf focust zich dus voornamelijk tot de relaties met klanten, media en invloedrijke personen. Dit doen zij onder meer door geregeld in de publiciteit te treden. Dit is een tactiek die veel PR bedrijven gebruiken. Zo kan een PR bureau nieuwe zaken binnen jouw bedrijf in communiceren via online media. Zij versturen bijvoorbeeld een persbericht aan een lokale journalist die er vervolgens aandacht aan besteedt op de website van het medium waarvoor hij werkt. Een PR bedrijf gebruikt echter ook regelmatig een persconferentie om relaties te ontwikkelen. In dit geval gaat het vooral om relaties met de media. Deze media zijn echter een goede doorvoersluis om informatie bij jouw klanten te krijgen.

Het beste PR bedrijf vind je bij Sortlist!

Een public relations professional zorgt er dus voor dat jouw bedrijf een goede relatie opbouwt met klanten, maar ook met de media. Wil je zo’n bedrijf inschakelen? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn tegenwoordig namelijk talloze PR bedrijven die staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Het wordt dus een flinke kluif om een geschikte partij te vinden.

Gelukkig heeft Sortlist het voor jou een stuk makkelijker gemaakt. Wij hebben namelijk diverse PR bureaus samengebracht op ons platform. Hierdoor kun je deze bedrijven makkelijk en snel met elkaar vergelijken. Heb je een creatief bedrijf gevonden dat jou wel aanspreekt? Dan kun je via Sortlist direct contact leggen met een PR consultant van het betreffende bedrijf.

Wil je een verhaal vertellen aan jouw klanten? Of wil je werken aan de media relaties van jouw bedrijf? Dan kan een PR bureau je hierbij helpen. Zo’n bureau zorgt allereerst voor een goede band tussen jouw bedrijf en je doelgroep. Er wordt echter ook aandacht besteed aan de relaties met de media en invloedrijke personen. Dit kan door persberichten door te spelen naar een journalist, maar ook door het opzetten van een persconferentie. Zoek je nog naar een PR bedrijf? Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Op ons platform vind je verschillende PR bedrijven waar je direct contact mee kunt leggen.June 22, 2020
Chantal CharbonnierMarketing consultant bij Oniryx

Vier bedrijven werden aan ons voorgesteld en we beseften al snel dat drie van deze bedrijven perfect zouden zijn voor de missie. De geselecteerde bedrijven hadd...

Lees meer
Chantal Charbonnier bespreekt ervaringen
BbcZespriDunlopNespressoGoodyearInbevMondelezAmazonBlizzardWabcoSony music

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis

Guide
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 275 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65275