search
De 10 beste PR Bureaus in Nederland (2020) 124 marketingbureaus
Homearrow_forwardNederland

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar bureaus in jouw branche.

Zet mijn marketingbureau op de lijst

Some works that might inspire you

Een mooie selectie nieuwste creaties van onze marketingbureaus

AEB Amsterdam
AEB AmsterdamDoor De IssuemakersLogistiek & Supply Chain
arrow_forward
A housemate for Jari
A housemate for JariDoor GlasnostTelecommunicatie
arrow_forward
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikes
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikesDoor Counter ContentAuto
arrow_forward
Bewustwordings- en activatiecampagne
Bewustwordings- en activatiecampagneDoor Why CommunicationsOverheid
arrow_forward
Brunotti GetonBoard Campaign
Brunotti GetonBoard CampaignDoor Flirt CreativityKleding & Accessoires
arrow_forward
BuikBuddy app development and promotion
BuikBuddy app development and promotionDoor DM Creatieve CommunicatieZorginstellingen
arrow_forward

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

BbcBaxterDunlopLinkedinWalt disneyFordEstee lauderEniRadissonPhilipsAudi

Lanceer vandaag uw Public Relations (PR) project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Wat kan een PR bedrijf voor jou betekenen?

Als ondernemer weet je ongetwijfeld dat de relatie tussen jouw bedrijf ontzettend belangrijk is. Indien de binding met jouw doelgroep ontbreekt, keert een klant namelijk niet snel weer bij jou terug. Veel bedrijven vinden het echter lastig om dit voor elkaar te krijgen. Is dit ook binnen jouw onderneming het geval? Dan kun je een PR bedrijf in de armen nemen. De meeste bedrijven staan echter niet te springen om een bedrijf voor public relations (PR) in te schakelen. Dit komt allereerst omdat het geld kost, maar zij weten vaak ook niet wat een public relations bureau voor hen kan betekenen. Om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen, vertellen wij jou hier wat een PR bedrijf voor jou kan betekenen.

De werkzaamheden van een PR bedrijf

Voordat je een PR bedrijf inschakelt, is het handig om te weten waaruit de werkzaamheden van zo’n bedrijf bestaan. Een PR bureau houdt zich hoofdzakelijk bezig met de klantrelatie. Het gaat hier niet om de relatie tussen klanten onderling, maar om de relatie tussen jouw onderneming en de klanten. PR bureaus zorgen ervoor dat jij niet op gespannen voet leeft met je klanten. Overigens richt een PR bedrijf zich niet alleen maar tot de klanten. Ook het onderhouden van een relatie met de media en invloedrijke personen behoort namelijk tot de werkzaamheden van een PR bedrijf.

Hoe ontwikkelt een PR bureau relaties?

Een PR bedrijf focust zich dus voornamelijk tot de relaties met klanten, media en invloedrijke personen. Dit doen zij onder meer door geregeld in de publiciteit te treden. Dit is een tactiek die veel PR bedrijven gebruiken. Zo kan een PR bureau nieuwe zaken binnen jouw bedrijf in communiceren via online media. Zij versturen bijvoorbeeld een persbericht aan een lokale journalist die er vervolgens aandacht aan besteedt op de website van het medium waarvoor hij werkt. Een PR bedrijf gebruikt echter ook regelmatig een persconferentie om relaties te ontwikkelen. In dit geval gaat het vooral om relaties met de media. Deze media zijn echter een goede doorvoersluis om informatie bij jouw klanten te krijgen.

Het beste PR bedrijf vind je bij Sortlist!

Een public relations professional zorgt er dus voor dat jouw bedrijf een goede relatie opbouwt met klanten, maar ook met de media. Wil je zo’n bedrijf inschakelen? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn tegenwoordig namelijk talloze PR bedrijven die staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan. Het wordt dus een flinke kluif om een geschikte partij te vinden.

Gelukkig heeft Sortlist het voor jou een stuk makkelijker gemaakt. Wij hebben namelijk diverse PR bureaus samengebracht op ons platform. Hierdoor kun je deze bedrijven makkelijk en snel met elkaar vergelijken. Heb je een creatief bedrijf gevonden dat jou wel aanspreekt? Dan kun je via Sortlist direct contact leggen met een PR consultant van het betreffende bedrijf.

Wil je een verhaal vertellen aan jouw klanten? Of wil je werken aan de media relaties van jouw bedrijf? Dan kan een PR bureau je hierbij helpen. Zo’n bureau zorgt allereerst voor een goede band tussen jouw bedrijf en je doelgroep. Er wordt echter ook aandacht besteed aan de relaties met de media en invloedrijke personen. Dit kan door persberichten door te spelen naar een journalist, maar ook door het opzetten van een persconferentie. Zoek je nog naar een PR bedrijf? Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Op ons platform vind je verschillende PR bedrijven waar je direct contact mee kunt leggen.June 22, 2020
Tatiana DebrabandereProjectmanager bij Lapresse

Om Sortlist in drie woorden samen te vatten, zou ik zeggen: gemak, nabijheid, nuttig.

Lees meer
Tatiana Debrabandere bespreekt ervaringen
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 310 beoordelingenTrustpilot
Het verhaal van Sortlist

Met geweldige partners komt geweldige bedrijfsvoering

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.