61 resultaten
Bijgewerkt op 29 maart 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

AEB Amsterdam
AEB AmsterdamDoor De Issuemakers | Logistiek & Supply Chain
arrow_forward}
Content StrategyPublic Relations (PR)
A housemate for Jari
A housemate for JariDoor Glasnost | Telecommunicatie
arrow_forward}
Public Relations (PR)Social media
Diageo: Learning For Life
Diageo: Learning For LifeDoor youEngine | Dranken
arrow_forward}
EvenementPublic Relations (PR)
Eventbrite ‘Smartphone usage in Nightlife’
Eventbrite ‘Smartphone usage in Nightlife’Door Counter Content | Entertainment & Events
arrow_forward}
Public Relations (PR)
Facebook
FacebookDoor De Issuemakers | Internet
arrow_forward}
Public Relations (PR)
Graphic
GraphicDoor Quince | Consumer Electronics
arrow_forward}
Public Relations (PR)

Welke impact heeft een PR op jouw business

Een PR bureau vergemakkelijkt jouw online strategie wat betreft de online en offline zichtbaarheid. Deze bureaus doen beroep op hun contacten bij grote mediakanalen en gaan de daabij respectieve strategieën gebruiken. Naast digitale pr, met het gebruik van online kanalen zoals social media, kan een pr bedrijf ook via traditionele media klanten aantrekken. Ze hebben de kennis en de vaardigheden om jouw naambekendheid zo snel mogelijk te verbeteren in een korte periode.


Het is van belang om jouw bedrijf te promoten om meer zichtbaarheid te krijgen. Pr bureaus hebben niet alleen ervaring met de sector maar ze hebben ook de vaardigheden en kennis om de juiste technieken te gebruiken met jouw bezoekers.

Laat jouw communicatiestrategie beheren dankzij een bureau

Pr bureaus neemt even de communicatie van jouw onderneming over, om je meer zichtbaarheid op de markt te geven. Een agency gaat jouw klantenprofiel analyseren, jouw concurrentie en de markt om goede resultaten te bereiken.

Voordelen van de samenwerking met een PR-bureau

Een PR agency helpt je om een klantenrelatie op te bouwen, waardoor een betere interactie met jouw merk mogelijk is en je jouw klanten kan behouden. Tegenwoordig is het cruciaal dat jouw klant zich meer op zijn gemak voelt ten op zichte van de identiteit en jouw bedrijfscultuur.


Gebruik PR-bureaus tot jouw voordeel aan de hand van een goede PR strategie in Amsterdam (locality). Bij Sortlist matchen we je met het public relations bureau dat het beste bij jouw werkwijze en project past.

Een PR bureau levert heel wat voordelen op. Je krijgt veel zichtbaarheid bij jouw publiek en daarnaast ontwikkelt de agency naamsbekendheid, bedenkt een goed communicatieplan en verbetert de klantenrelatie.

Hoe kies je op de beste manier een PR expert?

In Amsterdam (locality) vind je heel wat PR-bureaus die de communicatie van jouw bedrijf vlot kunnen laten verlopen dankzij pr-tools. Het is van belang om een professional te vinden die bij jouw campagne past.


Maak gebruik van de kennis en de vaardigheden van pr-bedrijven om jouw concurrentie voor te zijn.

Om een project tot een goed einde te brengen wordt er beroep gedaan op bureaus die eerder PR-strategieën hebben bedacht met de noodzakelijke kennis en vaardigheden. Er is zoveel keuze en niet elk bedrijf kan op een goede manier het bedrijfsimago optimaal verbeteren, het hangt af van de criteria waar jouw bedrijf nood aan heeft.

Een Pr-plan kan jouw onderneming in staat stellen om een goede reputatie te bereiken. Op vlak van imago heeft pr een directe impact op de bedrijfsgroei. Je kan aan owned media werken, maar ook beroep doen op andere media-technieken zoals bijvoorbeeld bij een interviewpitch. Werk nu samen met een bureau zodat deze campagnes goed uitgevoerd worden. Ontdek op onze tool jouw ideale Pr-bureau in Amsterdam (locality).January 10, 2020
Jean Minne holding a testimonial
Ik plaatste een project op Sortlist met een overzicht van mijn behoeften. Binnen de twee dagen namen vier bureaus contact met me op om zich voor te stellen. Ze legden me uit hoe ze werkten en ook hoe ze mijn behoeften tegemoet konden komen. Daarna heb ik het juiste bureau geselecteerd en is het proces heel snel gegaan.
Jean Minne

Jean Minne

CEO bij Composil Europe

UnileverQ8GoodyearFordHasbroGreenpeaceInbevPanasonicH mMtvEni

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.

Guide
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 207 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65207