airsolid (+ reviews) | Sortlist
Sortlist
airsolid cover
airsolid logo

airsolid Arnhem, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Don't be a business, be a BRAND — Toon jouw unieke waarde met uitgesproken merk design.
🇳🇱 Airsolid is een Brand Identity & Digital Design bureau. Wij helpen organisaties helder te communiceren wie ze zijn. Laat zien waar je voor staat, zonder twijfel. Strategie | Merkidentiteit |  Logo ontwikkeling | Digital design | Web & App design   🎯 Merkidentiteit De uitwerking van je merkidentiteit, of brand identity, helpt je in het vertalen van je business strategie naar een buitenkant die laat zien waar je voor staat. In woord, beeld en vormgeving. Airsolid helpt je het verhaal van je organisatie tot leven te brengen. Tot een krachtig merk dat overtuigend communiceert. ## 20 jaar ervaring ## Van internationale organisaties tot bootstrappende startups. Van merkidentiteiten, campagnes tot websites en apps. 🇬🇧 Airsolid is a Brand Identity & Digital Design agency. We help business find clarity and communicate who they are. Show what you stand for — without any doubt. Strategy | Brand identity | Logo development | Digital design | Web & App design 🎯 Brand identity The development of your brand identity helps you to translate your business strategy to a presentation that shows what you stand for. In words, image and design. Airsolid helps you bring the story of your organization to life. To a powerful brand that communicates convincingly. ## 20 years of experience ## From international organizations to bootstrapping startups. From brand identities, campaigns to websites and apps
10 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
7 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2018
Opgericht in 2017
4.88/5

Diensten

3 diensten aangeboden door airsolid

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Waar sta je voor, wie wil je bereiken en wat is jouw unieke verhaal? Vanuit een strategische aanpak gronden wij jouw waarden in onderscheidend brand design. Wij helpen je van de eerste waardepropositie tot de uitwerking van een krachtig merk met digital impact.
  Kort en krachtig of samen de diepte in: van een goed gesprek waarin je vertelt wat je wil bereiken, tot energieke workshops waarin al je teamleden betrekken. We verhelderen je aanbod, zetten je merkverhaal op scherp en geven je voeding voor verrassende product-innovatie!
  Skills in Branding & Positionering (50)
  Logo DesignVisuele IdentiteitMerk CreatieDigitale BrandingCorporate Identiteit OntwerpMerkactivatieMerk Identiteitlogo brandinglogo graphic designbranding graphic design+40
  Projecten in Branding & Positionering (5)
  Elke - Zorgplatform - Branding & Positionering
  Breakzy merkidentiteit en mobile app - Branding & Positionering
  Pepper Branding, UX en Design - Branding & Positionering
  Branding Groen Traineeship - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (2)
  Marcel de Lusenet
  Muriel Maas
  Klanten in Branding & Positionering (5)
  Breakzy (by @Workstreet)Reizen & Vrije tijd | international
  Zorgplatform Nederland BVZorginstellingen | national
  Pepper/ RTL VenturesE-commerce | national
  IVN NatuureducatieNon-profit | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Digitale relevantie is essentieel voor de merken van nu. Airsolid helpt je met het ontwerpen van de beste digitale strategie. We testen ideeën en bouwen prototypes. We optimaliseren de gebruikservaring voor alle schermformaten. Complexe uitdagingen zetten we om in slimme oplossingen. Een digital-ready brand is een merk dat klaar is voor groei.
  Skills in Digital Strategy (25)
  Digital TransformationCommunicatiestrategiepositioneringB2B Digital MarketingMerkstrategieSponsoringConversion webDigital RoadmapDigital CampaignUser Journey+15
  Projecten in Digital Strategy (2)
  Leefbaarheidsalliantie.nl - Digital Strategy
  Drentea.nl website design - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (2)
  Drentea Future OfficeIndustriële Goederen en Diensten | national
  Leefbaarheids Alliantie GelderlandNon-profit | regional

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  Website of app: we werken samen met jou aan doelen die je wilt bereiken.
  Wij zorgen dat gebruikers zo snel en eenvoudig mogelijk geholpen worden, met jouw merk als het stralende middelpunt.
  We vertalen je merkverhaal naar online interactie, we ontwerpen de juiste bouwstenen en we maken je uniek en future proof.
  Skills in Website Creatie (18)
  Website HerontwerpGraphic DesignSEOWeb DesignDigital & Web DesignWeb DevelopmentVisual IdentityWebsite DesignLaravelResponsive Web Design+8
  Projecten in Website Creatie (3)
  Leefbaarheidsalliantie.nl - Website Creatie
  Drentea.nl website design - Website Creatie
  Pepper Branding, UX en Design - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (3)
  Drentea Future OfficeIndustriële Goederen en Diensten | national
  Pepper/ RTL VenturesE-commerce | national
  Leefbaarheids Alliantie GelderlandNon-profit | regional

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag airsolid om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

7 projecten uitgevoerd door airsolid

Leefbaarheidsalliantie.nl
Leefbaarheidsalliantie.nl

Project gemaakt voor Leefbaarheids Alliantie Gelderland in de Non-profit industrie voor een B2C publiek in 2021.We redesigned a content heavy website for the Provence of Gelderland. The purpose of the website is to help citizens who have a good idea for their neighbourhood, city or village with advice and (financial) project support. Users can deepen their knowledge, gain inspiration, view projects and get in touch with an advisor.

Digital StrategyOntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Drentea.nl website design
Drentea.nl website design

Project gemaakt voor Drentea Future Office in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek in 2020.Airsolid heeft Drentea's nieuwe strategie vertaald naar een content-aanpak, user experience en onderscheidend visual design. De website koppelt functionele interactie aan de brand-story van Drentea. De gebruiker krijgt zo niet alleen antwoord op zijn vraag, maar wordt ook geïnspireerd door prachtige oplossingen, mooie beelden en de duurzame missie van Drentea.

Digital StrategyOntwerpWebsite Creatie
Lees meer
Elke - Zorgplatform
Elke - Zorgplatform

Project gemaakt voor Zorgplatform Nederland BV in de Zorginstellingen industrie voor een B2B / B2C publiek in 2024. Van waardepropositie, naar visuele merkidentiteit Hoe start je een nieuw merk vanaf nul? Airsolid heeft geholpen met het uitwerken van de waarde propositie van Elke en het vertalen het merk DNA – de kernwaarden van het merk, op basis waarvan de naam ‘Elke’ is gecreëerd. De naam Elke refereert niet alleen aan de (virtuele) assistent van de apotheker, maar ook aan de dagelijkse natuur van zorg. De copy benut de naam als voertuig voor verdere lading van het merk in zinsnedes als "Elke dag, elke zorg", "Elke levering zoals u wilt" of "Op elk moment dat u het nodig heeft".Als strategische rechterhand heeft Airsolid geholpen verschillende presentaties aan stakeholders en investeerders uit te werken, alsmede de merkstijl, art direction en uitwerking van een beeldbank met fotografie en inspiratie voor tekstschrijvers.Het online platform van Elke en verdere communicatiemiddelen zijn op dit moment in uitwerking. Nieuwsgierig naar de volledige case? Neem contact op met oprichter Dirkjan Brummelman, hij vertelt je graag meer.

Branding & Positionering
Lees meer
Breakzy merkidentiteit en mobile app
Breakzy merkidentiteit en mobile app

Project gemaakt voor Breakzy (by @Workstreet) in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2025. Van A4 tot Appstore Toen ondernemers Marcel de Lusenet en Judy van de Putte startten met Breakzy (toen nog Stop-And-Go) was er alleen een ideetje op een A4: een app die je helpt onderweg de leukste, mooiste en lekkerste stopplaatsen te vinden.‍Aan het eind van het eerste ontwikkel- en ontwerptraject stond er een naam, merkidentiteit, website, en een app in de Appstore. Breakzy is inmiddels gegroeid naar 12 werknemers.

Branding & PositioneringMobile App
Lees meer
Pepper Branding, UX en Design
Pepper Branding, UX en Design

Project gemaakt voor Pepper/ RTL Ventures in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2016.Pepper was een dating-startup binnen RTL Ventures.Samen met founder Roel Mos hebben we in 2011 in korte tijd de branding en design van de Pepper site verzorgd.Na in de tussenliggende jaren met regelmaat designwerk verricht te hebben, hebben we voor Pepper in 2015 een redesign doorgevoerd die een wat oudere doelgroep (35+) wist aan te spreken, en op verschillende punten de conversie heeft verhoogd.In 2016 heeft Pepper een succesvolle exit gehad.

Branding & PositioneringMobile AppWebsite Creatie
Lees meer
Branding Groen Traineeship
Branding Groen Traineeship

Project gemaakt voor IVN Natuureducatie in de Non-profit industrie voor een B2C publiek in 2019.IVN Natuureducatie is de drijvende kracht achter het Groen Traineeship; een periode waarin jongeren (15 -25 jr) stage kunnen lopen bij een natuur organisatie. Het Groen Traineeship valt onder de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) dat de overheid in 2019 gestart is. Tijdens de MDT kunnen jongeren ervaring opdoen bij maatschappelijk organisaties, en zo zichzelf verder ontwikkelen en ‘bonuspunten’ op hun CV verdienen.Airsolid kreeg de vraag een opvallend beeldmerk te creëren.

Branding & Positionering
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag airsolid om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

10 leden in airsolid's team

airsolid cover
VerhaalHoe groot een branding bureau ook is, vaak zijn er per stadium van een project niet meer dan 3 mensen betrokken. Vanuit dit inzicht werkt Airsolid met een flexibele schil. Zo betaalt de opdrachtgever nooit voor onnodige overhead en is ieder teamlid volledig verantwoordelijke voor een kwalitatief eindresultaat.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

airsolid heeft 0 awards gewonnen


Reviews

2 reviews voor airsolid

4.88/5
(2 reviews)
Muriel MaasEigenaar bij Yes! We Connect
ServiceBranding & Positionering
SectorEntertainment & Events
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

airsolid's antwoord:

Muriel Maas beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorEntertainment & Events
Team1 - 10

Marcel de LusenetDGA bij @workstreet
ServiceBranding & Positionering
Team1 - 10
4.75/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

airsolid's antwoord:

Marcel de Lusenet beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
Team1 - 10
Gewerkt met airsolid?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van airsolid

Details • HoofdkantoorVoormalig Creutzberg Schoolgebouw, Vijverlaan, Arnhem, Netherlands

 • Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht, Netherlands

airsolid-linkedinairsolid-instagram
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid