PauwR Digital Marketing (+ 5 reviews) | Sortlist
Sortlist
PauwR Digital Marketing cover
PauwR Digital Marketing logo

PauwR Digital Marketing Tilburg, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Vijf jaar op rij top 3 agency Emerce 100 en Great Place to Work. Onze missie: De ontwikkeling van onze medewerkers. De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij PauwR centraal. Het is zelfs onze missie. Als zij doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden, dan staat dat garant voor optimale resultaten en overtroffen verwachtingen. We werken met ambitieuze organisaties die (extra) marketing -capaciteit en/of -kennis willen gebruiken om (sneller) door te groeien. PauwR helpt hen hun marketing te laten groeien, hun business én hun mensen, door als Trusted Marketing Advisor handjes én hersens te leveren, zodat zij hun ambities waar kunnen maken en wij onze mensen kunnen laten groeien. Ook zijn we al tweemaal benoemd in de top 3 van 'Great Place to Work' en wonnen we in 2018 zelfs de 'Special Award Ontwikkelen' temidden van alle 'Best Workplaces' van heel Nederland. Het bewijs van onze groeibelofte vormen succesvolle campagnes voor Expert, Hero, Kwantum, Trendhopper, Nationale Opera en Ballet, Whirlpool, Terre des Hommes en Coca-Cola. Maar ook het winnen van hooggewaardeerde prijzen als 'De Bonk'​, 'Dutch Search Award', 'B2B Marketing Award' en een 'DIA, Dutch Interactive Award', naast vele andere prijzen en nominaties​. PauwR is al vijf jaar op rij een top 3 Digital Marketing Agency in de Emerce 100. Wij zijn: A Great Place to Grow
45 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
14 projecten in hun portfolio
2 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 2003
7 awards gewonnen

Diensten

2 diensten aangeboden door PauwR Digital Marketing

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Campagnes via alle digitale platformen, van Google Ads en Bing Ads tot Facebook en Instagram, van digital out of home tot Spotify en van programmatic tot influencers. We helpen we adverteerders van strategie tot mediaplanning en van content en creatie tot rapportages en dashboards.
  Skills in Online Advertising (40)
  Ppc MarketingPPCEmail MarketingSEOSocial MediaGoogle AdWordsFacebook AdsMarketingLinkedInInstagram+30
  Projecten in Online Advertising (11)
  NIEMAND DE DEUR UIT ZONDER B’TWEEN - Online Advertising
  VAN ONBEKEND PLATFORM NAAR LANDELIJKE BEKENDHEID - Online Advertising
  EEN HYPERLOKALE JUBILEUMCAMPAGNE - Online Advertising
  EEN CAMPAGNE DIE STAAT ALS EEN STOEL - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (4)
  Stijn Horsten
  Mirna schoones
  Maaike Krielaart
  Thom Ebbers
  Klanten in Online Advertising (11)
  KWANTUMHuishoudelijke Producten | national
  VedettRetail | international
  Hero BeneluxVoedsel | national
  ParkbeeE-commerce | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  "Strategie is vooral kiezen wat je NIET doet." Wij helpen je bij het opzetten van een gedegen (digital) marketingstrategie. We gebruiken hiervoor verschillende modellen zoals het SOSTAC model en het door Google ontwikkelde See-Think-Do-model. Met een team van ervaren strategen zorgen we ervoor dat onze klanten maximaal impact maken met hun marketingbudgetten.
  Skills in Digital Strategy (43)
  Growth HackingSearch Engine OptimizationSocial MediaMarketingSocial Media ManagementStrategyCommunicatiestrategieDigital MarketingDigital TransformationDigital Advertising+33
  Projecten in Digital Strategy (14)
  NIEMAND DE DEUR UIT ZONDER B’TWEEN - Digital Strategy
  VAN ONBEKEND PLATFORM NAAR LANDELIJKE BEKENDHEID - Digital Strategy
  EEN HYPERLOKALE JUBILEUMCAMPAGNE - Digital Strategy
  EEN CAMPAGNE DIE STAAT ALS EEN STOEL - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (14)
  WhiteVisionAccounting | national
  Holla AdvocatenJuridische diensten | national
  KingspanBouw | international
  LibelleMedia | national

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag PauwR Digital Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

14 projecten uitgevoerd door PauwR Digital Marketing

NIEMAND DE DEUR UIT ZONDER B’TWEEN
NIEMAND DE DEUR UIT ZONDER B’TWEEN

Project gemaakt voor Hero Benelux in de Voedsel industrie voor een B2C publiek in 2020.Hoe zorgen we dat we de mentale beschikbaarheid vergroten van B’tween en B’tween Zero bij zoveel mogelijk Nederlandse consumenten? Met die uitdaging gingen PauwR en VUUR aan de slag.

Branding & PositioneringDigital StrategyMedia Planning+3
Lees meer
VAN ONBEKEND PLATFORM NAAR LANDELIJKE BEKENDHEID
VAN ONBEKEND PLATFORM NAAR LANDELIJKE BEKENDHEID

Project gemaakt voor HomeMatching in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek.HomeMatching is een speler in de huizenmarkt waar een woningeigenaar of woningzoeker niet meer omheen kan. Onze intensieve samenwerking waarbij niets onbesproken bleef, zorgde ervoor dat het bedrijf binnen een jaar van een startup naar een scale-up ging! Zelfs Facebook deelde deze case als succes story!

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Lees meer
EEN HYPERLOKALE JUBILEUMCAMPAGNE
EEN HYPERLOKALE JUBILEUMCAMPAGNE

Project gemaakt voor Libelle in de Media industrie voor een B2C publiek.Verkoop Libelle jubileumnummer gestimuleerd met hyperlocal point-of-purchase campagneNederlands grootste vrouwenblad vierde haar 85e verjaardag en dat werd – zoals dat nu eenmaal hoort bij een magazine – gevierd met een jubileumnummer. Het was dan ook een enorme eer dat zij ons vroegen om de verkoop van dit one-of-a-kind-magazine te stimuleren. Als antwoord op dit verzoek bedachten onze specialisten een campagne die net zo uniek was als het product dat hij promootte. Ontdek in deze case hoe wij meer dan een half miljoen mensen triggerden om het magazine te kopen bij een lokaal verkooppunt!

Digital StrategyOnline AdvertisingSocial media
Lees meer
EEN CAMPAGNE DIE STAAT ALS EEN STOEL
EEN CAMPAGNE DIE STAAT ALS EEN STOEL

Project gemaakt voor KWANTUM in de Huishoudelijke Producten industrie voor een B2C publiek.Kwantum is de grootste woondiscounter van Nederland en België en sinds 2014 onderdeel van de Homefashion Group (HFG). Ze zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. STRATEGIE Het doel van de campagne voor Kwantum was het promoten van een stoelenactie van Kwantum en de (online) omzet te laten stijgen bij een relevante doelgroep. De campagne werd ingezet op meerdere kanalen, namelijk Televisie, Youtube, Facebook en Instagram. De campagne heeft in het totaal twee weken geduurd. Voor Kwantum was de volgende doelgroep relevant: vrouwen tussen de 25 en 55 jaar met een interesse in verhuizen, verbouwen of het vernieuwen van hun interieur. Verder is gebruik gemaakt van een custom intent doelgroep (geselecteerd door Google om de beta versie uit te testen). Dit is een doelgroep waar mensen in vallen als zij hebben gezocht op relevante zoekwoorden. De doelgroep bevatte zoekwoorden zoals: “aanbieding stoelen”, “eetkamer stoelen” en “woonkamer meubels”. De focus in de strategie lag op het zo laag mogelijk maken van de aankoopdrempel en de TV commercial te versterken met digitale campagnes. Dit werd gedaan door gebruik te maken van een routebeschrijving binnen de Facebookadvertentie, waarbij direct de dichtstbijzijnde Kwantum werd geselecteerd. In een andere Facebookadvertentie werd gelinkt naar de online verkooppagina waar de stoelen direct konden worden besteld. In de YouTube campagne is ook gewerkt met locatie-extensies om potentiële klanten direct naar de winkel te begeleiden.Bijkomend gevolg was dat door deze advertenties het grote en brede aanbod van Kwantum gecommuniceerd kon worden. Kwantum is voornamelijk bekend van vloeren, gordijnen en behang. Met deze campagne werd ook het aanbod van meubels uitgelicht.

Digital StrategyMedia PlanningOnline Advertising+1
Lees meer
Hyperlokale campagne rondom 13.000 verkooppunten
Hyperlokale campagne rondom 13.000 verkooppunten

Project gemaakt voor Coca-Cola European Partners in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek in 2018. Coca-Cola European Partners Nederland wendde zich tot PauwR voor de lancering van Fuze Tea in Nederland. De vraag was hoe we meer dan 13.000 outlets konden ondersteunen met hun lokale marketing. De outlets moesten centraal staan en de advertenties lokaal relevant zijn. Een hyperlokale, dynamische en schaalbare campagne was het resultaat. Dankzij onze unieke aanpak en succesvolle uitvoering leverde het de campagne zelfs een plaats op in Facebooks wereldwijde success stories!

Branding & PositioneringDigital StrategyMedia Planning+2
Lees meer
Torenhoge interactie Vedett stop-sotion animaties
Torenhoge interactie Vedett stop-sotion animaties

Project gemaakt voor Vedett in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek.Vedett heeft nieuwe coasters bedacht! Met deze kleurrijke blikvangers creëer je de prachtigste bouwwerken door ze simpel in elkaar te klikken. Met een serie korte video’s brachten wij de coasters onder de aandacht bij de beoogde doelgroep. En met overweldigend resultaat!

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag PauwR Digital Marketing om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

45 leden in PauwR Digital Marketing's team

PauwR Digital Marketing cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

PauwR Digital Marketing heeft 7 awards gewonnen

Dutch Interactive Award (DIA)2019-05-31Branding

Best Workplace2019-03-31Medium Size Companies
B2B Marketing Award2018-07-31
Bouwkennis Marketing Jaarprijs2017-08-31
Dutch Search Award2016-04-30Social
De Bonk2014-03-31Jury- en Publieksprijs
European Excellence Award2014-09-30Non-profit

Reviews

5 reviews voor PauwR Digital Marketing

4.7/5
(5 reviews)
Ruud HeestermansOnline marketeer bij Whirlpool
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Ruud Heestermans beveelt dit bureau aanMirna schoonesMarketingmanager bij Tida Parket
ServiceOnline Advertising
SectorE-commerce
Team11 - 50
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

Mirna schoones beveelt dit bureau aan


ServiceOnline Advertising
SectorE-commerce
Team11 - 50

Stijn HorstenMarketing Manager bij Hair and Care Store
ServiceOnline Advertising
SectorE-commerce
Team11 - 50
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

Stijn Horsten beveelt dit bureau aan


ServiceOnline Advertising
SectorE-commerce
Team11 - 50

Gewerkt met PauwR Digital Marketing?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van PauwR Digital Marketing

Details


https://www.pauwr.nl/

 • HoofdkantoorWillem II Straat 45, 5038 BC Tilburg, Netherlands

 • Maassluisstraat 2, 1062 GD Amsterdam, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid