DRIIVN (+ 14 reviews) | Sortlist

Over


DRIIVN cover
DRIIVN logo

DRIIVN Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

DRIIVN is een performance-driven online marketingbureau, midden in Amsterdam. Dat is een hele mond vol. Wij werken onder andere voor toffe merken als KFC Nederland, Moët & Chandon, Magioni, PepsiCo, ARMA en Veuve Clicquot. In Oud West, tussen de Postjesweg en de Overtoom, vind je ons heerlijke kantoor. Benieuwd wat ons anders maakt dan andere agencies? Let's meet! Wij regelen de koffie.

Onze roots liggen in performance marketing oftewel online advertising. Inmiddels doen we meer voor onze klanten, zoals contentcreatie, (social media) strategie, branding en andere (online) marketing diensten. We willen altijd onze resultaten en onszelf verbeteren. Presteren op topniveau. Alles wat we doen, doen we met een topsportmentaliteit. We willen de beste zijn en gaan voor het maximaal haalbare. En dat doen we als team. Wij hebben onze eigen Frenkie de Jong, Naomi van As en Henk Grol, maar laten ze als één team samenspelen. Het beste resultaat kunnen wij alleen als team behalen. None of us is as smart as all of us.

 

DRIIVN is a performance-driven online marketing agency, located in the middle of Amsterdam. That's a mouth full. We work for great brands such as KFC Nederland, Moët & Chandon, Magioni, PepsiCo, ARMA and Veuve Clicquot. In Old West, between the Postjesweg and the Overtoom, you will find our wonderful office. Curious about what makes us different from other agencies? Let's meet! We arrange the coffee.


Diensten

6 diensten aangeboden door DRIIVN

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Inspireren en overtuigen. Dat is wat we willen. Onze creatieven produceren aantrekkelijke en performance-gerichte social media content voor bedrijven die willen opvallen. Het klinkt simpel. Toch zien we in de praktijk dat veel merken steken laten vallen en kansen onbenut laten. Komt dit door tijdsgebrek? De focus op andere activiteiten? Anyway, wij staan klaar om de impact van jouw social media strategie te vergoten. Samen met jou. Word jij ons nieuwe succesverhaal?
  Skills in Social media (28)
  social media agencySocial Media MarketingContent StrategyContent CreationContent MarketingFacebookInstagramPinterestAdvertisingSocial Media Strategy+18
  Projecten in Social media (11)
  IT Stunter: adverteren met refurbished deals - Social media
  Allround online marketing voor Reset - Social media
  Magioni's city takeovers! - Social media
  B2B Leadgeneratie voor Delivery Support - Social media
  Reviews in Social media (3)
  Benjamin van Roekel
  Michael Wolf
  Remco Kuiper
  Klanten in Social media (11)
  Frits FridayEntertainment & Events | international
  IT StunterConsumer Electronics | national
  Reset Lifestyle ProductsRetail | national
  MagioniVoedsel | international

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Een uitgedachte digitale strategie is het fundament voor het behalen van je (online) groeidoelstellingen. Technologie ontwikkelt zich razendsnel, waardoor het soms lastig is om overal van op de hoogte te zijn en alle facetten binnen je online strategie up to date te houden. Samen met jou werken we aan een duidelijke, concrete strategie op lange termijn. Om te beginnen maken we een analyse van de organisatie, de markt en relevante ontwikkelingen. Vervolgens gaan we de customer (journey) in kaart brengen. Op basis daarvan gaan we aan de slag met de digitale oplossingen: een concreet plan. Van website tot social media en van online marketingadvies tot e-mailmarketing en reviews. En weet je wat het voordeel is? Alle adviezen die wij geven kunnen wij intern oppakken. Hoe fijn is het dat je dus geen apart webdesignbureau nodig hebt?
  Skills in Digital Strategy (37)
  Digital CampaignMarketing CommunicationsUser Journeydigital marketing communicationsmarketing and advertisingemail marketing campaignpositioneringdigital media buyingOnline marketing strategieonline marketing campaign+27
  Projecten in Digital Strategy (10)
  IT Stunter: adverteren met refurbished deals - Digital Strategy
  Van biologisch gembersap naar keiharde conversies! - Digital Strategy
  Magioni's city takeovers! - Digital Strategy
  B2B Leadgeneratie voor Delivery Support - Digital Strategy
  Review in Digital Strategy (1)
  Kristin Wahle
  Klanten in Digital Strategy (10)
  Trimbos-instituutOverheid | national
  Terug Naar ToenEntertainment & Events | national
  Hang ElevenE-commerce | international
  Delivery SupportVervoer | national

  Meer informatie over Digital Strategy


 • Beschrijving
  De mogelijkheden met online adverteren zijn eindeloos en blijven zich constant ontwikkelen. We kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij ons staat alles in het teken van (meetbaar) resultaat. Van elk kanaal, elke advertentie willen we weten wat het de klant - jou dus - aan omzet oplevert. ROI, daar gaat het uiteindelijk om. Of je doelstelling nu leads, omzet, branding of awareness is, wij werken de optimale campagnestrategie uit en optimaliseren deze constant (lees: dagelijks). Klaar om het maximaal rendement uit je online advertenties te halen? We're here.
  Skills in Online Advertising (34)
  Display AdvertisingOnline AdvertisingSocial Media AdvertisingDigital AdvertisingSEAGoogle AdWordsSocial AdvertisingFacebook AdvertisingGoogle AdsYouTube Advertising+24
  Projecten in Online Advertising (12)
  IT Stunter: adverteren met refurbished deals - Online Advertising
  Van biologisch gembersap naar keiharde conversies! - Online Advertising
  Allround online marketing voor Reset - Online Advertising
  Magioni's city takeovers! - Online Advertising
  Reviews in Online Advertising (4)
  Sam
  Lorenzo Schaasberg
  Famke van Duinen
  Niels Voorbach
  Klanten in Online Advertising (12)
  IT StunterConsumer Electronics | national
  Frits FridayEntertainment & Events | international
  Terug Naar ToenEntertainment & Events | national
  Hang ElevenE-commerce | international

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Een van de belangrijkste aspecten bij (online) marketing is dat je begrijpt hoe de consument denkt, waar hij of zij mee bezig is en wat diegene enthousiast maakt. Wij kruipen in de huid van de consument en ontwikkelen vanuit die gedachte een e-commerce strategie die s̶t̶o̶p̶t̶ ̶n̶a̶ ̶h̶e̶t̶ ̶a̶f̶r̶e̶k̶e̶n̶e̶n̶ doorgaat tot we een potentiële klant hebben geconverteerd tot een ambassadeur. Met onze sales- en marketingervaring bouwen we samen met jou stap voor stap aan meer klanten, meer omzet, meer loyaliteit en een sterkere online positionering.
  Skills in E-commerce (47)
  E-commerce Marketinginternet marketing seoAmazon marketingecommerce webshopmijnwebwinkelEcommerce strategyEcommerce Advertisingwebshop marketingwebwinkelspaid search marketing+37
  Projecten in E-commerce (6)
  IT Stunter: adverteren met refurbished deals - E-commerce
  Van biologisch gembersap naar keiharde conversies! - E-commerce
  Allround online marketing voor Reset - E-commerce
  Het populairste 90's en 00's feest van Nederland - E-commerce
  Reviews in E-commerce (4)
  Jasper Lyppens
  Mike van Schie
  Jorn Pashouwers
  Sander de Vries
  Klanten in E-commerce (6)
  Hang ElevenE-commerce | international
  IT StunterConsumer Electronics | national
  G'nger DrinksDranken | national
  Reset Lifestyle ProductsRetail | national

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Steeds meer bedrijven willen online zichtbaar zijn. Een goeie branding en sterke positionering zijn hierbij cruciaal. Door middel van je branding geef je namelijk de identiteit van je business weer, en dat gaat zoveel verder dan een huisstijl met logo. Met een onderscheidende positionering creëer je meerwaarde en impact. Hoe je dit het beste doet? Daar helpen we je graag bij! Samen met jou bepalen we de vetste branding en de beste (online) positionering voor jouw business.
  Skills in Branding & Positionering (12)
  BrandingBrand StrategyPositioningbrand buildingmarketing designbrand creationweb brandingbranding marketingbranding positioningbranding graphic design+2
  Projecten in Branding & Positionering (10)
  IT Stunter: adverteren met refurbished deals - Branding & Positionering
  Van biologisch gembersap naar keiharde conversies! - Branding & Positionering
  Allround online marketing voor Reset - Branding & Positionering
  Magioni's city takeovers! - Branding & Positionering
  Review in Branding & Positionering (1)
  Lars Wetemans
  Klanten in Branding & Positionering (10)
  Trimbos-instituutOverheid | national
  Hang ElevenE-commerce | international
  Frits FridayEntertainment & Events | international
  G'nger DrinksDranken | national

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Wist je dat bijna de helft van de websitebezoekers aangeeft dat zij niet opnieuw bij een merk zullen kopen, als zij een slechte eerste ervaring op de website hebben gehad? Een website moet tegenwoordig meer doen dan alleen goed werken. Hij moet mobile first zijn, gebruiksvriendelijk, voldoen aan de nieuwste features, werken met verschillende integraties en dan moeten de teksten ook nog eens "SEO-proof" zijn. Bij het designen van jouw website kruipen we in de huid van de bezoeker. Zodat we precies weten wat we moeten doen om de bezoeker de ultieme ervaring te geven (en te laten converteren). En weet je wat nu het mooie is? Je hoeft hier niet een apart developmentbureau voor in te schakelen. We hebben alle benodigde disciplines in-house.
  Skills in Website Creatie (25)
  Website DevelopmentGraphic DesignWordPressWeb DesignUX DesignDesignWooCommerceWeb DevelopmentMagentoMagento Web Development+15
  Projecten in Website Creatie (5)
  IT Stunter: adverteren met refurbished deals - Website Creatie
  Allround online marketing voor Reset - Website Creatie
  Van €2.000 naar €80.000 omzet per maand - Website Creatie
  De kortingscoupons van KFC, let's make it digital - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  Cunnar Kops
  Klanten in Website Creatie (5)
  Reset Lifestyle ProductsRetail | national
  IT StunterConsumer Electronics | national
  Kentucky Fried ChickenRestaurants | national
  Stieglitz LabelKleding & Accessoires | international

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag DRIIVN om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

13 projecten uitgevoerd door DRIIVN

IT Stunter: adverteren met refurbished deals
IT Stunter: adverteren met refurbished deals

Project gemaakt voor IT Stunter in de Consumer Electronics industrie voor een B2C publiek in 2021.IT Stunter biedt haar klanten de beste refurbished producten voor de scherpste prijs. Kwaliteit staat bij hun ten alle tijden voorop. Zij zorgen ervoor dat de producten optimaal worden gecontroleerd, gereinigd en getest zodat deze aan een nieuwe leven kunnen beginnen: refurbishment.Door hun jarenlange ervaring in de IT markt kunnen zij de klanten van IT Stunter nu de beste service bieden. Met veel kennis, passie en motivatie gaat IT Stunter aan de slag om de perfecte smartphone, laptop, tablet of computer te vinden, die helemaal aansluit bij de wensen en eisen van haar klant.

Branding & PositioneringDigital StrategyE-commerce+3
Meer lezen
Van biologisch gembersap naar keiharde conversies!
Van biologisch gembersap naar keiharde conversies!

Project gemaakt voor G'nger Drinks in de Dranken industrie voor een B2C publiek in 2021.G’nger is puur biologisch gembersap zonder toegevoegde suikers en kunstmatige smaakstoffen. Dit maakt dat G’nger laag in calorieën is, maar door de grote hoeveelheid aan gember zijn pittige smaak behoudt. Het vormt de perfecte basis voor gembershots of gemberthee!

Branding & PositioneringDigital StrategyE-commerce+1
Meer lezen
Allround online marketing voor Reset
Allround online marketing voor Reset

Project gemaakt voor Reset Lifestyle Products in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2021.Reset Lifestyle Products verkoopt middelen die helpen tegen een kater nadat je alcohol hebt gedronken. Zo stimuleer Reset je lichaam om tot 5 keer sneller te herstellen na het drinken van alcohol. Een bijzonder product dat gepaard zal gaan met een bijzondere maar krachtige online marketing stategie!

Branding & PositioneringContent StrategyE-commerce+4
Meer lezen
Magioni's city takeovers!
Magioni's city takeovers!

Project gemaakt voor Magioni in de Voedsel industrie voor een B2C publiek in 2021.Wat als pizza niet alleen heel lekker, maar ook voedzaam kan zijn? Zou dat het leven niet veel leuker te maken? – Met deze vraag begon het Magioni avontuur. Of je nu een pizzadate hebt, met je kat op de bank zit of met vrienden of familie een etentje organiseert. Pizza is altijd een goed idee. Helemaal als je voor gezond en comfortabel gaat. Magioni staat bekend om haar verse pizzabodems boordevol groenten (en minder calorieën).

Branding & PositioneringDigital StrategyOnline Advertising+1
Meer lezen
B2B Leadgeneratie voor Delivery Support
B2B Leadgeneratie voor Delivery Support

Project gemaakt voor Delivery Support in de Vervoer industrie voor een B2B publiek in 2021.Delivery Support is dé specialist als het gaat om het kopen of leasen van een elektrische fiets of scooter. Met een team van 20 medewerkers ontzorgen ze restaurants met duurzame mobiliteitsoplossingen.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+3
Meer lezen
5 jaar socialmediabeheer voor Moët & Chandon
5 jaar socialmediabeheer voor Moët & Chandon

Project gemaakt voor Moët Hennessy Nederland in de Marketing & Reclame industrie voor een B2C publiek in 2021.Al meer dan vijf jaar lang nemen wij het socialmediabeheer en de contentstrategie van Moët & Chandon (en Veuve Clicquot) uit handen. Daarnaast ondersteunen we hen met de (online) marketingcampagnes rondom evenementen, activaties, lanceringen en nieuwe producten. Dit doen we o.a. door advertenties op Facebook en Instagram.

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+1
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag DRIIVN om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

25 leden in DRIIVN's team

DRIIVN cover
Neem gemakkelijk contact op met DRIIVN's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

DRIIVN was toegewezen 1 keer

Marketing start-up van het jaar2020-01-01Marketing

Reviews

14 reviews voor DRIIVN

4.99/5
(14 reviews)
SamFounding Member & Marketing Manager bij G'nger BV
ServiceOnline Advertising
SectorDranken
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het doel was om awareness te creëren voor een nieuw merk & de online sales te verhogen
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De communicatie is top! Er wordt snel gereageerd en als er aanpassingen zijn kunnen die vrijwel direct gemaakt worden.

Sam beveelt dit bureau aan


ServiceOnline Advertising
SectorDranken
Team1 - 10

Niels VoorbachFounder bij Deep House Amsterdam
ServiceOnline Advertising
5/5
Wij zijn begin dit jaar gestart met de samenwerking met DRIIVN en dat heeft ervoor gezorgd dat we onze resultaten verdubbeld hebben! Er is altijd ruimte voor persoonlijk contact en snel schakelen!

ServiceOnline Advertising

Famke van DuinenCampagne manager bij SportsSpeakers
ServiceOnline Advertising
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Driivn heeft geholpen met onze social + google ads en heeft hiervoor een passende strategie gemaakt die aansluiten bij de behoefte van ons bedrijf.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het is fijn om snel te schakelen, alle input wordt goed ontvangen en Driivn gaat gelijk aan de slag met de nieuwe content/advertenties en voorziet snel in de resultaten.

Famke van Duinen beveelt dit bureau aan


ServiceOnline Advertising


Contact

Contact gegevens van DRIIVN


Details • HoofdkantoorStuyvesantstraat 15, 1058 AJ Amsterdam, Netherlands