search
De 10 beste Evenementenbureaus in Nederland (2020) 129 marketingbureaus
Homearrow_forwardNederland

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar bureaus in jouw branche.

Zet mijn marketingbureau op de lijst

Some works that might inspire you

Een mooie selectie nieuwste creaties van onze marketingbureaus

Accenture New Years Event
Accenture New Years EventDoor Dutch Standard EventsManagement Consulting
arrow_forward
adidas Originals | NMD Instore Installation
adidas Originals | NMD Instore InstallationDoor UFOMAMMOOTKleding & Accessoires
arrow_forward
Adobe creative meetup
Adobe creative meetupDoor THE OVAL OFFICESoftware & Computer Services
arrow_forward
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikes
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikesDoor Counter ContentAuto
arrow_forward
Bewustwordings- en activatiecampagne
Bewustwordings- en activatiecampagneDoor Why CommunicationsOverheid
arrow_forward
Bol.com
Bol.comDoor THE OVAL OFFICEE-commerce
arrow_forward

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

KpmgBayerStihlBbcEstee lauderGreenpeaceWabcoWwfGoodyearNew balanceBacardi

Lanceer vandaag uw Evenement project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Waarom een bedrijfsevenementen bureau inschakelen?

Ieder bedrijf houdt elk jaar wel een bedrijfsfeest. Sommige bedrijven houden zelfs meerdere bedrijfsfeesten per jaar. Het kan gaan om een feest om jouw personeel te belonen voor hun inzet het afgelopen jaar. Veel bedrijven houden daarnaast ook geregeld teambuilding activiteiten. Al deze activiteiten scharen we onder de noemer bedrijfsevenement.

Uiteraard wil je geen flater slaan met een bedrijfsevenement. Daarom doe je er goed aan een evenementen bureau in te schakelen. Zo’n bedrijf kan jou helpen bij de organisatie van een zakelijk evenement, maar ook bij bijeenkomsten en evenementen.

Wat is een evenementen bureau?

Ben je eigenlijk altijd zelf verantwoordelijk geweest voor evenementen plannen? Dan ben je mogelijk niet bekend met een evenementen bureau. Toch is het handig om te weten wat zo’n bureau doet. Waarom? Omdat je in de toekomst de organisatie van een evenement voor jouw bedrijf aan een dergelijke partij kunt delegeren. Zij kunnen de gehele evenement planning van jou overnemen. Het bureau zorgt voor de catering, regelt de evenement locatie en komt met entertainment ideeën. Een evenementen bureau neemt jou dus alles uit handen, waardoor je zelf zorgeloos toe kunt leven naar het evenement.

Waarom niet zelf een evenement organiseren?

Indien je organisatoren inschakelt voor jouw feest, brengt dit kosten met zich mee. Daarom neig je er mogelijk naar om zelf de organisatie van het evenement op je te nemen. Bedenk je echter wel dat er behoorlijk wat tijd gaat zitten in een evenement organiseren. Je moet namelijk van alles regelen. Allereerst moet je weten waar je het feest wilt houden en hoe de invulling er precies uitziet.

Na het voorbereidende werk moet je ook nog eens alles gaan regelen, zoals het eten en drinken en mogelijk een koelwagen. Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Of zit je er gewoon niet op te wachten om hier zelf veel tijd in te steken? Laat de organisatie dan over aan een evenementen bureau.

Zo vind je een geschikt evenementen bureau

Wanneer je de organisatie van een feest uit wilt besteden, kun je een evenementen coördinator in de armen nemen. Deze is vaak in dienst van een evenementen bureau. Het vinden van zo’n bedrijf is niet bepaald lastig, want er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die zich toeleggen op evenementenmanagement.

Je moet echter weten dat lang niet ieder evenementen bureau even goed is. Wil je er zeker van zijn dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd wordt. Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van evenementen. Je kunt deze bedrijven makkelijk en snel met elkaar vergelijken. Daarnaast kun je direct contact leggen met een bedrijf uit de evenementenindustrie. Hierdoor vind je binnen de kortste keren een geschikt evenementen bedrijf voor de organisatie van jouw feest.

Je schakelt een evenementen bureau in om de organisatie van jouw bedrijfsfeesten of een zakelijke bijeenkomst geheel uit handen te nemen. Dit bedrijf kent het klappen van de zweep en weet precies wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Ga jouw evenementen vooral niet zelf organiseren. De kans dat het een kleiner succes wordt dan dat je hoopt is namelijk altijd aanwezig. Indien je de organisatie van het evenement overlaat aan een evenementen bureau hoef je hier niet bang voor te zijn.June 15, 2020
Kenneth De MaeyerMarketing & Communication Manager van Mega

Sortlist neemt uw wensen in acht, daardoor is het een van de de beste manieren om in contact te komen met gekwalificeerde bureaus.

Lees meer
Kenneth De Maeyer bespreekt ervaringen
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 310 beoordelingenTrustpilot
Het verhaal van Sortlist

Met geweldige partners komt geweldige bedrijfsvoering

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.