search
Andere stedenarrow_drop_downarrow_forwardMarketingbureaus in AmsterdamMarketingbureaus in RotterdamMarketingbureaus in EindhovenMarketingbureaus in AlmereMarketingbureaus in GroningenMarketingbureaus in BredaMarketingbureaus in Den HaagMarketingbureaus in ApeldoornMarketingbureaus in UtrechtMarketingbureaus in AmersfoortAlle stedenAndere dienstenarrow_drop_downarrow_forwardWebdesignbureausBranding BureausDigitale Strategie BureausOntwerpbureausReclamebureausSocial Media BureausWeb Development BureausMobile App Development BureausVideo Marketing BureausZoekmachine Optimalisatie Bureaus (SEO)Alle diensten

Beste Evenementenbureaus

Home - Nederland
127 resultaten | Bijgewerkt op 5 juli 2020

Geen tijd?

Wij selecteren de beste bureaus voor u!

starstarstarstarstar
Vind mijn bureau

Wilt u hier getoond worden?

Aanmelden voor een gratis Sortlist-account, maak uw profiel aan en u wordt aan duizenden bedrijven getoond die op zoek zijn naar een marketingbureau zoals het uwe.

Werk om u te inspireren

Accenture New Years Event
Accenture New Years EventDoor Dutch Standard Events | Management Consulting
arrow_forward
Branding & PositioneringEvenement
adidas Originals | NMD Instore Installation
adidas Originals | NMD Instore InstallationDoor UFOMAMMOOT | Kleding & Accessoires
arrow_forward
3DBranding & PositioneringEvenement
Adobe creative meetup
Adobe creative meetupDoor THE OVAL OFFICE | Software & Computer Services
arrow_forward
Evenement
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikes
ALD Automotive (car leasing), introducing e-bikesDoor Counter Content | Auto
arrow_forward
EvenementPublic Relations (PR)
Bewustwordings- en activatiecampagne
Bewustwordings- en activatiecampagneDoor Why Communications | Overheid
arrow_forward
Content StrategyCopywritingEvenement
Bol.com
Bol.comDoor THE OVAL OFFICE | E-commerce
arrow_forward
Branding & PositioneringEvenement

Waarom een bedrijfsevenementen bureau inschakelen?

Ieder bedrijf houdt elk jaar wel een bedrijfsfeest. Sommige bedrijven houden zelfs meerdere bedrijfsfeesten per jaar. Het kan gaan om een feest om jouw personeel te belonen voor hun inzet het afgelopen jaar. Veel bedrijven houden daarnaast ook geregeld teambuilding activiteiten. Al deze activiteiten scharen we onder de noemer bedrijfsevenement.

Uiteraard wil je geen flater slaan met een bedrijfsevenement. Daarom doe je er goed aan een evenementen bureau in te schakelen. Zo’n bedrijf kan jou helpen bij de organisatie van een zakelijk evenement, maar ook bij bijeenkomsten en evenementen.

Wat is een evenementen bureau?

Ben je eigenlijk altijd zelf verantwoordelijk geweest voor evenementen plannen? Dan ben je mogelijk niet bekend met een evenementen bureau. Toch is het handig om te weten wat zo’n bureau doet. Waarom? Omdat je in de toekomst de organisatie van een evenement voor jouw bedrijf aan een dergelijke partij kunt delegeren. Zij kunnen de gehele evenement planning van jou overnemen. Het bureau zorgt voor de catering, regelt de evenement locatie en komt met entertainment ideeën. Een evenementen bureau neemt jou dus alles uit handen, waardoor je zelf zorgeloos toe kunt leven naar het evenement.

Waarom niet zelf een evenement organiseren?

Indien je organisatoren inschakelt voor jouw feest, brengt dit kosten met zich mee. Daarom neig je er mogelijk naar om zelf de organisatie van het evenement op je te nemen. Bedenk je echter wel dat er behoorlijk wat tijd gaat zitten in een evenement organiseren. Je moet namelijk van alles regelen. Allereerst moet je weten waar je het feest wilt houden en hoe de invulling er precies uitziet.

Na het voorbereidende werk moet je ook nog eens alles gaan regelen, zoals het eten en drinken en mogelijk een koelwagen. Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Of zit je er gewoon niet op te wachten om hier zelf veel tijd in te steken? Laat de organisatie dan over aan een evenementen bureau.

Zo vind je een geschikt evenementen bureau

Wanneer je de organisatie van een feest uit wilt besteden, kun je een evenementen coördinator in de armen nemen. Deze is vaak in dienst van een evenementen bureau. Het vinden van zo’n bedrijf is niet bepaald lastig, want er zijn tegenwoordig talloze bedrijven die zich toeleggen op evenementenmanagement.

Je moet echter weten dat lang niet ieder evenementen bureau even goed is. Wil je er zeker van zijn dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd wordt. Dan ben je bij Sortlist aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van evenementen. Je kunt deze bedrijven makkelijk en snel met elkaar vergelijken. Daarnaast kun je direct contact leggen met een bedrijf uit de evenementenindustrie. Hierdoor vind je binnen de kortste keren een geschikt evenementen bedrijf voor de organisatie van jouw feest.

Je schakelt een evenementen bureau in om de organisatie van jouw bedrijfsfeesten of een zakelijke bijeenkomst geheel uit handen te nemen. Dit bedrijf kent het klappen van de zweep en weet precies wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Ga jouw evenementen vooral niet zelf organiseren. De kans dat het een kleiner succes wordt dan dat je hoopt is namelijk altijd aanwezig. Indien je de organisatie van het evenement overlaat aan een evenementen bureau hoef je hier niet bang voor te zijn.June 15, 2020
Damien ThayseMarketing Technologist bij Softscale

Als ik Sortlist aan vrienden of klanten zou moeten aanraden, dan zou ik zeggen dat het vooral tijdbesparend is. Twee dagen na het doorsturen van mijn project op...

Lees meer
Damien Thayse bespreekt ervaringen
MondelezH mWalt disneyPink ladyNespressoRadissonQ8MtvPanasonicDunlopFord

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit.
Vergelijk de bureaus en beslis welke het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau

100% gratis

Guide
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 275 beoordelingenTrustpilotSortlist4.65275