search
De 10 beste Evenementenbureaus in Amsterdam (2020) 56 marketingbureaus
Homearrow_forwardAmsterdamarrow_forwardAmsterdam

Wil jij ook op deze lijst staan? Bereik duizenden bedrijven die aan het zoeken zijn naar bureaus in jouw branche.

Zet mijn marketingbureau op de lijst

Some works that might inspire you

Een mooie selectie nieuwste creaties van onze marketingbureaus

Accenture New Years Event
Accenture New Years EventDoor Dutch Standard EventsManagement Consulting
arrow_forward
adidas Originals | NMD Instore Installation
adidas Originals | NMD Instore InstallationDoor UFOMAMMOOTKleding & Accessoires
arrow_forward
Adobe creative meetup
Adobe creative meetupDoor THE OVAL OFFICESoftware & Computer Services
arrow_forward
Bol.com
Bol.comDoor THE OVAL OFFICEE-commerce
arrow_forward
Climate Change Congress
Climate Change CongressDoor EventicOverheid
arrow_forward
Climate Change Congress
Climate Change CongressDoor Eventic BerlinOverheid
arrow_forward

Duizenden bedrijven maken gebruik van Sortlist

RadissonBoschHasbroEniLukoilWabcoDunlopUnileverWorldlineDhlWalt disney

Lanceer vandaag uw Evenement project!

Hoe we u naar het juiste marketingbureau begeleiden.

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

Eenvoudig, snel en dynamisch proces

In slechts enkele minuten tijd heb je toegang tot een op maat gemaakte selectie van marketingbureaus die aan jouw behoeften en criteria voldoen.

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Uitgebreide en actuele marktinformatie

Onze nauwkeurige marktgegevens helpen u om een weloverwogen beslissing te nemen over de aanbieders die het beste bij u passen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Op ons team van experts kunt u rekenen, we zijn beschikbaar wanneer u maar wilt en gedurende het hele proces.

Organisatie bedrijfsevenement in Amsterdam uitbesteden

Wil je een bedrijfsfeest organiseren om jouw personeel te belonen voor hun inzet in de afgelopen periode? Of ben je op zoek naar teambuilding activiteiten om de onderlinge verbondenheid tussen collega’s te vergroten? Dan kun je een bedrijfsevenement laten organiseren in Amsterdam. Je kunt hiervoor een evenementen bedrijf in de armen nemen. Toch is dit waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Veel mensen kijken eerst naar de mogelijkheid om zelf een bedrijfsevenement te organiseren. Een gemiste kans, want bedrijfsfeesten organiseren is geen gemakkelijke opgave.

Waarom niet zelf doen?

Veel bedrijven in Amsterdam en omgeving denken dat een evenement plannen niet zo lastig is. In de praktijk ervaren zij vaak al snel dat dit een stuk lastiger is dan gedacht. Je moet namelijk aan allerlei zaken denken. Allereerst moet je een geschikte evenement locatie vinden. Dit is geen gemakkelijke opgave, want je kunt tegenwoordig kiezen uit talloze unieke locaties. De kans dat je de verkeerde keuze maakt, ligt hierdoor altijd op de loer.

De locatie is natuurlijk niet het enige waarmee je rekening moet houden bij bedrijfsevenementen plannen. Bekijk bijvoorbeeld ook of je de catering zelf wilt doen of dat je dit toch laat verzorgen. Het is goedkoper om zelf eten en drinken in te kopen, maar je hebt er wel veel werk mee. Bovendien zijn de mogelijkheden bij cateraars vaak een stuk groter. Zo kun je hier kiezen uit allerlei verschillende dranken, hapjes en zelfs uit diverse diners.

Hoe vind je een geschikte organisator?

Heb je besloten om een bedrijfsevenement te laten organiseren in Amsterdam? Dan kun je hiervoor kiezen uit talloze organisatoren. De kans is groot dat je geen idee hebt aan welk evenementen bedrijf je het planningsproces het beste uit kunt besteden. Daarom biedt Sortlist jou de helpende hand. Op ons platform vind je verschillende partijen die gespecialiseerd zijn in allerlei vormen van bedrijfsentertainment. Je vindt bij ons bijvoorbeeld bedrijven voor feesten op maat, zoals een wijnmakerij, private dining of cocktailparty’s. Kortom: je bent hier aan het juiste adres om bedrijfsevenementen te laten organiseren in Amsterdam.

Kosten voor een bedrijfsevenement organiseren

De voornaamste reden dat bedrijven de organisatie van hun bedrijfsfeest niet delegeren, is omdat dit kosten met zich meebrengt. Het regelen van een bedrijfsfeest hoeft echter niet veel geld te kosten. Indien je in zee gaat met een bedrijf uit de evenementenindustrie, kun je namelijk gewoon aangeven wat het budget is. Ieder bedrijf kan tegenwoordig feesten voor verschillende budgetten organiseren. Wimpel evenement bedrijven dus niet direct af, maar kijk eerst wat zij voor jou kunnen betekenen. Mogelijk kun je voor een relatief laag bedrag alsnog een fantastisch groepsevenement laten organiseren. In sommige gevallen ben je zelfs goedkoper uit dan wanneer je zelf aan de slag gaat met de organisatie van jouw bedrijfsfeest.

Speel je met de gedachte om binnenkort een evenement te houden voor jouw personeel? Dan kun je uit allerlei evenementen kiezen. Veel bedrijven kiezen ervoor om de organisatie van het evenement zelf uit te voeren. Je kunt echter beter een bedrijfsevenement laten organiseren in Amsterdam. Waarom? Omdat je zodoende verzekerd bent van een onvergetelijk feest. Een evenementen coördinator weet namelijk precies wat er komt kijken bij de organisatie van bedrijfsfeesten. Hierdoor wordt alles tot in de puntjes geregeld, waardoor jouw een bedrijfsevenement in Amsterdam altijd een groot succes wordt.June 8, 2020
Damien ThayseMarketing Technologist bij Softscale

Als ik Sortlist aan vrienden of klanten zou moeten aanraden, dan zou ik zeggen dat het vooral tijdbesparend is. Twee dagen na het doorsturen van mijn project op...

Lees meer
Damien Thayse bespreekt ervaringen
Uitstekend
starstarstarstarstar_half
Gebaseerd op 310 beoordelingenTrustpilot
Het verhaal van Sortlist

Met geweldige partners komt geweldige bedrijfsvoering

De digitalisering heeft een ongekende verandering naar de zakenwereld gebracht. Er is sprake van een machtsverschuiving waarbij de vraag de overhand neemt op het aanbod. Kopers, net als uzelf, maken nu de beslissingen en dat is precies waar het bij Sortlist om draait! Wij helpen u om controle in handen te nemen en uw reis te beginnen. Omring uzelf met deskundigen waarop u kunt vertrouwen en die er op het juiste moment voor u zijn.