Kentico voordelen voor dummies
Web Development

Ontdek het Kentico CMS en optimaliseer uw e-commerce!

5,00/5(1)

Tegenwoordig moet een aankoop op internet gepaard gaan met een onberispelijke gebruikerservaring. De klant moet zich begeleid voelen vanaf de prospectiefase tot de aankoop. En het marketingteam is reactief en anticipeert op de verschillende fasen van de klantrelatie.

Wat is CMS Kentico?

CMS Kentico is een softwarepakket van het in Tsjechië gevestigde bedrijf Kentico, opgericht in 2004. Het bedrijf is gespecialiseerd in e-commerce en biedt oplossingen voor e-commerce sites op maat, rekening houdend met de technologische vooruitgang. Maar bovenal is zij gebaseerd op de steeds veranderende behoeften van haar klanten.

Met het Kentico CMS kunt u uw website beheren rekening houdend met vele parameters zoals :

 • Marketing,
 • Beheer van klantgegevens,
 • Interface ontwerp en,
 • Talrijke instrumenten om de klant beter te begrijpen en hem op een onberispelijke manier te bedienen.

Kentico CMS oplossingen worden gebruikt door veel van ’s werelds toonaangevende merken. Als u vindt dat uw bedrijf een kant-en-klare oplossing verdient om het klantenbeheer van uw website te optimaliseren, laat ons dan zien waarom Kentico CMS een product is dat u moet proberen.

Wat zijn de voordelen van Kentico?

Het Kentico CMS is een oplossing die het leven van uw medewerkers die verantwoordelijk zijn voor uw website zal vereenvoudigen. Aangepast aan de beste functies van Web 2.0, geeft het CMS uw websitenauwkeurige informatie over uw klanten, wat ze zoeken, en wat ze :

 • Verlangen,
 • Kopen,
 • Hoeveel tijd ze besteden aan het zoeken naar uw producten.

De voordelen van het Kentico CMS zijn legio. En het begint met het begrijpen van de sterke punten van Kentico CMS:

 • Een content management systeem met workflow automatisering. Laten we een voorbeeld nemen: stel dat een werknemer de referenties van een spijkerbroek moet invoeren in het CMS-portaal. Met een traditionele webgebaseerde oplossing kan het uren duren om de foto’s te sorteren, de formaten te organiseren en andere dergelijke taken. Met het Kentico CMS kunnen bepaalde taken worden geautomatiseerd, wat het bedrijf veel tijd bespaart. 
 • Geoptimaliseerde UX-ervaring. Kentico CMS is beschikbaar op vele platforms en stelt uw klanten in staat de websites op hun tablet of smartphone browser te bezoeken met een meeslepende en plezierige gebruikerservaring. Alle hulpmiddelen zijn beschikbaar om van uw winkelplatform een gebruiksvriendelijke interface te maken om de verkoop te bevorderen.
 • Interconnectiviteit met andere API’s. Kentico CMS loopt voorop in e-commerce technologie en kan worden gecombineerd met andere CMS zoals Salesforce. 
 • Beheer van sociale netwerken. Netwerkmarketing is een belangrijk onderdeel van e-commerce en met Kentico CMS kunt u de betrokkenheid van klanten zowel op de netwerken als op het platform bekijken.

Wat zijn de zwakke punten? 

Het Kentico CMS is een krachtig en gebruiksvriendelijk beheersysteem. De beoordelingen op internet over dit product zijn bijzonder lovend. Het belangrijkste nadeel van het CMS is echter dat het minder wijdverbreid is dan SaaS-oplossingen zoals Salesforce of Prestashop, die al zeer uitgebreid zijn. Dit kan mogelijk leiden tot kleine problemen op het gebied van intercompatibiliteit tussen zijn software.

Wat zijn de kenmerken ervan? 

De verschillende versies van Kentico CMS software bieden verschillende functies, waarvan sommige volgens ons belangrijk zijn:

 • Web Page Creation: kies uit gratis gelicentieerde sjablonen om uw site leven in te blazen. U hoeft geen webgenie te zijn, want Kentico CMS biedt een no-code oplossing. Het zal u helpen uw site op te bouwen zonder de hulp van een ontwikkelaar door de navigatie te optimaliseren.
 • Meertalige content met Nederlands, Engels, Chinees en vele andere talen
 • Proactief beheer van de op de site gegenereerde inkomsten: op de hoogte zijn van de beste verkopen, producten die worden gepromoot en klantenbinding.
 • Een geïntegreerde SEO-tool om de aanwezigheid van uw site in zoekmachines te optimaliseren. 

Met al deze functies kunnen we het Kentico CMS beschouwen als een gereedschapskist voor het stimuleren van de verkoop en het verbeteren van de klantrelaties in uw e-commerce bedrijf.

Uw merkgegevens – inclusief contactgegevens van klanten en bankgegevens – worden opgeslagen in een cloud in de VS. Beveiliging is een prioriteit voor Kentico CMS, dus hun software bevat encryptietechnologie die het hackers onmogelijk maakt om gegevens te stelen.

Kentico CMS Prijzen

Kentico software wordt geleverd in verschillende pakketten. U kunt kiezen volgens de grootte van uw bedrijf. Het Kentico Experience 13 software pakket heeft de volgende prijzen:

Bedrijfsvergunning: 9.900 euro per jaar. Dit pakket is zowel geschikt voor het MKB als voor zelfstandigen in de e-commerce.
Enterprise-licentie: € 17.800 per jaar. Deze versterkte formule is geschikt voor bedrijven met meer dan 100 werknemers
Zakelijke licentie. De prijs van de licentie hangt volledig af van het aantal werknemers en de formule is geschikt voor ondernemingen met meerdere dochterondernemingen, bijvoorbeeld

Kentico prijzen

Het softwarepakket Xperience kan worden aangeschaft:

Licentie Small: €32.000 per jaar
Licentie Medium : 70 400 €.

Sommige versies van het CMS kunt u gratis uitproberen terwijl u zich aan het product aanpast. Neem direct contact op met de Kentico website voor meer informatie over hun software suites.

close

Krijg toegang tot onze exclusieve content!

email