Sitecore voor beginners
Web Development

Sitecore, het ideale beheersysteem voor jouw webcontent

5,00/5(1)

We leven in een digitale wereld, dus het ontwikkelen van een bedrijfsmerk op het internet is essentieel geworden. Het gebruik van een CMS is dus essentieel om de concurrentie uit te dagen.

Als u hulp nodig hebt bij de ontwikkeling van uw website, bekijk dan onze catalogus van de beste webontwikkelingsbureaus.

Wat is een CMS?

Een CMS is een content management systeem, een software waarmee u gemakkelijk en efficiënt een website, een blog, een online bedrijf of een mobiele applicatie kunt maken, bewerken en optimaliseren voor zoekmachines.

CMS worden door veel bedrijven gebruikt en zijn daarom waardevolle en essentiëleinstrumenten voor digitaal beheer.

Onder de verschillende CMS die op de markt beschikbaar zijn, vinden we de Sitecore software die zeer populair is bij bedrijven. Laten we eens kijken naar deze leider in web content management!

Wat is Sitecore CMS?

Sitecore, gemaakt in .NET, is een webbeheer- en ontwikkelingsplatform van Microsoft. Dit CMS, dat toegankelijk is via de browser en rechtstreeks op de website van het bedrijf wordt geïnstalleerd.

Daarnaast zorgt het ervoor om aantrekkelijkewebsites voor bedrijven en hun klanten te creëren en deze te bewerken zonder de code te hoeven wijzigen. Maar ook om alle aspecten en functionaliteiten te controleren.

Sitecore voor beginners

Bovendien kunt u met Sitecore cruciale informatie van uw klanten verzamelen en producten of diensten promoten. Met Sitecore’s technologie doet u meer, allemaal vanaf één platform.

Wat zijn de voordelen van Sitecore CMS?

Het Sitecore-systeem heeft vele voordelen en stelt bedrijven in staat om uitzonderlijke, gepersonaliseerde en unieke digitale diensten te leveren. 

Beheer van de content

Met Sitecore kunt u uw digitaleactiva gemakkelijk beheren en cureren via één enkele interface

Inhoudelijke werking

Met Sitecore kunt u uw content inplannen en ervoor zorgen dat deze altijd klaarstaat wanneer u deze nodig heeft, ongeacht waar u bent. U kunt ook uw advertentiecampagne strategieën bekijken, creëren en volgen.

Gegevensbeheer

Verzamel al uw klantinformatie op één plaats! Centraliseer het op één plaats zodat u het kunt gebruiken om unieke en gepersonaliseerde inhoud te leveren.

Optimale interacties

Dankzij personalisering en A/B-tests wordt elke interactie met uw klanten geoptimaliseerd. Zo kunt u beter geïnformeerd zijn om betere digitale beslissingen te nemen, unieke diensten aan te bieden en klantentrouw op te bouwen.

Optimale winkelervaring

Met de software kunt u unieke winkelervaringen bieden via een brede selectie product- of dienstpresentaties. Bovendien identificeren en richten de zoekfuncties wat klanten zoeken in de lijst van producten en diensten.

Inhoud levering

Met Sitecore profiteert u van een onbeperkt aantal wereldwijdemarkten en kanalen om uw content te creëren, te beheren en te distribueren.

E-mailing

Trek uw klanten aan met geautomatiseerde e-mail– en berichtcampagnes! Naast het aantrekken van uw klanten bespaart u tijd en bouwt u een meer persoonlijke relatie met hen op.

Beheer van bestellingen

Verwerk uw bestellingen vanaf één enkel platform! Met Sitecore’s omnichannel management kunt u eenvoudig toezicht houden op bestellingen die via verschillende kanalen worden geplaatst. Flexibele verwerkingsoplossingen zijn beschikbaar voor alle kopers en leveranciers.

Wat zijn de kenmerken van Sitecore CMS?

Het Sitecore content management systeem biedt een breed scala aan functies.

Machinaal leren

Sitecore-technologie bevat een tool die kunstmatige intelligentie toevoegt aan uw zoekmachine.

Statistische rapportage

Sitecore biedt ook statistische rapportage om u te helpen uw marketingstrategieën te benchmarken en u te helpen nieuwe strategieën te richten.

Platform Veiligheid

Sitecore bevat authenticatiemechanismen om de beveiliging te verbeteren en ervoor te zorgen dat vertrouwelijke informatie nooit openbaar wordt gemaakt.


Kies jouw ideale |

Sortlist heeft de juiste agencies voor jou, gespecialiseerd in CMS! Wacht niet langer ✨

Ik wil een CMS agency!

Levering via meerdere kanalen

Met dit leveringssysteem kunt u inhoud creëren en deze overal leveren via één enkel platform. 

Schaalbaar platform

Deze CMS is een schaalbaar en flexibel beheersysteem dat meegroeit met uw bedrijf.

Meertalige content

De digitale revolutie zet bedrijven ertoe aan hun inhoud internationaal te verspreiden. Om bij te blijven biedt Sitecore meertalige publicatietools om een wereldwijd publiek te bereiken en aan te trekken.

Sitecore Prijzen

Prijzen voor het Sitecore Experience platform zijn op aanvraag beschikbaar door de officiële Sitecore website te bezoeken en een aanvraagformulier in te vullen.

Een team van deskundigen staat klaar om u te helpen met uw projecten en behoeften. U kunt ook profiteren van een gratis demonstratie. 

De leider in webontwikkeling is Sitecore

Met zijn vele voordelen en functies is Sitecore, het web content development platform, gestegen naar de top van de digitale markt. Met deze CMS kunt u een geweldige digitale ervaring hebben en uw merk internationaal ontwikkelen en laten groeien. 

close

Krijg toegang tot onze exclusieve content!

email